Искам да се разделим, а той не ме оставя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам да се разделим, а той не ме оставя
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 5293 пъти
Здравейте,
Поради много причини стигнах до извода, че не искам да съм вече с моя приятел. Пробвах много пъти, много шансове дадох, но.. не се получава, вече не съм щастлива с него. Обвинявам до голяма степен него, но все пак сме били заедно не малко време и колкото и да ме е наранил не искам да се разделям грозно с него. Обаче той не го приема. Искал да сме заедно, не си представял и ден без мен. Много странно, защото, когато сме заедно не ме оценява и забелязва грам. Направих опит да се разделим. Казах му да не ме търси и звъни. Не става и не става. Нека да сме си били заедно, нека да направим опит да оправим нещата. Искам да се разделим и той да го приеме и да ме остави на спокойствие. Обаче не знам вече как. Казвам ви, че такъв кошмар няма- започва едно постоянно звънене. Аз си изключвам телефона, а той започва да звъни на домашния. Ако и там не вдигна идва до нас. Ако реша да му вдигна, започва да ме моли и да ми говори глупости... Виси пред блока с часове... Хората виждат, живея при родителите ми и те се тормозят така също. Опитвах с караница, опитвах спокойно, опитвах как ли не и не мога да се разделя с него окончателно и това е. Някакви съвети?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: 026c3c51b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това е някакъв ужас. То бива любов и привързаност, ама това ми е баш някой да се е лепнал за теб и да стиска и да не те пуска. Той направо си ти тормози само и само да си с него и е чак плашещо. Не му обръщай внимание и не се карай с него. Колкото повече отказваш да му вдигаш, толкова повече на пук ще ти звъни. И да си смениш телефона, пак ще го намери от общи приятели. Просто всеки път като ти звънне, вдигаш и казваш не искам да съм с теб. Като е пред блока се опитай да не обръщаш внимание, че е седял там с часове. Кажи му здрасти и дали по случайност е имал път на там. Не показвай, че това те дразни.
Ако има много добър приятел, поговори с него. Кажи му, че няма шанс да се съберете и искаш да продължиш напред и да поговори с него. Друг краен вариант е да помилиш твой приятел да дойде няколко пъти до вас и да ви види, че излизате заедно като тъй или иначе седи пред блока. Не е нужно да се целувате, прегръщате или нещо - просто да вижда, че си с някого и то да ви види заедно на кафе или пред блока ти няколко пъти. Като те пита винаги можеш да кажеш, че пордължаваш напред, но това не е нищо сериозно.
Ана

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 4c1c9458a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Все едно си чета моята история.. Не си представям живота без теб. Дай ми шанс. Идва пред нас всички гледат и трябва за да не ставам за резил да му простя.. Като на филм....

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 0efa39b9a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Опитай с лошо, с много лошо! Иначе... умиране има, отърване няма - както е казал някой си.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 29467eb9d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това се беше случило на сестра ми. Приятеля й хем искаше да е с нея и я търсеше на ден по 30-40 пъти по телефона, хем когато са заедно, не и обръщаше внимание. Това е че тя хем му казваше, че иска въздух, да я остави и т. н., хем от време на време вдигаше телефона и си говориха или се караха. С една дума - непостоянство от нейна страна. Така му дава надеждата, че на 41-вото позвъняване, все ще му вдигне.
И така всеки ден до безкрай...
Може би просто е свикнал с теб и му е удобно да знае, че не е сам. Ако си пробвала всичко, включително това въобще да не му вдигаш телефона и да не му отваряш вратата, кажи му, че се е появил друг човек в живота ти. Кофти е да се лъже, но понякога е за добро.
А той - да е мислил навремето. На една жена като не й се обръща внимание, рано или късно чувствата изстиват.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 3d919a8553
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Все едно аз съм го писала това... Бях с един подобен като твоя 3 години бяхме заедно същата работа като съм с него все едно ме няма като го оставих отърване нямаше звани пред блока спеше, заплахи кошмар беше... Всеки път обеснявах как съм давала шансове и чудесии той имах чувството че нито приема нито предава. След 6 месеца си тръгнах с друго момче през това време не ме е оставял намира.. Чак като направихме година и половина той реши да спре да звани и да нахалства... не че да те плаша ама така си беше.. а полиция не исках да викам защото още повече щеше да побеснее апак той си беше доста корав :Х :Х... Отърването е трудно просто не излизай с него даже да говорите защото пак му даваш някакви шансове И дано по-скоро сам се откаже

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 03da26cb6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Просто е свикнал с теб. Ужасно е да виси пред блока и да разиграва някакви циркове, за да сте пак заедно. Така те манипулира, дори и да не го осъзнава. Не знам... виж мнението на номер 4, постъпи като сестра й. Все ще му писне и ще спре да те търси.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 0ffc7047ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Колко позната история... Все едно съм я написала аз. Имах 5 годишна връзка с такъв, незнам дори как да го нарека, за това са психично болни хора. Как ли не опитах, с лошо, с хубаво. При раздяла съм получавала по над 100 обаждания, докато ми падне батерията и телефона сам се изключи. Като го включа - отново се започва. Не можех един разговор спокоен с друг човек да проведа, един смс да напиша, никой не можеше да се свърже с мен, защото постоянно даваше заето. Като звъни няколко поредни часа и види, че няма да вдигна, звъни на мама, на приятелки (с който подозира, че съм в момента), ако не идва у нас и не си тръгва както и да го гоня. Говореше, че щял да се самоубие, ако го оставя. Беше ме страх да не реши, че щом не съм с него, няма да съм с никой друг и да ме убие, после да се самоубие. И с тези заплахи живях няколко години, без да го обичам грам. Иначе винаги беше много мил, много внимание ми обръщаше, но това писва. Бях стигнала до мисли за самоубийство, защото мислех, че няма спасение от него. В един такъв момент на отчаяние реших да действам. Намерих си друг и излязох с него. Постарах се той да разбере. При което страшно побесня, стана неузнаваем и започна да ме бие. Затова ви казвам, че такива като него са психично болни и опасни. Аз извиках полиция и го осъдих. Изкарах си и ограничителна заповед, което не помогна особено, но все пак го спря да ми посяга. Като се срещнехме на пътя, викаше след мен разни обиди, унижаваше ме. Това не спря докато не си намерих сериозен приятел. Той се опита и на него да се прави на интересен, но си изяде боя и се спря. Така почти година, докато не се разделихме с новия ми приятел. Сега започна пак да се заяжда с мен, праща ми съобщения по общи приятели, говори по мой адрес. Обаче ние с приятеля ми сме сдобрени вече, само че той не знае все още и май скоро пак ще яде бой.

Незнам, аз ли си имам работа с луд, или всички са такива, но са опасни. Усетите ли, че някой мъж е лепка, просто бягайте далеч. Това си личеше още в началото, но аз малка и наивна си мислех, че просто ме обича.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 4f3514153b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Авторкеее и ти № 7. Това за което говорите го виждам аз и съпруга ми, както и други познати- само дъщеря ми не го вижда- тя смята, че е влюбен в нея и бил интелигентен- ужас той е маниак, който за нищо не го бива, ама за нищо, а само философства- това младите се чуда- мазохисти ли сте? Как да и го вдена в главата и на мойта, като знам, че нейния е гонен с пушка от родителите на друго момиче и е даван на прокурора със заповед за забрана. Понякога се чудя- луда ли е и мойта дъщеря, че не вижда повече от носа си. Сега се караме с нея и тя го защитава, а на мен пара и от носа ми излиза, като на звей. Няма ли нормални момчета за вес- как ги откривате такива психично болни, но иначе интелигентни- за мен това са маниаци, като луда чета ли чета и се чудя, как до го види самата тя... безпомощна съм- това е и нейният проблем, а и нашия- после и тя ще пише по хорумите като вас и аз сега ще чета как вие сте се отървали от поредния изрод, Но сега съм лоша, много лоша. Късмет момичета!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 2554fc85ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Аз съм в същата ситуация. Петгодишна връзка, от която последните 3 години, са минали в опити да се разделим. Виках полиция - многократно. Момчетата вече ми се подсмихват подигравателно, мислейки си, че си играя с него. Той посписва предупреждение в районното и след 10 минути пак е пред къщи... Подадох 2 молби в прокоратурата - и нищо... Той отрича, следователно ми се връща отговор, че "няма данни за извършено престъпление"...
След няколко месеца постоянно звънене и преследване, аз не издържам на натиска и "му давам нов шанс"... И след 6 месеца - същото...
Аз съм в пълна безизходица, разочарована от Полицията, законите и Съдебната ни система. Искам само едно - да ме остави на мира, а не знам какво да направя...
Стигнахме и до крайности - побой, след който си извадих медицинско за около 40 насинявания по тялото ми и счупено ребро. Той каза, че съм била пияна и съм паднала по стълбите. И, поради липса на свидетели- показанията му бяха приети.
Срещнах се и с адвокат, който ми обясни, че нямам как да докажа психически и физически тормоз. Съветът му бе да го предизвикам да ме удари на публично място, пред дриги хора, които ще се съгласят да свидетелстват... ПЪЛЕН АБСУРД!
Ако няой знае какъв е начинът да разкараш един маниак от живота си, моля Ви, нека да ми даде съвет!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 0ffc7047ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Аз съм отново номер 7 „ Как да и го вдена в главата и на мойта, като знам, че нейния е гонен с пушка от родителите на друго момиче и е даван на прокурора със заповед за забрана. Понякога се чудя- луда ли е и мойта дъщеря, че не вижда повече от носа си. “ Номер 8, това, че не вижда по-далеч от носа си е 100 - процентова истина. Този вид психически насилници още в самото начало на връзката ти промиват мозъка. Моят имаше също кошмарна раздяла с бившата си. Отново посягане и обиди на публични места. Пак жалби от нея и родителите ?. Но като са разбрали, че не става така баща ? го е причакал и го е набил. Всичко това на мен ми беше представено по коренно различен начин и аз сляпа и наивна вярвах. Че тя го е преследвала, че не можел да се отърве, накрая него обвинявали. С цялата си наглост, за да ме убеди казва „питай този, питай онзи те са ми свидетели, че беше така“. Побърза да ме предупреди, за хората, които евентуално биха имали смелост да ми отворят очите още в началото, че точно те и с бившата му са му плели интриги, че много го мразят и от яд ще се опитат да ни разделят. И аз толкова време никого не слушах. Тотално промит мозък. Дори ми е изневерявал. Но нещата ми се изясниха след раздялата. До ден днешен продължавам да си навръзвам нещата за лъжите, които ми е дрънкал и аз съм вярвала.

Твоята дъщеря един ден ще разбере и когато опита да го разкара, ще ? бъде адски трудно. Такива не променят начина си на поведение при раздяла. Ако е пребил бившата си на раздяла, ще пребие и нея.

Номер 9 Аз също като теб опитах всичко. С лошо с хубаво. Разделихме се за една година, през която, си нямах сериозен приятел. Но той направо ми вгорчаваше живота. Ровеше ми в телефона да разбере с кого се срещам. Трила съм обажданията все едно съм омъжена жена с любовник. Веднъж бях забравила обаждане веднага звънял да разбере с кой се срещам. Причакваше ме пред вкъщи като се прибирам след купон и ме унижаваше и обиждаше. После опитах с добро уж като приятел, после и шанс му дадох, но не бях щастлива. Вече бях почнала да мисля за самоубийство. Осъзнавах, че без него няма да ме остави, а с него не съм щастлива.

Накрая вече реших да опитам крайна мярка. Излязох с друг, както по нагоре съм разказала и отключих агресията му. Преби ме в дома на приятелка, пред нея. И аз си мислех, че имам свидетел и това е добре, но в съда дори не я изслушаха. Той каза, че не било точно както казвам, на мен думата дори не ми я дадоха!!! Такова ни е правосъдието. Никой не може да ни защити освен нас самите. Аз си
намерих нов приятел и онзи като изяде боя ме заряза и си хвана друга. И слава богу, нея да тормози.

Моят съвет е да се хванеш временно с някой, който може да му тегли един здрав бой, ако те безпокои. Такива от друго не разбират!! Ако не искаш да си хващаш гадже заради него, поговори с някой, който му има зъб. Помоли го да се направи за известно време на твой приятел и да го сплаши. Смени си и номера. Мисля, че като разбере, че не си сама вече, ще си намери нова жертва. -При мен единствено това проработи. Всичко друго опитах. Докато си сама, ще се надява да се сдобрите и няма да се откаже каквото и да правиш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker