Вечно ли на стендбай? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Вечно ли на стендбай?
преди: 14 години, 11 месеца, прочетена 3977 пъти
Здравейте, както ще стане ясно, искам и аз да споделя своята болка и разочарование. Може да е банално, но всеки си има своя болка, която му трови радостта от живота и пропъжда съня от очите му. Ще се опитам да бъда кратка.

В момента се чувствам ужасно сама и самотна. Настъпи краят на поредната ми нещастна връзка. Питам се защо всеки път ме изоставят. С всеки мъж се старая да проявявам разбиране, да съм толерантна и деликатна, да не се натрапвам и да не нахалствам. Добър слушател съм. Не съм капризна. Никога не засягам мъжкото му его. Съобразявам се с желанията му и свободото му време. Само не мислете, че сервилнича.

Държа на равенството в отношенията, не съм феминистка. Отначало всичко върви добре, но после човекът все по-рядко започва да ме търси и постепенно ме изоставя. Замислих се по въпроса, защото нещата започнаха да се повтарят и вероятно някъде подхождам погрешно. Не искам да обиждам мъжете, които евентуално ще прочетат тези редове, но защо ми се струва, че за тях понятието "мъжка дума" в смисъл да държиш на думата си когато обещаеш нещо, най-малкото ,че ще се обадиш по телефона например, просто няма стойност. Дали мъжете ме изоставят, защото държа на точността, на спазването на дадено обещание и други такива "отживелици".

Та ми се иска да попитам мъжете в по-зряла възраст ( да речем около 50-те) защо предпочитат да се откажат от сигурността и точността в една връзка. Не ми казвайте, че от такава връзка лъха студ и скука. Аз съм романтичка по природа и винаги съм влагала истински трайни чувства и съм търсила красотата в тях. Държа всяка среща да е пълноценна и красива, а секса страхотно изживяване. Не съм камък, но след всяка болка помалко се вкаменявам, за да не позволя да ме наранят за пореден път.

Както днес, защото разбрах, че отново съм изоставена заради преследване на кариера. Човекът няма време за мен. Представете си, не може да ми отдели време дори за едно кафе. Толкова е зает, че трябва да чакам с дни и седмици да ме потърси. Кой би бил щастлив от такава перспектива ? Търпението не е вече добродетел. Боли ме, че връзката се превръща в едно нереализирано очакване той да намери време и за мен. Оказва се, че съм все някъде в периферията.

Моля ви, кажете ми как да се държа в една връзка за да не ме нараняват и изоставят. Симпатична съм, образована съм, с хубаво телосложение, но при тези поражения постоянно си оставам със съсипано самочувствие, което всеки път се боря да възвърна. Уморих се. Превърнах живота си в очакване да ми се случи нещо хубаво, истиско и трайно, но май само с чакане ще си остана. И без приятели, които да ме приемат такава, каквато съм...
Ще се радвам на всички които ми пишат
К2

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 11 месеца
hash: 0276b54967
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма друг начин да намериш подходящи обувки ако не обиколиш магазините и не премериш няколко чифта, ако си по-претенциозна ще намериш по-трудно с повече мерене и обикаляне, ако си по-непретенциозна ще намериш по бързо. Извинявай използвах тази метафора защото съм уморена и не ми се приказва много, а ми се иска да ти помогна.

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: f930fdec36
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От това,което чета смятам че си перфекционтистка,а в крайна сметка нищо не е идеално.Пишеш за това,което ти иска и даваш,а какво иска човека отсреща...може би не винаги "всяка среща е пълноценна и красива...".Как да ти кажа връзката е връзка когато има две лица и хубаво и лошо...

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 79becfaab8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ще ти кажа как. Като се запознаеш с някой, отложи във времето момента със секса. Отложи го... ако е сериозен и почтен човек, няма да му прави впечатление това. Ако не е, ще си проличи и ще го забележиш... така няма да рискуваш да те изоставят, нищо няма да рискуваш

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: e5b0b9dd07
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   КАКВО ИМ СТАВА НА ВСИЧКИ МЪЖЕ,ДА НЕ МОГАТ ДА ОТДЕЛЯТ МИНУТА ОТ СВОЯТА РАБОТА ЗА ДА СЕ ПОСВЕТЯТ НА ЛюБИМИЯТ ЧОВЕК.АКО БЕШЕ СЕРИОЗЕН И ДЪРЖЕШЕ НА ТЕБ ЩЕШЕ ДА НАПРАВИ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО И НА ВСЯКА ЦЕНА НЕЗАВИСИМО ДАЛИ ЩЕ ОТДЕЛИ 2,4,6 ЧАСА И Т.Н С ЖЕНАТА КОЯТО Е ДО НЕГО.НЕ СМЯТАМ СЪЩО ТАКА НЕЗАВИСИМО ОТ ВСИЧКО,ЧЕ ВИНАГИ СЕ ПОЛУЧАВА ТАКА ДА СЕ ПОСТАВЯ КАРИЕРАТА НА ПЪРВО МЯСТО,А СЛЕД ТОВА ЛюБОВТА....

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 6ebeca4a0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Такива са повечето мъже. Фактът е-колкото по-малко искаш от тях, толкова по-малко получаваш. Стараеш се да им помагаш, да не пречиш, да не се натрапваш. И те те забравят

 
  ...


...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: f78a0fb1a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Да и при мен се получи същото преди повече от година и половина. Бяхме заедно почти 4 години. Все нямаше време за мен, аз го разбирах, но направо едва издържах кога ще дойде следващата среща. И така през цялото време. Много работа, много ангажименти имаше, дори и събота и неделя ужасно рядко се виждахме. В седмицата само по веднъж и то обикновено за 2-3 часа някоя вечер.

Чак последната година отидохме на почивка за 20 дни заедно нон стоп и бях много щастлива тогава. Но 5 месеца след почивката ми каза край. Каза че няма достатъчно време за мен, заради работата, която била отговорна, та дори опасна и по-добре за мен било да си намеря някой друг. И така ме остави и ужасно много страдах.

После почти година след това намерих друг приятел, той пък искаше да замина с него в чужбина, а се познавахме едва 6 месеца и накрая ме остави като не се съгласих, тръгна да търси някоя която ще се съгласи за кратко време да направи такава стъпка. Понеже тук пропускал възможностите, които там може да има, т.е пак кариера. И така и аз се чудя явно аз съм си виновна. Прекалено мила и добра съм, не се натрапвам и явно това ми е грешката. Не знам какво да те посъветвам. Успех ти пожелавам.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 4152ade351
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката: Благодаря на всички, които отделиха време да ми пишат. Настина ми помагате да преосмисля поведението си. Мисля че грешката идва от това, че съм прекалено удобна и се съобазявам само с желанията на мъжа до мен. Когато след време срещна подходящ човек, се надявам че дотогава ще съм се научила да уважавам повече себе си като жена и като личност.
П.П.
Това за обувките много ми допадна като метафора. И това, че изглеждам перфекционистка, също ми отвори очите за греките ми.
К2

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 414e6ad5aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Дръж се естествено.Не подценявай умението да се съобразяваш,рано или късно ще се оцени.
Няма смисъл да се променяш,само предизвикваш съдбата си...

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: ac7c4b1198
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Прочети книгата "Защо мъжете си падат по кучки".Адски е вярна.За съжаление и аз не съм от тях,но съм пробвала и двете роли в книгата и се убедих,че е вярна.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker