Тя ме съсипа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тя ме съсипа
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 2584 пъти
Здравейте на всички!! Аз съм момче на 16г. не съм много по подробностите за това ще разкажа моята история бързо. Има едно момиче което живееше в моя град и само се познавахме бяхме разменили скайп и не поддържахме контакти. Тя замина да живее в П. и преди 1 месец си влязох в стария скайп и видях, че е на линия и не ме е премахнала. Добавих я в новия си скайп и почнахме да си приказваме сближихме се доста, и един ден стана въпрос за бивши връзки тя ми каза за нейните аз за моите, но се оказа, че познавам бившия й той живее във В. и тяхната връзка продължила 1-2 месеца. Тя скъсала с него заради това, че ги дели разстояние... Когато си писахме с това момиче се влюбих страшно много в нея както и тя питах я защо прави същата грешка след като не съм от нейния град, а отговора й беше това лято ще се срещнем пак за около месец ще съм в твоя град... И така месец заедно щастливи но почнах да я ревнувам все пак е от друг град и всякви могат да се въртят около нея, карахме се но след около 30мин. ни минаваше и пак заено.. Един ден спря да ми пише почна да ме игнорира питах я мразиш ли ме тя ми отговори няма за какво да те мразя обичам те но искам да сме приятели нищо повече много трудно се примирих с това... Станахме приятели макар, че сърцето ми се късаше... преди 2 дена си писах си с бившия й той ми каза, че не му пука имало много п*тки и за него не е проблем да си хване нова. после видях, че си е сложил сърца на скайп и е написал обичам те.. не обърнах внимание.. После видях, че момичето в което съм влюбен е написала '' и аз'' питах го с моята ли се захвана и той ми обясни, че тя винаги го е обичала и постоянно му го е казвала и щяла да се премести в неговия град да учи и ще са заедно.. Когато го прочетох спрях да дишам заболя ме сърцето.. и с няколко думи живота ми мина на лента.. Тя беше извън линия написах и ''Прощално писмо'' в което пише, че е мразя и това е историята ми, но сега не мога да живея така не бих се събрал с нея заради всичко което ми причини, но не мога да го забравя искам да се самоубия за 2 път ми се случва подобно нещо и съм готов да го направя сам искам да й пиша за последно да й кажа, че това не е редно и че все още изпитвам чувства ;) ( извинявам се за правописни и пунктуационни грешки )

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: cdc0baf94e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Икакво ни питаш? мисля че тази история след година ще си я забравил така че нямаш проблем

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 41a2b1411b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пич съчувствам ти наистина, ама това са детски истории на 16 съм сигурен, че все още не знаеш какво значи думата Обичам те... не се тормози за глупости... животът е невероятен повярвай ми чак да се самоубивашш ти луд ли си.. само на 16 години си.. промени се и имай увереност и ако случайно се срещнете няма да повярваш как тя ще гледа на теб ако си станал по мъжко момче от преди и по уверен, но тогава ти ще си безразличен.. ;)

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: aec7e61003
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   До номер 1 сайтът се казва СПОДЕЛИ, а не ПИТАЙ... на мен ми се случи подобно нещо, но се влюбих отново и я забравих от начало боли но после ще си кажеш - За какво страдах толкова?? всичко е временно пич късмет :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: aff5b573b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Главата горе :) Има много момичета. Вярно няма да има като нея.. има по-зле, но има и по-добри :)

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 8035e2c755
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Всички сме мина ли по този път. Аз бях на 17 когато го изживях. Сле това я гледам и се чудя какво сам и харесвал. Не мисли за нея. На мери си занимание, спортуваи, учи езици, осаваршентваи се, живота ще ти предотстави много възможности и забавления.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker