В началото - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

В началото
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 2115 пъти
Здравейте. Накратко, запознах се с момче, което имаше връзка с моя много далечна позната. Започна да ме ухажва, да ме търси, разговаряхме на много теми, обясни ми, че връзката им е към края си. Много пъти и е давал шансове да се промени, но вече не виждал никакво бъдеще за тях. След няколко дни се разделиха. Видяхме се, почти целия ден прекарахме заедно, държа се страхотно, разпитвал мои приятелки за мен, казал им колко ме харесва. Повярвах, защото досега никой не се е държал по този начин с мен, а не съм момиче на 15 години. Вечерта излязохме отново, запозна ме с негови приятели и ме представи като приятелката си, от което на мен ми стана много мило и приятно. До някъде и се стреснах също, защото до съвсем скоро бях безнадеждно влюбена в друг мъж, който така и не се реши дали иска да бъде с мен. И сякаш нещата станаха прекалено бързо. Наложи ми се да замина до София за 10 дни. Чувахме се денонощно, ако не ми звънеше ми пишеше. Поразпита ме с колко момчета съм била, оказа се, че познава двама и много се издразни. Единия ден ми каза, че бившата му се е обадила и иска да поговорят. Обяснил и е как стоят нещата, но без да споменава за мен, за да не излезе така, че я е оставил заради мен. С това и аз съм съгласна, не е нужно още в началото някаква показност. Споделил е с негови приятели за мен, казали му да не ме изпуска, очевидно всичките му приятели са на мнение, че той с нея затъва. Нямахме търпение да се видим, постоянно ми казваше колко ме харесва и как иска да е с мен, но не иска и да я нарянава, защото знае, че и е кофти на нея. Преди няколко дни се прибрах и още същата вечер се видяхме. Бяхме при негови приятели, където беше и приятелка на бившата му. Това момиче, ако можеше с поглед да ме убие... Прибрахме се малко след това и изглежда са побързали да информират момичето, че той е бил с мен и започна да му звъни. Не спря цяла нощ. Изключи си телефона. Преспахме заедно, цяла нощ ме прегръща, страшно мил и внимателен. Предупреди ме да не си правя планове за през седмицата, защото ще ходим еди къде си. Нещото, от което аз се притеснявах беше, да не ми дойде в повече тази нежност, а нали знаете, жените до някъде сме мазохистки, и ако не се държат с нас зле не сме доволни.. Прибрах се малко по-късно, звънна ми да ме чуе, трябваше да ходи на работа. По-късно ми и писа и се разбрахме, че ще ми се обади по-късно. Така и не го направи.
Днес му се обадих, защото усетих накъде отиват нещата, каза ми че трябва да поговорим. Казах му, да знам. Казах му, че ако е станало нещо предната вечер да не се притеснява да ми каже. Отговори ми, че нищо не се е случило, но мисли че малко избързваме. Казах му, че и аз ги виждам така нещата. Обясни ми, че страшно много ме харесва и че се чувства супер с мен. Че хем не иска повече да бъде с бившата си, но не му излиза от главата. И че има нужда от малко време. Казах му, че напълно го разбирам и ще поговорим като се видим. Убедена съм, че тя няма да го остави на мира и ще го търси докато той не поддаде. Аз не съм никоя, за да го обвинявам, знам какво е да прекратиш дълга връзка и веднага да се впуснеш в нова, в главата ти става такава каша, че... И това е, чакам сега да видя какво ще стане. Според вас как е редно да се държа аз в момента, не искам да го притискам, но не искам и да си мисли, че не ми пука достатъчно за него. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 1f6101783b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Винаги става така. Аз бих му казала, всичко това, което и ти накрая си написала - че го разбираш, но и че не можеш да бъдеш с човек, който е все още влюбен в друга. И че това би те наранило и се отдръпни той да вземе решение. Ако те потърси хубаво, ако ли не, значи не е бил правилния човек.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 59a00be700
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти нямаш никаква вина в случая, че той не знае какво иска! Остави го да си троши главата. Явно той не е бил щастлив с нея, но се страхува да бъде щастлив с теб. Такъв човек ли искаш до себе си? Човек, който да вижда в теб нея, да Ви сравнява, да си й заместител? Просто не се занимавай с него, пък ще намериш някой, който е готов за теб и ще знае какво иска! И го реши сега-докато не са силни чувствата ти към него, защото после ще ти е по-трудно!
~Момиче, 21

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: d66aaba6f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не се меси в отношенията им, запази позицията си за сега, такава каквато е в момента. Нека приключи с нея окончателно... а тя ако иска да си го търси, той просто няма да й вдига, какъв е проблемът??? Е виж, ако вече не може "да я остави", защото му била в главата, тогава вече има проблем.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: e429a8054c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не знам какъв съвет да ти дам. Била съм в подобни ситуации и от опит ти казвам, че не си се появила в правилният момент. Дръж се така, както ти идва от вътре... Успех с момчето!!!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 7e0c9db041
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   От авторката
Не знам защо, но аз явно винаги се появявам в неправилния момент. Сега нещата се развиха страшно бързо, каза ми, че не я оставя заради мен, просто е съвпадение, че ме е срещнал и толкова ме е харесал. За съжаление аз нищо не мога да направя, показах му, че ако е с мен ще му е спокойно на главата, нито ще го спирам да излиза и да се вижда с приятели, нито ще го ревнувам от другите. Каза ми, че му изглеждам много мило, земно и разбрано момиче, все неща, които не открива в бившата си приятелка. Вчера и днес ми се обади, ще се видим и ще поговорим, дано вземе правилното решение.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker