Не мога да я преживея. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да я преживея.
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 3896 пъти
Приятели, става въпрос за следното. Бяхме заедно с момичето на моя живот около 4 години. Исках всичко от нея. Да бъде майка на децата ми, да живея с нея, дя я обичам до края на живота ми - но тя избра да "си живее живота" пред това което и предлагах. Мисля, че съм интелигнетно момче. Образован съм имам хубава работа, изглеждам нормално. Тя от своя страна каза, че не се чувства готова да заживее с мен. Да готви да чисти и т. н. (никога не съм си представял съжителството с момиче от тоя сорт тип домакиня). На 24 съм, а тя е с 3 години по-малка от мен.... Минаха 5 месеца, не мога да харесам момиче, а и като, че ли не искам. Кофти ми е. Разби ми се представата за романтика, за това какво искат жените и и реших да го споделя. Тя избра - излизането с колегите, дискотеките, купоните пред мен. Е, явно аз не съм бил любовта на живота и. Само, че не мога да я преживея още... не знам дали някога ще мога!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: e29debfeef
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   „Тя избра - излизането с колегите, дискотеките, купоните пред мен“
Тук най-добре си го казал. Не мисля, че ? е било заради чистене и готвене, това сигурно и без това не го прави и нямаше да го прави. Има такива жени, има и мъже, който пък са готови да ги обслужват. Ти сам си го казал, че не ти е проблем - проблемът ? е, че като започне да живее с теб, практически ще знаеш всяка нейна стъпка. Не си я познавал, въпреки дългата връзка. Не съжалявай, защото не знаеш, какъв таралеж щеше да си вкараш в гащите. Кой я знае - може и вечер да е празнувала тайно партита, да се е срещала с други мъже, изобщо да си е живяла, докато ти си мислил, че имаш сериозна връзка. Плюй си в пазвата, защото се оттърва от такова момиче. Тежко му и горко му на човека, който я вземе. Тя е видяла мекото и лекото на животчето, има и родители, които са я разглезили. Не си мисли, че и на 25 г. няма да е такава. Щеше да продължи да си живее, а ти да я обслужваш, да гледаш децата и да я чакаш сам у дома. Така е много по добре!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 4483f20555
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Послушай номер 1, казал ти е самата истина. Пет месеца са малко време, за да ти мине. А и от друга страна ти това ли искаш, жена която да хайманосва по цял ден и нощ. Направо си уцелил от тотото с тази раздяла. Преди години една такава ме остави, тогава и аз го приех тежко, но сега съм страшно доволен, че си тръгна бързо и не изгубих повече време с нея. В момента е на 26 и е толкова вятърничава, колкото беше и преди. Нито работи, като хората, нито учи, нито й пука. Не съжалявай за нищо, така е много по-добре.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 6668ba7aa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Поздравявам номер 1 за коментара по смислено нещо скоро не бях чел. Хектор

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: e29debfeef
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Хекторче, за пръв път харесваш коментар от мен! Поласкана съм!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: f077e3774d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Шъ, шъ... шъ го преживееш. Не бой се.
Времето лекува, пък и риба в морето бол. Отървал си се! Блазе ти!
Що не смених и аз мойта в гаранционния срок (разбирай преди децата), щеше да е 300 пъти по-добре. Не само да изкарвам пари, да мия чиниите и да готвя и да я мисля всеки път като се прибере по малките часове, къде е била, с кого, какво е правила. А ся му ям...!
Честито! И да почерпиш!

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 66fc47872d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Какви са тези квалификации и предположения? В крайна сметка нито момичето и за съвместно съжителство, камо ли брак, нито момчето. Прекалено млади са. Единият на 24, другият на 21. Осъзнайте се малко.

Ще я преживееш, авторе. Ако ли пък не стане, ще си навредиш на последващите връзки. Само от теб зависи.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 6668ba7aa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Номер 4 пред толкова много казани истини можем само да мълчим аз лично преживявам история подобна на автора а ти просто каза пълната истина за, което те поздравявам. Хектор

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: e29debfeef
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Хекторче, слушай каки като мен и няма да сбъркаш! Хубаво сте се опарили на младини, че има хора, който сглупяват и се женят за такива мацки, после цял живот ядат калая. Слушай кака си - другият път като забиеш мадама, запознай се с родителите ?, най-вече с мамчето и сестри, ако има. Отиди - виж, какво е у дома, какво е в стаята ?, как се отнася тя с родителите си и с другите хора, какви приоритети има в живота си. Има всякакви дами, както и мъжете сте различни, но маминото детенце и в двата случая е ужасен избор за партньор в живота. Бягайте далеч от жената-мърла, парти-кралицата и такива, за които думата АЗ е на първо място, а приоритет са накифлянето и повърхностните хобита (кафенца, клюкички, фитнесче)

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 8657fe7f8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Много зле коментарите... Аз съм на 22 и ми се живее. Има си време за всичко, за съвместно съжителство, за живуркане, за семейство. Това момиче е на 21, а ти искаш да я вържеш на каишка. Не става въпрос, че ти не си човекът за нея. Не е важно за влюбените да се гледат в очите, а да гледат в една и съща посока. Аз не бих искала съвместно съжителство поне до 27-28, въпреки че срещнах любовта. Предпочитам да се разделя с него, отколкото да направя такъв гаден компромис със себе си.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 6668ba7aa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Номер 8 направо ме остави безмълвен аз много обичам да слушам каките номер 8 и много обичам да ги гушкам и да ходя с тях но се прецакан и тръгнах с една малка и тая ми срина животеца но обещавам вече да те слушам. Хектор

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: e29debfeef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Хекторче - добро момче, добро момче.
Има и каки след малките, не забравяй. Аз имам чувството, че съм от 14-годишна кака, а връстниците ми винаги бяха някакви недоразвити дечковци в сравнение с мен. Никога не се хванах с младо момче, защото се чувствах едва ли не като детегедачка в тяхна компания. Накрая ми омръзна и се хванах с един батко, направо чичко и сега съм щастлива съпруга на мъж над 45 г., но за съжаление подобни връзки с по-възрастна жена не се търпят в обществото, а и не са естествени /не може да се създават деца/. И все пак, ако си под 25 г. има как да се занимавш няколко годинки с каки на 30-40 годинки, без да загубиш от това. В това време дребните ще са порастнали и може би ще се намери нещо подходящо...

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 6668ba7aa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

12.   Како обещавам да те послушам под 25 сам препоръчвам и на автора да те послуша друго си е кака да ти даде съвет. Хектор

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 7149728ada
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   А бе, пич, хайде моля ти се!
Защо след като някой не ви угоди веднага се хващате за това "ми той не ме е обичал, значи".. Ето затова ще си кютате сами. Защото и аз бих предпочела дискотеки, купони и живот, отколкото да остарея на младини!

Ти сега я обвиняваш, че избира СЕБЕ СИ пред теб? !
Много глупаво, язък ти за 24-те години..

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 66d6a215f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Здравейте, баба съм!
Мочето, Автор, Благодари се, че си се отървал лесно. Това за което говориш, не е само при недорасли пикли, а и при недорасли батковци. Всичко си зависи от човека. Миналата година точно преди Коледа- моя колежка беше изхвърлена от приятеля си, защото той трябвало да си живее живота и си имал ново гадже и това след доста години съвместно съжителство, а тя милата е била толкова сляпа.... Сега след година и вече месец е мааалко по- добре, но толкова му е вярвала, че дори си я е водил в къщи като колежка, имали съвместна работа- знаехме всички, че им готви им слага вечеря и дори я набъзиквахме, а тя Н... той никога ние сме такава хармонична двойка имаме си страхотно доверие ииииии... и т. н. Така, че той и сега си живее с новата, колежката първо го беше закъсала емоционално доооста, сега вече се пооправя и дано излезе и тя от тази депресия- всеки изживява различно, но на теб, Момче, има още да ти минава- пресен си и си Човек, ако беше боклук- нямаше впечатление да ти прави. Благодари се, че така се е случило! УСПЕХ!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: b222c49aa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   А ако имате възможност бихте ли навредили на бившата?

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: afae36269b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Брато, ще я преживееш. Казва ти го човек, който наскоро се разведе. Бившата ми жена ме заряза заради един мърляч. На 29 години съм с 6 годишен брак и дете. Как ти звучи? Радвай се, че си се отървал от такава жена, защото иначе болката, горчивината, страданието са такива, че никой, който не ги е преживял дори не може да предположи за какви ужаси става въпрос.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 59be0e5c92
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

18.   Ами тя е на 21 за Бога! Какво очакваш? От детската скамейка да си сложи бебе в скута ли? Поздравявам е, че не е направила такава грешка, защото много повече щеше да те боли да се обвържеш с неподходящата жена, да създадеш семейство, а после тя да ти кръшка, да се развеждаш и да си опропастиш живота и този на бъдещото ви дете. Първата любов се преживява трудно и при двата пола, няма съмнение. Тежко ти е, знам, но ще мине. Не съжалявай за нея, глупчо, тепърва ще срещнеш жената на живота си, повярвай в това! Пожелавам ти го от цялото си сърце!
Прочети още веднъж №8 и №9!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 59be0e5c92
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Един съвет - не прави грешката да я сравняваш със следващата. Момичето, което още преживяваш е на 21, на тази възраст аз също обичах купоните и "живота". На 26 срещнах мъжа на живота си, 12 години сме заедно, отговорна майка и домакиня съм, няма и помен от разхайтеното момиче, което бях. Ако обаче се бях задомила на 21 още, не се знае дали нямаше да си остана вечното момиче-дете, безотговорно и самовлюбено.
Една дълга връзка не се забравя за 5 месеца. Трябва ти поне година и половина. Прави някакви физически усилия, фитнес или туризъм задължително. Не се отделяй от приятелите си ако имаш такива, не се изолирай. Ако имаш възможност потърси неангажиращ секс, престанеш ли да свързваш мисълта за секс само с нея, това е вече положителна точка в Тефтерчето на забравата. И този ден ще дойде, не се съмнявай.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: c0626e6cf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Не съм чела предните коментари. Според мен трябва още време за да ти мине. Момичето е било малко, нормално е на тази възраст да й се живее. Няма нищо лошо в това. Била е откровенна с теб. А е възможно и просто чувствата й към теб да са изстинали. Излизай и ти, забавлявай се. Какви са тези мисли за брак на 20 години? ! Просто с някои хора не се получава. Знам, че ще боли, но докато седиш и се самосъжаляваш само ще си удължиш агонията. Приеми случилото се, приеми това, че е била прекалено малка за брачния живот. Не се е чувтсвала готова. Продължи напред, ще има и други жени в живота ти.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 4483f20555
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Не мисля, че авторът е искал да се оженят на момента и да имат деца. От написаното по-скоро изглежда, че такива са били плановете му за съвместното им бъдеще. Човекът просто е искал да заживеят заедно, в което няма нищо лошо. Никъде не прочетох, че авторът й забранява да излиза, да се забавлява и т. н. Друг е въпросът, ако някой под "живее ми се" разбира чукане с всеки втори. Тези жени не се "наживяват" никога. Приказки от сорта на "ама тя сега е млада, като минат няколко години ще се оправи" са пълни глупости. Когато приоритетите на един човек се изразяват само до излизания и секс, положението е много зле. В последните няма нищо лошо, даже са супер, но не може да са водещи.

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 1018066645
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Бъдеще имат само тези, които намерят сили да започнат живота си от начало. Пичове знам, че боли и знам, че не спите нощем аз съм същиат като вас знам какво е просто като мъже трябва да приемем нещата. Хектор

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker