Как да си я върна? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да си я върна?
преди: 15 години, 8 часа, прочетена 4270 пъти
Здравейте на всички!

Момче съм на 21 години и имам приятелка на 20. Заедно сме от година и девет месеца. Проблемът е там, че съм студент, а заедно с това и работя. Прибирам се уморен и нямам желание за нищо. Като се прибера лягам да спя, а когато дойде време за вечеря тя не ме събужда, а на сутринта същата история. Спрях работата, сега имам повече време, но някак си ми се струва, че...се е отдалечила от мен. Много обича вечерта, да лежим, да я прегръщам и да си говорим. Миналата вечер опитах да я прегърна и тя каза -Уморена съм, остави ме да поспя. Сигурен съм, че не ми прави на пук, защото аз съм го казвал преди, ноо...
Сготвих вечеря, изчаках я да се прибере. Зарадва се, но някак си..сякъш не беше истинско.

Сега искам да си я върна, защото много я обичам. Усещам, че се отдалечава, а не искам да я губя.

Моля ви, дайте съвет!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 7 часа
hash: 8edb3547a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Секса не е най-важното нещо на тоя свят. Не знам защо се е отдръпнала, може да е нещо моментно.Изчакай, то ще си покаже. Поговори с нея, може би нещо си мисли, или не знам.
Но хубаво е да поговориш с нея.

Това дето обича да сте прегърнати и да си говорите, е много хубаво. Моят съвет е да изчакаш времето да покаже, междувременно разговаряй с нея, може би не точно затова, просто разговаряйте, обърни и повече внимание. Важно е да имате общ интерес и всеки да си има свое лично пространство.
Не се измъчвай с въпроси какво не върви и защо.Ако наистина не върви, с времето това ще си проличи.

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: dc90f43398
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От Автора:
Секса не е най-важното - да. Не съм споменал нищо за секс, просто това не ме вълнува..Тя продължава да се отдалечава от мен, не знам какво да правя!

Ще се радвам на още мнения

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: a2f5cab23e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Секса както се казва в предишния коментар не е най-важното, но мога да ти кажа, че точно заради това, че моя приятел все беше уморен и наистина е така разбирам това ме накара да се отдалеча от него. И много е вероятно според мен ако не действаш бързо да я загубиш. И аз имитирам, че всичко е наред но не е. Просто опитай се да я заведеш някаде на романтично място да сте сами и пробвай нещо ново в сексуално отношение. А и да ти кажа повечето мъже несмятат за нужно да подаряват цвете, но мога да ти кажа, че като го гледах моя приятел как държи една бяла роза и ме гледа с такава обич все едно нищо друго не съществува направо се разтапях. Не да се прекалява непрекъснато с цветя защото стават даже натрапчиви но от време на време си трябва независимо колко години сте заедно. А важното е и да и подариш цветето в правилното време. Трябва първо да я накараш да се отпусне да се осети романтика и тогава ако го извадиш и я погалиш с него. Не знам какво да ти кажа. Действай по-скоро, че ако чакаш според мен няма да се реши проблема от само себе си. Това ежедневие смачква хората. Просто накарай я да забрави всичко и да се почивства като в сън. А и да ти кажа вечерята е много хубаво нещо, но за разлика от мъжете любовта на жените не минава през стомаха. Според мен вечерята върши перфектна работа в начало на връзка или за свалка, но после в домашни условия няма такъв ефект при жените. Е може да има изкючения разбира се.
Желая ти късмет !

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 206c67e967
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен тя се е отдалечила защото не си и обрщал много внимание. А сега , когато го правиш тя вече не желае внимание. И аз съм го изпитвал това и даже още го изпитвам към 1 момиче. Сега може би трябва да я изведеш на романтична вечеря , да се заинтересуваш от това как се чувства напоследък , да си поговорите за бъдещето.

Надявам се да съм ти помогнал.

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 1ee387d7f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Припомни и миналото.. и направи нещата който е харесвала ... не пести сили и енергия а дай вси1ко от себе си за да я зарадваш .. а вечерта докато заспивате просто се вгледай в нея и нека тя да види че я гледаш .. накарай я да се почуства отново важна ,а това само ти знаеш как да направиш :) успех

 
  ...


...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 625642c9b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Имам подобен проблем тя някак си се отдръпна от мен.Знам, че си писал този пост преди много време, но все пак искам да знам върна ли си я и как успя.Ще съм ти благодарен ако поговорим. zest44@mail.bg

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker