Те амо... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Те амо...
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 2424 пъти
Здравейте всички :) Доста се колебах дали да споделя и моята история, защото като цяло е малко банална, но пък ми е интересно да прочета коментарите ви.
И така, няма да се впускам прекалено в подробности, има малко предистория, но ще ви отегча... Аз съм момиче на 22, имам приятел от около 3 год., но още от началото нещата не вървят особено добре... за тези 3 години се разделяхме 3 пъти, единия даже за 5-6 месеца! Той е на 26 сега, обаче... постоянно имам чувството, че е на 17-18... не възприема живота сериозно-ама изобщо! По цял ден като не е на работа стои в "кръчмата", играе карти и пие. Аз работя на 2 места, прибирам се адски изморена, а той не се съобразява с това... Чувствам, че това не е човекът за мен, но незнам защо всеки път се сдобряваме, и пак съм с него-незнам дали е истинска любов, или вече играе роля навика.
Миналата година покрай работата се запознах с един човек... Много интелигентен, страшно упорит, забавен, чаровен... Започнахме да си говорим, ходихме на кафе 2 пъти-адски ми допадна... той е на 36, и има дете на 5.... Знаех го, но въпреки това... го направих. Дадох му възможност, не директно, да разбере, че ме привлича не само като приятел. Между него и приятелката му (нямат брак) също не вървят нещата, от известно време тя все му отказвала секс, а той накрая спрял и да си иска. На мен също понякога ми се отказва от приятеля ми, което за мен е страшно обидно мъж да отказва на жена.... Аз в момента се държа, както той се държеше с мен, отказвам му, не го взимам насериозно... Сърцето ми сега принадлежи на друг, той се чувства по същия начин, казва ми колко му липсвам, че е мой, че иска да ми даде много повече. Ситуацията в момента не го позволява, не иска да си оставя детето, каза ми, че ако го нямаше него, досега да я е оставил.... Не си правя илюзии за нещо повече в момента, но той все ми казва, че "не знаеш на къде ще те отведе живота... може би пък... "
Интересно ми е какво мислите за цялата ситуация...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: ffd3d1f907
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Добре, да речем че си остави детето, жената (или както я нарича там) и дойде при тебе... Ти ще си спокойна ли с такъв човек? Няма ли постоянно да те гложди една мисъл, че утре ще постъпи по същия начин с теб? Ще се появи някоя по-младичка въртиопашчица и...
Хора като новия ти любим имат вътрешната склонност да БЯГАТ от отговорностите, проблемите и временнте неприятности. Къде-къде по-лесно и удобно е когато нещо не ти изнася да избягаш, отколкото да вложиш усилия и да го промениш! Ти какво си мислиш, че след като семейството на новия ти приятел "не върви", то виновна за това е само и единствено жена му ли? Ще поджитка малко с тебе, и ти ще станеш "виновната" за нещо подобно, и тогава ще се появи някоя друга "спасителка" на ситуацията, като тебе сега...
Помисли...

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: fc590fd2fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Този Дон-Жуан, вероятно е решил да си направи харем, не иска да ги изоставя, но търси нови попълнения. За да я прекара, естествено, че ще каже колко много е нещастен с предната. После това се продължава със следващата и т. н.! Авторке, помисли какво ще сервираш на детето, с какви ли очи ще погледне, новата какичка на тате? Не бъдете егоисти и не мислете само за себе си, поставете се в положението на потърпевшите!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 4e910838fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Въобще остави какво ти казва, зарежи го и не бъди втора цигулка за никой. Зарежи и първия. Светът е пълен с мъже- знаеш ли колко много риба има в морето. Има свободни, без деца, отговорни. Просто не си губи времето с хора, които не заслужават и отделяй повече за нови запознанства. Не става въпрос за чакане на Принца- няма перфектни хора. Но най-малкото човекът трябва да е свободен. А този мъж на 26, където се държи като 16, му кажи да ти се обади като порасне.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: f5d9261615
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 1-Не, не мисля, че ще ме гложди подобна мисъл. Достатъчно съм видяла до сега, за да знам колко сериозен и отговорен човек е. Освен това е на 36 все пак! За кога ще си хваща "поредната"... И не мисля, че само жена му е виновна-както монетата има 2 лица, така и в една връзка за проблемите винаги имат вина и двамата. И все пак-човекът до теб ти угажда за всичко, глези те, не си лишена от нищо, казал ти е даже че ако не искаш, няма нужда да работиш... а ти накрая се държиш като непукист с него.... е не го разбирам това, честно!!! Ако може някой да ми го обясни. А дали пък и тя няма някой друг....??

Номер 2-Това, че е нещастен с предната не ми го каза, за да ме "прекара"-тези неща започна да ги споделя в последствие. Освен това аз бях тази, която направи първата крачка-той нямаше да направи нищо, ако не бях намекнала.... А за детето-същите неща си мисля. Как ще гледа на мен, ами приятелите и близките му? ! Затова ме е страх от нещо повече, затова не искам да тая такива надежди.... но.... на сърцето не можеш да заповядваш какво да чувства, или да не чувства. Мечтае за второ дете, но не иска да е от нея.... а пък аз не искам от приятеля ми.... за това не ми се мисли даже ако повдигне този въпрос... много съм объркана...

Номер 3-Опитах се да си втълпя, че е грешно, и ще стане голяма каша... още преди да се случи. Но не устоях на изкушението. И не съжалявам. Но ме плаши това, че не знам до къде ще доведе всичко това.... за сега е под контрол, но докога...
Благодаря ви за коментарите, наистина ми е нужна и друга гледна точка, а не мога да говоря за това с никого...

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: dd25e04d19
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не съм съгласна с номер 1, защото по неговата теория връзките на хората са копи-пейст, а моят брак нямаше да може да съществува до днес, защото мъжът ми да е избягал от отговорност от много отдавна .

Авторке, задължително се раздели с незрялото си приятелче. Дали ще продължиш с другия, ти си решаваш, но не си губи времето с този незрял дечко. Аз като се запознах с мъжа си бях на 18 г., а той на 35 , женен с две деца. Чаках го дълго, живеейки сама, но си заслужаваше. Нашата връзка надживя първия му брак, бракът ни продължава вече по-дълго от първият му, имаме и деца, но не ме е оставил и не е избягал. Въртиопашки пълно иначе, но ние си знаем с теб, че когато има любов и щастие в брака, те нямат шанс, знаем колко време е отнело да ни охажват навремето и, че не сме били въртиопашки.
„Ситуацията в момента не го позволява, не иска да си оставя детето, каза ми, че ако го нямаше него, досега да я е оставил.... “
Кой е казал, че ще оставя детето. Дай му време, покажи му, че си се решила ти първо в негова полза, че си самостоятелна жена и не го подлагай на натиск да решава. Ще минат няколко годинки в най-лошия случай и ще разбере, в кой дом му е мястото. Моят човек прекара последните 3 г. от брака си практически в моето жилище. Изгледа си децата и веднага се разведе. Сега съжалява, че е чакал навремето толкова, защото деца се гледат и като разведен, а и рано или късно ще си пожелае и деца от теб и просто няма, къде да ти избяга при условие, че не го гониш, натискаш, не правиш проблеми, скандали.
Аз в този период от живота си се концентрирах и върху работа и учене и не съжалявам. Днес си живеем много добре, имаме много добър доход, благодарение на това, че на времето не си губих времето с глупаци, мамини синченца и тем подобни. Винаги знай, какво искаш и ще го постигнеш!

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: f5d9261615
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Номер 5- искрено ти благодаря за коментара! Олекна ми, че има и други хора, които са били в подобна ситуация, и всичко накрая е ОК :) Благодаря ти за откровението да ми споделиш своята история, наистина ще ми е от полза. Не съм си и помисляла да го притискам, живота сам ще си покаже накъде да продължим... ще пиша пак :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: dd25e04d19
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Виж, авторке - аз ти споделих своя опит, ти решаваш. Задължително е само едно - да скъсаш със сегашния си приятел.
В моята връзка иначе много помогна, че не бях обвързана иначе, имах си самстоятелна квартира, където да се виждаме. Годинките си минаха, накрая той избра мен, но нямаше гаранция. Дори да се бяхме разделили, аз в това време постигнах много, благодарение на това, че имах стабилен мъж до себе си. Моите връстнички си губиха времето с дечковци, докато аз имах у дома спокойствие, а и любов, да не говорим за вълшебия секс. Да, дори да не се беше получило, пак нямаше да съжалявам.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: fc590fd2fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   №5, а какво ще стане, когато твоят чичко стане на 65години, а ти ще си във вихъра на танца? Той ще дреме, а в тебе ще кипи енергия, ще бъдеш в силата си. Няма ли да заплатиш тогава, това щастие днес? Явно, авторката иска да чуе съвети от рода, - действай, да не ти пука за утрешният ден, живей сега, утре каквото ще да става. Изглежда само това я устройва!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: dd25e04d19
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Номер 8, не ме мисли ти мене - моят танц е танго, мисли хората, които цял ден стоят и чакат да им се оправи животчето от само себе си, живеейки на 25 г. като 65-годишни.
Братът на моя „чичко“ е на повече от 65 г.. Ходихме с него на ски, не можем да го настигнем по пистите. И той е разведен и е с втора жена, тя е доста щастлива с него и си личи, че не прекарват вечерите си в гледане на ТВ.
Ако ще на 100 г. да е един човек, за истинската любов това не са граници. Докато милиони хора по света се пържат в нещастни бракове, ние си живеем много щастливо. Утре може да ни блъсне кола, но ще сме си поживяли.
Авторке, пак ти казвам - не си губи времето с дечковци, другото е лесна работа. Дори да не се получи, ще имаш страшно хубави спомени, време за развитие, спокойствие у дома. Който се занимаваше с дечковци, накрая изгоря - или като бременна булка, разведена на 30 г., живот при свекърви, разни балкански трагедии. Аз си живея спокойно, честито и щастливо и винаги е било така. Знай, какво искаш в живота и няма да имаш проблеми. И 1 ден не съм си губила с незрели елементи, всеки женен е за предпочитане!

„Той е на 26 сега, обаче... постоянно имам чувството, че е на 17-18... не възприема живота сериозно-ама изобщо! По цял ден като не е на работа стои в "кръчмата", играе карти и пие. Аз работя на 2 места, прибирам се адски изморена, а той не се съобразява с това...“

ПЪЛНА ЗАГУБА НА ВРЕМЕ, АВТОРКЕ! Без този и материално ще си много добре! Аз винаги съм се самоиздържала и мога да ти кажа, че като сама работеща жена ще си живееш церско без този цирей.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker