Нуждая се от съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нуждая се от съвет
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 1759 пъти
Здравейте. Аз съм едно момиче на 19, студентка съм /уча медицина/. Не мога да се оплача от внимание от страна на момчетата на моята възраст, но ако трябва да бъда честна никога не се е стигало до нещо по-сериозно / досега не съм имала връзка и както може да се подразбере -девствена съм/. Уча в чужбина. Хората определено имат добро мнение за мен, нерядко са ми казвали. че е страхотно когато видиш едно хубаво и интелигентно момиче. Забелязах че от към 2 години насам горе-долу само мъже над 30-те проявяват по-сериозен интерес към мен, което няма как да не ме смути или притесни. Аз определено вече желая нещо сериозно /но естестено с човек на близка възраст до моята/. Някак си чувствам нужда от това, но просто фактите са си факти. Не мога да си обясня защо се получава така - обличам се младежки, слушам съвременна музика - не мисля че по нещо се отличавам от наборите ми, а всъщност какво излиза... Другото което ме притеснява че тези мъже всъщност в повечето случаи са преподавали в учебните заведения, които уча. В началото си мислех, че си въобразявам, но виждам как ме гледат, търсят постоянно контакт с мен, пращат ми покани по фейсбук, искат да се видим извън мястото, което уча - било то унивеситет или школа. Имах вече един такъв случай и в момента просто ставам свидетел как историята започва да се повтаря с друг човек и това направо ме ужасява. Не искам по никакъв начин да се замесвам в такива истории, не желая да си създавам проблеми. Tова, което искам е да разбера какво става и да го променя... Не съм от момичетата, които се обличат провокативно или разголено, не съм и от тези, които си позволяват или се стремят към някакви по-близки взаимоотношения с предподаватели заради някаква си тяхна цел... Не желая да гледат на мен по такъв начин. Ще се радвам не всеки даден съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 2982b978bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторке, и аз завърших на Запад и имах същия „проблем“. Много ги анализирах състудентите си и много мислих за тях, накрая стигнах до заключението, че имат два основни страха
- страх от мамчето
- страх от красиви жени / отхвърляне
Проблемът е, че момченцата на тази възраст са още зависими от мама и тати. Ако го хванат, че ходи с българка (сори, лошо ни е името, а и мама и тати са от поколение, за което българите сме били враговете-комунисти ха ха) КРАЙ НА СУБСИДИИТЕ.
Ако си по-красива да знаеш, че ще бягат от теб. Проблемът е, че на Запад красивите жени си знаят цената и не се занимават с дечковци. Страх ги е да ги отблъснеш.
По време на цялото ми следване само един младеж се престраши и то с неприлично предложение. Човекът си имаше приятелка, която познавам, но работихме заедно по един проект и си е помислил нещо за мен. Отхвърлих го и после само почервеняваше от срам като ме види.
Съветвам те да се насочиш действително към порастналите мъже, които са се опарили с местните момичета и търсят нещо различно, а и не им дреме за мама и тати. Те ни оценяват като жени - българките сме добри домакини, чисти сме, обличаме се добре, поддържаме се, женствени сме и нямаме огромни претенции (за пари и автомобили).
Аз се взех с мъж, който е много по-голям от мен, но нямаме проблеми. Не се занимавай с хора, които ти преподават директно. Ако не са в твоите факултети, няма проблеми.
... най-известният професор в моя университет се ожени за една студентка по педагогика от Украйна. Преди това беше женен за местна, но изневеряваше с много жени, докато тази рускиня не му изпи мозъка.
Много време мина от тогава, последно разбрах, че са вдигнали сватба и имат деца, май е спрял да хойка със студентки - има си вече у дома.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: c23b1b3d38
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Схващам накъде биеш... И аз си мислех, че в основите на проблема е ''Kакво ще кажат мама и тати''... Знам, че българите нямаме добро име, но все пак винаги си мисля, че не всички робуват на стереотипите... Благодаря ти за мнениетo, доизясних си доста работи! Ако не е тайна колко години е разликата със съпруга ти и в коя страна си завършила? Ако не желаеш поради някакви причини да отговориш и на двата въпроса, то поне ако може на първата част от него :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker