Живея в свят от мечти - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Живея в свят от мечти
преди: 14 години, 11 месеца, прочетена 3362 пъти
От малка още си мечтая за вълшебния принц на бял кон, който е красив, силен, смел и ме пази от всичко.... За жалост и до ден днешен се надявам да срещна моя ,,принц", или така да се каже ,,идеалното момче" за мен. Нека споделя и какъв е той за мен - свестен, интелигентен, чаровен! Това са трите задължителни неша.

Уви... рядко са момчетата, които са свестни и хубави, а да бъдат и интелигентни си е цяло чудо. Нека призная, че аз съм романтична душа, момиче различно от съученичките си. Дано не прозвучи нескромно, но аз съм чаровна, което е причина да имам доста фенове. За жалост обаче, аз винаги съм търсела човека, към когото ще изпитвам изтинска тръпка. И неведнъж съм обичала адски силно.

Във всички случаи досега любовта ми е била несподелена. Може би си изграждам нереална представа за момчетата, може би ги виждам по-идеални, отколкото са. Отчаяно вярвам, че ще срещна моето момче, което да ме обича истински, и с когото да изживея своята красива приказка от филмите. За жалост обаче, животът не е тази ,,приказна магия", за която съм мечтала винаги.
И днес се лутам измежду света на мечтите и така болзезнената реалност.... И аз си падам по момчетата със страстна душа... Не по кротичните скромни тихи води. А както знаете, ,,палавите" са на 99% несвестни.

Имах приятел, който беше свестен, сладък, но беше твърде спокоен, кротък, не поемаше никакъв риск, не беше никак импулсивен. И именно това ми доскуча в него. И аз незнам какъв търся... Знам само едно - сърцето ми не иска просто някой, а търси онзи, който ще осмисли живота ми. Много мои приятели ми казват, че този, който търся, е нереален, несъществуващ... фантазия. Но как да тръгна просто с някой, както правят всички момичета на 17-18, след като аз не бих била щастлива с някой, който ми е просто леко симпатичен.

Трябва ли да се приземя и да напусна своя красив свят, изпълнен с мечти и копнежи? Не мога да бъда като всички... никога не съм била. За мен любовта е магия и сила и за нея живея. Дайте ми съвет - да продължавам ли да търся онзи, за когото мечтае сърцето ми?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 11 месеца
hash: 16b9e5d578
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Продължавай да търсиш, не се отказвай. Бори се за да откриеш твоя "принц". От все сърце ти желая да го намериш, макар че са на изчезване тези импулсивни, скромни и чаровни момчета, НО все още ги има!

Не се отчайвай, всеки търси любовта, истинската любов. Някои я търсят дълго, други я намират веднага, но ВИНАГИ я откриват. По-добре късно, от колкото НИКОГА.

Успех

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: d98d9b5ba8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Остани каквато си. Няма нищо по-хубаво от това да бъдеш себе си. Не се примирявай само за да "има нещо".
Ако дойде принца на бял кон - добре. Ако не... Но ти си млада, за тебе със сигурност ще дойде.

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: d163eaadd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Момиче, ще ти кажа нещо - прочети го добре и сериозно се замисли върху него. А именно - Мъжа на мечтите ти и мъжа на живота ти са две различни неща.
М26

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: ba459359c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Но не е изключено да намери мъжа на мечтите си и той да се превърне в мъжа на живота й... ;)
SFA

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 9cc82fca53
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Уважаем/а/ SFA, може да поспорим по този въпрос, но поради щото се отклоняваме от темата, ще се въздържа :))

 
  ...


...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: ea8c6626bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Принцове на бял кон няма. В живота си имаме работа с реалния Иван, с реалния Стоян...Той може и в началото да ни се вижда като принц, но ако поживеем с него 20 години, със сигурност няма да е такъв.
Най добре е да не разчиташ на едната гола емоция и физическо привличане, те траят от ден до пладне. После остава уважението, приятелството и общия интерес.Ако ги няма, нещата се влошават

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: f956ce00f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Интересно какво инвестираш ти в една връзка, за да имаш такива големи очаквания от отсрешната страна. Това не е критика към теб, а просто мисъл, над която можеш да поразсъждаваш.
Мисля, че има момчета, които също търсят своята принцеса. Ако го срещнеш ще можете да си сравните очакванията. Мисля, че ще останеш изненадана.

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 90108bf9d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Моят приятел с когото съм от година и 6 месеца, е точно този за когото говориш. Не търся други и естветсвено за мен моето момче е уникален и единствен, но само за мен . Може да има още стотици като него , той е умен , чаровен , силен , възпитан, инмпулсивен , и всичко за което говориш ти .
Срещнах го съвсем случайно , дори не съм си мечтала да бъда с човек като него . Сега го обичам повече от всичко и всеки и съм убедена че и той изпитва същото към мен .

НЕ! не спирай да търсиш твоя принц. Може би просто забрави че търсиш идеалът на мечтите си . Живей нормален живот,забавлявай се и в един миг когато изобщо не очакваш , мечтата ти ще дойде до теб . Дано съм ти помогнала с коментара си , успех и знай че човек е толкова голям колкото големи са мечтите му ! Не спирай да търсиш

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker