Не мога да реша коя жена искам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да реша коя жена искам?
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 2079 пъти
Здравейте, имам голям проблем, не мога да реша коя жена искам повече, тази с която преди години бяхме заедно и наистина обичах повече от всичко - отскоро се върна в живота ми и с нея е приятно, все едно никога не сме се разделяли и я обичам и обичах винаги... но преди няколко години се появи и друга, която тотално ми завъртя главата, тя пък е точно обратното - с нея нищо никога не е сигурно, тя е просто като пожар.. с друга дума не мога да я опиша, няма мъж, който да остане безразличен към нея, защото наистина има нещо в нея, което е като магнит просто за мъжете, както и за мен. Доста време тичах след нея и накрая май сега тя ме харесва, а аз тъкмо започнах да се двоумя. С нея е много забавно и е супер, тя е умна и красива, но още обичам и другата, първата любов никога не се забравя, обичам я и сега, много... Тя също е супер, с нея е забавно и се чувствам сигурен и себе си. Изобщо не знам какво да правя... Кое според вас трябва да послушам - сърцето или разума? И коя според вас е сърцето и коя е разума?

Интересно ми е дали ще познаете:)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: ecf7c91ac5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Определено на пръв поглед първата жена (от миналото) е на разума, а втората е на сърцето. Но само на пръв поглед...
Ако разумно гледаме на нещата обаче да се занимаваш изобщо с бивша, не е разумно. За да е „бивша“ някоя жена, винаги си има причини. Хората сме „програмирани“ така, че да си спомняме само доброто, но хвани и разнищи опита си с тази жена в миналото - сам ще стигнеш до извода, че сте имали проблеми, които са се появили след розовия период на влюбването. След най-късно 3 годинки връзка с нея, пак ще сте на старото.
Втората жена-огън е жената на сърцето и на разума. Тя означава ново начало, може би несигурност, но и с нея можеш да почнеш на чисто.
От теб зависи всичко.
Решавай. Аз лично никога не бих се занимавала с бивш. Няма такова нещо като „първата любов не се забравя“, важна е последната любов.
Е в а

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 115f07f473
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Настоящата не няква си нова кифла!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 57952a89cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Важно е с човека до теб да се разбираш. Да може да си спокоен в негово присъствие, да знаеш, че можеш да му се довериш. Помисли коя жена ти осигурява това. Безпроблемни връзки няма. Не се поддавай само на страстта, защото тя с времето понамалява. Остава приятното чувство от присъствието на човека до теб. Остава обичта. За какво са ти несигурни отношение, на приливи и отливи. Вместо някой с който да вървиш напред и да се развивате заедно. Жената до теб трябва да е в разума и в сърцето. А не само едно от двете. Ти си прецени, но не лъжи някоя от двете, а по-бързо се реши.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 0d3114fb29
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много хленчещо и зависимо звучиш, човек...
Цитирам един тригодишен:
"Мамо, аз сладолед или сандвич ис... Мамо, аз какво искам? "

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 6df8fe3103
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   "Първата любов никога не се забравя..." - като стигнеш до 13-тата любов, тогава ще ти се поизяснят нещата и ще ти просветне какво да правиш.

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: ecf7c91ac5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   до номер 3 „Не се поддавай само на страстта, защото тя с времето понамалява. Остава приятното чувство от присъствието на човека до теб“
Не съм съгласна с това. Имам дълга връзка /от 2001 г. / и дори днес сме по-страстни, по-луди от преди. Всичко си зависи от двойката и темперамента на двамата. Ако искам приятно присъствие, обич - ще си взема Пудел, не мъж. Аз вярвам в истинската любов, в бурната страст, не в отминали познанства. За да приключи една връзка в миналото, винаги си има причини!
Е в а

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 57952a89cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мила Ева, една връзка не се гради само на страст. Ако ти с твоя партньор не се разбирахте, не си допадахте като компания и присъствие съм сигурна, че щеше да предпочетеш пудела пред него, пък ако ще и най-страстния секс да правехте. С времето други неща стават приоритет. Не че страста не е важна. Но като се прибереш смачкан и скапан след най-кофти деня и нямаш желание за нищо ще искаш приятелско рамо, човека до теб да ти е приятна компания, да може да те изслуша и разбере. Това са зрелите отношения. Голата страст никога не издържа на времето. Трябва да я има на 100%, но подплатена и с други качества.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 5bd2e587c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Недей да играеш на сигурно, защото нищо сигурно няма. Избери това, което наистина искаш.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: dc92a3d22d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Оф, дано не срещна никой като теб. И тези момичета да не са играчки в магазина, та се чудиш коя да си 'купиш'?? Така като те чета, предишната ще ти омръзне на фона на новата, а новата ще си поиграе с теб и ще те зареже. А ако предишната разбере за сегашната, тогава оставаш сам. Тъй че, авторе, не му мисли толкова, че току виж си останал сам-самичък.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker