Моля за съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моля за съвет
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 1649 пъти
Здравейте!
С приятеля ми живеем заедно от почти година. Всичко беше наред, но започнахме много да се караме. Обикновено е някоя глупост. Аз започвам да мрънкам, той се изнервя, вика, после и аз викам и накрая завършва с " Изнасяй се! " или " Не издържам повече на този стрес... ".
И двамата учим и сме много натоварени. Това ни изнервя допълнително.
Иначе много се обичаме и през останалото време всичко е прекрасно. Споделяме си, говорим си с часове, помагаме си и т. н. Сексът също е наред. А за изневяра не мога и да си помисля, той също.
Когато се караме обаче, се нараняваме взаимно страшно много. Преди една седмица той ми каза, че иска да поговорим и да погледнем реално на нещата дали е по-добре да останем заедно, или да спрем с целия стрес, защото не можел да живее така повече.
Сега си живеем заедно и се опитваме да сме по-здържани и да изгладим нещата. Проблемът ми е, че чувствам голяма несигурност и че се измъчвам всеки ден да не объркам нещо.
Моля за съвет как може да не избухвам така лесно и как мога да спася тази връзка.
Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 120927d7f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Единственият шанс за връзката ви е временно (поне до завършването ви) всеки да живее в друга квартира. Това ще ви даде нужната дистанция за учене и среща с приятели. Когато завършите и си намерите работе, ще можете да си наемете и по-добро и голямо жилище, където всеки да има лично пространство.
Ако останете да живеете заедно, ще се разделите. Предложи му това решение, ще видиш, че изведнъж ще започнете да се разбирате много добре.
Ева

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 3f339e1934
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами авторке, напасването на характерите става с много компромиси и откровенни и СПОКОЙНИ разговори. Трябва да се научите да си уважавате мнението. Това разбира се не означава, че автоматично ще се съгласяваш с всичко. Ако нещо не ти харесва или някой негов навик прекалено те дразни просто се постарай тактично и спокойно да му обясниш. Също така приеми, че всеки човек е различен, всеки си е със своя характер и навици. Трябва да приемаш различията в човека, той също в теб. Това става с времето. Когато живеете заедно напрежението става по-голямо. Не подтискай себе си. А се научете да си говорите за проблемите за да може да ги преодолявате. Но не със скандали. Просто намери тона, начина и времето... Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: cb6b9c9b8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здравей :) Виж моята тема в същия раздел "Защо просто не се освободим" и ще се видиш след няколко години.. И при нас беше от самото начало с караниците.. с времето уважението изчезна.. той започна да си пише с други, аз ревнувах, карахме се.. още сме заедно, но караниците си остават.. :) Помисли добре, наистина по-добре сега да приключите. Или поне си дайте някакво време, помислете малко. Не си мисли, че ти си виновна обаче. Защо мрънкаш? Какво у него те дразни? Казваш ли му? Той прави ли нещо по въпроса? И аз бях така.. вечно недоволна. И истината е, че съм била, защото той не прави нещата така както аз съм свикнала и така както аз ги виждам. И 4 години се опитваме да се напаснем и не можем. Имах една кратка връзка за месец. Бяхме се разделили с моя. Ами другият човек отговаряше напълно на мисленето ми. Не съм му мрънкала. Той просто успяваше да посрещне очакванията ми. Не ме дразнеше, държеше се мъжки. Та все си мисля, че явно нашите половинки са някъде другаде.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker