Да бъдеш любовница на женен мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120497)
 Любов и изневяра (29536)
 Секс и интимност (14293)
 Тинейджърски (21841)
 Семейство (6421)
 Здраве (9544)
 Спорт и красота (4684)
 На работното място (3125)
 Образование (7270)
 В чужбина (1640)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1729)
 Други (18349)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да бъдеш любовница на женен мъж
преди: 14 години, 10 месеца, прочетена 59663 пъти
Правилно ли е или не? Какво в чувството? Какво изпитваш, когато знаеш, че той не е само твой? Можеш ли да бъдеш напълно щастлива с такъв човек?

Подобно решение е въпрос на личен избор. Любов? Пари? Сигурност? Какво очакваш да намериш в този тип връзка?

Аз съм момиче на 18 години. Случи се и на мен. Изпитвам силни симпатии към обвързан мъж, той към мен също. Моли ме да бъда с него, а аз не спирам да твърдя, че не е правилно, колкото и да ми се иска да бъда с него. Трудно ми е да реша. В крайна сметка, ако не съм аз, ще е някоя друга! Но от друга страна ще съм тази, която няма право на претенции, която получава откраднати мигове, болезнено-сладки моменти. Няма да съм лошата, но ще съм сгрешилата!

Очаквам съвети или каквото ще да е. Благодаря предварително.


Мерилин

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 225

преди: 14 години, 10 месеца
hash: a74095ec77
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Недей, ще се прекараш. такива дърти пръчове, особено семейни, не търсят друго освен с.е.к.с извън семейството.Самото това нещо, че лъже жена си, е грозно.Ако си на нейно място... а и, няма бъдеще с такъв

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 739053d00a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Гадно е чувството ! Освен това като прибавиш и гузната съвест, че се набъркваш като "трети излишен". Мъчително е и е болезнено. По-добре се спасявай докато е време. Едва ли се надяваш, че ще се разведе заради тебе. Ти си още много млада, за да страдаш по този начин.

Аз съм любовница на женен мъж и съм превърнала живота си в очакване да ме потърси, когато благоволи, разбира се. В момента се чудя как да се отърва от това жалко съществуване. Пропуснах възможността да спра навреме и сега много страдам от наранено самолюбие.

Тръгни си и го забрави, докато не си се влюбила безнадеждно. Мъжете в зряла възраст търсят жени за удоволствие и забавление, не за любов. Това ми го каза един възрастен мъж, на когото вярвам. Все пак решението си е твое.
Успех !

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 932912b0ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Ужасно си млада за такава връзка. Няма да издържиш, Казвам ти го от опит. А и другото - може да се влюбиш толкова много, че да не искаш да споделиш живота си с друг. Струва ли си, например, да не изпиташ радостта, която може да ти даде едно дете?

Млада си...Нищо не губиш, ако го оставиш. Вярвай ми - това е най - доброто, което можеш да направиш за себе си.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 27e453c973
гласове:
1 2 3 4 5
  (164 гласа)

5.   Ти си много умно и чувствително момиче. Не се забърквай в тези каши.Ако ти пее песента за това ''как бракът му не върви'', му кажи,че тогава трябва да го прекрати, но не заради теб, а заради това,че не върви и тогава-нека те потърси.
Само,че:би ли искала да бъдеш на мястото на жена му като негова съпруга?

А що за любов е тази, ако не е готов да се разведе, а само да си играе с теб?

Сама прецени-мисля,че отговорът е ясен. Грозно и смешно е когато мъжът до теб започне да се крие, да измисля оправдания пред жена си под носа ти, за да не го усети жена му.Когато пред теб ще я лъже, че е с приятели. Представи си жалката ситуация, в която се намира една любовница-като ненужна вещ, която трябва да крият, защото ИНАЧЕ ще донесе куп проблеми.

А ако жена му надуши и му постави ултиматум за развод, ако чувствата му към теб не са истински, ще се почувстваш като една използвана и изхвърлена натрапница.
Бъди разумна и МИСЛИ ЗА СЕБЕ СИ!

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: c5c4981dff
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

6.   Такава връзка не пожелавам и на най-големия си враг. От личен опит ти го казвам. Дори да те обича, ще страдаш много.

 
  ...


...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: ede429e244
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да бъдеш любовница на женен мъж е като да бъдеш улична котка, разчитаща на близкия ресторант...

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: c681d9a3dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   До АВТОРКАТА

Здравей мило момиче!
Аз бях в индентична ситуация на твоята. Бях на 21 години... Сега съм на 24.
Имах изключително силни симпатии към женен мъж, той към мен също... Даже той бе инициатора, уж много влюбен и впечатлен от мен. Никога не му се било случвало такова нещо... Имаше едно дете. Бяхме заедно 1 година, след което му се роди 2-ро дете, уж случайно... Имаше много проблеми с жена си, защото тя подозираше, че той я мами. Познай дали "любовта" му към мен остана.

Вече сме 1 година и половина след приключването на връзката ни (уж засега, като шикалкавеше през това време какво му е отношението към мен и ме държеше в напрежение. А се смята за много точен,коректен човек.).Сега ми твърди как иска да сме приятели, но приятелството ни не може да се каже, че е нормално.

Преди няколко дни даже разбрах, че той имал друга, макар да има уж все още зверски проблеми с жена си и това да бе причината за нашето "приключване засега". С новото момиче не правили още секс, уж не било даже "нищо сериозно",но явно са в начален стадий - сваляне и убеждаване, че е много влюбен...,както беше с мен.

Може ли да ми кажеш на колко години е господина?
И в каква сфера работи...? Имам съмнения :)

Благодаря ти предварително!

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: d45b6fc3cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Извинявай, но не мога да коментирам години, работа или каквото и да е. Некоректно е. Всички сте много прави. Знам какво трябва да направя. Знам, че трябва да се отдръпна. Знам, че той не е за мен. Знам, че ще страдам, колкото и добре да се чувствам с него. Знам, че ако кажа ,,Да." приемам ролята на втората жена, на тази, която чака , все чака и чака той да намери време да се обади... Отстрани е различно, лесно... Но, не знаете как се чувствам аз... какво изпитвам, какво има в душата ми, в сърцето ми ... Знам, че не е правилно и колкото повече си го повтарям , толкова повече искам да съм с този , със същия този грешен човек.. .

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: c681d9a3dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много добре знаем как се чувстваш.
А относно коментирането на години - това е анонимен сайт, така че от милиони население в България, надали ще се разбере за кого говориш.
Имай предвид, че надали само теб омайва... ;)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: eba489af0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Ами ако желанието ти е само да бъдеш със ''същия този грешен човек'', никой от нас и по принцип никой друг не може да те спре. БЪДИ!

Само се моля да не минат 15 години от живота ти в очакване и да останеш сама... Тогава нямаш представа колко ще те боли, а ще си изпуснала много влакове- и за партньор, и за дете... Докато неговия живот ще си е подреден, макар и привидно.

Тръгвай напред към грешния човек, но си направи добре КАЛКУЛАЦИИТЕ!

От номер 5

 
  ...

...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 6971da1fe5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Спри това. В началото всичко ще е красиво и приказно, но.... Единственият начин да се предпазиш от влюбване и разочарование, е да не започваш. Вслушай се в съветите, иначе темата ти е напълно безсмислена. Просто не започвай!

Личен опит! Аз все още не мога да се отърся от такова нещо, а той си е винаги добре. Бъди егоист!!!

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 45d31e61c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Бъдете сигурни, че не сте единствените. Давате криле на "мачовците" и те пробват навсякъде. Където се отвори-добре дошло за тях. Не се обиждайте. И аз говоря от опит. Една от вас ми подаде сигнал и като поразрових, открих, че не е била само тя. Като се поразрових в миналото, пак открих доказателства и пак е същото - няколко едновременно. Но, нали се сещате, че няма да ви унижа й да ви се обадя:"Мила, не плачи за него, той е звънял и е писал и на други няколко минути след теб."

Та моят съвет е - вземете се в ръце и не се продавайте толкова лесно. Женен ли е - боде очите. Слепи ли сте? И ако помогнете на съпругите, много ще са ви благодарни. Последното ви го казвам съвсем сериозно. Никой не обича да е лъган. Успех и на вас!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: b5bb37108a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   ИМА МНОГО ЖЕНИ КОИТО СТРАШНО ГИ КЕФИ ФАКТА, ЧЕ СА ЧАСТ ОТ ХАРЕМ И НИКОЙ С НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ГИ ИЗВАДИ ОТ ТАЗИ СИТУАЦИЯ, ТАКА, ЧЕ СЪВЕТИТЕ СА МИСЛЯ НАПЪЛНО ИЗЛИШНИ.

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 06bcbe0229
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Съгласна съм с всеки един коментар от 1 до 13 просто ЗАРЕЖИ ГО! Аз не съм била с женен мъж нито изобщо с мъж за любов да не говорим, но съм убедена че МНОГО ще страдаш! А за жена му да не говорим..Баща ми лъжеше майка ми с какви ли не..Накрая майка ми подаде документи за развод и да не мислиш че дори тогава отиде при тази обичаната (в случая и ти може да станеш такава, но недей) от тогава колко ги смени..И всичките ги обича..Дори имам полу-сестра от бившата му приятелка много добра жена, нооо явно му омръзна сега е с друга..Та недей да се връзваш..

ZuZi

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: d1fa77422d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   Тука има много изстрадали жени, моя съвет е изживей си мига, изпитай удоволствието, бъди егоистка, граби с пълни шепи докато ти и хубаво, защото живота ти е само един, твой личен, никой друг не може да ти го изживее, а пък и е много кратък.
идваме без нищо и също така ще си отидем, ще ни останат само душевните радости и удоволствия, така, че 40, 50 годишен, женен или не , какво значение има след като ти е хубаво. желая ти щастие, здраве и успех, не се замисляй, та ти си толкова млада, светът сега е твой

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: f8d4ba4a98
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

17.   Aз съм мъж, женен и деца имам и също така и любовница. Винаги съм казвал на жените с които съм да не се влюбват в мен, че с тях е само весело и различно, но повече не могат да очакват. Но аз съм такъв човек, че всички моментално хлътват по мен и се започват едни сълзи едни истерии, аз винаги казвам, това го правя заради разнообразието, заради кефа. За мен семейството е на първо място, а другото си е ей така. Сърцето ми е заключено за всяка жена освен моята си. Гледам как жените ми се отдават и тръпнат, а аз съм каменен и си гледам само удоволствието. РАзбирам, че си е малко егоистично, но тук има тръпка, а това ме кара да се чувствам добре! На 29 год. съм!!!

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: dc5a345c8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

18.   До номер 17: Виновни са глупачките, които ти се връзват.

Никога не бих се унижила да правя каквото и да било с мъж, за който ще съм само забавление.Такива ги надушвам отдалеч и се надсмивам над жалките им неуспешни опити да ме вкарат в леглото си, треперейки да не ги надуши законната.
Е, не са успявали- никога.
Един мъж е мой, ако аз искам това, а не той и САМО ако не е с мен заради секса.

Сигурна съм обаче, че истината я казваш тук на нас, анонимно, а на тях им сваляш ''звезди от небето'' за това колко ги обичаш и колко мразиш жена си, и ти е омръзнала, ама... няма как имаш дечица и търпиш заради тях!Познах, нали?
Та кой мъж ще каже :''Виж какво, с теб се забавлявам, обичам жена си, а ти си поредната.Ще те разкарам много скоро''
Е, не се е родил такъв мъж още. Иначе като тебе- много....

Ако им кажеш истината няма да ти се вържат, тоест няма да ти пуснат. Затова е по-лесно да ги лъжеш- както тях, така и жена си. Впрочем, не съм сигурна дали не прави същото зад гърба ти. Подозирам,че да, след като си е взела ''отракан'' мъж, 100% и тя не е толкова ''задръстена''', за да ти е вярна.

Отвращават ме плужеци като теб.

От една обичана жена(подчертавам-ОБИЧАНА)

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 3eec8248c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

19.   Слушай ти 18-ко, нищо не разбираш ти от тези неща. На никого не свалям звезди от небето, даже не се налага да лъжа нито жена си, нито другите жени с които съм, аз просто си водя двойнствен живот, който ми харесва, от който всички участващи са щастливи. Жените са щастливи, че получават качествен, повтарям КАЧЕСТВЕН секс, аз си взимам моето, жена ми също е ОК, аз правя така че всички по веригата да са добре. А ти плужек викай на "обичащият" те, който съм сигурен че мислите му , а и делата му не са само насочени към твоята отвратителна особа.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 632c190328
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

20.   Номер 17, и ти ще си намериш майстора, бъди сигурен в това/ по-голяма и по-опитна съм от теб/ сам ще си убедиш!

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: aa98cc29a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Бягай надалеч

 
  ...

...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 698443ae1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Aз съм на 16г. и от пет месеца се чувам с женен мъж... и на мен ми е страшно трудно да реша какво да правя... даржи се страхотно с мен, щастлива съм само дори когато само говоря с него... но и аз си здавам въпроса струва ли си...?! и ми е страшно трудно, защото аз му казвам , че искам всичко да приключи,а той ми отговаря, че няма да спре да ми звъни.. и честно казано не мога да преценя какви са му намеренията , защото е доста далеч и така само по телефона не мога да го усетя... поставена съм пред голяма дилема и това ме депресира и измъчва... :(

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: b86aed8aff
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Преди 6 м нямаше да обърна внимание на тази история щях да я подмина, и да си кажа само-горкото момиче. Но сега ми се струва доста близка, макар аз да съм по-голяма от нея.Искам само да кажа, че да си любовница си е и наказание и удоволствие, наказание ако се влюбиш, удовалствие ако го приемеш и просто се възползваш от момента да си изживееш готино.Но въпреки всичко това зависи и от мъжа, защото не всеки може да има любовница и не всеки мъж заслужава качествена любовница.Истинската любовница знае че не трябва да се влюбва и това е първо правило, наруши ли го тя не е вече любовница, а влюбена жена с цел, а именно да има този мъж.Мъжете също имат своята вина защото заблуждават момиченцата, разтуптяват и м сърцата и ги захвърлят, което аз не удобрявам.Да аз съм любовница на доста известен мъж, но той винаги е бил честен с мен, харесваме се разбираме се, ЗАБАВЛЯВАМЕ се , ако щеш аз се забавлявм, но тук не става въпрос само за секс а за компания и затова че аз получавам повече.Най-важното е че сме постигнали разбирателство кой какво иска и какво търси.Смятам че този мъж знае каква е цената на една истинска любовница и я заслужава, затова е с мен.Това , което искам да кажа, е че не грешно да си любовница, но първо е въпроса-На каква цена?Можеш ли да го оставиш да си тръгне?Можеш ли да продължиш живота си и да вземеш максималното и да продължиш?След отговора на тези въпроси, всеки може да си даде сметка може ли да бъде любовница или просто играчка.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 645e782cfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

24.   И ас бях като теб знаех какво изкам от мъжете и получавах повече от това което давах нямаше мъж който да може да трогне сърцето ми. Дори се намираха и такива който да ми кажажат ледена кралица.

И какво мислите се случи срешнах мъж женен мъж, лена плячка и играчка привидно кротак, срамежлив абе царвулчо. Да, но с времето го опознах влубих се и той в мен и сега неможем един без друг. Но той никога няма да остави жена си нищо че не я обича вече защото има дете, а то за него е всичко. И знаешшли колко е лошо да си другата, обичат те много, но лажат пред теб крият се когато са с теб.

Да доказал е че ме обича повече от нея, но тя ще е преди мен. На празници по поводи ще бъде с нея и нощем ще спи не в твоето, а в нейното легло. Да ще си обичана, но ще останеш другата, втората и вечно пренебрегнатата. Замисли се как ще се чувстваш когато искаш да чуеш лубимия да кажеш дори едно просто обичамте, а да не можеш. Да неможеш да разполагаш с времето си и да чакаш милостиня да ти се обадят когато не е с нея. Да ти разказва за всичко което правят заедно, за простите неща който ти никога не ще имаш с него. А миълта че обичаш някого, а трябва да си сдруг това съвсем ще те влуди. Защото и това ще се наложи някой ден, няма да живееш цял ивот сама. Ужасно е да те докосва някой когото не обичаш и не желаеш. Аз бях добра в тази игра, нямах проблем с това, но когато обичаш нещата са други. Аз вече 3години съм в това положение, но немога да се откажа прекалено мн. го обичам. Такаче ако си готова да страдаш мн. и да поемеш риска да се влубиш давай. Но имай пред вид и разликата в годините може да му омръзнеш и да си потърси друга.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 5596c585ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

25.   Здравейте и от мен. От почти 3 години имам връзка с женен мъж. На моменти се замислям преди да кажа връзка, може би "отношения с женен мъж" е по-правилно да се каже. Когато се запознахме аз бях на 17, той на 28 години. Искам да подчертая, че той беше инициатор на запознанството ни, но не крия, че и аз имах симпатии към него преди да го познавам. Когато говоря за симпатии имам предвид, че ми е харесвал визуално, но нищо повече, никога нямаше да отида до него и да поискам да се запознаем. Но съдбата от своя страна реши да ни срещне. Запознахме се в един бар, късните часове. Поговорихме си, разменихме си номерата, нищо повече. Още на следващия ден той ми се обади, искаше да се срещнем, но аз не пожелах. Последваха обаждания, откази от моя страна, но в крайна сметка се видяхме. И така, до днес, толкова време след запознанството ни, ние продължаваме да се виждаме. На първата ни "среща" никога няма да забравя какво ми каза той "Само не искам да се влюбваш". Аз замълчах, а на ум си казах "Естествено, че няма... ". Наистина, мислех го, не съм и подозирала, че може да стигне до тук. Да, хубаво ми е с него, но с цената на много болка, ревност, съмнения, които не престават да ме обземат. Понякога се чудя коя съм аз да се ядосвам за това къде е бил, с коя и т. н., че нали си има жена за тази работа... но какво я интересува нея, та тя е тази осигурената, майката на децата му, какво я вълнува къде е съпругът й. С какво толкова заслужих такава връзка? ! Да, аз позволих да се случат нещата! А времето си минава, той продължава да има подреден живот, прекрасни дечица и съпруга, а аз продължавам да се радвам на малкото часове заедно, на малката изпросена ласка от човек егоист. Той е такъв, бих искала след време и аз да бъда такава. Да умея да извличам от всеки максималното и да мисля най-вече за собственото си щастие. Обръщам се към всички момичета, които се чудят как да постъпят в ситуация с женен мъж - БЯГАЙТЕ ДАЛЕЧЕ! Никога няма да има пълно щастие за вас, а само останки... Спрете да прекарвате времето с погрешни хора като женените мъже. И помнете, че заслужавате най-доброто, да бъдете единствени, ако въобще е възможно.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: b8d77e412d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Бях с женен мъж 7 години, от 14до21 беше любов от пръв паглед, живота ми се превърна в чакане да ми звънне, обичаше ме, но жена която е приела да бъде с обвързан мъж автоматично си затваря вратите към него за сериозни отношения. Колкото можеш по-скоро си отърви!

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: a827d2f74a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

27.   аз пък да ви кажа съм от другата страна, женен съм и от 5 и половина години съм влюбен в свободно момиче, ама истински влюбен досега не бях изпитвал такива чувства, но ето че тя вече маи поизстина към мен и явно ще поеме по пътя си.
за мен е лошо не спя не ям отслабнах, абе трагедията е голяма нямам думи да я опиша. но това е живота.
та искам да ви кажа не съжалявайте за изживяната си любов та това чувство е невероятно. направо велико. я си представете, че никога повече няма да ви се случи. може да се омъжите ама любовта да я няма тя не е рокля която се купува от магазина, когато старата се скъса.
затова отдайте и се напълно сляпо и се наслаждавайте та това е най хубавото и приятно нещо в живота повярвайте ми.

е после боли ама си струва цялата болка.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 5596c585ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

28.   Хареса ми сравнението с роклята. Болка винаги има, не само при такива обстоятелства; Любов без болка няма.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: a9f6bb3b72
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Дилемата пред теб е да се пребориш със себе си. Когато има само симпатии е нормално да се овладееш и преодолееш привличането. Но когато си позволиш близост нещата стават неконтролируеми и едва ли споделеното щастие ще е сравнимо с болката от невъзможното развитие на връзката. Мъжете с лекота се впускат в авантюри, но рядко развалят семействата си. За много от тях именно в забраненото е истинската наслада...

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 3db481e32c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Така и аз бях "любовница", но вече не съм защото се оттеглих, разбрах, че той няма да се разведе и реших докато не са се задълбочили нещата да се раделим. Уж много ме обичаше, но нямаше сили да се разведе защото имал дълг и т. н. какво ле не чух през това време. Сега вече той е с друга, тя е сама и той ходи при нея. А към тази, към която имаше дълг пак я лъже, а тя се прави, че му вярва.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: de4ef72c8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   ДО номер 27: сигурно и е писнало да те чака да се решиш да бъдеш с нея. защо не се разведеш като толкова я обичаш? това не мога да разбера.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: a827d2f74a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

32.   до 31:

никога не е ставало въпрос за развод, тя самата многократно е казвала, че няма да се омъжи за мен, понеже разликата ни е по голяма в годините имам предвид.

но тук ставаше въпрос любовта, а вие го свеждате отново до обикновения битовизъм, женени или не има ли някакво значение, вие като се омъжите и какво, абонирате се за любовта на този човек ли? та това е смешно.

въпроса е искате ли да обичате истински поне веднъж в живота си, или искате някакъв мъж като собственост, който да е длъжен цял живот да се грижи за вас?

и тя любовта идва и си отива, дори и 100 пъти да се жените и развеждате не можете да я задържите при себе си, просто нямате власт над нея, това не са нито пари, нито коли, апартаменти и т. н.

това са чувства, може би само един Бог разполага с тях!
хайде останете си със здраве, мисля си, че някой, който е обичал истински ще ме разбере, а браковете си ги пазете за вас

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 791f7db546
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

33.   31, защото така му(им) е изгодно. От всичко и по много.
Не е луд, който яде баницата. :))

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: baef60e17a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

34.   Като чета направо... вие любовниците се идкарахте толкова потърпевши и невинни, че няма до къде.. Е аз не съм любовница... аз съм жена на мъж, които имаше любовница... любовница която уж и тя само за секс и забавление е била с него.. но по всевъзможен начин се опитваше да го раздели от мен и детето ни... явно по някакъв начин му беше замотала главата.. но всичко до един момент... мъжа ми не може да се оплаче от мен за абсолютно нищо... но просто мъжете са такива-не могат само с една и като видят че от другата страна има интересес и веднага правят опити за прелъстяване... вината че е в мъжа-в него е.. но на всички вас МИЛИ И СТРАДАКЩИ ЛЮБОВНИЦИ ЩЕ ВИ КАЖА-вината е единствено и само във вас... нямате никакво право да се захващате и да прелъстявате мъж, за които знаете че има жена и деца... влюбването е второстепенно... още от момента в които разберете че този мъж има семейство, вие въобще не трябва да се намесвате... без знаачение дали е само за забавление и секс... защото после всичко това прераства недай си боже в любов и опити да го задържите само за себе си.. какво получавате от тези мъже... на празниците с вас ли са... имате ли поне малко достойноство.. не стига че наранявате семейството му и толкова много хора, ами наранявате и себе си... е аз като разбрах за нашата любовница и за лъжите във вечерите, в които не се прибираше... просто си тръгнах.. детето не може да ме спре да търпя подобно отношение, заради някаква пикла която в момента му доставя удоволствие... той винаги ще си остане баща на детето ми и аз никога няма да го настройвам против баща му.. но всъщност мъжа ми едвам издържа и три дни без мен.. то не бяха обаждания, обещания, извинения... обща взето ми разказа всичко за Любовницата... и се прибрахме при него.. попринцип никога не съм искала да се разделяме, но... дадох му още един шанс.. вече любовницата я няма.. може би... не е изключено пак да го направи.. щом е един път се е случило... но той ще загуби от цялата ситуация... знае какво ще стане ако разбера, така че.. да му мисли навреме... Просто вие не трябва въобще да се захващате с женени мъже.. дори жените им да са лоши, отвратителни и какви ли не.. нека се разведат и чак тогава градете някаква връзка... много семейства имат разногласия, не винаги мъжа е главния виновник... много хора се разделят без значение дали имат деца... и след това с други половникни градят нови връзки и ново семейство.. но всичко това се случва едва след като са се разделили с жените си.. а не да живее с жена си и да се крие за да се вижда с любовницата... Направо бях потресена като прочетох в една друга тема.. как любовницата е оценила, че мъжът в които е лудо влюбена бил с нея, докато жена му раждала... Това ако разбера че ми се е случило на мен.. да раждам а мъжа ми да е с любовницата си... просто... Няма по долно нещо от това.. как може една жена или момиче да допусне такова нещо..

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 702770a788
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

35.   34, гледам, че не си си взела никаква поука от случилото се и си избрала сигурното и познатото. Лесно е да прехвърлиш изцяло вината на някаква „ку... ва“, лесно е на мъжленцето ти да натоварва лирическия образ на тази жена със всевъзможни фатални качества, на които той (слабият мъж) не е могъл да устои.

Истината е съвсем друга. Ти самата си го загатнала - човекът скоро пак ще си намери дружка извън семейното гнездо. И пак ще е някаква „к... ва“ уж, за да ти замаже очите и да си траеш. Ще си траеш, защото си зависима (материално, социално, емоционално) от този мъж. Ще продължиш да си губиш времето и живота и да живееш без любов, дори без секс, без разбиране и приятел до себе си.

И за всичко ще са виновни другите, леките жени навън.

Чрез този си начин на мислене не само освобождаваш себе си от отговорност за собствения ти брак, но и мъжът, който те е лъгал.

И да, ще се повтори, ще се потрети и винаги жените ще са губещите, защото твоят мъж не те обича, не обиача никого (освен себе си), слабохарактерен е и освен това е изпечен лъжец.

И този човек си избрала за партньор до живот?

Жал ми е за теб. Защото те чака остаряване като една люта, заядлива и незадоволена самотна жена. Нищо хубаво не те чака с такъв „мъж“ до себе си.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 1c9b53caeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

36.   35 е права. 34, другите жени нямат ангажимент към теб и брака ти, те са следствието, а не причината за кръшкането на мъжа ти. мъжът ти би трябвало да ти бъде верен, а не вярвам някоя да му е опряла пистолет до главата и да го е изнасилила. че не е морално от страна на другите жени - не е, но основната вина е на мъжа ти.

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: baef60e17a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

37.   34 съм... да момичета прави сте.. в никакъв случай не оправдавам мъжа си.. то е ясно че е виновен... аз живея с този човек от 7 години.. имаме дете... попринцип живееме добре заедно.. не съм лишена нито от секс нито от внимание.. това че един път ми е изневерил.. означава че трябва да се разделим завинаги детето ни да живее с разделени родители... ами то ако всички се разделяха заради една раздяла незнам дали щеше да има семействоа... поне 60% изневеряват.. а дали ще го повтори.. това вече си е негово решение.. аз не съм допуснала да ми изневерява със всяка втора... ако се повтори повече няма да се съберем и така.. нищо не ми пречи да му дам втори шанс... а само не мога да разбера любовницата-знае че е женен и има деца /да тя не е длъжна да мисли за тях/.. тогава няма да се оплаква, знаела му е положението да не се е вряла там където не и е работа...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: baef60e17a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   Тук май преобладават любовници. Трябва да се пусне тема Мъжа ми си има любовница хахаха там ще се съберем повечко съпруги. Тук защита получават противоположнкиковия отбор :-)

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 97a53ced4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

39.   37/34, ти си знаеш, но само отлагаш неизбежното. Не прави други дечица, моля ти се.
Не мога и да разбера, как само за 7 години връзката ви се е изчерпала до такава степен.

Както и да е - имам приятел, който наскоро се разведе и веднага заживя с друга жена. Питах го защо е изневерявал - „Ами не е било от хубаво. Буквално жена ми ме принуди да тръгна с друга. Ако ми е било хубаво, щях да си стоя при нея, майка на децата ми е все пак, но не се търпеше. “

Е, всеки случай си е различен, надявам се, при вас действително да става дума за к... ва любовница и тем подобни, защото в противен случай....
Аз лично не вярвам на приказки за жени-вещици, фатални Фата Моргани на лов за щастливо женени мъже, но вие си знаете. Ваш си е живота, брака и мъжа, кой знае - може действително да е бил изнасилен с пистолет на главата си (или поне е доста добро извиниение, жалко че не всеки се сеща за него)

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: baef60e17a
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

40.   Е добре де имат си любовници... и какво от това.. и след 100 години пак ще има изневери и любовници. Важното в случая е, че любовниците трябва да си знаят мястото. Те са на второ, на първо е семейството му-хората с които иска да живее. А втората няма право да се оплаква, да се сърди, да се дразни, да ревнува и да иска каквото и да било друго от този мъж освен секс..

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: a9f6bb3b72
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

41.   Някак е жалко, когато 18 годишни момичета се поддават на мераците на разпътни женени мъже. Наивността и глупостта им ги правят лесна плячка на играещите момчета. Лесно е пред неопитното и жадно за нови преживявания същество да се почувстваш значим и желан. Дори понякога си позволяват да изживеят цял роман, докато изтрезнеят и се върнат с подвити опашки при жените си. Тук писалите любовници ще ме оборят с аргумента за незадоволените нужди на семейните мъже.. оставете тези глупости. Основният мотив е желанието за разнообразие и слънце, както казваше откровен подобен индивид. Единственият начин на младите момичета да се предпазят е да помислят преди да поддадат и се въздържат. Така ще си спестят самоуважение и право на истинска пълноценна връзка с подходящ партньор... Не мисля, че опита с женен мъж в началото на зрелостта е най-доброто за неуверената и неоформена девойка...

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: dfe47a671f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

42.   38, ти сега ли откри, че докато чакат на повикване, любовници търсят с някой да се самонавиват, как от 7 милярда, баш те са сродната душа и любовта на живота на някой комплексар.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: baef60e17a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   Към авторката. Задаваш въпроси. Правилно ли е -НЕ НЕ Е ПРАВИЛНО. Какво е чувството, какво изпитваш-чувстовото че не е твой и че ти си втора сигурно е доста гадничко. Защо ти трябва да си пренебрегвана заради семейството му. Аз съм съпруга, не съм любовница, сигурна съм че имаш някакви чувства но съм сигурна че ще бъде за кратко. Или той много ще те нарани и разбира се ще остане със семейството си, или трябва да се разведе и да заживее с теб, докато не срещне някоя друга любовница като теб в момента. И ти си само на 18, видяла си във него силен мъж, независим, възмъжал, знаещ как да заблуди детското ти мислене и да те вкара в не толкова детското му легло.. Не мога да разбера как майка ти може да е съгласна с тази твоя връзка. Тя предполагам не е на 18 и би трябвало да има повечко акъл от теб, но явно не е така. Само при мисълта, че ти-нейната дъщеря ще страдаш от цялата тази история би трябвало да ти даде съвет да се оттървеш от него. Представи си че баща ти си има любовница на твойте години и изневерява на майка ти, не се прибира... ти как ще се чувстваш, а да не говорим за майка ти ако разбере.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 69bfb74e99
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

44.   Ти, решаваш, но може много да страдаш. Помисли как ще се чувстваш, когато той си е вкъщи за празниците нап, име, . Самотно и гадно. Има и такива вpъзки с обвъpзани, които пpиключват с бpак, но pядко. Освен това, като е с жена си ще те боли всеки път. Стpуваш ми се много чувствителна и ти желая щастлив живот.

До номе, 17- мислиш се за пич, но не си. Повяpвай ми, всичко се плаща и то с къpвави сълзи. Ще pазбеpеш. Ти мислиш, че имаш всичко, а си най окаяния. Нямаш нищо. Който каpа дpуги да стpадат плаща с това което мисли че има, именно семейството си. Пpомени се докато е вpеме.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 5596c585ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

45.   До номер 17 - След години, когато се връща по един или друг начин на децата ти, има да си блъскаш главата, но късно. Явно не си се поставял на мястото на тези, които впечатляваш, незнайно с какво. Влюбват се, разлюбват се, а ти си си все същото жалко подобие на мъж. Аман от псевдо мъже.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 1fead41e9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

46.   Правилно ли е или не? Какво в чувството? Какво изпитваш, когато знаеш, че той не е само твой? Можеш ли да бъдеш напълно щастлива с такъв човек?

Няма правилно/неправилно... всичко в живота ни е просто такова, каквото е. Правилните постъпки за теб са неправилни за някой друг и обратното, оттук следва, че това е просто субективна, а не обективна преценка на ситуацията. правилно е онова, което е правилно за теб, защото точно в този момент, то ти е необходимо. Правилно ли беше да разпнат Исус на кръста? Едва ли има човек, който да каже - да. Правилно ли беше Юда да го продаде, не нали? Но се е случило, защото е било необходимо. В животът ни има поредица от случки, които просто трябва да ни се случат, за да придобием познание, за да разчистим стара карма и т. н.

Чувството е, че си любовница на женен мъж и нищо повече, чувството е любов! Всичко друго, което ще изпиташ в подобна връзка - разочароване, обида, унижение и т, н, са емоции, които нямат общо с чувството.

Какво изпитваш, когато знаеш, че той не е само твой?
Хората така или иначе не се притежават.
Никога не прави грешката да с мислиш, че някой ти принадлежи, това означава, че един ден ще го загубиш.

Можеш да бъдеш напълно щастлива!

Подобно решение е въпрос на личен избор. Любов? Пари? Сигурност? Какво очакваш да намериш в този тип връзка?

Нищо не очакваш. Очакват слабите хора, другите живея за настоящия миг, без да смятат дали ще боли, дали ще имат закрила и т. н. Очакванията спират съзидателната сила на Природата и създават случки, които често биват с противоположен характер за индивида. Недей да очакваш нищо, не само от връзката си, не само от този човек, а по принцип от живота, Животът не ти е длъжник, Господ не ти е длъжник.. какво очакваш? Защо? Това е най-глупавото нещо, което човек може да си причини.

Любовница съм... за протокола! щастлива съм и обичам така, както не съм си предсатвяла, че е възможно да обичам. Не очаквам, не чакам и не търся начини той да се разведе. Често действията и думите му са ме обиждали, но това не ми е попречило да го обичам все така. Ако утре се разделим завинаги, няма да страдам и да плача, защото съм изживяла нещо, което рядко на хората се случва. Тази връзка ме научи да се справям сама, да бъда още по-успешна, да се развивам заради себе си. Научи ме и на нещо велико - безкористност. Извличам само положителното и съм безумно щастлива, че мога да обичам така.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 5596c585ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

47.   Номер 46 много ми хареса всичко, което си написала, точните думи. Бъди щастлива!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 1bdee15532
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

48.   Да, много хубаво написано №46. Все едно по книга прочетено и заучено. Но прекалено хубавите неща всеки път ме карат да гледам на тях с недоверие на тях. И аз чета книги, и аз зная какво пишат мъдрите и преживелите повече хора - "Ако нямаш големи очаквания, няма как да те разочароват. ", "Не плачи, когато всичко свърши, усмихни се, защото ти се е случило. " и още и още красиви мисли. Но ако само веднъж допуснеш очакването да се настани в мислите ти, ти си обречена. И ще плачеш, защото споменът за това очакване, всеки път ще ти напомня, че нещо хубаво ти се е случило, но то си е отишло завинаги и ти не си успял да го задържиш. А до колко са правилни дадени решения, обикновено съдим по крайните резултати. Все още изживяваш връзката си и усещането за нещо хубаво те кара да си мислиш, че въпреки всичко тя е правилна за теб. Дано и когато всичко свърши да мислиш все още така, в крайна сметка тези връзки рядко са прекалено продължителни. Защото понякога, когато налице е крайният резултат - чувства и емоции предадени и хвърлени на вятъра, спомени, които всеки ден не ти дават мира, казани думи, останали да висят във въздуха без да има кой да ги чуе... тогава ще разбереш, че твоето "правилно" е твърде непостоянно и търпи промени, точно както времето.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: dfe47a671f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

49.   46, има любовници, които плачат след раздялата. Разни хора, разни съдби, разни раздели...
П. П. Ако не те боли, значи не го обичаш. Това е консумацията - да се радваш на полученото от съдбата, а не това, че любовта е не тази, която те кара да ти е добре с един човек, а това - да не можеш без него.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 1fead41e9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

50.   И ще плачеш, защото споменът за това очакване, всеки път ще ти напомня, че нещо хубаво ти се е случило, но то си е отишло завинаги и ти не си успял да го задържиш.

Господи, боже мой... наистина ли можеш да плачеш, че ти се е случило нещо хубаво. Айде стига бе! Вие хора, сте просто пристрастени към това сами да страдате. Не вярваш на хубавото.. хубавото те изпълва с недоверие, та що за живот е това? Постоянно пазене.. дали пък случайно няма да излезе на лошо? Ама че работа...

А до колко са правилни решенията ни.. при все че аз знам, че не съществува правилно/неправилно и не поставям знак (положителен или отрицателен) на ни една случка в живота си, защото всяко събитие е просто, каквото е и това ми носи мир и да... мъдрост и шанс за още много уроци и пътища. И нека ти издам една тайна - никой резултат не е краен, краища няма, времето не е линейно, то е пространствена проекция на безкрайността.

Може би четеш книги, сега може да опиташ като ги четеш да ги осмисляш... мисля, че няма да ти навреди и ще обистри съзнанието ти.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 1b252e55a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

51.   Коя какво право имала в любовта? Вие сте се самозабравили тука. Особено н 17, направо ме изуми. Дано да те хване жена ти и да видиш коя как тръпне и къде точно. Това са пошли глупости, семейството ти било на 1 място. Ти не си наясно със себе си и собствените си чувства. Лесно е тук в анонимният сайт да се направиш на мъж, но едва ли в реалността ти се отдава. Най-вероятно си пълен с комплекси и страхове. Госпожата, която я молели и тя великодушно простила, от сърце и пожелавам да си намери мъж, който да я обича истински, а не мъж който се подиграва с нея. Бъди сигурна че пак ти изневерява, а те моли да сте заедно понеже не е сигурен в чувствата на любовницата си. Все още. Любовниците да си направят добре сметка дали си струва да са с някой страхливец, която трепери пред жена, която не обича в името на псевдоморализма и малоумната му представа за брак на всяка цена в името на децата. Целият проблем в една изневяра е в мъжа, който изневерява. Това е човек които няма доблест да признае пред жена си, че всичко между тях е свършило и е започнал нова връзка. Самозаблуждава се, че всичко е както преди и че семейството е на 1 място (н 17 например ) и прави нещастни опити да съживи един приключил брак, докато не осъзнае че всъщност губи любовта, а това е най -важното. Защото нямаш ли любов-нищо нямаш. Другият вариант е да се държи с жена си като с последният парцал и да я наказва заради неувереността си в споделеността на чувствата в новата връзка, но и да я моли да останат заедно, от страх да не остане сам. Жалък е страхливеца и наранява всички -себе си, жена си и любовницата си.

 
  ...

1-50 от 225
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker