Истинската любов винаги е неподходящата такава.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Истинската любов винаги е неподходящата такава..
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 2282 пъти
Винаги съм си представяла голямата любов като нещо отразяващо всичките ми очаквания и мечти. Знаех, че един ден просто ще се случи и на мен. Знаех, че любовта ще ме намери или пък аз нея. Представях си я прекрасна.

Очакванията ми се оправдаха, но се случи така, че той е повече, от колкото очаквах да е.

Случи се в университета, един от най-прекрасните дни( тога разбира се не осъзнавах колко важен за мен ще е този ден) се наложи да го потърся. Става на въпрос за мой любим преподавател, който зае доста голяма част от сърцето ми. Открих го в библиотеката, тогава не подозирах колко в колко важен за мен човек, ще се превърне. Още от първия момент, в който го видях бях впечатлена. Ден след това отново ни събраха обстоятелствата, тогава се запознах по отблизо с него и вече знаех, че той е специален. Често го се засичахме в негови лекции, от време на време си говорехме и постепенно го опознах. Влюбих се, много се влюбих. Това продължава половин година. И ето не мога да спра да мисля за него всяка минута. За съжаление се наложи обаче да позная и лошата стана на така хубавата страна. Така възвишената моя любов се оказа и несподелена или поне не осъществима от морална гледна точка. Обекта на чувствата ми е женен. И то много женен, така де от много време... разбирам сложността на ситуацията, разбирам и него, но не разбирам себе си. Не разбирам, защо трябва толкова да боли, не разбирам защо не мога да забравя най- прекрасния човек в живота ми..?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: bce2696a6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мила, напълно те разбирам. Аз съм в същото положение. Моят не само е женен, че и дете има. А аз съм глупава и лудо влюбена в него. Да ме пита човек, защо не си намеря някой колега или просто някой връстник? ! Но можеш ли да контролираш чувствата си? Не! Все пак, не се умопобърквай заради това. Гледай да ти тече живота, остави се на течението, не се знае какво ще се случи утре или в близкото бъдеще. :)

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: b1d755341e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Човек иска само това, което не може да има. Във всяка една несподелена любов, влюбената половина буквално се вкопчва в обвързаната/незаинтересуваната. Пусни го да си живее живота. Хем ти е преподавател, хем е женен. От къде започват минусите и къде свършват, а свършват ли въобще? Ти си млада, заблудена, влюбена, нормално е да си мислиш, че няма други мъже, но как би се почувствала, ако ти беше омъжена за този човек, а някакво си момиченце го искаше за себе си? Предполагам не много добре... Животът продължава, стегни се и го забрави. (Да знам, че звучи по-лесно, отколкото е. )

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 4cd84714ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Всичко е в главата ти. Понеже си видяла само нещо хубаво от него - примерно излъчването му и тембъра на гласа му и си мислиш че той най-прекрасния, а колкото повече си го мислиш, толкова повече си го преекспонираш в главата и той започва да клони към самата перфектност.
Всъщност не е толкова прекрасен. Най-вероятно пърди здраво вкъщи. Най-вероятно когато е нещо ядосан или му е криво, в най-добрия случай няма да ти обръща внимание, а в по-лошия ще си го изкарва на теб.
Като цяло съм сигурен, че в момента си вглъбена в собствената си вяра в неговата перфектност и въобще не се опитваш да отвориш очи и да видиш някой подходящ за теб. А не го ли направиш, може и цял живот да изкараш в тъга по перфектния. Не си губи времето, а действай!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: cce082d705
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мила моя,
хоби на народа в последните години е да възвишава низки страсти до любови и т. н.
Да кръщава хората с имена, като "перфектен", "несравним" и други. Да, наистина има такива, но знаеш ли - когато срещнем тях НЯМА никакви пречки, всичко си зависи от самите нас.

Нещо извратено, но адски реално - за да се отвратиш от някой - опознай го!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 6ac91e3eec
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мисля, че си луда, но интересна в развиранията си за любовта. Ако толкова ти харесва не му мисли, а пробвай!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker