Моята истинска любов! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моята истинска любов!
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 2295 пъти
Здравейте. Пише ви едно много влюбено момиче, даващо всичко за човека до себе си, което в повечето случаи остава неразбрано. Както е и сега. Историята започна преди 2 години. Бих казала още в началото беше много трудна връзка. Самият той е много труден характер. Аз съм на 21, а той е на 27 години. Запознахме се декември месец на 2010 година. Още с първата ни среща, нещо в мен се преобърна. Хареса ми много като човек, като външност, всичко в него. По всякакъв начин тогава исках да съм с него, да съм неговото момиче. А той искаше само връзка от типа friends with benefits. Може би, за да съм с него, аз се съгласих. И не сгреших. Всичко беше перфектно. Но не ми стигаше само секса с него, исках любовта му, исках него. И му го показах, а той се дърпаше като малко дете. Направих грешки, признавам си го, но той по някакъв начин се промени, след тях. И тръгнахме по-сериозно. Аз летях от щастие. И сега мога да кажа, че това е първото ми истинско влюбване. Бях много щастлива. Да, ама хората са казали, че няма пълно щастие. Все пак като сме двойка, той трябва да ме представи на своите приятели, и аз на моите. Де да знам, може би беше грешка това. Той ме запозна с неговите приятели. А те не ме харесаха, или може би това е само в моята глава. Но имаше нещо, нещо, което и на мен не ми допадаше в тях. Поговорихме с него и решихме, че по-добре е да не се виждам често с тях, за да не стават някакви спорове, скандали... И така всичко сякаш се нареди. Дойде лятото на 2012 година и аз заминах за цяло лято в чужбина. При заминаването ми имаше някаква буца в мен, която подсказваше, че нещо няма да е наред с нас като се върна. Чувахме се редовно, всичко беше точно. Виждах, че му липсвах, а той на мен - изключително много. Лягах с мисълта за него и ставах с мисълта за него. Той беше влязъл дотолкова в сърцето и душата ми, че не можех без него. Прибрах се. Но ми се струваше, че той не е моето момче вече. Беше различен, сигурно и аз бях различна. Нещата изобщо не потръгнаха. Само се карахме и карахме. Аз бях отвикнала от него, и той от мен. Може би това беше и проблема, не знам. След около 2 месеца след като се прибрах той ме изостави. Прекърши връзката ни на две. Прекърши сърцето ми. Какво ли не правих, за да си го върна. Нямаше никакъв резултат. Той беше категоричен. Но дори не ми даде основание защо ме оставя. И ето минаха вече 3 месеца, а аз още плача за него, страдам така, както никога не съм. И все още го обичам. И не знам какво да направя, как да го превъзмогна.... Какво ли не съм правила за него, как ли не съм си показвала любовта, а той реши да си тръгне, дори и без обяснения. Наистина боли, боли от любовта. Със сигурност има още много неща за казване, но това е накратко. Благодаря ви, че изслушахте моята "сърцераздирателна" история :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: 84b4edc862
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много мои приятели и познати се разделиха по подобен на твоят начин незнам каква е причината да си заминала но имам чувство, че тези заминавания съсипват много връзки. Хектор

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: d46ba2cbac
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За какво се карахте?

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: fc4a9cbe8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Останали са прекалено много недоизяснени неща.. Не опита ли поне да поговориш с него? Поне това ти дължи - най-обикновен разговор! Обясни му, че не искаш да го притискаш, но заслужаваш поне причина, мотив, обяснение... Аз на твое място не бих се примирила. Не може просто да прекрати всичко, та нали сте имали връзка, сериозна при това? ! Говорете! Не се предавай! :-)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 812c2776e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   ине е задължително заминаването да е проблема. ако човек е несигурен в себе си и да не замине нещата ще се прецакат. когато аз заминах за няколко месеца нямаше проблеми даже повече си липсвахме. тези заминавания пречат само на слабохарактерните. ако той е бил такъв значи даже по-добре отървала си се. и не си изгубила много време с него. това също е плюс.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: ffb3902dfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Слушай момиче дай си едно ново начало! Та за къде си се разбързала? Не, няма смисъл да го питаш защо е решил за вашят край, може би и той не знае. НАЙ-МНОГО ДА ВЗЕМЕ ДА ТЕ ОТБЯГВА ПО ВСЕВЪЗМОЖНИ НАЧИНИ. А и аз съм на мнение, че все още слуша приятелите си. Не си заслужава такъв мъж. Разстоянието не е пречка за любовта, ако е истинска. Дай му малко време и ако е писано да бъдете заедно ще сте.

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 4607566e98
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Заминах на гости, пък и мисля, че ни трябваше почивка един от друг, а то се оказа грешка... но не съжалявам, че заминах. Така или иначе той пак щеше да ме зареже, все някога. Все пак няма вечни неща, нали? За какво се карахме? Ами затова, че той не ми обръщашв внимание, не искаше да показва близост към мен, когато сме навън. Не искаше нищо да правим, а да седим само у тях или у нас. И това ме съсипваше, но все пак бях до него и го разбирах. И това не попречи на любовта ми към него.
Колкото дали съм говорила с него, да, много пъти след тази раздяла. Дали по скайп, по фейсбук, по телефона, накрая и наживо. И никога не искаше да ми даде точен отговор, защо ме заряза. След което аз направих последна крачка и се видяхме на живо, отново. Единственото, което каза е, че нямаме бъдеще заедно, но защо, не знам... Наистина съм много объркана... все още страдам за него, а той.. нищо, сигурно не съм значела нищо за него и нашата връзка е била загуба на време, не знам... :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: bc2a69b007
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Като ппочетох твоята история единствето, което изникна в съзнанието ми беше една мн. мъдра мисъл : "Когато много обичаш някого, пусни го да си отиде, щом това е негов ото желане... но той ако наистина те е обичал ще се върне при теб".
Мило момиче, разбирам... трудно е, но ние жените сме по-силни отколкото си мислиш! Бъди смела, пусни го, виж колко те е обичал. А ако погледнеш от другата страна направила си всичко необходимо, за да се оправите, нека времето да покаже дали не ти е писано с него или някой друг! Аз вярвам в съдбата на човек, никой не може да избяга от нея. Пожелавам ти да следваш твоято и да вярваш на интуицията си! Успех и бъди щастлива, мило момиче :-)
Наталия :-)

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 4607566e98
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Благодаря ви за съветите. Колкото за мнението на Наталия, малко ми олекна, но и ме натъжи. Направих всичко, което можех, за да си го върна... дори невъзможното. И накрая го оставих. Вече около месец не сме се чували и виждали, но той е навсякъде, където се обърна. Сънувам го, дори. Не знам какво да си мисля. Имам чувството, че няма да мога да го превъзмогна, макар хората да казват, че времето лекува. Опитвах се и да съм с други, но не, не става. Не мога.. докато той сигурно си гледа живота и аз не представлявам нищо за него... а все още чакам телефона ми да звънне и той да се върне. Но знам, че няма да стане, но все пак не мога да спра да мисля за него....

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker