Тя не разбира от "Не" ... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тя не разбира от "Не" ...
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 3012 пъти
Здравейте!

Не мога да разбера как е възможно да отрязваш постоянно някого, а той да става все по-настоятелен...

На 23 съм, все още съм студент, но и работя. Не ми липсва женско внимание, но имам приятелка, с която се разбирам и не желая да се занимавам с други. Отскоро имам една прекалено напориста обожателка, на която всеки път обяснявам, че няма как да стане между нас, но тя иска да я "опозная". Ок, обаче дори при равни други условия (ако бях необвързан), пак не бих се занимавал с нея. Причината е повече от основателна - не мога да бъда себе си с нея. Това е човек, пред когото трябва да си мериш приказките, защото ако кажеш нещо "неправилно", не дай си боже вулгарно, край - започва се една безкрайна лекция, как е възможно да си толкова невъзпитан, да използваш такива думи и т.н. Това е човек, приел някакъв стереотип и преминеш ли границата, дотам си. Всичко, което е различно от нейното, е грешно.

Реших, че явно по този начин ще мога да я отдалеча от себе си и започнах да говоря глупости, да не се съобразявам какво да кажа, да бъда директен и т.н. Очаквайки, че това ще даде резултат и тя ще ме помисли за "недостоен" да доближи нейната особа, си вкарах автогол. Това сякаш още повече я подтикна да ме търси с желание да се виждаме. Опитах съвсем деликатно да й обясня, че нещата не биха се получили, защото не смятам, че сме подходящи един за друг. Не помогна. Опитах с по-директни и прями думи, но и това не стана. Не се отказва. Не мога да разбера какво точно е харесала в мен, при положение, че съвсем съзнателно се държа като пълния простак и идиот, само за да не губя и нейното, и моето време в нещо безсмислено.

Но уви, не се получават нещата. Влезна ли в скайп - веднага получавам съобщение. СМС-и, обаждания и какво ли още не. Не знам какво да направя/кажа, за да разбере това момиче, че няма смисъл да се хаби излишно.

Моля ви да ми помогнете!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: cdae72f3e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Подаваш жалба в полицията за психически тормоз и искаш ограничителна заповед :)

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 974fde75e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Кажи на приятелката си и тя ще и обясни "набързо" как стоят нещата и ни вест, ни кост ще имаш от нея. :D

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 40a607ed51
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Тегли и една майна и гледай сеир ;)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 42ac5838c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сигурен съм, че приятелката ти е супер и не смяташ да се разделяш с нея, но животът е непредвидим! Няма нищо лошо да имаш резерва. Дори и да не би искал връзка с нея не е лошо да имаш някого за секс когато закъсаш. Що се отнася до постоянните обаждания, не е нужно да и отговаряш винаги прави го само от време на време, когато ти се занимава.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: da77605646
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Когато някое момиче се унижава по този начин и преследва човек, който 1) си има приятелка и 2)- ро не я харесва.... значи можем сами да си направим изввода за нея... Аз съм жена със сериозен приятел и честно казано никога не съм нахаствала, особено за вниманието на човек, който е щастлив с приятелката си. А що се отнася до коментара на номер 4 - не си очудвам защо има толкова разпаднати и развалени бракове! Автора мога просто да го посъветвам да постъпи МЪЖКАТА, изобщо да не занимава приятелката си, и да постави директно тази госпожица на мястото и!

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 7151aa5b77
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Блокирай я от социалните мрежи, като се опита да те заговори я режи веднага. Отделно говори с приятелката си, поискай съвет от нея. За една истинска връзка са много важни любовта, доверието и разбирателството. Ако ги има тези 3 неща няма да имаш притеснение да й споделиш и обясниш какво става. Ако сте един за друг ще те разбере, ако не... :)
Щом тази не ти е приятна и не искаш да се влачи след тебе направи каквото ти казах... режи я при всеки удобен момент, блокирай я отвсякъде и да си гледа работата : ))

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: b0e1a3e41f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 4, ти на 13 ли? Или може би 12 о. О

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 8dbb0e1520
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   На напориста жена, която очевидно много иска да се САМОдокаже пред себе си, че "никой не може да ми откаже и рано или късно ще го имам" не се казва "не мога да бъда себе си", а се казва например :
не ме привличаш достатъчно /сексуално/, не си мой тип като жена /не като човек, а като жена/, харесвам руси/черни, според това тя каква е, нещо такова.
Да знаеш, че такава кучка може гадно да ти отмъсти и да накара приятелката ти да повярва, че има дори изневяра от твоя страна. Внимавай много. Не знам дали е добра идея да споделиш с приятелката си това, но ако се наложи... Опитай чрез трето лице -примерно твой приятел някъде да сподели в компания уж случайно, как ти си споделил, че въпросната нахалница не те кефи и не я приемаш като жена, колкото и да е готина. Това обикновено наранява и дава резултат, стига да не реши нещо да отмъщава. Искрено ти желая успех!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 8dbb0e1520
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Толкова ли е трудно да си смениш номера /всеки трябва да го прави от време на време на няколко години поне/, да я блокираш в скайп и толкова. Остават само срещите на живо, които ще се наложи да контролираш. Вероятно тя усеща, че не ти е безразлична и залага на това. Мъжът си е мъж и тя го знае. Каква е като човек няма никакво значение за повечето мъже, ако е гореща мадама и сексуално предизвикателна, а тя сигурно е. Внимавай какво рискуваш да загубиш и готов ли си на това. Ако е достатъчно упорита и търпелива, а също така и самовлюбена /знае си силата/, рискуваш рано или късно да се поддадеш, щом си стигнал да искаш съвети от непознати и не можеш да се справиш сам.
Още веднъж - не разбирам защо не я блокираш в скайп и не смениш номера не тел. си???? Ти имаш ли отговор на това сам за себе си? Докрай ли си честен със себе си?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 8dbb0e1520
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   "Опитах съвсем деликатно да й обясня, че нещата не биха се получили, защото не смятам, че сме подходящи един за друг. "

ТОВА какво общо има със секса? Тя точно това иска да постигне и да докаже на себе си и на приятелите си, че е толкова страхотна мацка, че никой не може да и се опре. А ти си деликатен!! Откъде накъде???? Мисля, че тя вижда нещо в теб, което ти самият не искаш да си признаеш, възбужда ли те, привлича ли те, сещаш ли се вечер за нея, въпреки, че "като човек" не ставала, а като за леглото как е?

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 59700bcfb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Ами според мен не си бил достатъчно твърд. И ми се струва, че тук се оплакваш, че те тормози, но в действителност това ти храни егото и самочувствието, заради това и не си я отрязал директно. Ако беше постъпил като мъж, до сега 100 пъти да е разбрала и спряла да те търси, но твоята "деликатност" й дава надежди. Кажи й в прав текст, че имаш приятелка, което обичаш и на която държиш и че както на нея така и на теб не ви е приятно да те търси постоянно. Но едва ли ще го направиш...

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 3a652857c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   С жените трябва да се държиш като мъж, а с ку*вите като... не знам и аз като кво, може би като сводник. Не прави тая грешка да си деликатен, защото нито тя ще спре, нито ти ще спреш да си мислиш, че ако вземеш да решиш да я оправиш няма да имаш проблем (да не се лъжем - минава ти през ума това). Това са опасни жени - ако усети слабостта ти или се влюби (което е по-малко вероятно) ще ти вземе здравето и ще засади семето на съмнението в приятелката ти. Ще си вкараш як автогол без да си направил нищо лошо, но пък от друга страна има един лаф - и бездействието е действие.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 54d724df09
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Хвани я един път и я скъсай от секс. Ама буквално я скъсай. После веднага отиди при приятелката си и и кажи, че тая яко ти се натиска и вече ти е писнало и се чудиш как да се отървеш от нея. Направи така, че оная дори да тръгне да злорадства и отмъщава приятелката ти да не и повярва по никакъв начин и дори открито да заеме твоята страна. Тогава кучката ще си седне на задника веднъж за винаги.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 49e8dead56
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Послушай НОМЕР 6!
Бях в същата ситуация, единственото спасение е игнорирането.
Говори и с приятелката си.
В моя случай, онази дори разправяше че аз съм се натискал и провокирал. Тук грешката ми беше, че исках да и откажа деликатно. Спорех с нея, мачках и мнението, държах се като п.. ка, но не стана.
Мисля че още повече се надъхваше.
После разбрах, че имала дело с неин познат за сексуален тормоз. Мисля, че може би е било нещо подобно.
В заключение - игнорирай я, говори с приятелката си. Гледай да не го правиш драматично.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 35f89ce09c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   ПЪЛЕН ИГНОР! Накрая ще й писне. :) Гледай си приятелката. А и с такива нахалитети нищо хубаво не се получава.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 59218b9449
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   А каза ли й, че имаш приятелка и не търсиш връзка, или така поддържаш собственото си его..?

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 7a4d8f1564
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Тя за да те търси, си и дал повод. Очевидно представяш историята едностранно. Изглежда си я поопознал, след като знаеш как реагира; успял си да и отделиш време. Ако сте били в сексуални отношения, нормално е да има поне някакви очаквания - даже да имаш приятелка. Сам си си го направил. Ако сега ти е омръзнала и искаш да я разкараш, оправяй се. Дано и тя и приятелката ти осъзнаят навреме какво представляваш.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 458d8d5e59
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   От автора:

Край, номер 17 ме разкри! След като вече успя да отгатне, че съм спал с нея и ме осъди какъв съм, значи всичко е ок.!

А сега сериозно... това момиче отлично ЗНАЕ, че съм обвързан. И да, може би от една страна наистина ми е приятно да съм интерес на другия пол, но да попитам тези, които ме критикуват за егото - че кой не иска да бъде харесван? Нима вие всички сте безгрешни? Айде малко по-сериозно...

Благодаря за всички коментари и мнения! : ))

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 7a4d8f1564
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Аз съм номер 17. Казах АКО си имал сексуални отношения. По повод какъв си - мога само да гадая; но няма да се радвам, ако приятелят ми си е обменил телефонни номера и скайп с някаква си... защото му е приятно да е интерес за другия пол и харесван... след което да се оплаква от същото това внимание. Ти как ще реагираш, ако приятелката ти направи същото и се занимава с разни досадници, за да се чувства по-харесвана?
А сега сериозно - ако е наистина толкова напориста и не си и дал повод за това - кажи и в прав текст да не си губи времето и че нямаш интерес. Няма защо да играеш театър, големи хора сме на 22-3. Блокирай я от скайп.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 1c34736c42
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Не му било липсвало внимание...аз пък ще кажа, че на точно такива като теб им липсва внимание и пишейки това си избиваш комплексите но...помисли за кво си го написал иначе :p!?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker