Усетих, че приятелката ми ме предава! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Усетих, че приятелката ми ме предава!
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 5292 пъти
Здравейте
Казвам се Х и съм на 32г. от Пловдив
Живея с приятелката ми от 4 години. Имаме едно общо дете - момиче и едно нейно -момче макар че го усещам като мое.

Преди няколко дена докато бях пред компютъра си, тя беше забравила да "излезе" от профила си във facebook. Поразгледах снимките, повечето са наши общи и изведнъж излиза едни чат с мъж и останах меко казан изненадан. Тя от скоро си пише с въпросния мъж от друг град и са стигнали доста напред в нещата. Прегръдки, целувки, "Липсваше ми много" "няма да мога да заспя" и много други с еротичен под текст и със явна готовност за повече от нейна страна
Пишат си явно всяка вечер.

Бях шокиран. Замислих се над нещата и усетих че ме е предала. При положение, че имам хубава професия, живеем в мое жилище в хубав квартал в Пловдив, осигурил съм и на нея и на децата абсолютно всичко. Винаги съм помагал във всяко начинание, имаме и добри приятели и родители.

Сега се чудя, след като и кажа, че съм се натъкнал на "приятния разговор" и след като ми обясни как случайно уж са се запознали във facebook дали да я помоля за известно време да ме остави сам и да отиде при своите родители във Стара Загора с децата за да мога да взема трезво решение и да усети сблъсъка с реалноста, или да живея с нея и да ми покаже че си е взела поука.

Как бихте постъпили?
Благодаря на всички и дано да не ви се случва.
Х.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 068c234cde
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Просто приеми реалността: "Никой не си е отишъл от този свят само с един чифт обувки". Трай си, нека не страдат децата.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: a13cc1e50a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много неприятно приятел, съжалявам настина, просто и моя опит ми е доказал че една жена няма угода никога, ако си свестен и добър стремил се да е осигурена, и да не и липсва нищо пак те предават. Помисли си за детето но според мен е въпрос на време да те подведе отново.
При мен бе същото но хубавото е че нямахме деца, навреме вън и край.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 9ee0fb1492
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   "Бях шокиран. Замислих се над нещата и усетих че ме е предала. При положение, че имам хубава професия, живеем в мое жилище в хубав квартал в Пловдив, осигурил съм и на нея и на децата абсолютно всичко. Винаги съм помагал във всяко начинание, имаме и добри приятели и родители. " - След това, което си и осигурил, тя е постъпила така, едва ли ще се промени. Или е в характера й да шикалкави, или нещо в семейството Ви куца, това само ти си знаеш. Според мен, си намерил правилното решение на този етап, ако не работи, пращай я на майка й, а ти трезво направи разбор на случилото се. След време ще прецениш какво ти подсказва сърцето, но компромиса няма да реши проблема.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: cd84c8a481
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Щом се чувстваш предаден, трябва да говориш с нея. Не я подмамвай да те лъже, само ще те боли повече и тя ще се чувства по-зле: просто й кажи как се чувстваш заради нейното предателство. Имай предвид че ако се разделяте временно, това ще задълбочи пропастта между вас - ако не искаш да подпомагаш този процес, не го прави.

Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: bdc49aa134
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Поговори с нея. Не случайно хората казват, че ровичкането из личното пространство не води до нищо добро. Не приемай нещата чак толкова навътре, може просто да си е търсила внимание. Да е поискала да бъде ухажвана. Единия чат не означава, че би стигнала по-далеч.

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 6024071baf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Аз бих проследил с интерес, докьде ще стигне.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 591592635d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   скучно и е и разстрелва време нищо повече, всички си имаме някой ей така за базик и нищо повече

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 47f5d075c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   За жалост това са повечето жени.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 06639eb3b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Изключи интернета и я скъсвай от секс, така че да не мисли за друг.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 7f4fc14642
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ми не знам какво трябва да се случи за да разбереш какво трябва да направиш. Тя има 2 деца от двама различни мъже, определено си трае защото очевидно живее на твой гръб, но в същото време иска да е "самостоятелна" и да има "лично пространство", където се сваля с друг човек.

След написаното мисля че изобщо няма смисъл да коментирам нея, би било глупаво от моя страна, въпроса обаче е, защо ти си в тази схема? Защото я обичаш?
Вместо тя да се притеснява че може би ще остане с 2 деца сама, без доходи и доста проблеми, тя е дори толкова глупава че не мисли за това. Обаче за сметка на това, ти седиш във някакъв сайт и се чудиш какво да и кажеш?
Аз отдавна съм зачеркнал разведените с деца в 90% от случаите, защото се припокриват като образ с "твоята жена".
Въпросът е какво да направиш ти сега. Да я питаш защо е станало така, след което да получиш порция студен душ, че заради теб ставало така и да ти избълва куп лъжи за да се оправдае. Нали не мислиш че ще ти каже истината, че просто си и омръзнал и е толкова отегчена, че може и судоку да играе докато правите секс.
Ти чак седиш мислиш нея, мислиш общото ви дете, мислиш детето и от друг мъж, което си приел като свое, мислиш сигурно как глобалното затопляне ще се отрази на всичко това, но именно с това си поредното доказателство, че добрите мъже, които като теб си траят и гледат всички около него да са задоволени са най-ощетени.
Ми я си представи че утре се събудиш ти с претенции? Че примерно решиш че вечерта вместо да се прибереш отидеш на бар с приятели? Или викаш и приятели не са ти останали вече?
Аз бих я изгонил, нека ходи при този който и липсва все пак, не е хубаво някакви "препятствия" да разделят двама "влюбени".
Но ти няма да го направиш, сигурен съм. Поне не се унижавай да я питаш защо, как и т. н. Това е все едно да и кажеш направо в лицето да те излъже, съвсем съзнателно.

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 1e56cc9cd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Момчета предлагам да направим клуб на прецаканите пичове събираме се вечер в некав смотан бар пием много пушим много играем билярд или покер ревем един на друг колко страдаме по бившите ни гледаме мачове и пак пием пушим вършим мъжки глупости като например правим си оргии с 10 уличници помислете си пичаги супер готино ще е. Хектор

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 0c0bd7d5d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей, Х, на доста повече години съм от теб и съм жена- ще ти кажа едно така правят всички нещастници като нея, без значение дали е мъж или жена. Колкото по не можеш и нямаш- толкова си по- нагъл. Такива хора са неблагодрни от това, което им се предлага. Изпрати я при майка й, за да имаш време да размислиш тразво-както ти казваш. Нека ти обясни и да обясни и на родителите си- защо е там. Кажи и за ФБ и чата, който си видял- все пак, ако искаш говори, макар да не виждам смисъл- ще те излъже... убедена съм и ще салъпи нещо. Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 1999c6857c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Щом си добре финансово, наеми частен детектив (от друг град), за да е съвсем сигурно. Както казаха по-горе, само чата не означава нищо, може да е искала просто внимание, някаква тръпка. Не бързай да вдигаш пушилката, ако е нещо безобидно, ще я обидиш много. Все пак, преди да прочетеш във фейса й не си заподозрял нищо, нали?

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 6f6e50ba35
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Как точно чата с друг мъж е предателство, че нещо не схващам? Мъжът ми казва, че не е важно с кого какво си пишеш, а с кого какво правиш. Казваш, че нищо не и липсва, напротив. Липсва и внимание, ухажване, чувството, че е желана, това тя е потърсила при въпросния господин. Поговори с нея спокойно и виж какво ще ти каже, и за в бъдеще недей рови в личното пространство на някой, не е хубаво.
Маги

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 7a1d6e57f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Задължително трябва да поговориш с нея. Покажи и че си наясно с фейсбука и и си задаваш въпроса какъв е проблема, но само на себе си. Кажи и че се чудиш къде ли си сбъркал. Не и искай обяснение. Кажи че не ти се говори на тази тема. Всички правиме едни и същи грешки. Осигуряваме им всичко и чакаме да са ни благодарни. Това не е в природата на жената. Трябва да си промениш отношението към нея. Да я накараш да се чуства несигурна. Ако я обичаш, не го показвай... Ако ти се чука, не я чукай(само ако тя много настоява). Ако няма промяна, тогава наистина имаш проблем.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 71ad259f67
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Веднага стана ясно какви ги ГОВОРИ номер14, щото мъжът й е дал благословията си ;-)
Иначе по темата - съвсем спокойно и хладнокръвно й обясняваш, че искаш да отиде при майка си, след като ТИ се чувстваш предаден (никви принципни ровичкания и уважения на личните пространства не важат тука, говорим за СУБЕКТИВНИ усещания за всеки един човек!!! ), обясняваш какво защо, непреклонен и до 2 седмици ще ти стане ясно точно защо и колко те обича.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: be087ba05f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Странно нещо е женската солидарност. Всъшност срещал съм я само тук в този форум насочена към непознати представителки на същия пол. Разгледай темата "Как да разбера дали ми изневерява? " малко преди твоята и ще видиш коренно противоположна гледна точка на жените в форума, относно много по-безобидна ситуация.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: ac999bad96
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Може да не намира нещо във връзката ви и да го търси от друг. Покажи й че я обичаш. подари и букет цветя направи какъв жест, който ще я впечатли.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 6f6e50ba35
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   А ти къде в поста ми, номер 16 прочете, че мъжът ми е дал благословията си? Това го казвам, защото е по темата, а не да развявам личния си живот.
Маги

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 0f0f466676
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Аз съм жена на 32, семейна. Моят мъж ми изневерява, аз не му отвръщам с предателство въпреки, че съм много харесвана жена, не искам просто, лъжата не е за мен. Та моят съвет е изпрати я при родителите и с двете деца, но не и давай пари, нека види какво е без теб. Застани твърдо и и кажи, че искаш време за размисъл как ще продължите напред. Дръж я в напрежение, нека и е кофти. На теб да не би да ти е било леко като си прочел глупостите и.

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: ae067a2982
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   просто и моя опит ми е доказал че една жена няма угода никога,
ако си свестен и добър стремил се да е осигурена, и да не и липсва нищо пак те предават,
за жалост това са повечето жени,
осигуряваме им всичко и чакаме да са ни благодарни, това не е в природата на жената,
бих я изгонил, нека ходи при този който и липсва,
поне не се унижавай да я питаш защо, как и т. н. , това е все едно да и кажеш направо в лицето да те излъже, съвсем съзнателно,
отдавна съм зачеркнал разведените с деца в 90% от случаите, защото се припокриват като образ с "твоята жена",
такива хора са неблагодрни от това, което им се предлага,
след като ТИ се чувстваш предаден, преглътни го,
не я подмамвай да те лъже, само ще те боли повече,
бъди мъж и имай гордост, за разлика от жените

казах с ваши думи

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: be5250cf82
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   до №17: Женската солидарност е също толкова солидарност, колкото и мъжката. И съвсем не е типична само за този форум.
до автора: Не мисля, че един чат, който е с явен сексуален подтекст е безобиден. Дори и да не й стиска да направи нещо реално, а дали не е, свалката си е свалка. Отдавна не вярвам в безобидното интелектуално общуване между мъж и жена. Но всеки може да прецени дали да прекрачи границата. Само разговор с нея, ще ти даде отговора. Поговорете за това как се чувствате двамата в тази връзка и виж какво ще ти каже, наблюдавай й реакцията. Не знам как ще се справиш с упрека, че си й влязъл във фейсбука. Аз лично не бих приела някой да ми рови в телефон, компютър и т. н. Това наистина е лично пространство, което не означава злоупотреба с него. Доверието се е пропукало обаче, аз нямам идея как се изглажда. Лично за мен няма начин.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 998e30a637
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Номер 14 е типичната жена на която все някой друг й е виновен. Как само жените успяват да извъртят нещата и да изкарат мъжа винаги виновен.... дори и в ситуация като тази. Никой от написалите тук не знае подробности относно живота на автора и жена му, за да сме компетентни на 100%, но все пак е смешно да се обвинява мъжа за забежките на половнката си. Странно е как жените винаги защитават изневерите си и си намират оправдания - мъжа не обръщал внимание на жената, жената не се чувствала обичана и желана и т. н. А когато някой мъж реши да изневери то тогава се почва - к**варин, подлец, лъжец и т. н. Жени, смешни сте. Само това ще ви кажа. Сега към автора - зарязвай я тази к**ва. Или по-добре разбери още някои подробности и тогава вземи решение.

МЕГАТРОН

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: b424f1f1c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   Към 14: Да не рови в личното й пространство ли? Чакай малко - този будала е приел нея и нейното дете, което НЕ Е от него? На нея горката й е било скучно и желае да си търка котето при чужди мъже. А и има наглостта да си "чати" във ФБ? На това, какво му викаш - да ти е скучно? Наистина странна е арогантността на женската солидарност, в тази рубрика, с която се хвърлят да защитават такива индивиди. Ако има лично пространство - авторе - пращай я на майка й...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 2630e6b53b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Твоята жена май има много свободно време, чудно как при две деца. Истината, както казаха по-горе е някъде там, липса на достатъчно внимание и екшън в ежедневието. Може би е дошло време, ако не работи, да започне някъде работа. Понякога липсата на достатъчно социални контакти и запълването на съзнанието с достатъчно проблеми-води до такова подобно положение и търсене на допълнителни емоции. Иначе, не съм на мнение, че всяка жена, която има дете от друг, а след като се ожени още едно от съпруга си е неморална или нестабилна. При твоята, нещо липсва в емоционален план, разнообразие, внимание, романтика. Има някаква скука в душата и. Позаинтересувай се за това. Поговори с нея и разбери как се чувства тя. Направете промяна някаква, която и за теб и за нея да е приятна. Всъщност, не е станало нещо кой знае какво, кажи и , че знаеш. Попитай я защо не е споделила с теб и какво е намерила в чата с онзи. Задълбочено поговорете и изяснете проблема! Вярвам, че го е направила от скука и липсата на близост. Материалните неща не са всичко, но това всеки го знае, затова цял живот търсим щастието, което с пари не се купува.

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: c822de519c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Подкрепям Маги, но все пак - защо да няма и реална връзка с човека, на когото пишеш, че не можеш да заспиш без него едва ли не.
Съветвам автора да конфронтира жена си с откритието, да чуе нейното обяснение. Може би и Маги да е права и да няма нищо... Кой знае?
Аз едно съм забелязала - има жени, на които не можеш да угодиш, винаги са недовони, винаги са нещастни, защото не са се научили да отговарят за живота си. Такива жени сменят мъж след мъж и пак са нещастни. Страдат децата. Въпросната вече има 2 деца от 2-ма мъже и е на път да провали и тази си връзка. Случайно ли е това?
Жена съм, но и 23 има известно право. И сред приятелките си за съжаление имам подобни жени и не можеш да излезеш на глава с тях. Вярно, не винаги жената е виновна да се разпадне една връзка, но не мога да си обясня, как все едни и същи жени сменят мъж след мъж и пак са недоволни, докато други си стоим с един партньор десетилетия. Въпросната жена можеше да бъде щастлива с това, че е намерила баща за детето си, че има стабилно семейство и е материално осигурена, когато толкова много хора у нас се борят за единия гляб, но НЕ - това не е достатачно явно.
Ж29

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 6f6e50ba35
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Ама вие много морални станахте изведнъж анонимно. Айде да видим от всички писали моралисти колко ще си признаят че са изневерили поне веднъж? Ми дайте и да не фантазираме, че видите ли може в мислите ни да се промъкне месаря примерно. Мерите с двоен аршин. И какви са тия съвети да я праща при майка и. Ако за всеки чат пращах мъжа ми да ходи при майка си, трябва магистрала да стане от нас до майка му. Най лесно е раздялата, а оттам нататък? По добре да се изясни с приятелката си, за да разбере тя, че това го наранява и да разбере той нейните чувства и фантазии.
И мегатрон, на карти ли гледаш, що ли? Как пък ме прецени от един коментар?
Маги

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: c822de519c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   „Най лесно е раздялата, а оттам нататък? “
Маги, съжалявам но да е мислила преди това. Не може такова отношение към мъж, приел да ти гледа детето. Когато има проблеми в семейството, в секса винаги можем да говорим с партньора си и да търсим решение.
Вярно е, че сигурно всяка жена е харесвала в мислите си да кажем Брад Пит, Леонардо Ди Каприо и т. н., но не е вярно, че всяка е изневерявала на партньора си. Всички сме имали проблеми обаче, всички сме се изкушавали да захвърлим връзките си, да се разведем, да изневеряваме с чужди мъже, но не го правим.
Въпросната жена повтаря просто грешките от миналото си. Вече има 2 деца от двама мъже. За съжаление ще страдат точно децата. Всяка жена има право на втори шанс, но на трети? Това времето ще покаже.
В моето обкръжение има достатачно объркани жени, които чакат мъжете да им оправят живота и прескачат от цвят на цвят, а същност имат нужда от лечение при психоаналитик.
Ж29

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 86ae265ea3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   20, а ти защо не изпратиш мъжа си при родителите му или при любовницата, а така с лека ръка даваш съвети???

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: db36473a97
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Жена съм, но не оправдавам жените. Те са по нахални и искащи от завист към някоя създала се хубава връзка. Чувстват се харесвани, а съвсем не е тъка те просто са по лесни и мъжът не се хаби дълго да ухажва. Защо след като е намерила човек да се грижи за децата и за нея самата трябва да си пише тук там... ще го прави и в другите сайтове. Хайде стига бе жени забравихте за гордостта и достойнството си излагате пола ни, разваляте семейства и от скука и поднесеното ви на тепсия не знаете какво правите! Защо господина да не я засече в сайта, нима е глупак? Един разговор без многословие и вън! Ще си намери жена по открита и ще бъде по щастлив! Предателството започва от мисълта... и... след това и друго. Ако е имало безобидност защо не е говорила с жена по зряла на възраст, защо е откликвала емоционално... липсваш ми и... човек трябва да уважава първо себе си за да го уважават и другите!

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 9c4fc6df82
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   № 7 и 25 са най-близо

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 8b4f3d43cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   МЕГАТРОН е написал Мега Верен и обективен коментар, а номер 14 показва женска злоба.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 36fb532d35
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   от автора

благодаря на всички. най много се замислих върху това:
Ако е имало безобидност защо не е говорила с жена по зряла на възраст, защо е откликвала емоционално... липсваш ми и... човек трябва да уважава първо себе си за да го уважават и другите!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 4d1871f237
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   29-защото съм жена и не правя на палячо мъж който се грижи за мен и децата ми! а ти явно си от тия дето си играят с достойнството на свестните мъже та се обаждаш.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 0a80ba52dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Аз си направих друг профил и в продължение на 6 месеца пишех със жена си без да ме подозира. Често отсъствам и ме няма с дни дори седмици и от любопитство го направих и не съжалявам. Разбрах, че и липсва секса, разбрах че до скоро го е правила с колега от работата си, че се е чувствала страхотно, когато той е идвал удома вечерите, когато ме е нямало и са го правили много пъти, но той заминал в чужбина и започнал да и липсва. Нямах и идея, че жена ми го прави с друг и не съм очаквал, че няма никакви задръжки, поне на мен не го е показвала. Незнам какво да правя, а тя настоява да се чуем а аз все я лъжа, че не мога защото съм обвързан, но я усещам, че иска да го направи дори ми споделя за възбудата си. Другото, което разбрах, че се колебае за мой приятел, който и правил намеци от сорта-Вечер как спиш сама, ако те е страх пиши или ми се обади да дойда и т. н. Имаме дете на 5 г. и реално вечерите в повечето случаи е сама и ми иска съвет за моят приятел понеже е чувала, че е надарен и любовчия. Като се прибирам по нищо не го показва и я посъветвах да го направи и да внимава да не разбере мъжът и(Аз).
Седмица по късно разбирам, че вече са любовници и че вечерите той спи у нас и е щастлива с него, разведен е и не му е проблем нищо.
Това е моята история и нямам идея какво ще е в бъдеще. На моменти ми е гадно, но на моменти се радвам, че има кой да ме замества

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker