Луд съм по нея - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Луд съм по нея
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 3412 пъти
Здравейте хора. Аз съм момче на 19 години и искам да ви споделя за едно момиче.

Тази есен около Ноември... близо до нас стегнаха едно заведение. Всеки ден по няколко пъти минавам оттам, защото живея много близо до него и съвсем случайно забелязах едно много, ама много красиво момиче да пуши пред това заведение. В лицето е много красива, косата и е уникална, не накифлена, а нормална прическа и има страшно готино излъчване. Та... минавайки още първите секунди ми направи много хубаво впечатление... тя също ме загледа... и точно тогава започна "проблемът" ми....
Откачих от този поглед. Не знам какво ми направи това момиче, но много я харесах.
Първият път така ми притупа сърчицето, че леко потрепнах. Понякога, когато те загледат ти потрепва отвътре, замайва ти се главата и откачаш... а понякога така те гледат, че ти щръква оная работа и идеята ти е само една.. как да я изчукаш. Е този път в мен беше първото.. едно такова чувство на влюбване. Знаете как е... надявам се и на вас ви се е случвало.
В първият момент си казах "по дяволите колко е красива". И се зачудих дали въобще някога пак ще я видя. Както и да е...
Минаха няколко дни...
И какво да видя... същото момиче... на същото място, пак пуши. След 1, 2 дни пак така... в последствие почти всеки ден я виждам и научих, то се и подразбираше, че работи в това заведение.

Интересното е, че тя е по-голяма от мен може би 2, 3 години. Аз съм набор 93, а тя да е наай-много 90, по моя преценка 91 :). Другото интересно е, че и тя ме заглежда, и то не какъв да е поглед, ами по-продължително. Дори понякога не отлепя очи от мен, докато не отмина. И това всеки ден.
Започвам да се чудя дали самият аз не си ги измислям от желанието си да имам хубаво момиче до себе си. Дали сам не си въобразявам. И може би си е така, защото не съм заглеждан от девойките не, че съм грозен има момичета, които ми се впечатляват и доста пъти са ми казвали, че съм хубав. Гледам да се обличам прилично.. хубаво.. съчетавам дрехите. Имам добро телосложение. Тренирам :). Здрав съм. Но по принцип не съм заглеждан и търсен от момичетата както са разни приятели. Често пъти ми дават възраст поне 2 години по-малък, някои 3, някои пък си ми дават тази възраст...
Иначе съм естествен. Не се държа надменно, погледа ми е съвсем нормален и не вървя като някои от типа „Кой съм Аз“. Земен съм и много коректен с хората. Доста пъти, когато се запознавам с някои хора ми казват, че съм много готин и точен човек. Много разбран и добър.
В профила и във Facebook се е снимала с разни брадатковци :D.. едри.. тип Лазар Ангелов. Явно компанията и е такава. С разни по-големи се мъкне.
Ясно ми е, че ще ми кажете "аре отивай я заговаряй", "какъв мъж си", ”ти си луд“.. и неща от този сорт. Хората, които са на моето място или поне са били знаят какво е. Спичам се. Не знам как ще реагира. В днешно време всички са толкова надути. Толкова надменни, че направо се дразня. Тя явно не е такава. По нищо не и личи, но ме е срам да отида и да я заговоря. Принципно не съм срамежлив. Нямам сценична треска. Неведнъж съм говорил с непознати момичета, заговарял съм ги, закачал съм се, и съм се шегувал.. Заговарял съм доста пъти през годините момичета, които хич не познавам, но при мисълта, че съм по-малък от нея, дори приличам според някои на по-малък от възрастта ми и нещо отвътре ме спира да я заговоря. Пък и какво да и кажа. Не искам да изглеждам като глупак. Все пак казах момиче.. това не е момиче, а жена. И то адски КРАСИВА жена. Слага малко грим, което също много ме радва. Естествена красота има ?. А тя е по-важна...
Преди няколко дни и пратих покана във Facebook за приятелство. Не я е приела макар, че виждам някаква активност. Беше публикувала статус. Явно не си е поглеждала поканите за приятелство. Пък и като и гледам статусите явно не се задържа много пред този сайт :D.

Интересно ми е дали може да ме харесва, или да съм и симпатичен. Дори и да е така не ми е ясно как по дяволите ще се получи между нас. Тя е голяма. Има визия на голяма жена. Уникална е. Само да пожелае с тази визия, телосложение и гърди може да си хване уникалният мъж, с портфейл надут като гайда и да се вози в уникална кола. По моя преценка освен, че е много красива е и много свястна. Макар, че самата тя си има кола. Виждал съм я неведнъж да я паркира на един паркинг близо до заведението. Явно си е самостоятелен човек. Не знам много за нея. Всъщност нищо. Правя си изводите от това, което виждам наживо и по снимките и във Facebook.
Не можах да си подредя мислите дори :D.. насватках го набързо. Ако ви се занимава споделете какво мислите по темата. Ще съм благодарен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: 1d86fac80b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ще кажа каквото винаги казвам в такива случаи. Не всичко е такова, каквото изглежда. Може да ти изглежда една, а всъщност да е съвсем друга. Но пък не изключвам възможността да е също толкова страхотна, колкото си мислиш. Както и да е, няма как да разбереш, ако не се опиташ поне да поговориш с нея. Поканата във фейсбук според мен е била грешка. Живият контакт винаги е за предпочитане, освен това по фейсбук много лесно би могла да те "отсвири", стига да иска. Трудно ще я впечатлиш, сигурно доста момчета й пишат. Отиди в това заведение и просто кажи нещо, ако трябва питай някаква глупост, колкото да започне разговора. Нататък сам ще усетиш дали си й симпатичен. Хайде, давай смело! :-)

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: b5e3b3b9ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   заговори я... не прави грешката ми - сърцето ми затупкаше по-силно всеки път, когато видех моето момиче, но така и не събрах сили да я заговоря и сега адски съжалявам

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker