Най-близкият ми приятел флиртува със съпругата ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Най-близкият ми приятел флиртува със съпругата ми
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 10738 пъти
От известно време забелязах, че най-добрият и близък мой приятел - се опитва да сваля жена ми. Мъже на средна възраст сме, вече прехвърлили 40-те... и се познаваме почти от деца. Винаги сме били много близки, израснахме заедно. После всеки пое по своя път. Аз се ожених и вече имам и дете (роди се миналата година). Той се отдаде на кариерата си, но все пак поддържахме отношения. Започнахме да се виждаме по-често и той ни гостуваше, помагаше. Винаги съм си мислел, че съм голям късметлия да попадна на верен приятел в този свят.
Та така - да се върнем на същинската тема. Съвсем наскоро си дадох сметка, че той флиртува със съпругата ми. Непрестанно подчертава нейната красота, жизнерадост и опит в домакинство, работа и куп други неща. Хващал я е за ръката, казвайки, че е прекрасна жена. Тогава се ядосах и говорих с нея, но тя ми отвърна, че за нея той е (като) приятел/брат, но нищо повече, а това дали той я харесва си е негова работа. Но той продължава... винаги като се срещнем го прави! Вече не понасям това държание... Аз вярвам на съпругата си и познавам много мъже, чиито жени им изневеряват... и знам, че моята жена е прекрасна и не е такава. Но вече не съм сигурен в приятеля си и не знам какво да направя. Да му кажа ли, че съм забелязал какво прави и че не ми е приятно ИЛИ да си мълча?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: 0d3a021710
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За начало, авторе, бъди горд, че имаш такава съпруга. Най-вероятно приятелят ти също си търси жена (НЕ ТВОЯТА) и просто вижда у жена ти нещата, за които си мечтае. Мъжът няма скрити намерения към жена ти, иначе не би я хвалил пред теб, а би я поканил на кафе да кажем на скрито. Той е искал да похвали и теб, хвалейки жена ти. Свиквай с мисълта, че за повечето хора (мъжете включително) вие с жена ти сте едно цяло - СЕМЕЙСТВО се нарича това и комплиментите към нея са насочени и към теб, особено от такъв близък човек.
Говори с него и го питай, какво планира с живота си, иска ли сам например семейство. Много полезно би било, ако не го каните вече на саме, а жена ти също кани свои приятелки/приятелка да кажем, когато той ще ви идва на гости. Така ще има и друг човек за разговор и кой знае, авторе - може приятелят ти да свие свое гнездо и да си гледате децата заедно. Няма по-добро нещо от това едно приятелство да се пренесе в семейно приятелство.
Не ревнувай значи. Жена ти е млада майка и е възприемана именно като такава и твоя съпруга, особено в ТВОЕ ПРИСЪСТВИЕ и ОСОБЕНО от близките ти приятели и хора. Ако жена ти те обича, тя никога няма да ти изневери. Като жена ти го казвам - нашата секслуаност е различна. Приятно ни е да ни правят комплименти, да флиртуваме дори, но влюбената жена никога няма да допусне до тялото си чужд мъж. Има много сложни психологически причини за това, няма да те отегчавам, ти сам чувстваш инстинктивно това. Споко... не губи приятеля си, няма смисъл. В най-лошия случай той просто завижда благородно на семейството ти и мисли на глас, набелязва си на глас неща, които с удоволствие един ден би видял в своята собствена съпруга.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 19d7b1e1ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Напълно подкрепям номер 1. Не мисля, че той иска да открадне жена ти.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: fd347e817e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Авторе, не искам да те плаша, но наистина въпроса, който поставяш е сериозен. Един такъв мой "приятел" ме разведе. Вярно, пред мен не я е хващал за ръка, но усещах, че я харесва и, че ми завижда. Авторе, и аз вярвах, че съпругата ми не е способна на изневяра и, че ме обича, но жените са непредсказуеми. Доста мои приятели се разведоха заради прелюбодейните си жени, като преди това никога не са се съмнявали в тях. Хубав знак е, че жена ти сама ти е казала, че я е хващал за ръка, но тя като омъжена жена следва да не допуска такива неща, защото ако след време не дай си Боже, почувства неудовлетвореност и отегчение в брака си, подобни деяния на друг мъж могат да бъдат фатални. Повярвай ми случва се често без да има причини и без да си виновен. Разбира се, всичко си зависи от човека (жената), защото ако тя е свестна няма да се подхлъзне. Е, и моята минаваше за свестна, но преди да се разведем, месеци наред ми изневеряваше. Авторе, съвсем сериозно ти казвам, пази се от такъв приятел. Един мъж, който флиртува със жената на свой приятел, не е истински приятел. Много зависи каква е жена ти, как е възпитавана, в какво семейство е расла и т. н., но помни, че гаранции никога няма. Казвам ти го като човек, който беше 10 години с една жена, от която имам дете и на която посветих всичко най-хубаво от себе си.

До коментар 1: Именно завистта тласка хората към подобни деяния. Оня дето ми се правеше на приятел открито ми завиждаше и накрая без да подозирам, жена ми ми нахлупи рогата. Влюби се в него и започна такъв ад, че сега като си припомня тръпки ме побиват. Накрая ги излових и света се срути под краката ми. Не съм бил ревнив, дори имах 100% доверие на бившата ми съпруга.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: c36234657a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Остави нещата да отминат, защото те със сигурност ще отминат, след като жена ти не се връзва. Разредете срещите с него, това е най-простото решение. Но ти си направи извода. Истината е, че това е класика. Надявам се да не станеш жертва и на другата класика - влюбване на жената в най-добрия приятел на съпруга. В тези ситуации всички зависи от жената. Имай й доверие, а времето ще покаже.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 0d3a021710
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   От 1 до 3
Нещо си се объркал - не може да се разведе човек, който не е женен - вие сте били женени и вие сте се развели. Третият човек не е важен в случая.
Едно нещо запомнете, мили мъже - жените не сме дивеч, който ако не пазиш, ще бъде отстрелян. Ние сме човешки същества. За разлика от вас обаче, нашата сексуалност е различна. На вас ви е достатачно да имате поддатливо женско тяло наблизо, за да извършите полов акт. Такива са инстинктите ви. При жената не е така. Ние физически сме направени различно, ние сме пасивните, тези които се отдават и пускат някого в тялото си. Пак ние сме тези, които носят 9 месеца децата си, имат ограничено време да създават деца и ограничен брой деца, които могат да родят. Всичко това ни е направило доста по-предпазливи. Женската сексуалност е просто различна. Имаме нужда от любов, сигурност, ДОВЕРИЕ, за да пуснем някого до тялото си. Поне психически здравите жени (има и жени с други мотиви, но те не са психически здрави).
АБСОЛЮТНО ИЗКЛЮЧЕНО Е една влюбена жена, млада майка да скача в леглото на всеки разполагаем чужд мъж. Природата на жената просто не е такава и авторът много добре го е усетил.
Защо нормалните, здравите жени майки и съпруги изневеряват - много просто, те вече не са влюбени, не ви обичат дори и не са щастливи с вас. Най-сигурният начин да накарате жена ви да не изневери е не да я лишавате от обикновенната комуникация с други мъже, а да обичате и уважавате жените си. В много култури мъжете дори слагат фереджета на жените си, но това не спира нещастните жени да изневеряват.

Не казвам, че винаги мъжете са виновни за изневярата. Комплексни са причините, но определено вината е в брачната двойка, не в трети лица и събития.... ако можем да говорим за вина в любовтта изобщо

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 6eb5ab2e63
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Толкоз за мъжката солидарност и подкрепа. Има златно неписано правило в тия отношения - никога не поглеждай на жената на приятел като на жена и никога не поглеждай на приятелките на жена си като на жени. При нас се случи с кума ни, който се опита да ме сваля. Не казах на мъжа си, за да не се ядосва, но и сведох контактите с кумовете до минимум. Трябваше да измисля причина за това ограничаване и я измислих. Така спестих на мъжа си нерви и разочарование от *приятеля* му, а на себе си - изпадането в кофти, неловки и гадни ситуации.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: c9289d156c
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

8.   Щом ти е приятел, какъв е проблема? Приятел в нужда се познава. Над 40 започва залеза, а той още е на сухо и бърза да хване последният влак. Ако си му истински приятел, ще си я поделите(той няма да я изтърка), тъкмо ще поеме твои задължения, а ти ще си починеш. Хора непознати се събират и правят тройка, ти с приятел не искаш да я делиш. Не бъди егоист, дай хапка и на приятеля си. Като опита, ако не му хареса, може и сам да се оттегли. Пък ако се изложи, вярвай, няма да го видите повече. Само да не стане така, че ти да дърпаш каиша, а той само да се вози в каруцата. Поделете си и поддръжката на обекта, направете си комуна.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 7b44a3ce0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Първите коментари са много правдиви.
На мен ми мирише на ревнивец с перспективи за рогач...

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 02ff27f9ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Колко хубаво го е обяснила номер 1!!! Ще допълня само, че моят съпруг никога, ама никога не е показвал, че го притеснява топлото отношение на други "мъжкари" към мен. И ние сме малко над 40-те. Чудесна възраст! Няма как да се поддаде на чуждото внимание жена, която има до себе си топлото рамо на любимия, грижовните му длани, нежната му усмивка и думите: "Ти си най-красивото момиче! " Просто няма начин!!! Ако Вие сте такъв човек, не мисля, че има от какво да се боите! Най-сърдечни поздрави! Жена на 41

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: fd347e817e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   До номер 6:

Поствам си коментар от друга история.

ВЛЮБЕНОСТТА И ЛЮБОВТА СА 2 РАЗЛИЧНИ НЕЩА. Хората, които не преобразуват влюбеността си(която неминуемо си отива, дори да продължи с години) в любов стават тъжни, отегчени, нервни, мърморещи и виждат за това вина в своя партньор. Такива хора просто не умеят да обичат и не искат да се научат. Един от най-добрите психотерпаевти в Сърбия - Владета Йеротич сравнява влюбеността с було, което постепенно пада, тоест идеализирания образ на любимия всъщност се изяснява. Вече неговите недостатъци са явни и дори до вчера (тоест докато е траел периода на влюбеност) да не им е обръщано внимание, вече са явни. Тогава, ни доскучава, започваме да изпитваме раздразнителност към него, заради неговите привички и недостатъци, което пък значи, че не сме преобразували влюбеността в любов. Тогава настъпва отчуждение, безразличие, а в някои случаи дори омраза. И така любимия/любимата, с които довчера сме били щастливи ни става чужд и като се появи някой, който ни завърти ума, мислим за раздяла. Преживях го на свой гръб. Ако човек не се научи да обича, дори с друг да започнеш връзка, след време ще се получи същото, защото влюбването е до време. Рутината във връзката (а тя е неминуема), сивото ежедневие, работата, грижите, чистенето, готвенето и т. н. кара човек да се чувства нещастен и започва да търси под вола теле, превръща връзката си в бойно поле, а партньора му се струва виновен в какво ли не. Тогава се появява някой мърляч или някоя курва и връзката/семейството отива на кино, заради увлечението и влюбването в другия/другата. Вярно, че мъжа може да си легне с друга и без чувства, което не е по-малко отвратително. Ако съпругата на автора е достатъчно умна жена, улегнала е и е наясно, че влюбеността е до време и не и липсва, то тогава няма повод за притеснение. В началото на всяка връзка в мозъка се отделят химически вещества, което е до време. Периода на влюбеност може да бъде и доста дълъг, но само при постоянно развитие на връзката, тоест нови и нови емоции, тръпки и събития. Но когато се установи едно статукво, ако влюбеността не се превърне в трайна любов, настъпва срив и край. Считам, че щом сама му е казала, че я е държал за ръка е добър знак. КОЙТО ОБИЧА В МАЛКОТО, ОБИЧА И В МНОГОТО, ТОЙ ОБИЧА ИСТИНСКИ ЧОВЕКА ДО НЕГО, ПРИ ВСЕ, ЧЕ Я НЯМА МАГИЯТА НА ПЪРВИТЕ МОМЕНТИ ОТ ВРЪЗКАТА!

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 0d3a021710
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От номер 1
Благодаря за подкрепата, момичета. Просто мъжете не могат да разберат нашата комплексна сексуалност.
Обичаме комплиментите, не отричам. Един път пих сама кафе във гр. Виена и един галантен господин направо ми падна в краката и ми каза, че съм била най-красивата жена, която бил виждал. Поласках се разбира се, но отказах да пия кафе с него, казах че съм влюбена и заета жена, което той респектира и отиде да си пие кафето с приятеля си. Можеше ли да пия кафе с тях, да се въргалям в кревата не с 1, а с 2-ма този ден?
Разбира се - всяка жена винаги може да си намери мъж за секс (мъжете непрекъснато са на лов), но ме беше гнус от самата мисъл да си легна с друг мъж, защото обичам съпруга си (от 15 години сме заедно). Това отвращение изпитва всяка обичаща и влюбена жена, направо ужас изпитва такава жена друг мъж (дори лекар) да я докосне. За лекар някак си подтискаш този ужас (няма как), но погнусата остава и не можеш да изпиташ сексуално желание към друг, освен мъжа си.
Жените винаги, ама винаги сме обекти на сексуални желания и намеци, когато сме без мъжете си. Това е нормално, особено ако жената е хубава (но дори грозните и дебелите жени, защото за всеки влак си има пътници), но ЕДНО РАЗБЕРЕТЕ - никой мъж, който има скрити мисли към жена ви няма да тръгне да я хвали пред вас. Мъже, които гледат на жена ви като на сексуален обект ВИНАГИ ще действат, когато вас ви няма наблизо. Само мъжете, които възприемат жена ви като част от вас, вашето семейство съвсем човешки ще я похвалят, така както ще похвалят дъщеря ви, майка ви, защото в крайна сметка искат да похвалят вас - браво, имаш чудесно семейство!
Съпругата, дъщерята, майката, сестра ви са ВАШИ жени в обществото. Замислете се малко - те всички носят вашето име, те са част от вашето семейство. За чуждият човек те са ВАШИ ЖЕНИ и като ги хвалят искат същност да похвалят ВАС. Това е част от нормалното човешко общуване - един успял в кариерата си мъж дава признание на един успял в семейството си мъж. Гледа го на едно ниво, не от високо да кажем.
Нека авторът направи малък експеримент. Поканете въпросния човек на вечеря, но поканете и други хора, млади жени, дори млади мъже. Хайде да видим тогава, дли този мъж ще обръща такова внимание на жена ви. Просто ще има други хора за разговор и ще търси начин да се хареса при тях (включително и с комплименти). Нормално е, човекът винаги се стреми да се хареса на другите, защото е социално същество.

Мъжът просто се възхищава на жена ви и сам си прави сметка, каква жена търси, гледайки останалите жени в обществото. Нормално е това. Ако утре се запознае с майка ви този мъж, и нея ще похвали, но съвсем това не значи, че иска да си легне с нея. Виж, ако покани майка ви на кафе и на саме почне да флиртува с нея - това е друга тема и действително може баща ви да се притеснява. Не отричам, че има случаи на изневяра, но ви гарантирам, че няма мъж със задни мисли, който да флиртува с жена ви пред вас. Който НЯМА задни мисли ще прави комплименти пред вас.
Гарантирам ви, че влюбената жена, обичащата жена, щастливата млада майка НИКОГА няма да ви изневери. Това за нея е против природата ?. Тя трябва да допусне члена на чужд мъж в тялото си, което ужасява влюбената и обичаща жена. Имам приятелка, която дори повърнала върху чужд мъж, решил да я целуне, защото беше влюбена в друг.
Женската сексуалност е друга, разберете това. Вие сте тези, които нахлувате в тялото на другия, активни сте в секса и нямате проблем да се клатите с 10 чужди жени, ако имате тази възможност. При нас е различно. На нас ни трябват чувства, любов, нежност, за да се доверим изобщо, за да се отдадем на един мъж и го допуснем в тялото си.
Ще кажете - ами има и леки жени. Да, има такива, но те са в една или друга степен болни жени. Здравите и нормални в сексуалността си жени не спим с чужди мъже, когато сме влюбени, обичани, щастливи, обичащи. Която жена пък ви е родила наскоро дете и е щастлива в майчинството си, желае ви и след раждането...определено е затворена за другите мъже. Вашият плод е износила и ви е имала доверие, и ви е обичала достатачно за това. Как си представяте, че такава жена ще пусне друг да я докосне?
Изнасилената жена е в състояние да се самоубие след това. За нас сексът може да е и много травмиращо преживяване, каквото е и аналното изнасилване при мъжа. Вие бихте ли се оставили на непознат мъж да напъха члена си във вас? Как си мислите, дали жените сме готови да пуснем всеки в тялото си тогава заради 2 комплимента да кажем? За това се иска голямо доверие, обич и желание да се отдадеш телом и духом на мъжа. Психически нездравите жени сменят мъж след мъж, но това е изключението, не е правилото!!!! Повечето сме си нормални жени, а ако имаме късмет да сме влюбени, обичани, обичащи и щастливи не ни трябва друг мъж. Нещо повече - изпитваме страх, ужас, погнуса от другите мъже.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 1444201b0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Едва ли я сваля наистина, точно пред тебе. Но сигурно я харесва. Щом ви е семеен приятел, абсурдна ли е идеята да си направите тройка? Обичайте се докато сте живи, в гроба емоции няма.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: cdbd98ad80
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   №1, 12 е съвсем права, за казуса на автора, само в едно греши, леките жени, не са луди те просто не са влюбени и са отчаяни, че въобще съществува любов. Как едно момиче се превръща в лека жена? То като малко в тийнеиджърска възраст се влюбва, на няколко пъти бива излъгано, че ще бъде обичано срещу секс. В последствие то е убедено, че обич няма да получи, а само секс ще дава. После гледа да получи нещо различно от "несъществуващата" обич срещу секса си /пари, власт, други облаги/. Дори често жени от ниските слоеве на обществото "се пускат" за 5 лв, цигари или питиета. Леките жени не обичат секса, те обичат облагите от секса.
От девствено момиче не се става изведнъж лека жена, но съм свидетел, няколко пъти, че от лека жена изведнъж може да стане честна и любяща съпруга. Когато е влюбена и получава любов нейните очи спират да виждат другите мъже като център на сексуалност. Когато има в дома си любов храна уважение, за нея другите мъже са безполови индивиди.
За автора: прави й ти лично комплименти на жена си, съгласявай се гласно с приятеля си на масата, че тя е "най-достойната". Жените обича това.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 1eb0d6aac6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Авторе, не искам да те плаша, твоят случай може и да не е такъв, но по принцип това е класическа схема. Жената с най-добрият приятел, а мъжът с приятелката. Лично аз познавам две жени, които правят точно същото нещо. Едната е малко над 30-те, перфектно семейство на пръв поглед, материално презадоволени, дете и т. н. Самата тя ми е споделяла, че има връзка с най-добрият приятел на мъжа си. Другата е малко над 40-те, много по-веща в занаята, а мъжът й изобщо нищо не подозира. На пръв поглед семейството отново е перфектно, но съпругата спи отново с най-добрият приятел на мъжа си, като първият е и шеф на втория. Двамата му се подиграват право в очите.
Аз съм доста по-малък от теб, но бих те посъветвал да внимаваш за съпругата си, защото нищо не е такова, каквото изглежда ана пръв поглед. А този ти най-добър "приятел" просто постепенно го отклони от себе си.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 0d3a021710
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Номер 15, по твоята теория, ако Вуте се е вхърлил от моста и Иванчо ще го стори...
Не виждам пък, с какво съпругата на автора (МЛАДА МАЙКА) е заслужила такова подозрение.
Мили мъже, нямате си и понятие, на колко комплименти, опити за флирт и подмятания стават вашите жени в ежедневието си, когато вас ви няма. Бъдете сигурни обаче, че ние не сме виновни за това, че мъжете сте като разгонени животни. Друг е случая при автора - просто той е ревнив човек. Никой, който иска да ходи със съпругите ви няма да прави флиртове и комплименти пред вас. Напротив, бъдете сигурни, че любовникът на жена ви ще се държи много резервирано към нея във ваше присъствие.

Да, случва се и в най-добрите семейства да има изневяра, но сега да поставяме всички хора под генерално съмнение е грешно и просто. По тази логика нито да се женим, нито да имаме приятели, да си се затворим в една пещера и да умираме като самотни монаси.

Подкрепям номер 14

„Когато е влюбена и получава любов нейните очи спират да виждат другите мъже като център на сексуалност. Когато има в дома си любов храна уважение, за нея другите мъже са безполови индивиди.“
Това действително е така ПРИ ЖЕНИТЕ, които са здрави психически. Доказано е и от психологията.

Не съм съгласна обаче, че т.н. „леки жени“ не страдат от психическа невроза. Дори да търсят „любовта“, то самото търсене е вид невротично състояние. Влюбването само по себе си е вид психоза, какво остава до това да спиш с най - различни мъже, търсейки го. За жената да допусне до тялото си мъж е голямо изпитание, ако е здрава психически. Такава жена трябва да се пребори със страховете си (от изнасилване например) и да се отдаде на обичания мъж. Жената, която преспива с най-различни мъже в крайна сметка остава нещастна и незадоволена, въпреки че не е фригидна и изпитва силни вагинални оргазми с тях. Не е там въпросът - въпросът е, че тя никога не достига сексуалната удоволетвореност, която зрялата и обичаща жена може да достигне с партньора си, дори без оргазми. (от всякакъв вид).

Авторе, ако жена ти е усмихната, уравновесена, щастлива майка и съпруга, няма смисъл да се притесняваш. Ако тя изпитва видимо удоволствие при секс (оргазмите не са задължителни) с теб и след това е някак си по-спокойна, а на сутринта и в добро настроение, бъди сигурен, че тази жена няма да ти изневери, защото не е способна да го стори просто. Дори Брат Пит да дойде и да се съблече в кухнята на обичащата жена, тя най-много да викне полицията.
Мъжката сексуалност е коренно различна. Ако Анджелина се съблече във вашата кухня ще гледате да я оправите преди жена ви да се прибере от пазар, при жените не е така.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 66fbc142f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Номер 8 - ужасно много ме разсмя! Но сега сериозно, благодаря на всички за съветите ви. Ще изчакам и ще го запознаем с някои от приятелките на жена ми... Може би просто не е искал да бъде сам. Пък дано нещо се получи!

И към жена ми нямам никакви подозрения, просто имах към приятеля и исках да се уверя дали наистина е истински приятел или не - това е...

От автора

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: cdbd98ad80
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   №16 Не сте прочела правилно поста ми от №14 и изкривявате думите ми. Леките жени не търсят любов, просто защото са убедени, че тя не съществува, те търсят полза, облага срещу секса си.
"жената да допусне до тялото си мъж е голямо изпитание"- така е, но зависи от глада, който сам по себе си е по голямо изпитание. Зависи от желанието за власт. После се свиква казват, за свикналите секса е като да си събуеш чорапите. За тях секса не е правене на любов, те приемат секса за работа която трябва да свършат за да получат облагата. Не остават леките жени нещастни, тях ги радва печалбата, не си помислят и да се надяват на любов, която според тях не съществува. Стара проститутка беше казала, че се възбужда само от мисълта за добра сума в джоба си. Казала е също, че се падали доста често красиви и млади клиенти с който получавали много оргазми дори за скуирт с клиент говореше.
Говориш от психологична гледна точка, все едно си психолог, без допир с такива жени. Те не са луди, не са психично болни, те са отчаяни от мъжете и едва ли не им връщат болката натрупана от техните предшественици.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 0d3a021710
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Номер 18 „Леките жени не търсят любов, просто защото са убедени, че тя не съществува, те търсят полза, облага срещу секса си. “
Мухаа, от 10 дерета вода носиш, АВТОРЪТ пише
„И към жена ми нямам никакви подозрения, просто имах към приятеля и исках да се уверя дали наистина е истински приятел или не - това е... “

„После се свиква казват, за свикналите секса е като да си събуеш чорапите. За тях секса не е правене на любов, те приемат секса за работа която трябва да свършат за да получат облагата. “
„Не остават леките жени нещастни, тях ги радва печалбата, не си помислят и да се надяват на любов, която според тях не съществува. “
Откъде знаеш, нима самата си такава жена та толкова добре си запозната с психосоматиката на чувствата им?

„Стара проститутка беше казала, че се възбужда само от мисълта за добра сума в джоба си. “
Ами с какъвто се събереш, такъв ставаш - внимавай много значи, че като нищо да свикнеш и ти да си събуваш чорапита... не разбрах точно - след или преди секс го правели леките жени?
„Казала е също, че се падали доста често красиви и млади клиенти с който получавали много оргазми дори за скуирт с клиент говореше. “
Ауууу, ужас! И скуирт е имало, каза ли ти цената? На милилитър секрет ли се плаща или направо на литър?

„Говориш от психологична гледна точка, все едно си психолог, без допир с такива жени. “
Амин - хетеросексуална съм, не се допирам до други жени.

„ Те не са луди, не са психично болни, те са отчаяни от мъжете и едва ли не им връщат болката натрупана от техните предшественици. “
Щом казваш... (ха-ха-ха).

Блаженни са нисшите духом.


Авторе, иначе добре ще направиш, ако поканиш и други приятели, когато въпросният мъж е на гости у вас. Ще си прекарате много по-приятно, ще има и повече теми за разговори...
Не слушай простите духом люде, които пишат тук. Жена ти НЕ Е лека жена, напротив!!! Нито приятелят ти е лош човек или се домогва до жена ти. Просто ревнуваш, нормално е.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 25381b94eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Съгласен съм с номер 3 до голяма степен. Номер 1 прави много добри разсъждения, но пропуска едно. Мъжете много често лъжат жените за да си легнат с тях. Карат ги да се чувстват специални, желани и така нататък. А пък може и наистина да искат да имат сериозна връзка с тях. Жената като види това и като чувства, че вече не обича съпруга си, изневерява. Зависи от нея, но някои жени си остават момичета, а момичетата си менят мнението всеки ден. Днеска може да те обича, утре ще и дойде на акъла, че иска да е с друг.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: cdbd98ad80
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   "Откъде знаеш, нима самата си такава жена та толкова добре си запозната с психосоматиката на чувствата им? " Разкри ме, уж не искаш допир с такива жени, а на мен такова внимание, да се гордея ли, да се смея ли?
Заради работата ми се наложи се да говоря с много от дамите по магистралите и клубовете. Европа ни кара да ги просвещаваме здравно, а това не става с даване на 5 презерватива, като по телевизията.
"Не слушай простите духом люде, които пишат тук. Жена ти НЕ Е лека жена" Ти първа в коментар №12 включи в темата разговор за леките жени, сега се обясняваш на автора, той е наясно, че никой не казва това за неговата жена, май ти си първата от "ПРОСТИТЕ духом люде" щом не разбра написаното, че целият ми коментар №18 е насочен в отговор на твоя №16 в който извърташ думите ми, той няма нищо общо с автора. На автора темата е изчерпана, той не би трябвало да има притеснения.

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 6f73016981
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   До автора! Не съм прочел другите коментари, защото имам мнение по проблема, а и не искам да обсъждам другите а случая който излагаш. Първо да кажа че съм имал два такива случая. Гледал съм ги тези ухажвания и не съм се замислял, защото сме били приятелски семейства и понеже аз небих си позволил такава глупост, съм очаквал същото и от тях. Да ама не. Не си спомням как се развиха събитията между мен и жена ми, но стана дума за приятелство и аз казах че вярвам в него. Тя обаче ми отговори, че нетрябва да държа толкова на приятелите си, защото те него заслужават. И от дума на дума ми разказа две истории от който побеснях. В този период, пътувах често в командировки.. Единият от псевдо приятелите ми е бил толкова настоятелен, че си е позволил да дойде в къщи и направо от вратата да започва да опипва съпругата ми. Реакцията и е била, да го изгони веднага. Най интересното обаче е, че след този случай, сме продължили да се събираме семейно и аз направо откачих срещу жена ми. На въпроса защо? .. тя ми казва че не е искала да всяваме скандали, че децата се познават а със съпругата му е приятелка и е решила да се прави, че нищо не се е случило, най вече заради неговата съпруга.... Другият е бил малко повъзпитан. Ползвал е само телефона за обяснения(колко много я харесва) и за покана за срещи, които тя тактично е отклонила. От момента в който разбрах тези двамата не са в списъкът на приятелите ми а как съм постъпил ще го спестя за да неизпадам в неприятни подробности, който ще ме покажат като човек, който си решава проблемите, с приоми от камената ера. Единственото, което запазих е никоя от половинките им да неразбере. Сигурен съм че дълго са се чудели(половинките), защо не се събираме вече. Мога да предположа че дълго време сме били тема на разговор, но това вече е минало и затворена страница... Та да се върна на темата. Има една стара поговорка:Пази жена си от приятели... В обществото има негласен регламент, но не всеки го спазва. Първо защото не всеки притежава необходимия морал и второ, защото това е най лесния начин да стигнеш до една жена... Никога не посягай на жената на приятел. Не прави секс с колежка и непосягай на комшийката. Ефекта е:Рано или късно ще си загубиш приятелството, ще трябва да напуснеш работа и трудно можеш да си сменяш местоживеенето.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 6f73016981
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Женска солидарност. Направо ще се разплача от умиление. Любов и уважение. Всичко е преходно. Авторе! Разкарай го този приятел. При първа възможност ще я изклати а ти може никога и да не разбереш, освен ако не го е направил досега и просто двамата немогат да се сдържат. Както каза някой от коментиращите, това е класическия случаи на началото на една изневяра. Само думите и, че го чуства като брат и приятел, трябва да те накарат да бъдеш нащрек. Една възпитана и вярна жена, никога непозволява такива волности, който няма как да не наранят самочуствието ти. Жена ти или е тъпа(извини ме за израза), или вече се е отдала. Първо да кажа няколко думи за себе си, за да разбереш защо мисля така. Разведен съм и имам дъщеря, която живее при мен. Никога не бих се оженил отново, защото не съм привърженик да живея на семейни начала. Живот по задължение би ме убил. В зряла възраст съм, изглеждам добре, успял съм и мога да си позволя всичко което си пожелая. Жените са неразделна част от живота ми но, никога не ги допускам близо до себе си защото нежелая да живея по задължение а само с емоциите си. Толкова за мен. Какво съм установил. Няма вечна любов. Има от 3 до 7 месеца слепота и после идва реалноста. Остават само задълженията, децата обществения морал и взаимното уважение. Повечето го приемат като карма и начин на живот, независимо че неим харесва и неса задоволени. Малко са тези, които имат смелоста да започнат отначало и те обикновено са жени(не мислят адекватно), защото останалите са наясно че ако с този или тази, всичко е свършило, ще дойде следващия или следващата и историята се повтаря(безмислено е а и потърпевшите са само децата). Сега сме в 21 век и семейството е една фасада, зад която се крият скрити желания, лъжи и изневери. На тези, който неим стиска или нестават, успокоението е морала. На тези който им стиска, се клатят като за световно и лъжат по 10 пъти на ден, но не си развалят семейството, защото се надяват да не ги хванат. Идеалното семейство в днешно време несъществува. Можеби, поколенията на нашите родители и техните прародители са били така, но ние сега сме само фасада, зад която се крие лъжа и измама.... Лично аз предпочитам семейните жени, защото там няма задни мисли и не се чуствам с нищо задължен. В сайтовете за запознанства е пълно с отегчени съпруги, на които им липсва внимание и секс. Потапям се емоционално докато ми изчезнат емоциите, и след като олекна изплувам отново.. Определено избягвам необвързаните, защото всяка от тях, някога стига до идеята, че трябва да ми сложи каишка а аз немога да си го позволя. Някой могат да кажа че съм неморален, други че съм ненормален. Не ми пука какво си мислят хората, но никога не бих посегнал на жената на приятел, защото колкото и да нямам морал, или съм различен, за обществото което ме заобикаля, явно е останало нещо което ме кара да се чуствам с чиста съвест. Непознавам мъжете на любовниците си и никога не бих се запознал. От моята статистика 4 от 5 семейни жени си имат любовници а останалата една, нестава, защото няма визия. Предполагам сега какъв вой ще настане и как ще бъда нападнат от женската част... Успех.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 6f73016981
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   До коментар 17. Малко съм затруднен да дам мнение, защото несъм наясно, към каква прислойка от обществото принадлежиш. Казваш, че си над 40, пишеш грамотно, но определено не те намирам много в час. Незнам какъв приятел имаш, но там където аз живея, приятелството се цени и само липса на възпитание или задни мисли, могат да бъдат причина, за отношението на приятеля ти към жена ти, а това го изключва автоматично от съсловието приятели. Дори стигаш до идеята, че за да избегнеш прекаленото внимание към жена ти, за да не се дразниш, си склонен да му станеш сутеньор. Докато има наивници ще има и измамени. А да кажеш категорично, че вярваш на жена си, граничи малко с глупост, при положение, че на нея и харесва да бъде ухажвана и въобще не се притеснява че ти засяга мъжкото достойнство.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 0d3a021710
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Авторе, успокой се и не слушай хора като номер 24

„А да кажеш категорично, че вярваш на жена си, граничи малко с глупост, при положение, че на нея и харесва да бъде ухажвана и въобще не се притеснява че ти засяга мъжкото достойнство. “
Жена ти с нищо не е виновна, че е хубава и я ухажват. Като хубава жена ти го казвам, 2 години носих ужасни дрехи и напълнях с 13 кг., за да ме оставят мъжете на мира и да не ме ревнува така мъжа ми, но не успях - не ме оставиха на мира. Стана още по лошо, защото като по-малко атрактивна жена влезнах и в „ловната плячка“ на по-неатрактивните мъже и просто нямаше оправия.
В нашето общество отношението към жената е ужасно! Винаги е нейна вината. Случва се дори изнасилени жени да не получат помощ, защото си го били търсили.
Истината е, че мъжете са мачовци и не уважават жените у нас. Никоя жена не иска да бъде тормозена, натискана, да бъде сваляна под път и над път. Просто е ужасно!
Жена ти с нищо не е виновна и не е предизвикала нежеланото внимание от приятелите ти. Действително си погледни средата, защото не е нормално собствените ти приятели да тормозят така жена ти -МЛАДА МАЙКА. Колкото до приятеля, който пред теб е правил комплименти - той като единствен не е имал задни мисли. Сам виждаш, че хора, които пред теб са били нормални, после са тормозили жена ти с вниманието си.
Съветвам те да спреш да контактуваш (не се карай обаче) с приятелите ти, които са се натрапвали на жена ти, но не и с човекът, който не я е тормозил, а по-скоро е искал да похвали теб за добрия избор на жена. Казвам ти, поканете други хора, приятелки на жена ти да кажем и ще видите, че той няма да ? обърне внимание повече от нормалното.
Ревността е много лош съветник. Красивите жени рядко изневеряват, защото нямат нужда от самодоказване. Ако имате по-грознички съпруги, не си мислете, че сте застраховани. Когато бях пълна ми се натрапваха много повече мъже, защото трябва да съм им изглеждала по-достъпна за тях. Откакто отново си отслабнах, почнах да нося скъпи дрехи и да карам огромна и скъпа кола повечето ме гледат отдалеч и не смеят да ми се натрапват.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 74c5ec9bb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   До автора, мисля че ч и 25 са го казазали правилно.
Номер 24 хейтва като за световно!
Братовчед ми е женен за много красива жена, сестра и също е много яка. По-големи са от мен със около 7 години.
Когато им гостувам, четкам жена му и него. Нормално е. Мисля че най-вероятно приятеля ти се чуства неудобно, от честото гостуване, като мен. Каква работа имам аз, при семейство с деца?
Ми да пийнем в домашна обстановка. Това е! Възможно е и невербално жена ти да е подсказала че не иска гости.
Иначе братовчед ми и аз, правехме комплименти и на сестрата на жена му, пред мъжа и. Пак нормално. Ненормалното е че оня палеше каручката!!!! От нищо!

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 0d3a021710
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   26 е прав - никога не са ми се натрапвали на саме мъже, които са се отнасяли топло към мен пред мъжа ми. Мъжете, които са имали задни мисли винаги са ме нападали в отсъствие на мъжа ми и ми е много обидно това. Слава Богу, неговите приятели са точни хора, както и семейството му. Правят ми комплименти, разбира се - ако отслабна, имам нова прическа, нося нещо ново, защо да не ми правят? Със задни мисли са били само хората, които пред мъжа ми се държат като овчици, но само чакат да обърне гръб...

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 78d6b6cab7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   До автора

Жена, която държи на мъжа си не прави НИЩО против волята му и когато нещо го дразни тя е тази, която (ако по някакъв начин зависи от нея) ще прекрати дейността свързана с това дразнение.
Кажи на жена си, че не е нормално да приема каквито и да било комплименти от чужд мъж, а на него му кажи, че истинските приятели не се държат по този начин.
Ако той си вземе забележка и се извини - да приятел ти е, но ако се обиди или реагира различно от засрамване (извинение) - не ти трябва такъв "приятел". Въпрос на време е да стане нещо нежелателно.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 25381b94eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Номер 24, ей няма угодия на жените. Като не и обръщат внимание, чувствала се нежелана, грозна и самотна. Като я свалят, тормозели я. А мъжете са мачовци и нахални, защото така най-лесно отбелязват точки с жените.

А до автора, всичко зависи от контекста. Нормално е някой мъж да направи комплимент на жена, това е дори част от културата. Обаче, ти най-добре може да прецениш. Ако мислиш, че наистина е прескочил границата, трябва и с него да говориш. Моето мнение е, че и жена ти, ако усеща, че бива сваляна, не трябва да отговаря позитивно на флирта.

Все пак, представи си ако някоя жена ти прави комплимент на теб, после сигурно съпругата ти ще ревнува. Така че, не ги слушай толкова тези, че жена ти никаква вина нямала (ако наистина става въпрос за флирт).

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: f7946b6f51
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Разбирам един комплемент към съпругата ти, към храната която е проготвила как да е. Ама постоянно да сипе комплименти, че и да я хваща за ръката и то в твое отсъствие-това ми се струва прекалено и не добре. А утре за къде ще я хване??? Нека отношенията си имат граници все пак.
В момента приятеля ти може и да няма задни мисли и да е искрен, НО леда е тънък.... Не е нормално да се прехласва чак толкова по съпругата ти и да има физически контакт/допир с нея, че и да го изразява на глас постоянно. Като жена с опит ти го казвам.
Според мен е добре да е по-резервиран и да не изразява на глас мислите си, да спазва някаква дистанция спрямо съпругата ти.
Жена ти може да не е лека, но ако този продължава все така да се прехласва и да и приказва, след време, когато при вас дойде рутината тя може и да се поддаде на неговите ласкателни думи и.... да те замени с него.

Затова не е зле да "уточниш допустимите граници" с твоя приятел сега, ако не искаш да страдаш след време.

Не случайно има една приказка, че в момент когато чужд мъж и жена са заедно двамата... третия между тях е Лукавия.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: ce218144fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Вземи мерки!!! В един момент ще и хареса на жена ти нещо ново и различно е за нея ще и привлече вниманието... така започва всичко

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 4e329cfa5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   .... до автора;а защо просто не се дистанцираш от него.. ЗАРА

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 237f6d611f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   Няма да коментирам, защото пострадах от такъв "приятел"! Хем виждах накъде вървят нещата. Ама не, това жената, да изневяри, никога, не и тя! И той - приятел? ! Да бе, да! Стой гледай мача! Имаше наглостта да ми идва в къщата, да ме гледа в очите, да ми вика наздраве, да ми пие от ракията, да ми спи на дивата и в същото време да и бърка в гащите и сливиците! Пълен нагляр и мръсник! Стигнахме и до развод! И моята жена беше беше много принципна, моралнат... децата - малки - на 2 и 4. И той с жена и дете...! Имах 1000% доверие в жена ми и 10% на "приятеля! Вярвах на жена ми! Да ама не, доста бях заблуден и наивен! Е, приземих се!
От тогава - сляпо доверие - никому! Ама това - вярвам на жената, ама това е приятел, ама това е невъзможно... НЕВЪЗМОЖНО ЛИ? Защо да е невъзможно!? Няма невъзможни неща! Факт! Само заблудените мислят така!
Няма застраховани!
Авторе, поговори с "приятеля" си - кажи му, че не ти е приятно, чувстваш се неудобно, с жена си също говори! Ако вече е станало - нищо не можеш да направиш, работата е в кереча, няма да спрат! Ако още нищо не е станало - имаш шанс! Дистанцирай се от приятеля си за известно време, не се виждайте, дръж го по-далеч от вас. Далеч от очите - далеч от сърцето! Може и нещата да отшумят!
Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 237f6d611f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Имаше едно изследване за изневярата.

Абсолютно ВСИЧКИ изневерили са казали:

''Не вярвах, че може да се стигне до там! "

и аз като жена ти не вярвах, ама...

Така че....

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 350cf2dab2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   Въпросът ти е дали да си мълчиш или да говориш с него. ДА - задължително го информирай за твоето виждане и какво точно не се вписва в разбирането ти за приятелство.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 3ef6a9c8be
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Няма за какво да говориш с "приятеля" си. Ако съмнението, че флиртува с жена ти е резонно, той не ти е приятел - и го знае отлично, за разлика от теб. Колкото по-бързо и по-рано приключиш отношенията си с него, толкова по-добре. За физическия контакт пък изобщо няма смисъл да се коментира. А тези които те съветват да я споделите жената - нека те да споделят тяхната с тебе. Това е собствената му съпруга бе, не е платена на час.

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: fd347e817e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   До номер 33: Преживях същото като теб с разликата, че имам 1 дете и любовника и не беше женен. Истината е, че днес жените изневеряват не по-малко от мъжете, че дори повече. Само да вметна, че близо 80% от разводите днес са по инициатива на жената. Това ясно говори, че съвременните жени като цяло нямат семеен морал и, че не пазят семействата си. Причините за това са много. Все пак хубаво е, че жената на автора сама му е казала, че онзи я е държал за ръка. Това е добър знак, че тя самата е била смутена от такова поведение.

Но когато една жена изневерява признаците са много ясни, стига мъжа и да се усети. Парадоксално е, но днес голяма част от разведените мъже дори не подозират, че жените им са им изневерявали, понякога дори с години преди да се разведат. Когато една жена започне да изневерява рязко променя поведението си. Някои жени стават особено мили и грижовни към съпрузите си за да разсеят всякакви съмнения и за да кастрират съвестта си. Други жени започват да се държат сърдито, агресивно и обвинително към мъжете си за да се оправдаят пред съвестта си, че мъжете им не са идеални. Във втория случай за мъжа на такава жена настъпва такъв ад, че просто накрая той вдига ръце и взема решение да се разведе, при това често без да подозира, че жена му се държи така, защото има любовник.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: fefc2225cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

39.   37, ами то същите признаци тресат и мъжете, които изневеряват.

 
  ...
преди: 11 години, 21 дни
hash: f3021f377e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Сигурно е имал нещо предвид Наполеон като е изрекъл мъдростта: "Всички жени са честни с изключение на майка ми, но да не забравяме, че и тя е жена! "
Братя доблестни и всеотдайни до самозабрава мъже, знайте че женената жена знае прекрасно, че е вече "втора ръка" и затова НИКОГА НЕ ОТКАЗВА НА ФЛИРТ! Казвам го от личен опит! Изглеждам добре и от ранна възраст (20, 21 години, защото сега съм на 52) съм разбрал, че женената жена няма задръжки! Просто зад гърба на мъжа си флиртува с теб ако и да си ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛ НА МЪЖА Й! Просто с количка с дете и ти прави намеци. Готова е на всичко само и само да си разнообрази живота! Да не говорим, че шопинга никога не й е в повече каквото и да говори пред вас! Хващал съм се на бас, че няма женена жена, която да не поддаде, за да докажа, че мъжете сме по-добрата част от съпружието. Всичко е въпрос на време!
Всяка една жена има огромни очаквания от мъжа за който се жени и затова в 100 % от случаите е "разочарована" от "некадърника" и "бедняка", който не заслужава принцесата и кралицата! Затова, братя съпрузи, ДРЪЖТЕ ПРИЯТЕЛИТЕ НАДАЛЕЧ ако искате да запазите семействата си! Ясно е, че зависи от жената донякъде, но вярно е също, че "пред дългата обсада и най-непревземаемата крепост ПАДА"! Природата на жената (менструален цикъл, разгонване, смущения в хормоналния баланс) я карат да е изменчива и вечно недоволна по природа! Затова винаги бъдете на щрек каквото и да ви говорят, че сте ревниви или смешни или...!
Жената е с детска психика, а с децата трябва да си много внимателен защото най-обичат забранените неща!
Успех в отстояване целостта на СЕМЕЙНАТА КРЕПОСТ!

 
  ...
преди: 11 години, 21 дни
hash: f3021f377e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   Авторе, трябва да знаеш, че женените мъже се делят на две групи: вярващи и невярващи (в жена си)! Вярващите са тези, които не знаят, че им е изневерявала, а вярващите са тези, които знаят, че жена им е изневерявала или поне предполагат, но не могат или не искат да го докажат! Говорим за по-дългия брачен опит! Така, че няма нечукната кола!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 21 дни
hash: 7b44a3ce0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

42.   №40, струва ми се, че нещо бъркаш в цитирането на Наполеон! Дали наистина е смятал, че всички жени са "честни", освен майка му или точно обратното?!
Иначе за останалото си относително прав. Същото обаче важи и за мъжете... Абе хора сме, мама му стара!

 
  ...

...
преди: 11 години, 20 дни
hash: 370b19024e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   Ще умра от смях с патетичния коментар на № 40. Ти кога си бил жена, че да знаеш как се чувства преди и след брака? И това "доблестни и всеотдайни мъже" ме довърши. Къде са тия мъже? Май в леглото на някоя втора ръка, щото жените все пак с мъже изневеряват, а когато не са там, бранят семейната крепост, като се правят за смях и на кокошките, нападайки всеки, който направи комплимент на жена им. Жалка и смешна работа. Всичко опира до чувството на собственост и прословутия страх да не им се сложат рога. Ако на жената психиката е детска, то на мъжете е бебешка - водят се по инстинктите и това е.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 6f4b86fddd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

44.   Трудно е, обаче разкараи приятеля! ВЕДНАГА!
Имаш добра жена и дете - гледаи си ги, гради бъдещето на детето си, уважави ги и не позволяваи друг да влиза в личния ти свят
Ако иска приятелят ти да се виждате -бегом навън, на мач, на бира и тн.... но не го допускаи вкъщи... по следващите реакции ще познаеш дали е имал лоши помисли
С поведението към съпругата си и покажи че е направила наи- правилния избор и затвърди връзката си
Успех!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: f6d2ec112a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

45.   Няма мъж който да мисли повече за кариера отколкото за жени. Това, че и двамата сте над 40, той неженен, ти чак сега си се оженил и имаш дете, което си е дори след последния влак. Откровено ти завижда. Дали благородно или не никой освен него не знае, но ако жена ти подаде той далеч няма да се дърпа. Щом е необвързан със сигурност има задни мисли към нея, а дали ще се развие ситуацията никой не знае, все пак не сме врачки. Иначе ти може да си сравнително по спокоен, защото като съдя че детето ти е почти новородено, значи не сте се оженили отдавна, и чувствата ви са още силни. Иначе и аз подкрепям с две ръце че жените на средна възраст и със стаж във брака 15-20г са неудържими. Колкото и да си добър, разнообразен и грижовен след 20г омръзваш. Тогава ако се появи някой ухажор, особено по-млад, коленцата на жените омекват, замайва им се главата и не след дълго скачат в кревата. Не виждам №1 защо се опитва да защитава нейния пол като всички виждаме реалността. Над 50% от браковете завършват с развод до 10-тата година и още малък процент след това. И при 90% от разводите причината е "недоволна" и нещастна жена изневерила на съпруга си. Хайде да са единични случаи - да, но да изкарват че над 50% от мъжете сме смотани, не ги задоволяваме и не им обръщаме внимание са смешни доводи. Причината си е в самите жени и разврата последните години и като прибавим факта че жените нонстоп се чувстват недостатъчно оценени и обичани и все уж не им се обръща достатъчно внимание и резултата е налице.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: d91c6db099
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

46.   Старите хора са го казали- покритото мляко, котката не го яде.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 21604fe6d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

47.   Това не е приятел. И аз имам приятели с хубави жени, но ако искам да остана истински приятел с тях не закачам жените им.
И не си трай-кажи му директно, че не ти е приятно да подкача жена ти. Иначе ще съжаляваш, че си си мълчал.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: a27f4f4461
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

48.   Някоя фанатична феминистка би ме нападнала с ругатни, но, бих искал да ти кажа какво става реално. В повечето ситуации вината е на омъжената жена, защото тя скъсява дистанцията и дава повече възможности за сваляча. Не искам да те разочаровам, но на жена ти май и е доста приятно, защото няма как да не го е усетила, а пък нищо не е направила. Това го пиша без резервираност към дамите, просто странично гледам и ги виждам така нещата. Ако ще те те успокои, ти не си единствен. В България почна да се гледа нормално на изневярата, при това от женска гледна точка, ама то и затова станаха лапетата толкова невъзпитани и прости. То не става да се ожениш по сметка, да родиш и накрая да си кръшкаш, а съпруга ти да работи. Това поне го е нямало преди доста години и е имало взаимно уважение, а сега мисленето е доста деструкривно. И децата не се възпитават нормално в такава среда, но не си виновен авторе. Не бъди груб с приятеля ти, той следва мъжките инстинкти. Вината е на този, който му дава надежди. На нея какво и пречи да му каже: Вече се повтаряш комплиментите. Или поне да му покаже, че става банално такова поведение. Тя трябва да си придава важност като омъжена, трябва да покаже, че е маркирана територия!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker