Тя ми изневери докато изневеряваше на приятеля си с мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121132)
 Любов и изневяра (29690)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тя ми изневери докато изневеряваше на приятеля си с мен
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 4331 пъти
Здравейте на всички!

Историята ми е малко странна, но въпреки това искам да я споделя. Срещнах едно прекрасно момиче, запознахме се случайно и просто нещата се случиха между нас. Проблемът обаче веднага се появи и тя ми каза, че си има приятел. Казах си хубаво, но поне се радвах, че не го скри от мен. Въпреки това тя наистина ми показа, че държи на мен и иска да се виждаме, а между нас съществуваше наистина голяма страст и любов. Виждахме се постоянно и имахме невероятни изживявания. Така тя се криеше ден след ден от приятеля си за да бъде с мен, а когато те бяха заедно съответно аз чаках да дойде моментът, в който тя отново ще се върне. Това беше просто една любовна връзка, ние не бяхме гаджета и на двамата ни беше ясно, че няма как да си позволи единия от нас да е влюбен в другия иначе щяхме да развалим всичко. Мина известно време и тя започна да се държи много странно започна да лъже не само приятелят и, но и мен започвах да я хващам все повече в неща, за които ме лъжеше. Оказа се, че тя е излизала с други момчета докато съм я оставял, а аз глупакът мислех, че тя ще се види наистина с приятелка. Бях на местото на нейния приятел, а той дори не знаеше за това.. и това не беше единичен случай, а тя го е правела постоянно. Момиче, което не може да се задоволи с едно момче дори когато изневерява тя го прави отново.
Искам само да попитам защо жените прават нещата по този начин? Ясно е, че ако изнверява мъжът не е добър явно за нея, но защо да изневерява и на любовникът и.. дори звучи смешно. Какво толкова кара жените да се държат по този начин??

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: ad0a447606
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   „Момиче, което не може да се задоволи с едно момче дори когато изневерява тя го прави отново.
Искам само да попитам защо жените прават нещата по този начин? “
Много добър въпрос. Първо нека оточним, това го правят НЕ ЖЕНИТЕ, а НЯКОИ жени. Става дума за жени, които имат някакъв вид сексуално отклониение, коренящо се още в ранното им детство. Много са комплексни причините, дори на лекари-психоаналитици им е трудно да намерят ТОЧНАТА причина за всяка жена, но общо казано има няколко видове подобни жени
- жени, които не са преодоляли като деца страхът, които е имала всяка жена, когато е разбрала, че няма пенис като момчетата. Можете да си представите, че при жената половите органи са невидими. В най-ранно детство всички изпитват ужаса, че пенисът им е отрязан и нямат полов орган! Този страх всички нормални жени са го преодоляли, когато майка им е обяснила, че са като нея, че имат полови органи като нея и, че един ден самите те ще станат майки, а в по-късен етап на детството им (към 6-8-мата година) са им обяснили и за това, което се случва между жената и мъжа и как се появяват и правят бебета.
Помисли си, авторе, че има жени, на които тези неща не са им били обяснени. Те подсъзнателно продължават да търсят пениса си и се чувстват пълноценни и задоволени, когато го чувстват в тялото си, когато го взимат на заем от някои мъж. Такава жена е и доста вагинално сексуална, тя изпитва много интензивни вагинални оргазми и не се чувства задоволена от сексуалния акт, ако не изпита вагинален, дори маточен оргазъм. Може да ви се стори странно като мъже, но това също е вид сексуално разстройство при жената. Нормално развитата жена е всъстояние да изпита задовляване без вагинален огразъм, ако има секс с момчето, което обича. Ако обаче не си нормално развита жена, ако още си затворена в ранен етап от сексуалното развитие на човека, ти продължаваш подсъзнателно да търсиш липсващия си пенис и да го „крадеш“ при мъжете.
Не казвам, че това се случва при конкретната жена, но това е пример за сексуално разстройство при жените, което ги кара да търсят секс с различни мъже и да колекционират пениси един вид, защото само така могат да получат сексуалното си задоволяване.
При повечето такива жени са смесени много фактори, не е само един. Дори е възможно жената да е влюбена подсъзнателно в баща си или брат си (едипов комплекс) и да търси техни заместители-оплодители.
Комплексно е с две думи, много е сложно за обяснение такова поведение, но то е признак, че жената е нервно болна и има сериозно отклоние.
... При мъжете, които спят с различни жени това не е точно така. Те са активните в секса и не са моногамни по природа, но дори при тези мъже също може да има сексуално разстройство. (за тях женската вагина се превръща във вид съд).
Сложни теми.
В случая не е важно това, важно е да стоиш далеч от тази жена и да не си въобразяваш, че всички жени сме били такива. Една е болна, не всички сме болни, макар че повечето имаме някакви отклонения. Влюбената, обичащата, нормална жена няма нужда да ходи с много мъже, за да се чувства задоволена сексуално и щастлива. Внимавай с жени, които са тръгнали да изневеряват, без да скъсат с партньора си. Задълително имат проблеми. Има и по-лошо от този на приятелката ти. Класическо е жената да изживява едиповите си комплекси с мъжа си, който изпълнява ролята на баща ?, а да си търси сексуало задоволяване към неинцестен любовник извън семейството си. Такива жени са задължително майки, чиито Едипов комплекс не е преодолян и след раждането са регресирали в по-ранен етап от сексуалната си еволюция. Те не правят секс дори с мъжете си и са класически пример за нервно болна жена, ако не намерят сексуално задоволяване при любовника си, но НИКОГА не се развеждат (в крайна сметка обичат мъжте си като бащи и изпитват „забранено“ сексуално влечение към тях, което подтискат). Всичко е заключено в подсъзнанието и само чрез помощ на специалист такива жени и мъже успяват да се излекуват.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: e42e699057
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Всъщност, авторе, аз мисля, че ти съвсем си се объркал покрай тази госпожица. Тя на теб не ти е изнверила. Дали е спала с теб, със съседа Пешо или неин колега - това са все изневери спрямо приятеля й. Ти сам каза, че не сте си никакви, освен любовници. Следователно, ти не можеш да очакваш от нея каквото и да било - като коректност, искреност, вярност и т. н. А и от къде този наивитет - кое те кара да мислиш, че щом е изневерила на приятеля си с теб, няма да има и други мъже около нея, освен теб? Дано се измъкнеш от тази ситуация бързо, успех.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: e676c18460
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   № 1, не знам за героинята на автора, обаче твоето отклонение доста ме озадачава. Ужаси, страхове, мислели си, че им били отрязани пенисите, бла-бла.... А ако един мъж е физически неспособен да задоволи жена си, и тя потърси това при друг, пак ли е болна? Или незадоволен мъж ако потърси друга жена, се е вкарал в *съдовата* диагноза? Ама и щуротии!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 9b07d10f95
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И мъжете го правят, приятелю, не само жените! Тя е била с друг, ти си бил с нея, и после още някои... Много са маймуните на клона! Слизай докато си цял!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: f59ef09d3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Явно иска секс с много хора, забавлява се. Няма значение колко сте добри за нея ти или приятелят й. Колкото повече, толкова повече.

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: ad0a447606
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   до Номер 3
Малко е объркващо, признавам си, но човекът не е просто нещо
„А ако един мъж е физически неспособен да задоволи жена си, и тя потърси това при друг, пак ли е болна? “
Да, пак е болна, защото нормалната жена къса с мъжа, който не може да я задовли и не обича, за да потърси някъде другъде щастието си. Щом изобщо сте с този мъж, значи той в миналото ви е задоволявал сексуално. Изведнъж обаче (особено след раждане) не е бил способен на това. Има си дълбоки причини В ЖЕНАТА за това. Дори да поникне 2 метра член на такъв съпруг, да ви клати 3 часа, пак няма да може да ви задоволи сексуално, защото проблемът е в главата ви.
Жената, която е регресирала в ранен етап от сексуалното си развитие, остава с мъжа си, към когото в най-добрия случай изпитва чувства като към баща си, което е проява на едиповия комплекс (има и по-лошо, жената да регресира в най-ранните фази на човешката сексуалност). Такава жена не може да се раздели с мъжа, дори да няма деца с него, но особено ако има деца с него (инцестни деца от психологическа гледна точка). Описани са случаи на девствени булки, които остават с напълно импотентните си мъже и не могат и не искат да се разведат с тях, дори не им изневеряват.

Изневеряващата БОЛНА жена си намира забраненото сексуално желание извън семейството, но никога, ама никога не се разделя с обекта на своят едипов комплекс - съпруга си, дори той да е агресивен, да я бие, да е алкохолик.

Въпросната отива по-далеч. Тя направо гони пениси, което е показателно, че дори не е на фаза едипов комплекс, а някъде в оралната/аналната фаза на развитие и подсъзнателно търси още доказателство за съществуването на половите си органи. Всичко е лечимо...но това не значи, че е нормално. Спането с много мъже не е болестта, това е симптом, че нещо не е наред. Питайте тази жена - тя 100% не е щастлива и доволна от сексуалния си живот и от живота си като цяло, дори може да има някакви неврозни прояви, да изпада в хистерични състояния, да има стархови неврози, въображаеми болести...
Много е сложно, няма да обяснявам, ставам смешна, защото заключенията ми са откъснати от голямото, само ще кажа на автора, че жената има някакъв проблем в сексуалното си развитие. АЗ НЕ ЗНАМ КАКЪВ ТОЧНО, само дадох примери за такива проблеми, само психоаналитик може да открие при КОНКТРЕТНАТА жена, какъв е проблемът, но 100% има такъв.
И да - жените (особено майките), които не изпитват сексуално влечение към мъжете си (особено след раждане), а намират такова при любовник също имат проблем. Класически, лечим, но трябва да потърсят задължително психоаналитик. Не е проблемът в мъжа, който не можел да ги задоволи. Ако обичаш един мъж като такъв, той задължително успява да те задоволи и сексуално. Ако обаче се намеси непреодолян едипов комплекс, регресия в началните фази на човешката сексуалност... собственият ви съпруг никога не е в състояние да ви задоволи. Не ми вярвате? Имате такъв проблем? Потърсете добър лекар психоаналитик, задължително жена!
Успех при лечението.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 5cec99fa99
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Абе, напоследък много взе да се оправдава поведението тип курва-не забравяйте, че дори от здравословна гледна точка, за една жена не е много добре да има няколко партньора едновременно. То и аз мога да оправдая педофила например, посредством някаква извратена логика, но това не го прави нормален нали?

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 766c4df3a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Прочетох с огромен интерес коментар № 1... Много неща ми се изясниха, мерси

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: ad0a447606
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Авторе, ако се интересуваш, прочети книгата „Женската сексуалност“ на Долто. Книгата е трудна за четене, учебник по психоанализа е. Има я в „Читанката“. Там по-подробно се спират точно и само върху сексуалните разстройства при жените. Ако си интелектуален, можеш да почнеш и с Фройд и по веригата да прочетеш трудове преди и след него. Много е интересно и за теб самият - какво е Свръх Аз, какво е Аз-ът, какво е То (ES). Интересно е.
Приеми просто, че жената има психическо отклониние/невроза. Не я оправдавам, просто е болен човек.
Направи си експеримент - накарай я да скъса с приятелчето си, няма да успее! Ако пък такава жена заживее с теб, тя задължително ще спре да има секс с теб или ще търпи просто сексуалния акт (ти поемаш ролята на бащата), докато при другите мъже ще изпитва страшно удоволствие (задължително с вагинални оргазми, ако има непреодолян Едипов комплекс. Дори може да те омолява да ? направиш дете....). Ако обаче е регресирала до ранната човешка сексуалност, за нея няма да има значение, чии пенис ще използва - важното е да е пенис, а нито 1, нито 2-ма мъже са достатачно на такива жени. Болни са!
Не ги оправдавам, просто казвам, какви са фактите. Има си лечение за този вид сексуални разстройства, те са човешки, много често срещани и дори се приемат за нормални в обществото ни, но изобщо не са и не, защото не било здравословно от физическа гледна точка една жена да има много сексуални партньори - това е най-малкият проблем - просто такава жена не е щастлива, не е дори сексуално задоволена и рано или късно я избива на някакъв вид невроза, хистерия, просто я избива някъде.
С две думи - НЕ Е ЩАСТЛИВА...
В последните 200 години много се е разбрало за този вид неврози при жените и мъжете, има лечения за това. Да, и мъжете страдат от много видове сексуални разстройства, дори са в по-неизгодна позиция от жените, защото са носители на първичния човешки страх от кастрация. По-чести са сексуалните разстройства при мъжете, макар че жените по-скоро търсят помощ и се лекуват.
Авторът пита и му отговорих най-вече, за да не си помисли, че всички жени били такива. Не е вярно това. Здравите психически жени с преодолян едипов комплекс са по принцип моногамни, ако са влюбени, обичат, обичани са и са във връзка с нормални и здрави мъже. Лесно се познават здравите жени от невротичните, но често има жени, които след раждане регресират до нерешен Едипов комплекс (симптоми -спират да правят секс с мъжа си, нямат удоволствие при секс САМО С НЕГО) или са регресирали в началните стадии на човешкото сексуално развитие (симптом може да бъде например нежеланието да отбие новородено, непрекъснато да носи и държи новороденото, да се грижи за фекалиите муи храненето му ревностно)....интересно е, че авторът е попаднал най-вероятно на втория тип...има право да знае, че не става дума за нормална жена, а за болна психически жена, достойна по-скоро за съжаление, защото едва ли ще потърси помощ, каквато ? е много необходима и цял живот ще се лута и никога няма да намери щастието си (и със 100 пениса между краката)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: a963201840
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   №3, има едно нещо, наречено психоанализа и е в основата на работата на психолози, психиатри и психоаналитици. Но явно си на възраст, която не позволява да си чувал за нея. №1 /3 се е опитал да обясни по най- общ случилото се на автора, опирайки се на психоанализата. Дали на теб това ти звучи като бла-бла, няма значение, защото обикновено нещата наистина опират до заключенията, направени в нея.

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: b7c78fa112
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Автора : Благодаря на коментиралите до този момент, а относно книгата "Женската сексуалност" не съм я чел, но съм чел от чисто любопитство книги на подобни теми интересувайки се повече от женската психология.
Е аз опитах да си направя така нареченият ексаперимент.
Накарах я да приключи връзката си с приятеля и просто и казах, че искам тя да скъса с него.
Казах и това като бях напълно наясно, че няма да го направи. Сами се сещате, че тя не го направи.
Малко по късно приятелят и обаче е разбрал, че тя си има любовник и скъса с нея, но не става въпрос за мен, а за този преди мен. И просто се оказа, че това е една верига и аз съм само поредният, който я задоволява в момента. Направо нямам думи, а тя дори спокойно ми заяви, че просто обича да си намира хора с които да прави секс и през тези 3 години го е правила енти брой пъти. Така, че аз знам какво ще направя.. и мисля, че тя наиситна има проблем, който не е много лесно лечим.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: ad0a447606
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторе/10, радвам се, че има начетени хора в този сайт. Признавам, че е объркващо това, което пиша, но поне до днешен момент няма по-добро обяснение...
Авторе, да разбереш жена няма да ти помогнат обикновенните американски наръчници за хубав секс, мъжка и женска сексуалност. Тя има дълбоко сексуално разстройство, което си е обект на специализирана помощ, на психологията. Иначе, не е толкова трудно да се лекува такова разстройство, то си е класическо. Дори след лечение такава жена може да стане кротка като овчица и най-вярната съпруга и майка, докато други с на пръв поглед по-леки симптоми (фригидност, асексуалност, фетишизъм, мазохизъм, леки перверзии, страхова невроза и изобщо неврози) си остават нелекувани и съсипват своя живот и този на семействата си.
Най-често и най-пагубно е млада майка да регресира до нерешен Едипов комплекс. Тогава тя спира да прави секс с мъжа си или просто търпи такъв акт и дори да не потърси утеха в любовник (където 100% би намерила сексуално задовляване), такава жена съсипва семейството си и нанася травми на децата си, дори може да ги използва като фалически символи, да се влюби в сина си (всички познаваме подобни ревниви и агресивни свекърви), да регресира до предгениталните форми на човешка сексуалност (обсебва децата си, дори може да ги отвлече от баща им) и да създаде поредното болно поколение хора.

Въпросното момиче 100% има някаква психоза на сексуална основа. Тя действително намира сексуално удоволетворение по своя си начин и може би това е по-добре за нея. Ако се подтисне, може да я избие в невроза, някаква проява на хистерия, лудост, агресия, саморазрушение. Такива хора обаче никога не са щастливи, първо им трябва лечение.

Какво ще стане с нея - времето ще покаже. Ако е с нерешен Едипов комплекс, ще си немери друг сериозен приятел, дори мъж, който ще заеме ролята на бащата. На много ранна възраст тя ще пожелае да роди дете от този мъж (всички познаваме момичета на по 14-21 години, кото само за забременяване и брак мислят и говорят. Пълно е с такива „мамчета“, които така същност си набавят нужното им инцестно дете, което не са могли да имат с бащите си заради инцестната забрана). Интересното е, че такива иначе физически здрави и нефригидни жени, след раждането на детето спират да имат сексуален интерес към баща му и винаги получават сексуална утеха при любовник/ци, ако не останат целомъдрени де.
Не вярвам обаче да става дума за Едипов комплекс в случая. Нейното поведение навежда на мисълтта, че е регресирала по-долу в сексуалното си развитие до предгениталната си фаза. Такава жена ще продължи да се държи като съд за членовете на мъжете и несъзнателно ще търси винаги член на заем. Такава жена изобщо не е жена на първо време, тя не е осъзнала значението си като таква...
Сложно е.... не завиждай просто на слеващите мъже в живота ?, както и на самата нея и децата ?, защото е болен човек. Не я мрази, не ? отмъщавай - тя страда достатачно и е достойна само за съжаление и има нужда от помощ.
За съжаление има много жени и мъже със сексуална регресия в един или друг стадии и в най-добрия случай са хомосексуалисти и поне не създават други повредени хора. На пръв път нормални семейства, нормални майки и бащи са много по-вредни за обществото, защото са болни и създават болни хора. Жалко наистина, много жалко...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: e676c18460
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   № 10, колкото и да се пъне психоанализата, хората никога няма да бъдат един с един еднакви, за да бъдат категоризирани като такива и онакива. А защо пропускате с № 1, че всеки човек е отделна, самостоятелна, със свои виждания и разбирания, индивидуална личност? Попрочела съм това-онова за Долто и нейните опити за анализ на женската сексуалност. Мога да кажа едно - ако тя се чувства по този начин и възприема себе си по този начин, то аз и много други жени гледаме на нещата и ги възприемаме по различен начин.
Цитат:
*Долто е чудесен пример за това как психоаналитикът мисли реалността според школата, в която е възпитан да мисли. Макар че нейната богата клинична практика я подтиква да направи заключения, които не съвпадат с позицията на Фройд, макар че понякога предприема риска на дребните отклонения, Долто не се поколебава по принцип да мисли жената като същество с проблематична моралност (която тя евфемистично нарича "еластична"), дължаща се на "не толкова солиден Свръхаз и на една по-лабилна психична структура". Изобщо Долто не обича да се съмнява; тя има нагласата да приема като винаги-вече-дадени матриците на един тип общество, на една конкретна организация на общественото съзнание. В този смисъл разликата между мит и анализ при нея остава неясна и задължително непроблематизирана. Така например всички жени се раждат готови майки, всички изпитват удоволствието да кърмят... Още по-гротескно изглежда митът за патриархалната мъжкост, според който желанието да бъдеш обладан и проникнат е "немислимо и невероятно за всеки истински мъж". Най-любопитна тук е фразата "истински мъж", която доказва, че въпреки съ-дейстието с Лакан Долто е напълно чужда на идеята за историческо конструиране на човешкото поведение, за променливия характер на символната активност в различни епохи. Тя може да каже "майката е жива матрица - тя знае как, от кого, за кого има смисъл животът, който носи в себе си... " с впечатляваща липса на усет за индивидуалната и социална подреденост на майчинството и като процес, и като социална позиция, а дори и като биологична роля. На границата между страшно и смешно изглежда това, което според Долто се случва с жените, когато остареят, т. е. когато изчезне у тях "знакът на плодовитостта (не сме ли отпратени право в старозаветната парадигма на женското? ). Тогава тяхната най-голяма реализация става способността да се "самораздават на младите". *
Източник:
Милена Кирова
www. kultura. bg
Подкрепям напълно и за всеки, който не е кон с капаци, е ясно, че нещата имат хиляди аспекти и начини да бъдат обяснени.
BTW, ако всеки болен човек, бил той мъж или жена (болен, да речем, щото не бил задоволен от партньора си), реши да зарязва семейството си всеки път, когато от чисто физически нужди пожелае друг, докъде ще я докараме? Щото от написаното от № 1 така излиза - като го пожелала, да скъсала с партньора си и да идела при него. Ми тогава най-добре да няма семейства.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: ad0a447606
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Номер 13 - цар с на копи и пейста, но си забравила да прочетеш и Долто, и Фроид, а да копираш нещо, което не разбираш е КОНТРАПРОДУКТИВНО, защото става дума за ПОДСЪЗНАТЕЛНИ неща, не за Свръх-Аза или за Аза, а за ТО

“А защо пропускате с № 1, че всеки човек е отделна, самостоятелна, със свои виждания и разбирания, индивидуална личност? “
В ТО нямаме разбирания, виждания... те са съзнателни, не са подсъзнателни или вродени.

Виж, няма да споря с теб. Прочети първо въпросните книжки, после прочети цитираните в тях автори от последните 200 години, после завърши псохология и можем да спорим на едно ниво.
Въпросната копирана от теб критика изобщо не се отнася за темата. Както забелязваш, изобщо не се критизират тезите, взаимствани от Фроид за регресията на човешката сексуалност и за генетиката на неврозите.
Да четеш литературен анализ на Вазов не е като да четеш „Под Игото“. Направи си труда, ако се интересуваш от темата, сама да прочетеш книгите, после давай становище.

„Лакан Долто е напълно чужда на идеята за историческо конструиране на човешкото поведение“

Съгласна съм обаче с г-жа Кирова, но критиката ? изобщо не засяга темата, която обсъждаме тук, а съвсем друга теза от книгата, която не е част от Фроидизма. Между другото, историческото конструиране на човешкото поведение засяга Аза и Свръх-Аза и никога То, което е по-скоро вродено (както е вроден страхът например и сексуалната еволюция, която преминава АБСОЛЮТНО ВСЕКИ човек независимо от култура и епоха). Тази сексуална еволюция няма нищо общо със съзнателното, а е чисто на подсъзнателно ниво и е резултат от праисторическата история на човечеството, става дума за вродени страхове. И китайчето, и англичанчето, и българчето минават през нея. Обект на соцологията са културние различия, не на психологията.

Ако сама имаш сексуално разстройство, лекувай се. Дори с четене на книги не става. Само с помощ на психоаналитик става.
Още Фроид забелязва, че психически болните винаги се борят с лечението си. Нормално е да търсиш доводи, но не е полезно, защото нито ще излекуваш Едиповия си комплекс, нито ще излекуваш предгенитална регресия, нито симптомите им, тормозещи Аза и Свръх-Аза (неврози, хистерии, сексуални перверзии, фригидност.... )

„Подкрепям напълно и за всеки, който не е кон с капаци, е ясно, че нещата имат хиляди аспекти и начини да бъдат обяснени. “

Пак казвам - само психоанализата може да намери ТОЧНИЯ проблем при тази жена, но случаят е класически по принцип и в последните 200 години доста е напреднала психлогията. Просто е глупаво да търсим хиляди аспекти, когато науката е дала обяснение и го е доказала. Няма такова нещо като леки жени да кажем, ако това искаш да кажеш. Момичето просто е болно и не е честно да се обвинява такъв човек за неврозата си, както и да се крие информация от автора, който би помислил ева ли не, че всички жени са такива.
Да отричаме всичко няма да направи болните здрави. Има основни и ДОКАЗАНИ принципи в психоанализата и не можем да наречем бялото черно, защото на някой не му е удобно. Ако отнесем твоята теория (копираното от теб) към конкретния проблем, то трябва да заключим, че поведението на момичето е резултат от културата и времето ни, на нейните съзнателни ценности. По този начин можем и да потвърдим предубежденията на някои възрастни жени, че днешното поколение било нравствено и морално деградирало, но няма да помогнем да момичето, защото просто няма съвременна култура, в която да се ценят жени, които спят безразборно с мъже. Напротив, дори днес, дори в нашата култура такива жени са обект на подигравка и отрицание, не са пример за морал и ценности. Няма човек, който съзнателно да иска да бъде пример за морална деградация в човешкото общество, от което е част.
Следователно е по-добре да търсим проблема в либидото на момичето и в неговото развитие. Просто при нея проблемите избиват в такъв вид поведение, много по-чести са неврозите да кажем. Ако затворим жената и ? забраним да прави секс с тези мъже, със абсолютна сигурност проблемът ще избие под формата на хистерия, някаква невроза (страхова да кажем), някакъв друг вид патология, но тя няма да е излекувана, здрава и щастлива.

Забравете по-добре всичко, което съм написала, но отидете на психоаналитик, ако имате проблеми в брака си, неврози, страдате от фригидност или децата ви проявяват някаква невроза, агресия, интровертираност. Много бързо е лечението, стига да искате да се излекувате. Особено при децата е лесно да се реши и Едиповия комплекс и другите проблеми с психиката.
Въпросното момиче с подходящо лечение може да се излекува на 100% и да заживее нормален живот. Да търсим причини в културата, в епохата, няма да ? помогне. Винаги е имало и винаги ще има сексуални разстройства при хората. Те са цената, която трябва да платим, защото сме се извисили над животните и притежаваме Аз. Животните не познават подобни конфликти и не страдат от неврози. Няма застрахован човек, дори се наблюдава точно в на пръв поглед най-добрите и нравствени семейства и при децата от такива семейства, докато в простите племена по принцип рядко ще намерите нервно болен човек.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: efaaa7d68e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   НЕ , НЕ , НЕ ! Жените не правят така ! Тази да,но не слагай всички под общ знаменател !

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 5f09278381
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Абсолютно същото се случи и на мен авторе. Опитвам се да е преодолея колкото и да е обичам и всичките прекрасни мигове които имахме заедно прекрасно момиче нито пушеше нито употребяваше алкохол домакиня една година е делих с приятеля и същевременно разбирах че не пропуска момента да контактува и с други мъже. Много разочорования и болка ми нанесе но въпреки това не я мразя а е съжалявам защото болеста и е прави такава. Номер 1 бих желал да оставите форма за контакт ако мога да поговоря с вас. С уважение

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 867e57d3b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   14, а ти защо си мислиш, че някой спори с теб? 10 съм. Излагам своите виждания по въпроса, които се различават от твоите. Не е чудно. Или непременно всички трябва да прегърнем идеята за психоанализата и как тя съвсем, ама съвсем точно описва хората, сякаш са изкарани на ксерокс. Не ми е нужно да чета книгите, нито да правя задълбочен анализ, за да знам, че даден човек, включително и психоаналитик, е подвластен на времето си и вижданията си по това, в каква школа е израснал и се е усъвършенствал. Включително и на собствените си възприятия и разбирания. Чисто и просто - не съм съгласна с казаното от Долто, не виждам защо и да бъда. Имам съвсем различни виждания по въпроса. Не смятам, че имам сексуални разстройства, защото се чувствам идеално при секса, който правя с мъжа си. Ако обаче възникнат проблеми в секса, от които никой от нас не е застрахован, според тая теория трябва да го оставя и да отида при друг, с който да ми е добре. Така и така все аз излизам болната. Добре, ама къде остава в такъв случай обстоятелството, че може да продължавам да искам и обичам мъжа си и да не желая да се разделям с него? И това няма нищо общо с наличието или липсата на пенис, щото ако направим сравнение, доста по-голям брой от мъжете са готови да правят секс с друга жена, за което може и да няма основателни причини, освен мерака. И не приемам доводите, че мъжете били такива по природа, пък жените не трябвало да бъдат такива. Мъж или жена, все е човек.
А такива жени, както ги описваш, в доста случаи стават причина за разбиване на семейства от мъже. Вероятно защото са непредпочитани и обект на подигравки и лошо отношение.
А, а тези, които ползват вибратори или секскукли, какви са?

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: ad0a447606
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Номер 17, вярно - то не може да се спори с човек, който отрича постиженията на съвременната наука, но вярва в подобни глупости

„А такива жени, както ги описваш, в доста случаи стават причина за разбиване на семейства от мъже. “

Разберете най-после, че във всяка брачна двойка има двама човека (двойка) и генезисът на проблемите е в тези две личности.
Не можем да спорим, защото говорим различни езици. И Галилей се е опитвал да обясни на католическата църква, че земята е кръгла и дори е платил живота си с това, но така и не е успял да убеди някои „умници“.
Колкото и да ти е неприятно, че има жени като въпросното момиче, те също са хора и имат право на щастие, на лечение, ако са болни.
Не можеш да ме разбереш, защото отричаш науката. И самият Фройд е казал, че за лекуването на хора с психически проблеми се изисква поне средна степен на интелигентност и е отказвал да лекува с психоанализа хора под средната.

Не всичко в живота на човека е подвласно на съзнанието, има подсъзнателни процеси и вродени инстинкти (чувството за страх), общи за цялото човечество. Само човекът боледува от неврози и има психически проблеми, авторе, само жената и мъжът могат да имат отклонения като при въпросното момиче. Дължим разбиране и съчувствие на подобни нещастни хора, не да ги осъждаме като неморални и да ги обвиняваме за собствените си неудачи и разпаднато семейство на другите болни.
Едно семейство винаги се разпада заради проблемите и вътре в него, не заради трети лица. Семейният психиятър много умело може да лекува психози при съпрузите, дори точно след изневяра най-вече на мъжа, успехът е много по-добър (освободена е сексуалната енергия и можем да се концентрираме върху истинските проблеми).
Но както и да е - няма смисъл да обясняваш на някои хора, че Земята е кръгла, когато отричат да съществува науката „физика“. Няма смисъл да обясняваш на някои хора генезисът на основни неврози при човека, когато отричат психологията като наука, но виж - с морал или липсата му може да се обясни всяко поведение. Подобни хора в миналото са хвърляли хомосексуалистите в затворите или са ги кастрирали или обесвали.
И до ден днешен определени личности могат да бъдат лекувани само медикаментозно, защото просто не притежават нужния интелект да се лекуват чрез присхоанализа. Отдавна определени сексуални отклонения като хомосексуализмът са приети, но виж - момиче, което спи с различни мъже съсипвало семейства - какво ще кажем за затвор, каторга?
Въпросното момиче едва ли страда от идиотия, защото да въртиш няколко възрастни мъже едновременно без да се усетят все пак си е признак, че имаш нещо в главата. Виж, да отричаш, че Земята е кръгла и се върти около слънцето е друго нещо...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: ad0a447606
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   от 1 до Номер 16, в този сайт не се публикуват контактни форми.
Иначе, ако имаш конкретен въпрос (АНОНИМНО Е), пиши. Ако още не можеш да преодолееш връзката си или имаш въпроси отностно прояви в поведението на бившата си приятелка, обърни се към психоаналитик. Ще ти се помогне.
Знай обаче, че проблемите са комплексни. За да води една жена такъв полов живот си има прични - психози, коренящи се в ранното детство и малко има връзка това с вас, дори с вашото изкуство в леглото, размер на члена и така нататък. Излишно е да гълбаете в тази насока, както и да търсите обяснението в морала и възпианието на жената. Едното няма нищо общо с другото, освен че деца (момчета и момичета) от особено консервативни семейства са най-честите пациенти на психиятрията.
Най-вероятно в твоя случай, ако е имало повече от 1 любовник става дума за сексуална регресия, може и нарцизъм, който е потърсил обект другъде да е причината. Никой не може да знае, докато самата жена не се подложи на психоанализа, но можте да бъдете в едно нещо спокойни - поведението ? не е заради вас, вашият член, че не сте я били правили щастлива, задоволявали в леглото и така нататък и така нататък.
Ако имате проблеми обаче в преодоляване на връзката си с жената, потърсете сами помощ при психоаналитика. Успех
П.П. Много внимавайте по принцип с жени от консервативни семейства. Запознайте се с родителите на момичето. Ако майката се стреми да демонстрира голям морал и т.н., най-вероятно момичето е станало жертва на строго възпитание, зад което пък се крие собствената болест на родителите (майката). Ако момичето има възрастни братя, които живеят при родителите си и имат много нежни отношения с майката, бягайте. Често заболяванията намират проява в някакъв вид невроза - страхова, разни измислени болести (хипохондрия), нервни хистерии. Бягайте от такива жени. Има и много по-лошо от това да ви изневеряват жените с много мъже. Това е една от най-леките прояви на психическото разстройство.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: b7c78fa112
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Автор: До 16.. бих те посъветвал да забравиш всичко, ако става въпрос за същата ситуация.. в моя случай нейният приятел я изхвърли като коте на улицата, след като 3 години и се е доверявал напълно, а в интерес на истината дори го съжалявах, но в край на сметка съм в същото положение. Бягай надалеч защото можеш да стана много лошо и завъртяно.
Тук се разгоря малък спор между някои хора. Ако трябва да изразя моето мнение, мисля че жените с подобни проблеми би трябвало да посещават някакъв вид психологическа помощ или нещо като сбирка, на която да се обсъждат подобен вид теми и поведение, защото наистина е обидно за хората, които излизат с такъв тип жени. И не, не слагам жените под общ знаменател, а просто съм се изразил неправилно. :)

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 52f5a37dd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   18, явно не можем да се разберем. Нито отричам, нито осъждам поведението на когото и да било. Всеки отговаря за себе си. Съвременната наука отдавна не гледа на жената като на същество, което трябва да бъде без пол и желания и като на инкубатор, и приема факта, че тя също изпитва удоволствие от секса и може да прави секс не само за да ражда. И както при мъжете, когато нещо й липсва във връзката (което казваш и ти - проблемите са точно във връзката, не го отричам), тя го търси другаде. Това, че го е потърсила навън, не означава, че е болна. За мен това са напълно нормални хора с нормални възприятия и желания. Защо например, ако партньорът ми не може или не иска да ме задоволи, аз трябва да се считам за болна и да ходя да се лекувам? Вместо той? Извинявай, ама не мога да приема, че необходимостта от задоволяването на елементарни физически нужди е болест. По тая логика излиза, че хората масово страдат от тая болест, както и почти всичко живо в природата, което е полигамно. Хората, без значение мъже или жени, не правят изключение. Ако е трябвало непременно да бъдем само с един партньор, природата е щяла да наложи непреодолим механизъм, с който да осъществи това. Тя не е. Интересно се получава - жени, които кръшнат, са болни. Мъжете, които почти 100 % кръшкат от единия мерак, са нормални. Ми не е така. Интересно и защо само човешкото общество се стреми да наложи някакви ограничения за жените и да ги осъжда? Никъде другаде в животинския свят го няма това.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 5f09278381
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Авторе номер 16 съм отново. Казваш-наистина е обидно за хората, които излизат с такъв тип жени. Нима ти и аз сме знаели какво ще се случи. При мен вече лошото се случи имахме план да оставим всичко в чужбина тъй като тя ми каза че докато сме там тя няма да може да скъса с него окончателно. Решихме да продължим живота си в Бг. Оставих работа отказах се от Холандски превилегии тъй като 3 години съм живял и работел легално и се завърнах в родината, взех жилище на престижно място и всичките спестявания които ги имах ги вложих в това местенце и обзавеждане с надеждата че всичко тук ще си е както трябва взех куче и мечтаех че най-накрая и ние ще имаме това което ще ни направи щастливи дом семейство деца брак. Намерих бързо работа и през този период контактувахме за да реши кога ще пътува и тя. Дойде деня в които тя пристига в страната и какво се случи вместо нея ми се обажда адвокат който ми казва господине имам пълномощието на г-ца.... да ви кажа че тя е задържана от властите на границата поради това че има заведено дело срещу нея и приятеля и. Смятам че в близките 15 дена ще е свободна но ви давам съвет трябва да сте силен и да приемете това което се случва имайте в предвид това че тя много трудно ще се съвземе от този арест. В този момент всичко ми се срина и не мога да се концентрирам. Много пъти ме е лъгала за да крие неща които се случват и постъпките и не са били на пораснало момиче но сега съм толкова объркан и незнам на какво да вярвам и какво да предприема ще ви бъда благодарен за съвет номер 1

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: b7c78fa112
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Автоор: Номер 16, Определено твоята ситуация е доста по-сложна. Прав си няма как да знаем какво ще стане. но просто явно сме попаднали на грешните жени, които доста добре са били осигурени ( говоря за твоя случай ). Прахосал си наистина страшно нерви, труд и така като се замисля историята ми бледнее пред твоята. Аз също бях доста неприятно изненадан и разочарован. Пожелавам ти успех и по-скоро да се отърсиш от цялата тази ситуация.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: ad0a447606
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   От 1 до 16
И аз мога само да подкрепя автора. Съветът ми е да прекратиш всякакъв контакт с въпросната жена, но да не се караш с нея. Обади ? се като я освободят и скъсай с нея. Тя 100% ще се опита да възбуди инстинктите ти на мъж да я закриляш, но не го прави. Има си адвокат, има си приятелче, ще се оправи - В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ СЕ ВИЖДАЙ С НЕЯ, не ? давай пари на заем, не ? помагай с връзки - просто късаш и изчезваш за нея.
Не разбирам сега, срещу теб има ли заведено дело или тя си е имала друг приятел?
Много объркано.... но както и да е - не съжалявай, че си се прибрал в Бг-то, тук си е по-весело и има готинки момичета. Не се занимавай с тази жена. Тя е объркана и най-вероятно самата има разни проблеми. Остави я да се оправя. При нея дори не съм сигурна, че е нервно болна като при „приятелката“ на авторката, за която съм сигурна. Твоята е просто една егоистична личност, която умее да използва мъжете - човешко, но не означава, че е болна.
При момичето на автора не е така. Тя е болен човек, но на двамата ще кажа - не си губете младостта с такива жени. Който е болен да се лекува. Който си дроби проблеми, да си сърба супата. Вие гледайте само напред, но не мислете, че всички жени били такива. Има и сред мъжете боклуци, и сред жените, както има и много добри хора и сред двата пола.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 5f09278381
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Делото е заведено срещу нея и приятеля и те напускат Бг поради тази причина аз се запознавам с нея на работното ни място в чужбина и тя ми казва че е в процес на раздяла с него но и е трудно да го остави и че може да го остави само ако е далеч от него и не го вижда, заживяваме заедно с нея грижил съм се като принцеса за нея и на няколко пъти ме е лъгала за да контактува с него тя ми споделя за проблемите си които са плод на тяхната връзка и че и трябват средства за адвокат и аз и казвах много пъти че трябва да се прибере за да обърне внимание на тези проблеми колкото по скоро толкова по добре и аз да и помогна. Но същевременно знам че нея я е страх да се прибере а и всеки може да ми пише от името на някав си адвокат. Просто искам да разбера дали се е прибрала наистина или е поредната лъжа а и колкото да обичаш един човек няма ли доверие няма смисъл. Истината е една хубавите ябълки авторе знаеш приказката но на мен ми е трудно защото 2 поредни разочорования в рамките на 4 години и все от жени на които съм помагал. С уважение

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: ad0a447606
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

26.   Номер 25, може би е време да спреш да помагаш на жените. Спри да си търсиш някакви шантави, недоразвити, незрели момичета, а се огледай сред порастналите и самостоятелни жени. Не можа ли да разбереш, че всеки проблем, който има такава жена-момиченце е породен от нейното незряло поведение. Какво очакваш от такава? Вярност, сериозност? Как ще стане вярна и сериозна, когато не е била такава в самото начало. Ти ли ще я промениш?
Жените-момиченца, които не могат сами да се справят с живота си са тежест за всеки мъж. Ако изпитваш мазохистичната потребност да си играеш на татенце на такива жени - давай, но после не се чуди, че ще ти се осерат на главата, както са го направили и с татенцето си навремето. Не кучето, което яде кокала е виновно, а този, който му го дава.
Сега пък си измисляш едва ли не, че адвокатът не бил истински и какво ли не, само за да намериш оправдание пред себе си отново да се погрижиш за тази жена-момиче, за да задоволиш своите собствени перверзни потребности да се грижиш за тази женичка-дъщеричка.
Между другото, не тя, а ти имаш проблем. На нея ? е добре разни глупаци да се грижат за нея.
Ако искаш да се откъснеш от зависимостта си, от неконтролируемата нужда да се грижиш за подобни жени, потърси психолог. Съвсем сериозно ти говоря. Ще се излекуваш и един ден ще имаш шанс да почнеш нормална връзка с нормална и порастнала жена. Ако не ме послушаш, ще си намериш скоро същата женичка, ако преди това дори на „спасиш“ въпросната „дама“ и недай си Боже да създадеш семейство с нея... не само рогата ти ще стигат до космоса, а и децата ти няма да имат истинска майка, защото подобна личност не може да бъде майка и да поема каквито и да е отговорности. Не жените са ти виновни, а твоят собствен избор на такива.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: b7c78fa112
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   26- Не знам защо говориш за малки момиченца, но определно има много разглезени, досадни жени, които не само че не са малки, а дори биха могли да гледат и деца, и да имат семейство. Мисълта ми е, че не винаги възрастта е знак за развитие и зралост при човека. И да твърдиш, че той има проблем не ми се струва много удачно. На всеки може да се случи да се влюби в неподходящия човек, а и няма как да знаеш какво ще се случи в една връзка, преди да мине известно време и да се опознаете по-обстойно.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 5f09278381
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Номер 26 направи ми впечатление тона ти защото не съм някакъв си перверзен тип както се изразяваш. Другото което е че никога не съм си търсил проблемно момиче и не съм от типа мъже търсачи и милиардер който не си знае парите и времето да оправя чужди животи а и няма как да разбереш какво ще се случи с обекта на който си рещил да помагаш. Тук обсъждаме ценностна система на даден индивид и постъпките му в дадени взаимотношения и другото което е че на хората трябва да се помага без да очакваш нещо да ти се връща иначе щях да стана адвокат да взимам пари. Ако всички мислим така какво ще стане с тези хора и не смятам че имам проблем да търся психилог а това е зрялост и нужда да желаеш да споделяш с някой плода на труда си иначе какъв би бил живота на един мъж. Относно съмненията ми тип човек съм който вярва на очите си и делата.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: ad0a447606
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Номер 28, не съм искала да те обидя. Приеми извиненията ми. Виж, всички хора си имаме един или друг психологически проблем и страдаме от един или друг вид „перверзия“. При теб просто бащинските чувства към обекта (жената) надделяват и НЕСЪЗНАТЕЛНО си избираш такива жени. Нямаш проблем, ако си щастлив с подобен избор. Имаш проблем, ако не си щастлив.
Ако си щастлив да бъдеш с такива жени, ако се чувстваш задоволен, изпълнен и обичан - нямаш нужда от психолог. Още утре можеш да отидеш, да измъкнеш въпросната от затвора и да ? помагаш, да я гледаш, докато смъртта ви раздели.
Ако ли обаче НЕ СИ ЩАСТЛИВ, не си доволен от това положение, потърси помощ. Като приятелски съвет го приеми, не като желание да те обиждам. Не поставям под съмнение нито ценности, нито морал, нито разум, защото в случая става дума за нещо много по-дълбоко в човешката душа, нещо което НЕ МОЖЕШ да контролираш с воля и разум.
Ти решаваш. Животът си е твой.
Само те предупреждавам, че ако не си щастлив в крайна сметка с подобна жена, правиш голяма грешка, ако не потърсиш помощ. Не знам, как ще свърши поредната ти история с жена-момиче, но съм сигурна, че няма да е последната. Един ден до такава степен ще се замъгли съзнанието ти, ще се влюбиш до такава степен, че ще решиш да създадеш семейство с подобна личност. Тежко и горко на дечицата ви.
И пак ти казвам, не твърдя, че ти съзнателно избираш такива жени. Просто само такива жени те привличат и в момента са в състояние да задоволят либидото ти.
Всеки сам си знае.
Желая ти много успех все пак.
Ще съм доволна, ако поне малко съзнателно помисилиш на казаното от мен и, ако не си щастлив, ако вече те избива на депресии, безсъние, неврози потърсиш помощ при психолог.
Решенията сам си взимаш.

П.П. „на хората трябва да се помага без да очакваш нещо да ти се връща иначе щях да стана адвокат да взимам пари.“
Замисли се над това ти на колко мъже помагаш като на въпросните девойки. Не става тук въпрос за нормална взаимопомощ, която крепи всяко общество, а за влечението ти към определен вид жени. Няма лошо - и за тях трябва да се намира мъж, но ти пита, аз ти отговорих. Твой си е проблемът, ако не промениш нещо. В момента съм 100% сигурна, че една силна и самостоятелна жена изобщо не може да те привлече сексуално и съм 150% сигурна, че следващата жена ще е като последните 4-5 броя. Краят ще е идентичен. В един момент ще поставиш под съмнение природата на жената като цяло, но отново няма да ревизираш своята собствена природа и проблемът ще остане. Сам не можеш никога да намериш решение, само с психолог ще можеш. Дори психолозите ходят при психолог, защото човек не може сам да намери ключ към несъзнателното и да промени нещо.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 5f09278381
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Да замислих се много върху всичко това което написахте и ще посетя психолог именно защото не съм щастлив и съм депресиран от случилото се. Дано ми помогне за ключа към щастието. Относно това което написахте-В момента съм 100% сигурна, че една силна и самостоятелна жена изобщо не може да те привлече сексуално това не е така. Напротив точно такива жени ме привличат и то много повече от всички други защото една такава жена може да бъде и майка и стълб и да държи на семейните ценности. Аз никога няма да кажа всички жени са такива просто попадам на такива заедно с ситуациите им защото самите те не са коректни още в самото начало да ти кажат истината а не да разбираш нещата след 1 година когато чувствата са много силни.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: b7c78fa112
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Според мен номер 30 не е необходимо задължително да ходиш на психиатър или психолог. Не бих казъл, че това е психическо разстройство, че си попаднал на грешен човек на всекиго може да се случи и се случва. Така че просто пренбрегни всичко, а и в край на сметка нищо не е загубено, все пак винаги има изход от всички ситуации (или почти всички )

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: e07a28ade9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Номер 1, много сладко изказване - ако и имаше смисъл щеше да е още по-добре. Може би трябва да прочетеш нещо повече от "Мъжът и жената интимно" и уикипедия, преди да бъдеш толкова компетентен/на? Те дори студентите от Софийския знаят повече. :)

Първи урок:
Мъже - Едипов комплекс;
Жени - комплекса на Електра.

За едно съм съгласна. Сложни теми са това, та ми е непонятно защо точно тях си избра.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker