Толкова ли е трудно да си истински - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Толкова ли е трудно да си истински
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 1965 пъти
Чела съм подобни истории, което ме кара да си мисля, че използвачите не са никак малко, за жалост. Имам подобие на връзка с мъж от години, т. е. виждаме се, когато му скимне, но не излизаме никъде, не знае никой, че сме заедно. Казваше, че ме обича, аз вярвах на всяка негова дума. Излиза всяка вечер с приятели и приятелки, след години разбрах, че ми е изневерявал многократно. Защо според вас продължава да идва при мен, след като всяка вечер е по заведенията, има възможност да е с всяка, която поиска, но идва при мен, защо според вас? Да, той не е искал сериозна връзка, в това отношение не ме лъгал никога, но да стои по кръчмите всяка нощ, да флиртува, а после да идва и да спи при мен, не е ли малко долно, да не казвам мноооого долно и гнусно? Хванах го неведнъж, че ме лъже, казваше, че е само с мен, другите са от компанията и толкова. Защо му е било да ме лъже. Толкова ли е трудно да си истински? ! Видях, че с месеци е писал любовни смс-и на жени, а след минути е идвал и лягал до мен, сутринта сме ставали, правили секс, той тръгва за работа и почва с смс-ите към други жени. Трябваше само да ми каже. бих се махнала веднага, но му вярвах, защо ли.. Мислите ли, че е постъпил лощо с мен, или понеже сме се разбрали да имаме несериозна връзка е бил прав? А аз бях вярна, истинска и честна с него. Толкова ли е трудно да си открит и честен с истинксите хора? Чувствам се предадена, за мен лъжата е предателство. Изразете мнение, ще ми е полезно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: 50331795ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   „Казваше, че ме обича, аз вярвах на всяка негова дума. Излиза всяка вечер с приятели и приятелки, след години разбрах, че ми е изневерявал многократно. Защо според вас продължава да идва при мен, след като всяка вечер е по заведенията, има възможност да е с всяка, която поиска, но идва при мен, защо според вас? “

Много просто - просто си била на разположение за секс, храниш го с хубава закуска, може би го переш. Защо да не се прибира при теб? Ами на него му е хубаво.

Ако си искала сериозна връзка с него, защо си се съгласила на несериозна? Ти ме разбиваш. Не се занимавай с него, ако не ти харесва положението и нямаш проблеми, но ако се продаваш много евтино, не се чуди, че те купуват и евтино.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 0c1350f7c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   О Боже колко си глупава! Разбрали сте се да имате неангажираща връзка, а се държиш така сякаш сте женени. Човека си прави това, което иска защото НЕ Е ангажиран с теб сериозно. Това значи неангажираща връзка. Или ти си мислеше като много други жени, че като правиш секс с него и не държиш да сте сериозно обвързани, ще те оцени и лудо ще се влюби в теб. Е да ама не! Той ти е казал, че не иска сериозни отношения, а ти си се съгласила и това е. А защо идва при теб- идва за да правите секс неангажиращо. Иначе си ходи и с други, защото си се чувства свободен. Като искаш сериозно отношения, не се съгласявай на такива псевдо връзки, за да не страдаш повече. На първо място си изясни какво точно искаш и не се съгласявай на компромисни варианти с надеждата да те оценят един ден. В такова положение си се поставила, да си му удобна, а той просто си те използва.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: e064dc1ce9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ти да не пишеш за бившето ми гадже? Шегувам се, разбира се. Прави това, защото така му е удобно! Бий му шута-има и свестни мъже! 135

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: dbd94aaf2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Типичен плейбой, другото са ти го казали.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 679a3a5b32
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Мъж съм и напълно те подкрепям, радвай се, че си се отървала от този боклук. За съжаление използвачите и сред мъжете, и сред жените наистина станаха много. Каже ли ти някой, че не иска сериозна връзка, веднага трябва да ти светва, че този човек само ще си запълва времето с теб. Потърси си сериозен мъж и не гледай какво ти говори, а какво прави.

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 98ca279dec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Точно, бройкаджия. Спри да му се връзваш и да излизаш с него, само когато му скимне. Отрежи го, пълен егоист и лицемер, който си мисли, че света се върти около него. Има и други мъже, ще го прeживееш, не е голяма загуба този.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 6c572722a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторката-благодаря за коментарите, мили и не чак толкова, благодаря за обективността. Всички вие сте прави, просто исках да видя дали отстрани нещата са такива, дано съм силна и не му позволя отново да ме разиграва. Като вземем предвид и това, че се виждаме само у нас, не излизаме, тук е само като един консуматор, а не дава една стотинка, храня го, почти не се случва той да купи нещо. Не съм свидлива, но не става аз да си харча парите за вкъщи, а той по кръчми.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker