Какво харесват мъжете в жената? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво харесват мъжете в жената?
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 8371 пъти
Здравейте на всички. Винаги съм се питала какво търси мъжът в жената, коя част от тялото и е най-сексапилна. Какви качества трябва да притежава и според вас трябва ли да е по-разкрепостена? Изобщо как си представяте приличното, хубаво и културно, и мило момиче, по какво я различавате на пръв поглед? А също така какво ви е мнението за гърдите като цяло. Ще съм ви много благодарна, предполагам и други които ги тормози този индивидуален за всеки мъж въпрос, но нека все пак съберем мнение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: 5b8b0d432f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хетеросексуалните мъже харесват в жените това, че са жени, че притежават женски полови органи, тяло, гърди, изобщо = жени са по тела и поведение.
За всяка жена си има мъж. Едни харесват такива, други онакива и колкото са жените, толкова са и мъжете и техните вкусове.
Кой ти каза, че мъжте харесвали „приличното, хубаво и културно, и мило момиче“. Една част може да харесват такива, друга не...
Универсално мъжете просто харесват жени. Точка.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 0a67d08a13
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Умирам за жени с големи гърди изгорех си за такава кака. Хектор

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 50ec5e2512
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Не знам какво ще си измислят, но е факт че повечето мъже харесват красиви жени, които се държат по-фриволно. Ако не беше така, то нямаше почти да има такива жени, защото щяха да се приспособят спрямо мъжките желания.
Ако мъжете бяха по-умни и знаеха че няма нищо по-хубаво от добра жена, с която да си изживееш живота, независимо как изглежда, дали ще е със силикон или с ботокс, то нямаше да има толкова много леки жени.
М35

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 553b5747d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

4.   Ще ти отговоря простичко като мъж. Когато един мъж е влюбен, в неговите очи дамата на сърцето му изглежда много по-секси от Клаудия Шийфър. И никакво значение няма дали дупето е по закръглено или гърдите по големи. :)) Относно разкрепостеността - тя сама си идва когато двама се обичат и си имат доверие. Такива неща стават дето и на порнофилмите ги няма. :)) Със здраве.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 90153cf0e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

5.   Нима очакваш да получиш един универсален отговор от всички?! "За всеки влак си има пътници" и всеки ще ти отговори различно в зависимост от собственото си ниво, култура и разбирания за живота.

Чалгаджията едва ли ще хареса някое "прилично, хубаво и културно, и мило момиче", той ще иска малоумна, цицореста, изрусена селска пръчка, която умее да реже салата и да поднася ракия, и която ще може да бие и обижда без опасност да му издере очите.

Селският мюфтия ще предпочете една закръглена каца с бурка, фередже и широко и гостоприемно дупе.

Човекът на науката ще харесва интелигентна, мечтателна, идейна, добре изглеждаща дама, слабичка, с добро чувство за хумор, като външните дадености не са чак толкова важни.

Творецът ще мечтае за едно вдъхновяващо създание - дългокосо, фино, любвеобилно и грижовно... Чертите (главно външните), които тя не притежава той ще си сътвори в съзнанието си и те няма да му липсват.

Духовникът ще предпочете осъзната дама, резонираща с него. Всичко останало ще е на по-заден план. Ще я разпознае "от пръв поглед" по излъчването й, т.е. по нещо, което очите не могат да видят...

Мнението за гърдите? Пак зависи какъв е мъжът - вземащ или даващ. За вземащия ще е много важно какво ще "вземе" - т.е. да са големи, стегнати, добре оформени... За даващия те са просто интерфейс към чувствеността и сърцето на жената, т.е. са още едно средство, чрез което да й достави удоволствие и да изрази чувствата и уважението си към нея.

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 64b9377f69
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Хубаво лице с приветливо излъчване и подканяща усмивка. Дълга коса. Добре изваяна шия. Пропорционални на височината рамене. Добре изваяни стегнати гърди с чуствени зърна(нито малки нито много големи). Тънка талия, да подчертава ханша с добре издадено повдигнато дупе. Нормален размер дължина на краката(не като свали токчетата да изглежда късокрака). Тънък глезен и малко ходило. Пропорцията между височина и тегло да бъде 10кг, минус от височината. Това е типичния секси тип жена. Тип манекенки с 20 кг разлика от височината не ме привличат с нищо... Задължително, трябва да е разкрепостена и да нестрада от скруполи. Да споделя сексуалните си фантазии като ги приложи за осъществяване, а не да ме омайва със скромност а да ги показва зад гърба ми. Естествено, трябва да имаме теми за разговор а не да е някоя красива кукла, която може да казва "добър ден " и да се усмихва тъпо(такива моментално влизат в графата "еднодневка"). С две думи, комбинация от визия и сексапил, допълнено с интелект. Звучи малко като "мисията невъзможна", защото перфектната жена несъществува, но с малко компромиси, може да получиме това което ни харесва.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 0c2f62ae4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Харесват всичко друго, но не и мозъка и! За това е този голям процент раздели и разводи! Като заживеят заедно и мъжа види, че след време от големите гърди са останали едни увисени 2 гайди, а от платиненорусите коси са останали 5 косъма нарешени настрани заради перхидрола, тогава се пита какво прави с тази жена и къде е гледал навремето. Защото нали трябва да се общува някак в семейството-не само полово. А за да общуваш трябва да си поне малко грамотен, да си прочел нещо, да те е впечатлило нещо различно от вибраторите в секс-шопа или последния модел чепици на Вюитон...
Така, че мъжете се впечатляват първо от дупе, гърди и това дали може да го имат веднага! За останалото -как да ти бият ритника мислят след като им омръзнат тия дадености и им залипсва разумен човек, с който може да си кажат 2 умни приказки.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 26fb6d70d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

8.   Мъжете търсят лесни, наивни и глуповати момиченца, които да могат да манипулират и въртят, както си искат и то по няколко.
Външният вид- дългокрака манекенка, с големи гърди, стегнато дупе и да е богата по възможност. В леглото да е най-добрата, но в същото време ти да си и вторият. Да дава анално, да умира да прави фелацио и да не иска същото в замяна. Да готви като мама. Да дава пълна свобода на мъжът си. Да не говори много, да не досажда, а в замяна да те слуша и разбира. Сутрин да те събужда със свирка и палачинки. Да води децата на градина, да работи като вол. А след работа да е първа в къщи да приготви вечеря, да сипе ракия и да посрещне мъжът си с отворени крака от работа. А ако него го мързи, да му прави свирка под масата по време на вечеря. При което тя трябва да гълта с охота, за да е щастието пълно.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 553b5747d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   до 8. Коментара ти е страхотен, смях се с глас. Просто ме "сърбят пръстите" да ти отговоря подобаващо какви мъже търсят жените. Ще го направя после като имам време -дано да го публикуват, че ще е извън темата:)))))

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 553b5747d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   4, 9 за 8

Неотдавна бил открит магазин, в който жените можели да си изберат и да си купят мъж. На входа висяла табела с правилата на работа на магазина със следното съдържание:
1. Вие можете да посетите този магазин САМО ВЕДНЪЖ.
2. В магазина има 6 етажа, като качеството на мъжете се повишава с увеличаването на броя на етажите.
3. Можете да си избирате мъж, от който и да е етаж и да се качвате на по-горен етаж.
4. Не се разрешава връщането на по-долен етаж.
Една жена решила да посети същият този „Магазин за мъже”, за да си намери половинка.
След като прочела на входа на първия етаж табелата: „Мъже, които имат работа” – тя веднага се качила на втория етаж. Табелата на втория етаж гласяла: „Мъже, които имат работа и обичат децата”. Жената отишла на третия. Там имало надпис: „Мъже с работа, обичащи деца и необикновенно красиви”. „Божичко! ” – зарадвала се жената, но все пак се качила на четвъртия етаж. Там висляла табела: „Мъже с работа, които обичат деца, ослепително красиви и помагащи вкъщи”.
- Невероятно! – възкликнала жената – Много ми е трудно да устоя!
Но, произнасяйки това, тя все пак се качила на петия етаж. Надписът там бил: „Мъже, имащи работа, обичащи децата, с ослепителна красота, помагащи вкъщи и много романтични”.
На жената много и се приискало да остане на този етаж и да си избере половинка, но все пак, се преборила с чувствата си си и се качила на последния етаж. И на този етаж прочела надпис със следното съдържание: „Вие сте посетителка № 31 456 012, тук няма мъже, този етаж съществува само за да докаже за пореден път, че е невъзможно да се угоди на една жена. Благодарим ви, че посетихте нашия магазин!
А точно срещу този магазин бил открит” Магазин за жени”. На първия етаж се предлагали жени, които обичат да правят секс. На втория – богати жени, обичащи да правят секс. А от третия до шестия етаж ДОСЕГА НИКОЙ НИКОГА НЕ СЕ Е КАЧВАЛ.

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: da93733ffb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Харесват сексапилното женско дупе в комбинация с клинче, нали е зима.. хахаха

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 423d9cbe6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ебати тъпия въпрос... Първо, всеки е различен, и второ, така сме създадени, че мъжът и жената трябва да са заедно... изключвам хомосексуалните.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 94f3f97fe4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Мъж на 30 съм и изобщо не търся лесни, глуповати и наивни момиченца, както някой бе казал по-горе. Селските бекове наистина си падат по подобни кухи парчета, но там привличането е взаимно. Лично аз харесвам нормални, интелигентни жени, които имат някаква цел и интереси. Не мога бъда с жена, чийто кръгозор се ограничава до излизане по кръчми, кафенца, пазаруване в мола и козметични процедури. Моловете, кафетата и дискотеките са много хубаво нещо, аз също обичам да ходя по такива места, но просто за да разпусна, без да са най-главното събитие в живота ми.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: fe8b0950dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Пиши в Тийнейджърски.
Мъжете са животни, да, но не чак такива. което означава, че всеки мъж си има вкус. Едни харесват агресивни каки, други-невинни девойчета, едни харесват големе дойни гърди, други харесват дребни твърди цици, едни обичат дългокраки и дългокоси, други се възбуждат от късокоси рокерки или пънкарки. Останалите-харесват всички, само да са жени и не прекалено грозни. Наистина, въпросът е смешен. Ако обаче говорим за влюбване, там никой не е подвластен на логиката, дори мъжете. Нямаш шанс да спечелиш никого с подобни въпроси, най-правилния съвет за случая е-БЪДИ СЕБЕ СИ!
И не на последно място, всички мъже обичат секса и всичко, което напомня на него и ЗА него, свързано с него - крака, ръце, задник, гърди, устни и т. н. и т. н

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: fe8b0950dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   № 8, аз съм една от тези жени, да, наистина, но да ти кажа, въпреки сарказма и явната ти омраза към тези мацки, да ти кажа, че и на тях редовно им изневеряват, така чесе успокой.

Прочетете един разумен коментар на №5 и №7.
И стига с тия "добри жени", че ми се гади. Никой не обича добрите жени, дори жените, те сами себе си не обичат. Бъдете просто нормални, провокативни, интелигентни, забавни, тъжни, весели, такива, каквито сте! Това, че правя свирки и гълтам не ми пречи да чета книги, това, че съм домакиня не ми пречи да ходя на фитнес и да имам страхотно тяло, това, че имам стегнато дупе и изрусена дълга коса не ми пречи да си заведа сутрин детето на градина в студа, абе айде стига омраза между половете, моля! Харесвам свестните хора, а те просто свършиха!

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 1fd24b7a04
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   15, съмнявам се да има свестен човек, който да прави свирки. :D

А аз харесвам в жените излъчването на непринудена женственост, доброта, вярност, липсата на клюкарски наклонности и други неща, но ми е беден речникът. :D А за тяло - добра хигиена, приличен стил за облекло, прически и грим, леко тренирано гъвкаво тяло. Такива неща. :)

M

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 0b0dd0086e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Харесвам елементарното им подсъзнание и красивите им тела. Заради първото, харесваме второто у тях. :) После мъжете били глупаци

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 26fb6d70d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   До 10 - интересно :))) Има доза истина и все пак не мога да повярвам, че от 3 до 6 етаж никой няма да се качи във вторият магазин. Верно, че мъжете ги мързи и се задоволяват с по- лесното, но доста от тях са нахални и лакоми, за да се спрат до там.
до 15 - омраза? !? !? Много си далече от това, което съм имала предвид. Който, както иска да го разбира. Но определено нямам против мацките, че толкова се стараят да са "перфектни". То не е виновен тоя дето яде баницата... По-важното е дали си заслужава? Ако насреща ти е самото съвършенство, може би си струва. А че изневеряват е пределно ясно, дори и не съм си и помислила, че ще удържат питона в гащите.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 778608b1af
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

21.   Какво харесват мъжете в жената? - Много хипотетичен въпрос. В различни етапи от живота си, обичат различни неща. № 5 го е определил най точно. Докато са пубери, са комплексирани манияци и обичат по разкрепостени момичета. След тренировките върху такива, започват да действат любовните чувства. Но вече пробвали, и от това че са били с лекомислени момиченца, започват да търсят по улегнали и по скромни девойки за сериозна любов. Тогава разбират, че такива целомъдрени девойки, все по трудно се намират и остават разочаровани. Започват да се чуват нелицеприятни епитети, отправени към палавите момичета. На този сериозен етап на влюбване, започват да гледат по далеч в годините и си търсят сериозни момичета, за сериозни връзки. Доколкото усещам, авторката страда от някакви комплекси, относно някои части на тялото си. Този проблем също е хипотетичен. Ако момичето е умно и красиво, това, че гърдите му са малки е най малкият проблем. По голям проблем, но в по късен етап, би бил този, ако момичето е надарено физически и е красиво. Тези екстри то започва да експлоатира от ранна възраст и спира да обръща внимание на вътрешната си красота. Възпитание и образование отиват на заден план и такива момичета бързо изгърмяват козовете си, дадени им от Бога. Това са най търсените обекти от младите и нежелаещи да се обвързват млади мъже. Такива момичета аз наричам ЕДНОДНЕВКИ! С такива са пълни дискотеките и кафенетата. Като помъдреят, вече пораснали, момчетата бягат от такива момичета, защото знаят, че те не стават за сериозен живот. Най малко пък биха създали семейство с такива. Така че, много относителен отговор може да се даде на въпроса на авторката. Бих го формулирал с едно изречение, изразявайки мнението на много мои познати, а времето и живота са го показали : Мъжът обича, жена му да бъде курва в леглото и светица в обществото! Умните жени са го проумели това и затова са по щастливи. Знам, че сега ще гракнат много жени и ще започнат атаки, но за тяхно съжаление, такъв е животът! Чакам атаки и опровержения! Готов съм с много аргументи!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 58df0c75fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Аз съм се отвратил вече от българките :))) така, че нямам никакво мение по въпроса. Например ми харесва усмивката и тялото на Марчето Шарапова.

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 3ebb9c131b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   За мен лично е важно да е лицеприятна, усмивка, контактна, умна, да не е някоя изтръпнала, падам си по закръглени форми, но да е човечна.
Искам да споделя че ми е писнало от глупачки, използвачки, и някви дето как да кажа и аз не зная, само за едното еване няма да се хвана с някоя дори за вечер, пък все такива ми се натискат. Няма свесни жени вече.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 124369670c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   За портокола:Първото нещо което гледам в една жена са "очите", след това и хвърлям едни бърз поглед, държа момичетата с който съм да имат слабичка структора (това си до човек, всеки с вкусовете си ). Голямо внимание обръщам на това как се облича и как съчетава дрехите си, те говорят много за самата нея, ако ми допадне на тези критерий, гледам да се зближа с нея, за да разбера дали е чистоплътна, много често добре изглеждащите са няма такива мърли, това също е от много голямо значение. :) И задължително да слага колкото се може по малко грим, ако може без грим най-добре, по хубаво от естествената красота няма, и стигнах до извода че една жена колкото повече грим слага да се разкраси без него е същински ЗВЕР, и обратното тези който слагат съвем малко грим без него са просто превъзходни :)))))))))

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: bc6cb5c9cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Харесвам естествени жени. Отвратен съм от повечето жени, които срещам по улиците. Приличат на плашила от толкова много грим. Задължително е да имат богата обща култура-мразя безмозъчни същества, а ако жената е с по-пищни форми е в неин .

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 505436f8c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

26.   Трябва в лице да е хубава, а ако и между ушите да има нещо — направо супер.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 894bc744c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Харесваме нещата, които притежава жената, в която сме влюбени.

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 656c407e38
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Жена съм, надявам се мога да пиша по темата. :-)

Различните мъже харесват различни жени за различни неща. Сега ще обясня.

За краткотрайни връзки мъжете харесват красиви жени, които да ги желаят в замяна. Някои харесват слаби, с малки гърди; други харесват жени с големи гърди, дълги коси и тъмна кожа; изобщо най-различни комбинации. Важното е не жената да има умения в леглото, а желание към този мъж, когато са в леглото. И е важно жената да е красива за тях.

Когато мъжете търсят сериозна връзка, търсят други качества у една жена. Отново за различните мъже тези качества са различни, но доста по си приличат от качествата, които един мъж търси у жена само за краткотрайна връзка.

Например повече мъже търсят жени които да ги разбират, подкрепят, не мърморят, умеят да водят разговори, обръщат им внимание, чешат им егото, верни, любящи и отговорни, жени които ги карат да се чувстват най- специалния мъж на света, единствения.

И жени, които са щастливи с тях - мъжете искат когато се приберат вкъщи, там да ги чака една щастлива жена, която да ги погледне влюбено, и ако ще да не е наготвила, той ще е на седмото небе от радост, че жената е влюбена в него и е щастлива с него.

Чао от мен :-) ще следя темата.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: abf1e3e884
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

29.   Интересна тема :)
Важното е той/те да е красива в нейните/негови очи.

Моят приятел е по нисък от мен, плешив, с кифоза(гръбначно изкривяване), леко дебеличък, с криви зъби, хърка много, НО в моите очи е най-хубавият. Обичам си го :)

Понеже леко не довиждам (трябва да нося очила а не го правя) ме беше питал е ако беше с очила щеше ли да ме харесаш?
Разбира се! Просто се влюбих в него

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: cdc7f3c048
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   До номер 8 - това няма как да стане освен в мечтите . Никоя уважаваща себе си жена не би правила това ,което е написал номер 8 . Аз съм жена и лично аз смятам аналната ,оралната или там като се казва и др подомни глупости за ненормални . Това си е лично мое мнение -не искам да обидя или засегна някого по никакъв повод . Изказвам се какво мисля аз за тези неща лично мое мнение . Някой друг мислили като мен . Лично мен тези неща ме отвращават ,но това е мое мнение -не искам да засегна никой ,който прави тези неща ....

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: c9fc74e082
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Една жена се превръща в перфектна, когато мъжът се влюби в нея! Той я вижда така, прехвърчат искри и всичко става, както трябва :)

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: af202ff159
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Номер 30 - дай да ти тегля едно езиче, после ще видим кое мразиш ;)

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: eb142f2941
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   30 - Благодаря номер 32 за предложението -но ще го пропусна :)))))

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 9d94ce2fea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   32 съм :Кажи , че си го пробвала поне , преди категорично да го отричаш....Може и да си го пробвала с непохватник, може и да имаш просто бариера в мозъка си незнам ;)

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 26d5439fb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Темата е стара, но нека и аз се отчета :)
Ако коментираме стриктно външния вид, на мен ми харесват предимно усмивката, очите, косата.
Що се отнася до по-интимните дамски "атрибути' :Д - много харесвам изящно изваяните дупета :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 05251e7c82
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   30 - аз съм на 13 години, определено не съм го пробвала, и не искам :)))) И нямам бариера в мозъка си.... Не може ли просто да мисля, че това не е нормално -всеки има право на мнение нали???

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 894bc744c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

37.   Ако трябва да коментирам, външни черти, които харесвам в една жена, това са:Лицето, очите и краката. Харесвам брюнетки с дълги стегнати крака. Също така да не е с устни като на чалга певица. Да е с тънки устни.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker