Глупавите малки момиченца - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Глупавите малки момиченца
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 3884 пъти
Скоро приятелка ми се обади, че има проблеми с мъжа си. Някаква 18 годишна, дъщеря на чистачката във фирмата им започнала да му праща смс-и, да му призвънява... Приятелката ми се тормози много, защото мъжа и е от тези, които обичат авантюрите. Пък и той не е първа младост, сигурно втори пубертет изживява с тази 18 годишна натрапница. Знам, че моята приятелка е много свестен човек и искам да и помогна за да не страда, но не знам как. Какво да направи тя-да отиде във фирмата и да нашамари самозабравилата се мома, да каже на майка и, пред чиито очи се случва всичко, да натири мъжа си ли... То е ясно, че той е пуснал някаква шегичка и момиченцето си е въобразило нещо... Но защо го прави това дете с този мъж на години? За да си начеше крастата да завоюва мъже ли, да си докаже, че е вървежна, комплекси ли избива? В тази фирма много добре всички знаят коя е жена му на този човек, познават я отлично. Той може би също си играе с момичето. Каква е тази майка, която поощрява дъщеря си да се задява с човек, който може да и е баща, що за морал? От глупостите им страда приятелката ми! Иде ми да отида и да набия по един шамар и на мъжа и, и на малката парясница и на майка и и да информирам където видя човек там що за хора са! Но това не решава проблема с морала...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: fcc0ee84fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен авторката е типична воайорка. Харесва ? да наблюдава проблемите и страданията на другите, но моля - от безопасно разстояние. Така навремето римляните са се забавлявали, гледайки как лъвове разкъсват християните в Колизеума, така и масите се забавляват с предавания на „Биг Брадър“.
„Но защо го прави това дете с този мъж на години? За да си начеше крастата да завоюва мъже ли, да си докаже, че е вървежна, комплекси ли избива? “
Какво те интересува същност? Нито това е твоят мъж, нито това е твоето дете. Нали твоето семейство е ОК, защо се занимаваш?
Колкото до мотивите на двамата - те ще останат скрити за нас - външните хора. Едно е сигурно, една 18-годишна (дори не супер привлекателна) може да има практически всеки мъж за леглото си, защо да избивала комплекси? Комплекси имат жените на възраст, за които външността им, способността им да свалят мъжете е била основна в живота и малко по малко забелязват, че вече са на 18 г., но нямат какво друго да дадат на обществото и семейството си, а тялото се разпада с годините, няма начин. Не е смешно, когато един мъж лапне по 18-годишна, човешко си е. Смешно е, когато една 40 годишна си въобразява, че такова момиче едва ли не има нужда да сваля въпросното мъжле.
.... колкото до крастата... не беше ли това болест? Как ще можеш да си „почешеш крастата“ с мъж? Мъжът да не е предмет-чесалка? Който има краста, отива не лекар и се лекува. Мъжете са човешки същества и правят своите избори.

„Той може би също си играе с момичето. Каква е тази майка, която поощрява дъщеря си да се задява с човек, който може да и е баща, що за морал? “
Хайде, замислете се - вашата майка имала ли е контрол над това, какви мъже ви свалят? Разберете най-после, че една 18-годишна не може да сваля 40 годишен ЗРЯЛ МЪЖ, който не иска нещо с нея. Момичето е наивно, мъжът е този, който е възрастен и знае, как да манипурира наивното момиче.

Питайте се преди всичко за морала на мъжете си и за вашия собствен морал. Нима е морално да продължаваш да бъдеш с такъв мъж? Това е двоен морал.
„Приятелката ми се тормози много, защото мъжа и е от тези, които обичат авантюрите. “
Къде е вашият морал? Озъптете си мъжете или се разведете като честни жени, никой не ви е виновен, че имате неморални мъже или нещастливи бракове, за да свалят тези чудовища найвните деца. Какво знае една 18-годишна и как може да се предпази от един зрял мъж? Внимавайте много в картинката, защото може утре един такъв да съблазни вашите деца, една старица да съблазни сина ви, тогава хората вашия морал ли да поставят под съмнение?
Озъптете мъжете си!

Можеш да кажеш на приятелката си или да се разведе, или да отиде на психолог с мъжа си и да правят семейна терапия, докато не се намерят причините за проблемите в брака им.
С плесници и фалшив морал нищо не се оправя. Да обвиняваш някакви хлапета за неудачите в семейството си е смешно. За Бога, ЖЕНИ, това момиче е родено през 1995 година, мислите ли че е по-хитро от мъжете ви??? Що за мъже имате изобщо да съблазняват деца? Толкова ли не можете да ги задоволите в леглото и извън него, че се чувствате заплашени от такива момиченца?
Която жена има самочувствие, има повече от красивото си някога телце и личице, може да владее живота си, вместо да реве крокодилски сълзи. Която жена иска да спаси брака си и обича мъжа си, тя не се крие зад морала, обществото, приятелките си, вината на разни деца, а има сили да погледне истината и проблемите в очите и да ги решава.
Наивно е да мислиш, че някаква 95-ти набор може да ти открадне мъжлето, а майка ? е едва ли не някаква сводница. Оправяйте си браковете, хора, спрете да ревете по форумите.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: b7b17eff43
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аман от такива "приятелки"! "Иде ми да отида и да набия по един шамар и на мъжа и, и на малката парясница и на майка и... " Коя сте Вие, уважаема госпожо, че да се месите в семейните отношения на друго семейство? Някой да ви е оторизирал? А вие знаете ли всичко? Само хипотетично да предположим, че в последните 6 месеца постоянно я "боли глава"вашата "свястна" приятелка? До душата ми дойде от женски коментари, че мъжете по презумпция са виновни за всичко.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 138e7283ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Не си ти тази, която ще решава проблемите на приятелката си в семейния живот. А "малкото момиченце" сега си живее живота и надали му пука с кого се ебе. Вината е на мъжа на приятелката ти и на нея самата, а не на момичето. Въпроса е, че освен съвет, което също не ми се струва правилно, нямаш правото да се бъркаш в чуждите проблеми.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: d5d8afd1ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Еми кой би отказал на 18 годишна те са много ценна и скъпа стока. Хектор

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 0764325397
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Ако искаш да помогнеш на приятелката си - намери й любовник. Предложи й мъжа си. Нещо такова...

Само не се занимавай с клю, клю, клю... дори и в анонимен форум - вреди на психиката.

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: fa1dedf87c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Решението на проблема на твоята приятелка авторке е в самата нея. Ако тя задоволява мъжа си той няма никога да се загледа в друга било то и 30 години по млада. Задоволява нямам предвид само сексуално, но и психически.
В дадена връзка има само двама, третият не би бил там, ако не е допуснат и от двамата. Смисълът да се иде и да се бие третият е най-тъпото, което може да се направи. Кажи на приятелката си, че е по добре да обърне внимание на мъжа си.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 7a365bb926
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Чудесни съвети! Радвам се, че в тая страна има толкова интелигентни люде, които са сведущи по всички въпроси на житието и битието! Евала, България ще пребъде с такива отракани хорица и имащи отговор за всичко!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 37e0f8ef4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   .... и заради''глупавите малки момиченца''страдат такива ''отговорни и сериозни ''жени като''авторката''.... :)на това му се казва женска завист.... или просто незадоволеност.... от всякакво естество... ЗАРА

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 7a365bb926
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Тук има доста по-незадоволени жени от авторката, които са поели ролята да ограмотяват народа кой какъв е и да поставят диагнози. Такива сме си българите-може и списващите тук да имат по-големи проблеми, но действат на принципа-дай да натрием носа на другия, за да сме с ангелски крила като се погледнем в огледалото.

В сайт за споделяне и търсене на съвети винаги се завират хора, не за помогнат, а за да се почувстват велики. Но това е милата ни родина-на Вуте да му е зле.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 7a365bb926
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Някои от даващите съвети лудуват на воля против правилника!

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 37e0f8ef4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   ... харесва ми вниманието на 9, особено към мен... :). и като гледам, колко често ''списва''тук... със сигурност е често в ролята на''вуте''.... или на неговата дружка.... ама грозни имена и думи не използвам.... нито пък се прехласвам от вниманието на 19 г. момчeнца.. до степен такава, че''списвам''подробно всеки жест на внимание от негова страна... :)).... въпрос на възпитание, стил, положение... и... разбира се.. задоволеност... във всяко отношение... :). ЗАРА

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 5c1b38ad6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз пък невиждам какъв е проблема. Нормално е човека, след като му е омръзнало кравешко да опита и телешко. Проблема е, че ще започне да се храни само с телешко а кравешкото трябва да се сложи в фризера и да се предаде към държавения резерв, който се пази непокътнат поне 20 години. Но сега посериозно. Авторке! Не ти е работа да даваш акъл и да се бъркаш в семейните взаимоотношения на твоята приятелка. От такива доброжелателки, ефекта е само отрицателен. Как ви идват такива идиотски идеи, да ходите в работата му и да правите скандали. Ако на мен жена ми ми спретне такъв номер ще я изкарам на секундата на пиацата и ще я харижа на първия циганин. И какво е виновно 18 годишното момиче или неговите родители. Трябва да търсите вината първо във вас. 50% от жените си мислят, че след като се омъжат и родят деца стават единствени и незаменими. Да ама не. Неможеш да ядеш като за световно, да се разхождаш с мръсния пенюар и да смърдиш на готвено една седмица. Грижи, хигиена фигура и разнообразие в секса. Иначе първата 18 годишна чистачка, влиза в схемата като телешко и следва замразяването на кравешкото.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 7a365bb926
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   А откъде би могъл номер 11 да знае авторката колко често списва тук като постовете са анонимни? Или да направим проверка при админите? Или пък да се позовем на закона?

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 005a0360de
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Много е права авторката а другите коментиращи дето я плюят са едни комплексари.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: c37f9c94bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   до 15. Авторката е права??? Въххххххххх! Ай ся "право куме в очите": Авторката е селска пръчка която си мисли, че може да се меси безпардонно в живота на другите. Оперирана от чувство за такт и толерантност. Убеден съм, пак повтарям, убеден съм/а имам богат опит с жените/ авторката е сърдита на мъжете. Не заради друго... ами просто не я харесват/а може би и с право? / Кой ти дава право бе, авторке, да си мислиш, че ти си еманацията на правдата? Че ти, ако имаше малко мозък в главата си, никога нямаше да влезеш в чуждото семейство като слон в стъкларски магазин. P. S. Имал съм много жени в живота си. Такива като "авторката" са най-лесни. Иначе са... морални. Не вярвам да пуснат коментара, щото е малко грубичък. Все тази. Късмет на всички. Обичайте се:)

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 5a3e478362
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Абе и вие сте едни наивитети - веднага задълбахте по линия "не ти влиза в работата". Ами влиза й на авторката в работата, защото тя не е никаква приятелка, а е въпросната съпруга на заглеждащия се мъж. Толкова е прозрачно - цялата тая неподправена злоба, агресия която лъха от историята й - мислите ли, че един страничен наблюдател би се палил толкова.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: e3573ac63b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Момиченцето има нужда да се изживее като прелъстителка. А и както е наивна на тази възраст, не представлява особена трудност да й се завърти главата. Ама дъртият пергишин не разбирам защо отговаря. Ако не реагира, няма да има и закачки, нали така? Ама не - той се е взел насериозно и е решил да си докаже, че още го бива и се котира. Това от една страна - добре, няма лошо. Ама като се замисли човек пред кого е тръгнал да се доказва, нещата придобиват жалка и дори смешна окраска. Аз на момето бих изяснила как стоят нещата в действителност, макар че едва ли ще разбере. На него обаче светът ще му отеснее. И не за друго, а защото, първо - захвърля партньорката си на заден план, с която има толкова преживяно, и второ - възползва се от момиче, което тепърва има да се учи. И после ще му го върна със същото. Каквото повикало - такова се обадило.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 3c00179fc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Абе, много сте кухи, може да става въпрос за самата авторка и тя просто да говори от трето лице, ама дори и да не е, що да не се намеси, като е за добро, жената е за справедливостта, наистина каква е тая майка, продава детето си на чичка, сигурно въпросния господин има парички, а детето няма нужда да чеше краста или да избива комплекси, а има нужда от парички, от нови дрешки и гримове, а той курварина си е курвар, ако ще и жена му да е богиня, той пак ще си остане такъв, такива мъже са пълни боклуци и такива продажни малки курвета толерирани от майките си също. А до номер 1, да не би тя да преоткрива себе си в лицето на момичето, че се възмущава толкова?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: c606457043
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   "Решението на проблема на твоята приятелка авторке е в самата нея. Ако тя задоволява мъжа си той няма никога да се загледа в друга било то и 30 години по млада. "

Абсолютно невярно, пълна глупост! Никоя жена, с която си от 20 години не може да ти е сладка като 18 годишна пу*ка, запомнете го това. И не си вярвайте, защото на вас самите ей така ще ви изневерят без да се усетите. Чичката е загорял и ще оправи момичето, ако тя му пусне. НИЩО не може да се направи по въпроса, НИЩО!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 3028863fd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Към 12-попаднах случайно на тази стара тема, но бях провокирана от вашия коментар. Разбрах за кравешкото и телешкото, за пюскането като за световно, мръсния пенюар и т. н. Това обяснява защо мъжете заменят кравешкото с телешко... искам сега да ми обясните защо в моя случай мъжът ми ми изневери точно с такава жена-по-възрастна, очевидно добре похапваща, със абсолютно занемарено тяло. За протокола-аз съм по-млада от любовницата, слаба съм-не докосвам сладко и месо затова.... обличам се хубаво навън и спретнато в къщи, в пъти съм по образована от нея.... Хайде, №12, светни ме моля те в случая защо пред телешко беше предпочетено кравешко.... използвам твоята терминология.... А... и да не пропусна.. обожавам секса... склонна съм на всичко-в случай, че ти дойде наум да се хванеш за това....

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker