Да се боря ли за любовта си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да се боря ли за любовта си?
преди: 14 години, 11 месеца, прочетена 3699 пъти
Имам връзка с обвързан мъж от 10 месеца. Живее с една жена от 3 години и има син от нея. Не знам как почна всичко от един sms. Познаваме се от близо 7 години, знам че ме харесваше, но тогава бях на 19, а той на 33, знам че се беше развел тогава с жена му, и има и от нея дете. Никога не съм мислила, че това ще ми се случи след толкова години. Излизах с други хора тогава, не съм гледала на него като на мъж, с който бих имала нещо. От един квартал смервиждах го постоянно, в кафето идваше при мен да ме пита как съм, няколко пъти ми искаше номера, но винаги бях с някоя приятелка и ми беше неудобно да му гу дам, а и вече имаше връзка с тази жена, в която е в момента.

Но един ден така стана, че случайно аз му намерих номера, и му писах как е, веднага ми се обади, и така до днес. Виждахме се тайно, но сме малък град, хората говорят и незнайно от кой, някой и подметнал нещо, търсила в телефона жена с мойто име. От една седмица не сме се виждали, постоянно се чуваме, но това положение ме побърква. Какво ще стане с нас. Аз отдавна съм приела факта, че има деца, че имаме разлика в годините. Знам че много ме обича, както аз него, много е мил и добър, не иска повече скандали, но и двамата знаем, че това е невъзможно. Иска малко да поутихнат нещата и тогава да се видим, но не мисля, че това е решението, щом един път е станало, тя няма да забрави.

Опитвам се да го разбера ,но и аз имам чувства и ми липсва. Каза ми, че и двамата сме знаели какво е положението още в началото, така но любовта ни пита. Хем иска да сме заедно, но ако може да няма наранени, а това е неизбежно. Не искам да си отивам, защото го обичам и той мен, не мога да оставя, човека с който искам да прекарам живота си, знам че и той го иска. Толкова се чувствам объркана, мислите препускат в главата ми, постоянно мисля какво ще стане с нас, ще намери ли сили той да и каже накрая. Дайте ми съвет какво да правя, да се боря ли за любовта си или да си тръгна и да го остовя при човек, който сам ми е казвал, че никога не му е казвала, че го обича.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 11 месеца
hash: beca5005bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако го обичаш и вярваш в любовта си,бори се.

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: bad8f08126
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тук е пълно с истории, които са като твоята. Моят съвет винаги е един и същ - опитай се да го оставиш и забравиш. Всичко, което ти казва е пълна глупост. Как си представяш мъж и жена, които се обичат или са толкова близки, за да имат деца, да не са си казали никога обичам те? Но каквата и да е ситуацията /ти не знаеш как е от другата страна..../, ти трябва да се оттеглиш и сега е момента. Всеки мъж, който изневерява на жена си е тъпак. Ако толкова е лоша - да си тръгне.
Всички тези приказки, че стои само заради децата, са пълни глупости!
Бягай, момиче, осъзнай се!!!

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 7831b57f85
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Я го зарежи този-щом с тях е постапил така ...ще ти направи и на тебе дете и ще ходи по други тогава-бягай с 300 от такива мьже

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 42af89b577
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Какъв невероятен принц, какъв прекрасен мъж живее с една жена от която има дете, а си търси по заведенията телефона на друго момиче/жена, е и тя била наивна и му се вързала и тя се сдобила с дете и сега принца пак обикаля заведенията да си търси нова наивница за поредното бебе и лъжи....
Абе дечко я бягай от този кретен и не си наранявай душата с него че ще те забърка в такава каша, че ще се чудиш от къде ти е дошло. Колко ли още телефони си е събрал, може да си има азбучен указател.

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: bfbaba4fb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Извинявай, но ти да не падаш от небето? Кои вече се връзва на тия приказки, колкото те обича?Ако наистина те обичаше толкова много ще остави жената с която е в момента и ще бъде с теб, а това положение само говори,че така му е добре една в къщи винаги сигурна и една която му разнообразява живота, това честно ли е? Не мислиш ли, че лъже и теб и нея, и че двете заслужавате нещо много повече. А и твоята постъпка е много грозна да се буташ там където танцуват двама е подло и нищо дори обичта не го оправдава.

 
  ...


...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: beca5005bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   От авторката-Не знам какво се промени за една нощ,но от днес вече ще сме заедно.Може да не сте ме разбрали правилно,но той наистина е добър човек и се обичаме.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: c29855a42f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Прочетох цялата история и всички коментари. И преди да запиша своя коментар в подкрепа на това да се бориш мило дете, .....изненада. Поздравявам и двама ви. Браво ! Любовта може всичко. Радвам се за вас . Бих искала и при мен да се случи....но явно трябва нещо да еволюира.

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 42af89b577
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Май не ти помогнахме много и не разбра, че това ще е до момента, в който те получи окончателно и тогава ще се появи следващата играчка, ама главата си е твоя....

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 7dec73c439
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Много добре те разбираме и него много добре го разбираме. А ти - главата горе, защото ти си тази, която си сама, нали

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 21695c5ff3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   А дано и той се кротне накрая. Ти да си третата и последната. Такива добряци, дето огряват целя свят, са много добре за себе си, но кошмар за другите. Пък с това, ако си си доказала нещо в живота, то ти е много ниска "летвата" ,момиче.

 
  ...

...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: b76e4a8ddc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Здравей!
Позната ми е тръпката и устремът, с който говориш и блъскаш главата си за решение, което да е приемливо за всички и да няма ощетени или наранени. Няма такова, но от много хора, минали по този път знам на 100%, че без любов всичко е безмислено. Ако се разделите сега, той след време ще намери друга, защото ще търси това, което няма у дома, това, което е намерил у теб. А какво ще стане с теб тогава, щастлива ли ще си, че не си причината и обвиняваната?...
Бъди егоист поне малко, за да можеш да задържиш щастието си, ако смяташ наистина, че само с него то е пълно.
Поисках съвет от мъж, семеен с деца и много отговорен, който е зарязал любовта си заради децата единствено. "Сега, всеки един ден без нея е като ад за мен, още е в сърцето и сънищата ми, но го направих заради децата си, бяха малки. Сега поемат по своя път, а аз чувствам самотата и изгубеното" - това ми отговори той.
За останалото следвай единствено инстинкта си. В това отношение, жените имат добре развито 6-то чувство. Разумът понякога бърка, сърцето помни, а 2-те, рядко са в синхрон.
Желая ти верният път, но незабравяй, че и той трябва да подложи рамо. Ако си му доказала, че си опората му (за разлика от провалите му до сега), аз те подкрепям. Децата винаги имат нужда от родителите си, но по-добре раздяла с уважение, отколкото семейни кавги и стрес за израстващите. Който е отговорен, винаги ще се отделя време за децата си.

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: d8602ce97e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Много добре казано, №11! Съгласна съм напълно, но за съжаление доста хора, остават в капана на брака съжителството, което е същото/ без любов, защото имат деца. Всеки го разбира по свой начин...
А и малко са смелите, които вярват в себе си, че ще могат да се справят с децата и т.н. след развода. Винаги и по - лесно да се обвържеш, от колкото да се раздилиш...Защото при първото, е отговорност, но имаш любовта на другия - заедно влизате в това. След това свикваш да е до теб - добър, лош - и когато любовта си отиде /по каквато и да е причина/, раздялата става нещо страшно, неизвестно, сам си, не знаеш грешиш ли, печелиш ли, губиш ли...
За това е много трудно.

Много от двойките предпочитат да живееят така, без любов, ...лош, добър - поне е сигурен. Знаеш - по - добре старото познато, от колкото новото непознато...И другата връзка, която имат им е някаква утеха - ок, друго не мога да направя, но поне нещо да взема от живота.
И тем подобни.
Аз съм твърдо зад това, човек да е егоист с живота си.
Защото никой /най - малко децата/ няма да те потупа по рамото и да ти каже - браво и благодария, че отдаде живота си за мен /нас/...Тъпо е, обаче, да ограбваш друг живот, поставяйки го в ситуация да живее наполовина, само защото ти не си достатъчно мъж, да вземеш решение.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 5b7ecd3386
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   За каква любов ми говориш ,като този човек е обвързан, с дете при това ?Защо бъркате там където вече има двама? Имате ли напредстава колко страдат децата при една такава раздяла?
И имай доблестта да наричаш нещата с истинските им имена!Това за мен не е случаен развой на нещата -поява на неочаквана любов. Може ли да кажеш, че случайно си му намерила номера?Как го намери по-точно? Подритна го на пътя ли?И как може случайно да набереш номера му?Ей тъй без да искаш.Всичко е било самоцелно от самото начало , с пълната липса на всякакъв разум, а сега искаш съвет.Изборът не е голям! Само един е - къш от там!!!
Не предизвиквай болка!!!

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 5b7ecd3386
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Как разбра, че те обича не разбрах?

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 5b7ecd3386
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Ами защо търсиш съвет ,като ти си решила, до колкото виждам от другото ти писмо, какво да правиш?
Или може би си очаквала някой да ти вдъхне кураж?
Може , ако е някой без сърце...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker