Между разума и сърцето - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Между разума и сърцето
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 2443 пъти
Искам да споделя нещо с вас, което ме мъчи, вече 2 месеца, съвестта не ме оставя на мира.

Просто искам съвет, не ме хулете, защото и аз не го искам, ще употребя също и една клиширана фраза, по - силно е от мен. Ето че ми си случи нещо необичайно и нетипично за мен, нещо което никога не съм предполагала че може да ми се случи, а именно да се влюбя в женен мъж, по - голям от мен с цели 15 години.

Та нашата история започна, когато много често започнах да посещавам дискотеката в родния си град, в която той работи като охрана. Още в самото началo си личеше, че има химия между нас, не обръщах внимание, просто си мислех че съм поредното хубаво момиче, което заглежда но с течение на времето се убедих, че не е така. Той не ме спeчели с приказки, колко сам хубава, а със самите му действия, винаги ме гледа, ако някой се допре до мен откача, нещата не бяха толкова сериозни до като една вечер не отидох в същата дискотека. Вечерта протече нормално, беше страхотно до като не ми се доспа и към 5 реших да си ходя, моите приятелки останаха, минах покрай него, а той ме дръпна каза ми на къде, отговорих му че си отивам.

Последваха редица въпроси, защо сама, говореше ядосано, че няма да ме пусне да се кача на такси и да си отида сама и че твърдо настоява да ме закара. След много упорстване и убеждения от моя страна, се съгласих знаех, че допускам огромна грешка. Спря ми близо до нас и тръгнах да ставам, дръпна ме и ми каза: "ти си най-милото и чаровно същество заклевам се" гледаше ми близо две минути право в очите, без да каже нищо, аз настоях да си тръгвам, а той ме пусна. На сутринта се събудих с смс, сънчо спиш ли?

Предложи ми да се видим вечерта, знаех че пак допускам грешка, но отидох. говорехме си като приятели, близо 2 часа се смяхме разказвахме си случки до като на края не ме драпна и не ме целуна. Бога ми това беше най - истинската, най - прекрасната целувка, която бях получавала през всичките си 18 години.

От тази вечер на сам, ме залива със смси, звъни ми говорим с часове, всякаш темите ни на разговор нямат изчерпателност, искам този човек кара ме да се усмихвам, с всяко позвъняване с всяко съобщение, НО знам че няма да бъде мой, не само заради огромната разлика, но и заради това че е женен, въпреки че постоянно ми повтаря как това е била най - голямата му грешка....

Искам да споделите мнението си ще ви бъда безкрайно благодарна!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: cfe4edee39
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Момиче, ако го обичаш и знаеш, че той е мъжа за теб то не се бави и миг и направете всичко възможно да сте заедно.. нека се разведе, но ако се колебаеш помисли от друга гледна точка този мъж има семейство не го разбивай. Сигурно има и деца. Какво ще стане с тях? !

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: b7a29ec66e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз също имам връзка с женен мъж и не се гордея, единственото което мога да те посъветвам е да разбереш отношенията с съпругата му те са най важни от там нататък времето ще покаже повярвай ми най мн боли да ти подари света но когато стане въпрос за развод или очуждения от нея да виждаш един друг човек в очите му!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 2d5a830079
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   мила почти същата история имах 3 години бяхме заедно и се разделихме В началото винаги е много хубаво и розово. В крайна сметка се замисли много ясно че няма да ти каже че обича жена си след като явно сваля теб (трябва да е прост или не знам). Работила съм и в дискотека един от охраните всяка вечер идваше да го види различна мома и разказваха на приятелките си как той ги гледа какво им казал (от страни беше супер смешно ) най накрая момичетата се засякаха и разбраха каква е работата. А по между другото зарибяваше и мои приятелки. Оказа се че пича си имаше сериозна приятелка най накрая тя разбра той какво прави разбра и си спука газа да реве за нея. Така че едва ли на онея момченца е обеснявал колко я обича. Най добрата ни приятелка и на нея и се случи нещо подобно. Сама си прави изводите... Не искам да съм от онзи гадните дето те укорява за нещо но мила нещата са такива... Успех :*

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: cae8468005
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   :)) Точно толкова е разликата със сегашната ми жена. С една малка разлика - първата ми съпруга не беше "грешка". Перфектна!!!! Във всяко едно отношение. Просто се влюбих и се разведох - тя/сегашната/ беше на твоите години тогава. Това е първата част от приказката. Втората е, че... нищо хубаво не остана от това след 15 г с изключение на едно слънчице в което съм влюбен. На тати слънцето. Изводите ги оставям за теб...

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 87920e23e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не си губи времето и младостта с него. Това е класически случай- женен, но с нещастен брак, не обича съпругана си и т. н. Ще има да чакаш да се разведе- По-добре си намери друг човек, свободен и принадлежащ само на теб!

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 17b6bfe991
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Моят съвет е да не се занимаваш с него. Първо 15 години разлика е много. Ако се разведе и заживееш с него много ще съжаляваш заради възрастта. Аз имах връзка с 11 години по-голям от мене. Бях мома, а Той ерген. Не се ожених за него а за друг-не било късмет дето казват после нашата връзка продължи като извънбрачна доста време. Той сега е на 55 а Аз на 43 и секс почти не може да прави понеже мъжете на тази възраст обикновено отслабват полово а и някое заболяване ги хване както е при него. Мъжа ми е на моята възраст и е доста активен. Винаги когато си лягам с мъжа ми си мисля какво нещо съм предотвратила. х Аз съм все още добреизглеждаща и организма си иска секс.
Другата причина по която те съветвам да го оставиш е това че е женен и тези връзки рядко носат нещо добро.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: cb696cde2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И докато се усетиш, вече ще си влюбена любовница и ще чакаш със затаен дъх да те потърси, да прави с теб каквото си поиска и да чуеш думите "разделям се с жена ми, за да бъдем заедно! " - е, не че ще го чуеш някога!
Хитър е този Андрешко! Добър е колегата! Евала!

П. С. чух ли възклик "Той не е такъв? " Блажени са нищите духом!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: be63378c22
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Мило момиче, ако може се забавлявай, без да влагаш твърде много чувства. Няма много шанс да просъществува нещо между вас. Не се влюбвай, не се надявай на кой знае какво, защото накрая ще останеш разочарована. Той сигурно наистина те е харесал и му е приятно с теб. Но просто не бързай и не влагай много. Първо разликата във възрастта, второ мястото, на което работи- какво си мислиш, че не е забивал и други момичета ли. И че не го прави постоянно. Особено ако е и по-готин.. А и трето- жена му. Може наистина брака им да не върви и да е грешка, но какво прави тогава все още с нея, защо не се развежда. Ако търсиш забавление и умееш да контролираш чувствата- виждайте се, но ако не е така- по-добре спри сега.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker