Как трябва да се държа за да вляза във връзка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как трябва да се държа за да вляза във връзка
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 2473 пъти
Сайта ми харесва , модераторите ми харесват и хората който пишат тук ми харесват затова реших да споделя и моя проблем.

Първо искам да каже ,че целта не ми е секс за една вечер , секса не ме топли толкова колкото това да имам нежна душа до себе - момиче

Прекарах доста години в затвора без секс (чужбина ) всичко беше супер освен свободата и жените , сега съм на 22 години висок 1.90 доста здрав и мисля че имам големи шансове за нов живот , след като излязох почнах да живея като нормален човек, купих си доста дрехи , компютър , телефон , оправих си зъбите (пломби , мостове) почнах да се бръсна , да се поддържам и с това взех да привличам доста женско внимание , дойдоха и поканите за кафе.... комплиментите .....реших да излизах с едно момиче на кафе но след като отидохме всичко се срина , не знаех какво да говоря ...скапах се, после с друго и така....

След толкова години вътре човек развива някаква интуиция или нещо подобно , успяваш да следиш и анализираш веднага всяко движение на човека който е срещу теб това може би е огромен + но на среща с жена не мога да се държа като в панделата , знам че те са чувствителни същества искат човека до тях да е искрен забелязват малките жестове ...... но аз дори и не знам кой са те .....?

Все пак света е малък и рано или късно ще се научи къде съм бил и за какво , нужно ли е изобщо да крия миналото си (става въпрос за сериозна връзка) ?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 4b86d4a661
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Трудно е да се коментира такъв пост. Ако си бил "вътре" за изнасилване например, не бих коментирала и не бих дала съвет, нито мнение. Ако си бил вътре за насилие и побой-също.
Не мисли, че за тези, които уж живеем нормално, е лесно да различим каквито и да било знаци за една бъдеща връзка. Днес светът е насилие, разврат и изгода. 20годишни момичета ходят на училище и след това проституират без никакъв свян и тревога, утре стават гадже на някой, вдругиден стават майки. Няма логика, няма справедливост. Това обаче не те освобождава от задължението да бъдеш свестен човек, да работиш и да не движиш сред боклуци.
Според мен, ако искаш връзка и получиш такъв шанс, не е редно да криеш миналото. Прав си, рано или късно всичко се разбира. По-добре виж кой при какви обстоятелства е готов да бъде с теб на всяка цена, дори и на тази, че си бил на такова място. Ако имаш възможност, учи, млад си. Това ще ти даде тласък и в живота и във връзките. Внимавай с момичетата, както казах, много от тях днес изглеждат и говорят нормално, а проституират, виж какво се случва в интернет. Желая ти успех и вяра в новия живот. Ако го искаш, ще го постигнеш!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 4b86d4a661
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Жените не са чувствителни същества, те са хитри, умни, коварни. Внимавай и си опичай акъла! :) -от една жена

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: ee073915d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Изобщо не трябва да криеш миналото си. Моят съвет е излизай по-честичко с мадами за да натрупаш опит с комуникацията с жени и тогава търси сериозна връзка.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 4b86d4a661
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Подкрепям №3, кратко, просто и ясно ти го е казал, според мен е точно така. първо се позабавлявай, натрупай опит, после нещата ще се наредят.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 93c5f0b1ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   отпусни се, дръж се естествено, мисля че сега просто твърде много анализираш и те е страх да не направиш лошо впечатление

#

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 0ca1c613f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Сериозните връзки също някога са били несериозни. В несериозната фаза ти препоръчвам да не говориш за миналото си в затвора. Когато се сближите достатъчно обаче е задължително, защото трябва да си имате доверие.
Колко години си бил в затвора? Щом си на 22 едва ли си прекарал целия си живот там? Срещай се с хора, мъже, жени, гледай филми, забавлявай се, другото ще се случи от само себе си.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 9284a75d98
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Не е нужно да криеш, ако жената те харесва заради теб самия, ако ти си добър и грижовен мъж, за нея това ще е от по голямо значение от колкото това, че си бил в затвора. Разбира се заради миналото ти трябва да се стараеш да се представяш много добре пред жените, за да компенсираш недостатъка че си бил в затвора.
Научи се да се забавляваш, да мислиш позитивно, да се смееш и рано или късно ще си намериш сериозна мадама.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: f40314e394
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Дръж се ЕСТЕСТВЕНО

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 9db0db1c2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Нищо не се получава ..... затвора си взима своето 4 години може да ми объркат тотално живота.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 23 дни
hash: 90e6eb1d24
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Авторе, не е така. Виж аз как погледнах на твоята история. Първо, на 22 си, доста млад и действително имаш шанс да започнеш с живота си, а това че си бил в затвора си има своя плюс! Ти имаш повече житейски опит!! Разбери го. Има момчета на по 22, които са още с детски акъл, напълно осигурени са от родителите си, и не са се сблъсквали с жестокостите на живота. Повярвай ми, всеки се сблъсква с някакво препятсвие в даден етап от живота си, при теб се е случило по-рано, но не позволявай това да ти попречи да си щастлив!
Та ти си само на 22, можеш да запишеш да учиш нещо или просто да работиш, има хора, които учат по 4-5 години, после висшето им отива по дяволите, защото не са успели да се реализират, след това на по 30 години учат второ висше. Това, което се опитвам да кажа е, че много хора пропиляват живота си, въпреки че са следвали уж правилния път. Не знам защо си лежал в затвора, но вярвам, че си се променил и искаш нещо от живота, нали така? Зареди се с много търпение и упоритост, и няма как да не стане!
пс моят съвет е наистина да запишеш да учиш нещо и междувременно да работиш, щом си бил в затвора, си свикнал на физически труд, което е голям плюс!!
Ж, 21

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker