Какво съм аз за него!? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво съм аз за него!?
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 2551 пъти
Здравейте! Изчетох някоя друга история тук и реших и аз да си кажа моето :) Ще се постарая да бъда кратка. От няколко години се познавам с един мъж. Приятелски настроени сме едни към друг или поне така го играем, защото веднъж преди година може би правихме секс. Той беше "уж" обвързан, приятелката му беше в чужбина, когато се върна между тях нищо не се получи. А и нашия секс не се повтори, защото не виждах смисъл. Сега въпросния мъж има друга приятелка. Чуваме се често. Той ми звъни. Винаги е готов да ми помогне или поне аз така си мисля. Но има ли чак пък такова приятелство? На един празник беше с нея и ми се обади късно вечерта извън заведението да ме чуе. Как да разкодирам това му отношение. Аз съм на 31 и искам да срещна правилния човек. С неговите обаждания аз оставам с впечатлението, че по някакъв странен начин още ме харесва още като жена. Изслушвам всичките му драми с приятелката му. Давам и съвети! Направо съм върха! А аз самата съм толкова недолюбена. Заслужавам много и бих дала много. Дали той просто поддържа егото си с мен? Благодаря на всички, които биха ми писали :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: ed403ee1d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Какво да ти кажа, всеки който дава много, заслужава много, но за съжаление много рядко става така. Аз съм на твоите години, давах години наред, а не получих нищо, освен лошо отношение, лъжи и изневери, не се почувствах жена, нито желана, просто бях сексуален обект и толкова, а уж бях обичана. Да бе, да. Та така, внимавай много с тоя мъж, мисля че си търси просто оше една мацка. Може би си мисли като много други, че не е мъж само за една жена. Знам, че в любовта трябва да даваш, а не да искаш, и години наред давах всико като луда, накрая вече разбрах, че това не е верния път. За да оцелееш трябва да си измислен герой, т. е. да се правиш на интересна, на не тази която си, да си недостъпна и прочее глупости. Ако си истинска те смачкват. Явно сме така устроени хората. Аз мисля да си остана сама. Нямам сили вече да давам, а не искам и никой да наранявам, защото живота ни го връща на всички рано или късно. Успех авторке, и внимавай много. Според мен иска разнообразие с теб, нищо повече.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: b0940e37a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен той просто се опитва да те съсипе. Защо просто не го отрежеш? Той си има приятелки. Мисля, че той не е правилният за теб човек. Останете си приятели, но само приятели.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 34b3c856c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Кажи му какво си мислиш и как възприемаш поведението му и той сам ще ти каже има ли чувства към теб или няма, а ако има то тогава зле за приятелката му, а ти по-добре прекрати взаимоотношенията си с него, защото и ти няма да искаш приятеля ти да има чувства към друга и да я търси постоянно

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: fe858ec5fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако си наистина на 31, а не на 15, би трябвало да си научила, че тези неща не стават с гадаене и питане на чужди хора в анонимен сайт, а с разговор. Срещни се с него и го попитай харесва ли те още, били опитал с теб, би ли оставил сегашната си приятелка, за да бъде с теб/ако наистина има приятелка/. Подозирам, че е възможно той да не е сигурен в твоето отношение и да играе роля-уж, че има приятелка. Убедена съм, че трябва да направиш първата крачка директно. Покани го на кафе и говорете. Достатъчно сте възрастни за това. Поне да знаеш заслужава ли си труда. Това, че не сте повторили секса също ми звучи странно. Възможно е да не му е харесало и да се е колебаел.
Според мен работата няма да стане без разговор, не се страхувай, няма какво да губиш.
Коментарите на №1 и №2 ми звучат тийнейджърски и детински.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: f3a1a72c16
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Здравейте на всички аз съм недолюбената авторка :))) Първо ви благодаря сърдечно, че сте отделили от времето си за мен. Изчетох внимателно всеки коментар. Тук всички сме под номера, затова се обръщам първо към номер 1 :). Много сърдечен ми се стори отговора ти. Да, права си че трябва да се правиш на това, което не си за да бъдеш по-обичан! Но аз точно това не го мога. Казвам си всичко в прав текст, а не бива. Хората далеч не са толкова искрени. Тук е мястото да кажа на номер 4, че съм на 31, да на толкова съм. И съм говорила с него по въпроса. Но той е човек, който мънка... трудно говори и от него конкретен отговор не мога да очаквам. Секса, който не повторихме може и да не му е харесал... ама надали :)))) Това беше моя преценка. Щом има приятелка, която чака да се върне защо да продължавам? Аз съм емоционален човек и се влагам. Да пилея емоцията напразно ми се стори наивно. Въпроса, е че той не спира да ми звъни. Разпитваме за живота ми.... имали някой до мен.... когато кажа, че има някой който харесвам си променя тона. Усещам го, проявява ревност. Не знам какво иска и търси в мен. Приятелството ми? Ами той го е получил, ама в случая той се държи детински, е с пет години по-голям от мен. Потърсих вашето мнение, защото ситуацията се вижда по-добре от страни. Аз се уморих от държанието му. И от недоизказаните му думи. Поздрави на всички 1, 2, 3, 4 :))

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: ba7abd13bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Авторке, и аз съм на твоите години. Бих те посъветвала да прекратиш или поне ограничиш контактите си с този човек, престани да му вдигаш тел-а винаги и да му показваш, че си му на разположение, независимо дали има някой с теб или не. А и прецени реално дали този човек си струва - май не е особено наясно какво иска (или просто му трябва резервен вариант) и само те мотае и обърква. Вложи енергията и мислите си в нещо/някой, което/който си струва. Това, че си сама не означава, че трябва да се хващаш за който и да е като удавник за сламка.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker