2 -ра част.. Къде се загуби любовта? Така ли се държат самотните жени които търсят нова връзка? 2 - ра част - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

2 -ра част.. Къде се загуби любовта? Така ли се държат самотните жени които търсят нова връзка? 2 - ра част
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 3755 пъти
Благодаря на всички написали менние и съвет. Ето и втората част.
След като се върнахме от ваканция изкарах още една седмица в София но реално съм бил с жената и детето вечер след работа за няколко часа на заведение и на детски кат в молове заради детето. Последните 2 дни бяха Събота и Неделя и бяхме посотяно заедно.
На аерогарата се разделихме се като влюбена двойка.

Заминах си за чужбина. Тя се беше усетила че се е държала глупаво по време на ваканцията. Почна пак да пише красиви мейли като в тях подмяташе изречения със следния текст.
За какво всъщност сме се сърдили и дразнили на ваканцията. Това са дребни разногласия и недоразуменя.
( Разбрала е по поведението ми. Обикновено ставам по сериозен и говоря по малко ).
Мисля че и простих. Казах си тя не е пътувала извън България. Интересно и е било.
(Каза че е била само веднъж до Paris и то командировка от работа. Само с един полет и не е имало много време за безмитни магазини както когато имаш престой по 1-2 часа по летища за следващ полет. )
За държанието и в търговския център на острова каза че в България тези фирмени магазини били лошо заредени с малък избор и често пъти фалшива стока. Това не знам дали е вярно. Просто не пазарувам дрехи в България.

Казах и че нямам нищо против да отидем на пазар но в отделен и определен за това ден.
Не може дълга изморителна екскурзя 300 км. до 17 часа, после за играчка а след това и за дрехи за нея. Там сме за 14 дни. Имаме кола на разположение и Търговския център няма да избяга.

Почнахме да правим планове тя да дойде при мен в чужбина. Беше въпрос на 4-6 месеца докато и уредя документите за легално пребиваване, да убеди бащата да подпише, да напусне работа, детето да завърши детската градина,

Изведнъж каза че почнала да прави ремонт на гарсионерата и то доста сериозен. Искала да мести кухнята в коридора за да имало детето собствена стая.
Бях изненадан от тази новина. Не ми бе казала предварително за ремонта, дума не обели за това на ваканцията. Кухня в коридора ми се вижда направо смешно и не практично.
Там няма проветрение, светлина, място за маса. Щe се вмиришат връхните дрехи които са в коридора където има закачалка. .
Не виждах и голям смисъл след като ще идва при мен след няколко месеца.
Каза че баща и дал някакви пари за ремонта които тя не очаквала и сега се отдала единствената възможност.
Стана ми малко криво че не коментира с мен неща които са важни за нея а ми се казва при свършен факт.
Питах я как ще прави ремонта а тя каза с помощ от приятели мъже и майстор съсед които през деня работи на метрото а вечер по малко при нея.
Казах и че по тоя начин ще отнеме много време, отделно я попитах как ще върне услугата на тези приятели мъже.
Тя е сама майка, почти няма време след работа. Ще идва при мен в чужбина. Казах и че ще стане вид използване ако никога не върне тази услуга. Казах и не е ли по добре да наеме строителна фирма. Ще струва малко повече но ще стане бързо, по качествено и най важното няма да се чувства длъжна на никого. Каза че нямало да стигнат парите с 2000 – 3000 лева. Посъветвах я да вземе заем. Тя няма никакви други заеми. Заем от 2000 се обслужва с 30-40 лева на месец. Това е малка сума. Отделно и казах че ако се съберем аз ще и погася този заем за да не тръгва с дългове. От нея се искаше да направи 5-6 вноски ако е сериозна към мен.
Тя каза че не обича заеми. Казах и че никoй не обича но вече сме 21 век.
Много семейства в България имат заеми, обслужват ги и са щастливи.

Продължихме да си пишем. Избягвах темата за ремонта защото явно имахме различно виждане и най важното не бях предупреден преди да се почне ремонта. Не смятах за редно да и дам пари за този ремонт след като не ми каза, не бе споделила, не живея в този апартамент, никога няма да живея защото имам по голям собствен ап. в София. Не съм женен за нея.

След известно време тя почна да ме критикува.
Не ми помагаш за ремонта, не ме подкрепяш.
Питах я как си представя помоща ми като съм в чужбина. Тя пак продължи с приказките от по горното изречение. Допълни че всички познати и помагали само аз не съм помагал.
Повоторих че не мога да подкрепям нещо за което не съм питан, предупреден а и не виждам смисъл kато ще идва при мен. Безмислено харчи и парите на баща си.

Опънаха се отношенията ни. Разговорите се въртяха все около ремонта а не за нас.
Ремонта се проточи дълго време. Казах и че идвам след месец тогава ще говирим, ще видя какво е направено и с какво мога да помогна.
Без да очаквам тя изведнъж каза че ще си търси хора които я подкрепяли, помагали, разбирали. Не знаех как да го тълкувам.
Казах и че като се върна ще се видим и ще се разберем.

След няколко дни си купих биллет за самолета за след 10 дни.. Казах и в е-мейл кога си идвам.
Пристигам в България и тел. ми звъни същия следобяд няколко часа след като съм кацнал. Вдигам тел. и мъж се представи за кварталния полицаи.
Каза че при него има жалба от жена с името на моята приятелка.
Каза ми че ме съветва да не я търся, да не и се обаждам и да отида на другия ден в неговия офис да ме запознае със жалбата.
Отивам на другия ден. Наистина имаше жалба. В нея пишеше че сме имали връзка но сега тя се страхувала че съм агресивен, че може да навредя на нея или на детето и.
Дума не бе казала за ваканцията заедно на Канарските острови няколко месеца по рано. Дума не бе казана за ремонта.
Казах на кварталния че сме в сериозни интимни отношения били сме заедно за 2 седмици на Канарските острови, че е правила ремонт че ми и е намеквала за финансова помощ с ремонта.
Помолих го да я попита защо е била с мен на ваканция като съм агресивен и опасен. Дали е правила ремонт.

Кварталния ме разбра като мъж. Каза че не може да повярва за жалбата.
Каза ми това ти е за благодарност за това което си направил за нея.
Каза добре че не си и дал пари защото и такива случаи имал и нищо не може да направи за мъжа след това.
Помоли ме да подпиша декларация че няма да нарушавам законите на България.
Подписах и си тръгнах.

Не знам какво да мисля за тази жена

Тя е сама майка, трудно и е.
Ако дойде обаче в чужбина където всичко е подредено, заплатите нормални, няма битови проблеми, ще бъдем заедно, ще си помагаме тя ще е друг човек.

Не знам дали е имало ремонт наистина. Да не би сега да се крие защото може аз да разбера че ремонт никога не е имало. Възможно е да има и някакви малки психични отклоненя. Това не е нормално държание.

Какво мислите вие уважаеми читатели?
Моля напишете вaшeто мнение.
Имам нужда от мнение на странични хора. Аз съм страна по събитята в тази история и не мога да преценя трезво заради романтични емоции.

R.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: 80bba7e6d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти си толкова голям глупак, че чак не ми се вярва в наивноста ти!
Това си е най-обикновенна БГ к. рва, която дои мъжете и ги чупи.
Стар и много изтъркан трик на нашите родни боклуци за пари!!!
Но щом не си я разбрал от раз, ще си носиш последствията драги.
Разведена жена с дете, това е знак с червена лампичка за мъжа!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 02a742e277
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Авторе, единствения с "психични отклонения" май си ти. Ти какво искаш - тая жена да ти играе по свирката, ти да решаваш какво да прави и какво не, какви заеми да взема, изобщо ти да я командваш как да живее собствения си живот. А ти през това време какво си предложил - голи обещания. И си си развявал байряка в странство. Обаче и моного "фешън" го раздаваш. Пишеш "Paris" на френски, а не знаеш, че детски "кат" се пише "кът". Една екскурзия си платил и направи от мухата слон - хиляда пъти я повтори и натякна. Ако и с жената си правил същото - ясно що те е зарязала. И аз съм сама жена и също съм правила ремонти сама и знам какво е да се разправяш с майстори да нямаш мъж който да те подкрепи зад гърба ти. Майсторите гледат да те излъжат, че си жена и нищо не разбираш, вземат ти парите и оставят некачествена работа.
Освен това нещо ми издиша историята ти - какво легално пребиваване си уреждал на жената, като Франция е в ЕС и там се ходи с лична карта само.
Не, не и не - добре е направила мацката, че се е отървала от теб. А колкото до жалбата в полицията - крушката си има опашка. Ако никога не си я заплашвал или държал агресивно - що ще ходи да си усложнява живота с писане на жалби и полиция.
Ти си искал да обсебиш живота ?, да вземеш свободата ?, да я направиш зависима от теб - и това личи между редовете на историята ти. Слабва Богу, че жената се е усетила навреме.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 02a742e277
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   И още нещо - говориш за любов, но не видях ти да изпитваш такава. Когато човек е влюбен и обича, той не мери постоянно на кантар колко дал, колко получил. А при теб малко на бакалия заприлича - та, за каква любов претендираш?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: b3abdaf73a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За съжаление такива са повечето жени (и хора), които искат (и смятат, че имат право) да живеят НАД възможностите и заслугите си. Те живеят с убеждението, че целият свят (всеки един човек в него) им дължи по 5 лева, защото са единствени, неповторими и прекрасни.

Много си наивен! Изобщо не се съмнявай, че "ремонтът" е само начин да те изнудва за пари, детето й е било начин да изнудва някого другиго за нещо друго. Всичко при нея е начин ДА ВЗЕМЕ нещо от някого..., нещо, което не е заслужила/изработила/спечелила. От теб е успяла да откопчи само екскурзията! Такива хора не мислят в перспектива. Те гледат да откопчат и да завлачат каквото може в момента, после се "спасяват", точно както се е спасила от тебе чрез жалбата, и вече са в обятията на друг благодетел, когото лъжат и им дава в момента...

Когато си търсиш човек за сериозна връзка, търси стойностен човек - като теб самия, с твоите разбирания. Времето на благодетелите и на рицарите отмина! И още една лоша новина - повечето от стойностните хора, дори и бедните, дори и сакатите такива, отдавна са ангаже - даже опашки се вият пред тях... Тяхната стойностност не е в парите и вещите, а в разбирането, любовта, отношението, себераздаването. Вероятността да попаднеш СЛУЧАЙНО на такава жена е по-малка отколкото да удариш големия джакпот на тотото!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: c0a8c69c64
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Правилно е постъпила жената. Да бях на нейно място и аз бих сторила същото!

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: ef4807dfd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Развълнува ме споделената история по причина, че и аз изминах подобен път. Разликата между нас е, че аз съм жена и изгубих години вяра, бокла и надежда в човешките взаимоотношения. Живея в чужда страна и като всички нормални и свободни хора търсех щастието си в себеподобен. Нещата се получиха горе долу в същият сценарий, имам предвид темата пари, нужди и... т. н. В началото бях достатъчно добродетелна знаейки тежката участ на моите съотечественици, но в последствие започна да ме впечатлява непрекъснатият хленч и недоволство, когато категорично спрях да окликвам на потребностите му. Прекъснах контакта, но продължих да получавам влюбени писма, молби за прошка и неистови обяснения в любов! Направих втора грешка и отговорих на повикът му упреквайки себе си в несправедливост и недоразбраност от моя страна, но... внимавах много върху всяка казана негова дума и не се подавах на манипулативното му влияние. Нещата пак зациклиха в очакваният ред! За съжаление България е пълна с подобен род жени и мъже, които нямат желание да напуснат топлите си и удобни местенца, цинично тупайки се по гърдите, че са големи родолюбци и патриоти, но копнеят да се олагодетелстват от чуждият кървав труд! Поводът, че живеем далече от родината не е непатриотизъм, а начин на оцеляване и запазване на българските корени! Нашите изработени средства се внасят ежемесечно в българската хазна! Отплеснах се от темата... Крайно време е да разберат, че не сме наивници, а качествено добри хора, такива каквито би трябвало да бъдат всички!!!
Забрави за тази жена, и... много внимавай в бъдеще подобен урок да не повлияе негативно на хармонията, която носиш в себе си!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 673c3703f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторе, не се заблуждавай, че тази жена ако живее при теб, работи, взима нормална заплата и нямате битови проблеми отношенията ви ще са по различни.. не те обича.. едва ли някога те е обичала.. в теб вижда касичка която може да използва.. търси жена която ще те оценява.. това че си в чужбина не означава че живееш като крал и не ги изкарваш парите с труд и блъскане.. имам подобна приятелка.. на 20 години е.. и размотава един младеж който също като теб е в чужбина и работи.. ежедневно ту го обича.. ту не го обича.. всеки ден го размотава.. създава драми, заплашва че връзката им приключва и т. н а той праща ли пари, праща.. всеки месец сумата е от голяма по голяма.. а тя все е недоволна.. купува и дрехи, , скъпи телефони и тя все е недоволна... отстрани нещата изглеждат от прозрачни по прозрачни.. опитвали сме да му "отворим" очите но той все твърди че завиждаме и се опитваме да ги разделим.. не се занимавай..

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 033bda3134
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Прочетох и двете ти истории, и стигнах до извода, че каквото повикало такова се обадило. Историята ти е написана по такъв начин, съвсем елегантно да покажеш, че тази жена е материалистка и използвачка, а коментиращите да се съгласят с това. И ти да излезеш използваната жертва, коята се е раздавала на 100%, имал си добрите намерения да създадеш семейство, но за съжаление си попаднал на поредната използвачка. Но ще ти кажа аз какво мисля по въпроса.
За жената
По всички характеристики, които си описал излиза, че тази жена е използвачка и на първо място цени материалното. Историята с ремонта според мен е била за да ти измъкне пари. Тези номера са познати от стари времена- намалиха ми заплатата, правя ремонт и нямам пари, или изгубих огромна сума, като по този начин се очаква ти да предложиш финансовата си помощ. Тук поне не си се вързал и може би това я е ядосало. Ремонт може наистина да не е имало. Като е видяла, че за това не може да те използва е решила да прекрати отношенията си с теб. Това с обикалянето по магазините, също е било намек да и напазаруваш, а вече наглото искане на парфюма потвърждава на 100% това. Просто е използвала тънка манипулация, с която вместо да ти поиска директно нещо, е чакала ти да поемеш инициативата и после да излезе, че тя не е искала нищо, а ти сам си предложил. Доста тънка манипулация както казах. Причините тази жена да е такава, може да са много. Или си е такава по същност или живота на самотна майка я е направил озверяла, и единственото, което е започнало да я интересува е как да си осигури по-добър живот. Може брака и да е бил разочароващ и оттам също да се е озлобила. Няма значение, фактите са си факти - тази жена си е използвачка.
За теб
Както е известно всеки разказва историята си от неговата гледна точка, в която той си е прав за себе си, а обикновенно истината е някъде по средата. От твоята гледна точка излезе, че си бил с чисти намерения, без задни мисли, давал си за да я има тази връзка и накрая си бил изигран. Само че според мен няма как някой да те използва или измами, ако самият ти не си позволил на някакво ниво. Стана ми много чудно, че си решил да я заведеш на Канарските острови за 14 дни. Това за мен говори, че от една страна си искал да я впечатлиш с финансови възможности, а от друга се чувстваш обиден, че се е опитала да те използва. Този тип мъже като теб е доста разпространен- от една страна се стараят да впечатлят жените с пари и екскурзии, а от друга се чудят защо попадат все на златотърсачки. Не беше ли по-редно да отидете на някоя по-скромна почивка, и след като я опознаеш по-добре, и след като се увериш, че наистина е качествен човек, да я водиш на Канарските острови. Искам да кажа, че да се държи тя по този начин, ти си го провокирал. Тя си е мислела, че след като я водиш на такава екскурзия, значи ще може да те използва и за много други неща - затова е хукнала по магазините като обезумяла, и затова после ти е искала пари за ремонта. Ти се чувстваш засегнат, но не виждаш как сам си провокирал такова поведение. Просто и двамата сте се опитали да изиграете другия, но не ви се е получило. Ти си искал да я впечатлиш с финанси, но не си бил истински готов да даваш от сърце, след като те е подразнило ходенето по магазини, а тя се е опитала да се изкара жертва, на която да помагаш. Всъщност ти не си искал да даваш нито пари, нито екскурзии, но си се представил като такъв който би давал, а тя е искала да получава облаги, но се е преструвала на невинна жертва на обстоятелствата. И това че тя е искала да получава, а ти не си искал да даваш е в основата тази връзка да протече по такъв грозен начин. Единствено връзка в която и двамата са готови да дават би могла да има добър завършек.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 2de03b175b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   От Автора към номер 2

Не четете внимателно.
Никога не съм казвал че аз живея във Франция. Във Paris е била дамата на командировка.
Не сте прочели от първия постинг че пиша на латински ( просто пиша 10 пъти по бързо ) а това е електорнен превод затова има грешка в думата детски кат и в други думи.
Не всички думи се превеждат на Български някои думи остават така както са написани на латински. Paris е една от тях.

На Канарските острови отидхохме защото искахме да е някъде на топло и да може да се къпе човек в морето.
Това е единствената дестинация не далеч от Европа където това е възможно през Февруари.
Дамата никога не ходила на ( лятна ) ваканция през зимата а имаше желание за такова топло място за да види и опита какво е.

Добър слушател съм, приемам критики.
R.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: a59cd46c32
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Ако ще и 20 истории да напишеш, пак извода е един и същи.
Извода за теб е, че хем те дразни, хем искаш да си покрай нея, защото вероятно е красива. Предвид това си заслужаваш случилото се, даже ти е малко. Докато не осъзнаеш че красотата не може да се поставя на кантар с морала, ще се разкъсваш от противоречия и ще се чудиш защо става така.
За нея извода ти го казах и преди, мисля че би било безсмислено да я описвам, предвид факта че станаха такива прекалено много, а и колкото повече внимание се обръща на такива жени, толкова по-зле.
Често срещано е тук в България. Днес иска колело, защото било модерно щом някоя плеймейтка се е показала с такова. Утре иска мотор, по същите причини, накрая ще поиска джип, защото било също толкова модерно. По същия начин и със всичко друго, дрехи, атрибути и всякакви глезотии.
Когато установиш че горните и очаквания и желания се разминават с джоба и, можем да говорим само за едно и то е обърканост и желание да се получава всичко на готово. Заради такива неща, такива жени са вечно празни и все нещо не им достига, което обикновено ги тласка да правят все по-големи бели до момента, в който не осъзнаят че са станали на 40 и кусур и вече птичето е литнало и трябва да сменят тактиката. За това честито на печалившите, които са попаднали и дондуркали такива, само защото са били красиви.

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 2de03b175b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От Автора на към номер 2

Пропуснах да напиша малко повече за предложението ми за строителна бригада и заем за ремонт. Там ме критикувате че съм искал да се бъркам в живота и.
Аз не мисля като вас.

Ето и аргументите ми.

Дамата се оплакаваше по тел. че майстора съсед и счупил панела на алармата в коридора.
Оплакваше се че ремонта ставал бавно, майстора се уморявал от дневната работа, не идвал всеки ден.

Отделно в нормалните държави е забранено да се вдига шум от ремонт след 17 часа в делничен дни, Събота и Неделя.
Не е приятно да се върнеш от работа в къщи и да ти тропат от апартамента до вас
А този майстор точно това прави.
Помислил съм и за съседите и преди да са я намразили. Строителните фирми са за това. Те работят до 17 часа и си отиват.

Мъжете клиенти също не разбират от ремонти не само жените.
Ако приятелите ви работят в банка не очаквайте качествен ремонт от тях.
Просто трябва да си намерите с препоръка добра строителна фирма. Вече е пазарна икономика и има такивя фирми в България.

Отделно ако вие имате приятел на него няма да му бъде много приятно да идват във вас разни мъже да правят ремонти и не е ясно как ще се разплатите с тях.
Ако тези мъже имат жени, приятелки на тях също няма да им е много приятно да знаят че със във вас сама жена с дете да ви работят ангария вместо да са с тях вечер след работа.

По времето на комунизма когато нямаше частни строителни фирми е било едно.
Сега 23 години по късно е съвсем друго. Влезте в крак с новото време.

Помислил сам ги тези неща преди да предложа строителна фирма и малък заем за да се плати на фирмата.

R.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 5dc9d8640c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Авторе, както някои вече ти казаха, попаднал си на поредната к*ва. Няма нито какво да го мислиш, нито какво да чакаш от нея, а да я вземаш при теб в чужбина, просто забрави. Такива не се наяждат цял живот, колкото и да изкарваш, все няма да й стига. На 30 съм и честно да ти кажа жени, готови да започнат с някого от нулата вече почти няма. Всички искат лукс, почивки в чужбина и вечни купони, а дори не могат да се подписват. Няма как да стане!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: e10bc52324
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Монсеньор, чувствай се изплютата костилка на вкусният плод, който хитрата Бг лисица е достигнала. Дано поне добър секс да си получил. Всеки кеф се плаща. Добър урок ти е дала мадамата. Дано си проумял на кой свят живееш. Но с личният си пример, даваш много добър урок на много наивници, ако са умни ще го проумеят, а ако са тъпи, ще ги последва твоята съдба!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 757b136fd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Явно или си наивен или си бил много влюбен. А може би и двете. Няма какво да търсиш съвети. Поредната пазасукана простакеса, която си пада по молове и бутици и гледа да си уреди живота и да измъкне пари. Но е достатъчно глупава, за да не разбере, че това дето го правми на дребно нищо няма да й донесе. Вместо да е с теб, в уредена държава и то с дете, което не е твое, тя взела да прави намеци да й плащаш ремонта и да й купуваш парцалки. Думи нямам. Ама и ти - ще закъсаш пак, ако не си малко по-умен.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: d3bd538525
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Авторе, аз съм № 2. Сега като прочетох пространните ти обяснения към мен, изразени в цели два поста и дребнавото ти разчепкване на всеки дейтай "аз така казах, тя така каза, после аз така отговорих" - извинявай, ама такъв мъж като теб никога не може да ме привлече, ако щеш на десет екскурзии да ме заведеш. Първо - ти искаш да контролираш и да се налагаш - това за всеки е ясно, то си личи от начина по който си написал историята ти. Второ - много си обяснителен и подробен = бъбрив. А жените не обичаме "дървени философи". И трето - пропусна да ми отговориш на най-важния въпрос, зададен от мен в коментар № 3 - за каква любов говориш като ти буквално си взел кантара и мериш - колко дал - колко получил.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 38df1b743a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   От Авгтора Към номер 2

Оказа се че пишете един след друг провокиращи постинги.
Постингите ви са заядливи.
Нокои не ви сваля вас. Никoй не ви кани на ваканция, Никoй не ви пита какви мъже харесвате вие.
Придържаите се към темата ако искате да сте полезна.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: d3bd538525
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Авторе, коментарът ти под №18 само потвърждава написаното в коментар № 17. Ти наистина си с мания, че си нещо повече от другите. Не го демонстрираш по открит начин, но определон си личи. Това е форум, щом си пляснал темата си тук, очаквай всякакви коментари. Не си ти този, който ще нарежда на хората какво да пишат и какво не. Нито си ти този, който ще нарежда на мадамите кога да теглят кредит и кога да си ремонтират кухните. Схващаш ли? Никой не се заяжда с теб, просто ти не приемаш критични коментари, въпреки че казваш че си добър слушател. Ти не обичаш да ти се противоречи, независимо дали си прав или не. Ей в това ти е проблема - в доминантния ти характер с елементи на рафиниран деспотизъм. Пък хората са свободолюбиви и ревностно бранят тази си свобода. Затова и мацката ти е била шута.
П. П. И никой не те сваля, споко, дори тук няма чак толкова отчаяни ;)

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 273783aca4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Здравей, авторе,

няма да коментирам твоите постъпки, защото не питаш за мнението ни за тях. Няма да те съдя-коя съм аз, че да го правя? ! -но ще се съглася с едно определение, дадено по-горе, а именно, че наистина си наивен. Или, че се правиш на такъв...

Поведение на жена, подобно на описаното от теб, за мен е пое недопустимо. Не знам дали е "поредната к*рва"-за мен по-скоро е въпрос на възпитание, или, в случая-на липсата на такова.

Искам да ти задам някои въпроси-може би в отговорите им се крие отговорът на въпроса ти. Не ми отговаряй, на себе си отговори:

Ти познаваш ли изобщо тази жена? Познаваш ли семейството и, хора от обкръжението и? Знаеш ли защо се е развела? Допуснала ли те е изобщо в кръговете си? Хайде, да речем, че поведението от типа "хваната от гората" се дължи на липсата на възпитание у младата дама, на лишения, на трудности, на кратък престой на парижко летище и др., НО тази изцепка с жалбата крие голяма доза параноя, а може би е и опит да скрие някои умопомрачителни факти от битието си, или е опит да се скрие, за да не излезнат наяве лъжите и ( сигурна съм, че не е най-искреният човек на света... ).
Питаш къде се загуби любовта... ами не се е загубила. Просто не винаги е там, където ни се иска да я открием. Любовта рядко е завита в лъскава опаковка. А ти си бил запленен именно от нея-от обвивката. След като си я свалил, се сблъскваш с голата реалност, а тя в случая е едно евтино поведение, на една евтина жена. И от там започват разочарованията. Любовта, да знаеш, няма цена. Една обичаща жена обича безусловно. Разбирам, че си влюбен, разбирам, че сексът е бил страхотен, но... не се ли чувстваш, все едно ползваш услугите на елитна проститутка? Всъщност не... елитните, казват, че са много умни жени...

Не знам как се държат самотните жени, които търсят нова да връзка-аз съм само самотна, без да търся връзка и не мога да отговоря на този въпрос. Само знам, че жените, които уважават СЕБЕ СИ, със сигурност не се държат така.

Бъди винаги здрав!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: db8b4edfa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Авторе, моето мнение е, че си се хванал като удавник за сламка за тази жена. Тук споделяш твоята гледна точка. Едно не ми стана ясно- как така тя без причина пуска молба в полицията, а ти продължаваш да искаш да си с нея. Дали пък не си я провокирал по някакъв начин се питам аз. До някъде съм съгласна с номер 2. Жената е меркантилна, до някъде я разбирам, но и ти не падаш по-далеч. Не спря да претендираш с това какво си й купил, къде си я завел. Завел си я на екскурзи, голямата работа. Хубав жест, но явно с него искаш да си купиш любовта и уважението й. Всичко между вас ми се вижда толкова прибързано, наивно, отчаяно. Не се обиждай, но аз си представям, че ти си един самотник, не особено добре изглеждащ, жената е хубава, тук в България има много хубави жени, които могат да ти завъртят главата само с външност. Ти си решил, че ти е време за семейство, а тя търси мъж и стабилност в живота си заради детето. И двамата сте отчаяни и едва ли не хващате последния влак. Много пресметливи са тези отношения между вас, не само от нейна страна, а и от твоя. Не се гради семейство така. Има неща, които не струват екскурзии и подаръци. Жената усеща, че искаш да я "купиш"(макар и вероятно несъзнателно) и съответно се държи според това, което предлагаш. Вие изобщо не се познавате, не сте прекарвали време заедно. Как очакваш тя да зареже живота си, макар и труден и да се премести при теб. Не става така. Не само, че е рисковано и е и глупаво.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 4ea66739f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Добър ден и от мен. Прочетох цялата изповед, както и всички коментари и реших и аз да се изкажа.
За огромно съжаление се причислявам към онези, които мислят, че въпросната е използвачка. Това на вас ви е убегнало, защото манталитета ви е друг, не сте наивен, просто живеете различно и не сте се сблъсквали с човешка алчност и неморално поведение. Чувствайте се късметлия, че сте се оттървали с толкова и си имайте едно наум.
За повечето жени, а и мъже тук дори самия факт, че този, с който контактуват живее извън пределите на България е достатъчен да събуди най - низшите страсти. Но се срещат и изключения, макар и рядко.
Имах приятел, който живееше в чужбина, в Испания по - точно и още живее там. Подходът му бе отблъскващ.. отстрани изглеждаше надменен. Ако искайте вярвайте за трите месеца заедно не той, аз плащах сметките по хотели, заведения, почти изцяло аз. Той свикна така, даже понякога ме дразнеше с думите: моята касичка. Мълчах. Ако отворех уста, щях да съжаля по - късно за думите си.
Научена съм или всичко или само моето. Май повече за зло, от колкото за добро. Идеята е, че тук залитаме в крайностите, това се отнася и за класите, характери, вкусове, вижданията за живота като цяло, бит.
С цената на огромни компромиси може да имате връзка с жена родена и живяла тук. Но за целта трябва да сте тук, не две седмици тук, шест месеца мейли.. така не се гради доверие. А, връзка без доверие е като къща без комин.
Лек ден!

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: ae8482f804
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   № 23, опита се да кажеш нещо, но какво точно никой не разбра. Я пробвай пак! Особено в частта за приятеля и как не си смеела да си отвориш устата. Какво точно препоръчваш с този пример?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: f920918db3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Авторе, въпросът ти от заглавието е изключително дразнещ! " Така ли се държат самотните жени които търсят нова връзка? "
1. Май ти си самотния, дето търси връзка!
2. Тя КАЗА ли ти, че е САМОТНА и че ТЪРСИ ВРЪЗКА!?
3 Аз съм такава, но ти не обръщаш внимание на нормални сериозни необвързани все още не раждали жени, нали!? А си падаш по кифли-използвачки! Еми хак да ти е!!!

ПС. И аз живея в чужбина, авторе, и не ми трябва мъж да ме издържа! Трябва ми такъв за любов! Ти такава предвалаш ли (НЕ на мен, принципен е въпроса)?? Или само екскурзийки предлагаш? Щото аз сама мога да си ги позволя, не мен ми трябва компания и любов на тези екскурзии! Аз не си падам по магазини на летището, падам си по плажове, романтика, забележителности и култура.

Ама ти си падаш по такива като тази- с дете (т. е. със сигурност иска финанси), а не с напълно необвързани, самостоятелни, успели "самотни жени, които търсят връзка"!! Пак повтарям- хак да ти е!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 4ea66739f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   До №24 от 23:

С примерът исках да покажа, че все още са останали жени, които не чакат на някой, а сами се оправят и то добре! И не само мъж може да изпадне в положение да носи някого на гръб било то от наивност, доброта, малодушие..
Мълчах си, защото каквото и да кажех щеше да се приеме като дребнавост.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: fb0988b191
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Авторе - жената може и да е хитра, ама и ти не падаш по-долу от нея по пресметливост. От начина ти на изразяване наистина личи, че си досаден дървен философ, потънал в незначителните детайли... Колкото тя е пресметлива, толкова и ти - само че тя очаква финансово подпомагане, а ти послушание и ако може всичко да става по твоя вкус и разбирания.
Та историята ти е "хем боли, хем сърби". Подкрепям пост 25 - май се хвърляш отчаяно на неподходящи с надеждата да стане чудо.
Но на мен ми е много интересно на колко години си?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: fb0988b191
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   И стига с тия БГ *урви и прочие - молски кифли има навсякъде по света, не само тук.
Как пък аз да не познавам лично нито една такава златотърсачка. Явно средата, в която се движите е такава - на необразовани и повърхностни хора.

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 6a60eec2b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   Номер 27, пак не каза/писа нещо смисклено...

Авторе, за да подаде жената Жалба срещу теб, значи има нещо, а какво - знаете единствено ти и тя, и вероятно няма да го споделиш тук. Ако си толкова печен и щедър, а жената е използвачка, що да спира да те дои по този начин?
Моето обяснение на ситуацията е, че си ревнив... а от там е възможно да си и агресивен, нещата обикновенно са свързани...
Вместо да търсиш тук хора, които да плюят по бившата ти приятелка /което не ти прави чест, каквото и да е станало/, вземи помисли ти какво направи за да се стигне до там? И pls, стига с този театър, че си света вода ненапита, а тя е дявол в овча кожа :)

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 8bc24457ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   до номер 25. Така се посмях на развихрения ти коментар! Чакай малко сега. Според теб разведената жена с дете НЕ бива да бъде обичана и приемана ли? Успокой се.

Аз не съм омъжвана, нямам дете и аз търся любовта. И ми е писнало да не ме оценяват, но не се нахвърлям така ожесточено.

Към автора : R. четох, четох, четох и честно да ти кажа има нещо дето не ми е както трябва. И не за друго, но тази жалба не се подава току така. Все трябва да има причина. Или дамата е луда, но кой бяга от "Канарски изкушения", питам? ! :)

S. 31

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 44cfe9a4f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   автора бил ревнив, стиснат, дребнав, дрън дрън,
жената е консуматор,
искала това, искала онова, ами да си печели, кой дава безплатен ремонт така... само балъците,
и защо по дяволите на първо място иска веднага облаги,
нима в това вижда любовта - тяхната връзка дори не е започнала, за съжаление повечето са така,
кой дава на нас мъжете и защо сме длъжни да го правим?
консуматорки ай сиктир, никва ценност нямате,
тука говориме за масовата част от жените

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: d215dc980d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   О, а вие мъжете страшни ценности имате - търсите си бърз и безплатен секс без усложнения. Е, да ама в тоя живот вече и мама на тати без пари не дава. Освен това жената е на 37 и с дете - за нея приоритет е сигурността, а не креватните забивки.
Та с две думи - ако искате да е*ете ще си плащате, ако искате да е*ете без да плащате - се оженете и си поемете семените обязаности. Истината не винаги е проста и никога чиста!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: f4c11e86b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   От Автора към номер 31

Напротив много е лесно, дори не наказуемо да пуснеш жалба срещу някои със следния текст.
Имахме връзка, след това се разделихме по причини които не искам да споменавам.
Сега се чувствам застрашена за себе си и детето защото мисля че бившия ми приятел би могъл да бъде агресивен.

Не че има кой знае какви последствия освен че го викат човека до кварталния да го запознаят със жалбата, да си каже неговата версия и да подпише декларация че няма да нарушава закоинте на БГ.
След това до 30 дни кварталния трябва да отговори на жалбоподателя.
Кварталния се съглси че това е губене на време и за него но такива са законите в БГ

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 6a60eec2b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Авторе, никой не спори че е трудно да се пусне жалба. Иде реч за това, че никой не се занимава с такива неща, ако няма защо...

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: b8915cc009
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Живеем в изключително комерсиален свят и е крайно време да свикнете с този факт!
Повечето самотни жени отдавна се стараят да бъдат напълно независими, отколкото да държат в обкръжението си някой смешник-фигурант, безполезен дори и за себе си!
Мъжете отдавна не са това, което бяха, и ако не хленчат постоянно, че професионалният им растеж е малък, заплатите - малки /за други малки работи тук няма да говорим/, има случаи, в които изпадат и в другата крайност - да ги гони грандоманията!
Не всички жени са комерсиални. Има и препатили, които отдавна не вярват в добрите ви намерения... Такава жена е в състояние да ви провокира, просто за да ви погледа сеира и левашките реакции!
Към автора - в публикациите ви прекалено голямо внимание отделихте на материалното във връзката ви, не почувствах емоцията ви към тази жена...
Ако не знаете какво е любов, накратко ще ви обясня - това е усещане, нещо различно от шумоленето на пари... Усещането да се задъхваш от щастие, че си намерил липсващата си половинка - тази, която те кара да се чувстваш съвършено цял - не по задължение и без всякакви кръчмарски везни...
При цялото ми уважение към Вас, защото наистина не ви познавам, още по-малко пък познавам Вашата любовна история, но замислете се все пак: коя пчела бяга от меда?
Сред целия блясък и екзотика, има нещо нагарчащо в цялата тази история...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker