Има ли въобще смисъл?!? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има ли въобще смисъл?!?
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 2667 пъти
Здравейте,

На 24 години съм от София и нямам приятелка, през живота си не съм правил секс и така и не мога да разбера къде е проблема и как да го реша. Имам добра работа със нормални доходи, нямам много приятели но поне смятам, че тези които имам са истински, не съм красавец но не смятам, че съм и грозен, по характер на съм душата на компанията, за непознати дори се раздавам и на мравката път правя дори приятелите ми ме бъзикат, че която мв взема ще ми се качи на главата но аз честно казано вече не вярвам да я срещна. Всичко иначе е прекрасно, добра работа, прекрасни родители, добри прятели но това, че вече толкова години нямам поне някаква искра, че някога и аз ще имам собствено семейство започва много сериозно да ме тормози и затова в последно време се чудя има ли смисал??

Всички момичета до сега през всичките тези години които съм харесвал винаги са ме възприемали като много добро момче, добър приятел и до там а после ги гледам с най-големите отрепки се хващат.

Моля без обиди защото и без това трудно се реших да напиша проблема си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: deb598f6b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, на 24 г. като мъж ти е рано да мислиш за семейство, но определено имаш проблем. Съветвам те да се обърнеш все пак към психоаналитик и да търсиш проблемите в себе си. Знам, че си мислиш, че другите (жените) са виновни, но от страни погледнато не е така. По принцип за всеки влак си има пътници и това, че за твоя няма НИКАКВИ пътници е проблем. Какво отблъсква жените у теб? Защо не можеш да изпиташ любов към някоя жена сам? Това не можем да знаем. Сяда се на дивана в кабинета на психоаналитика и пласт след пласт се опизнаваш сам с негова помощ. Намираш порблемите, които те ядат вътрешно и те правят я несигурен жените, я нервен, я отблъскващ.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: a0b9c3150a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Има ли въобще смисъл - какво, да живееш ли? ! ...
Моля те, та ти си съвсем нормален човек, само че защо така ти се получава, че накрая всички момичета "с най-големите отрепки се хващат" - дали е защото предимно такива момичета си харесвал? Има и добри момичета, които харесват добри момчета.

Разчупи малко, промени нещо в този прекрасен твой живот - нещо съвсем мъничко и незначително, даже в началото не е нужно да има пряка връзка с желанието ти да си обвързан. И се бори. Нещата ще се наредят, не губи време в разсъждения за това дали ще изпълниш навреме мисията за семейство и т. н.

Не знам какви отговори и съвети очакваш да получиш, но за въпроса дали има смисъл съм сигурна: разбира се, че има!

Поздрави:)

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 475e03777c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   По мои наблюдения, хората, които трудно намират партньор в живота си, е защото са прекалено взискателни или пък въобще не полагат никакъв труд, за да го срещнат, или пък избират неподходящи хора.
Твоят случай май е комбинация от второто и третото ми предложения. Щом момичетата, които харесваш, все се хващат с отрепки, то те са или някои златотърсачки, или просто нещо, което едва ли желаеш действително.
А и ти си мъж, ти трябва да ухажваш една жена, без обаче да я караш да се чувства сякаш може да си играе с теб, ако си прекалено добър, никоя няма да има интерес към теб, трябва да има някаква мистерия, закачка, тръпка, не бъди скучен, може би там е проблемът. Доста оскъдна информация, тъй че не мога да коментирам повече от това.
И жените харесваме уверени мъже, поне за мен това винаги е било ключово! Казваш, че всичко ти е наред, имай самочувствие, и не признавай пред жена, че не си имал връзка преди както и че не си правил секс докато не се задълбочат нещата /с една дума докато не те заобича/. И приеми, че случилото се досега е просто стечение на обстоятелства, тоест не се смятай за някакъв глупак, задето не си имал връзка с жена, това определено няма да ти помогне. Някои хора просто по-късно срещат любовта. Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 13ef1bd7b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Имам двама приятели, които чак след като бяха минали 30-те си хванаха за първи път приятелки и сега са щастливо женени с деца. Не че не са търсили просто бяха по скромни и единия все си харесваше момичета доста по-хубави от него поне според мен.... и все беше отрязван....
така че трябва да гледаш жените като характер и после по външност...

Ж31
Аз от 18години до сега минах през 2 сериозни връзки от по доста години пък нито съм семейна, нито деца имам... така че това не е гаранция че като си хванеш едно гадже ще си по щастлив и живота ти ще е по подреден... радвай се на живота, който имаш в момента и за нищо не се тормози... ще дойде времето и ще срещнеш човека за теб...

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 56c905a379
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Затова хората са измислили проститутките бе брат. Посети няколко от тях и като се открехнеш малко в секса ще видиш как другите момичета ще почнат да те забелязват поради факта, че като погледнеш 1 жена не мислиш само колко, как и кьде да и го туриш. Ти сега си им като домашен любимец... кой си ебе домашните любимци ми кажи :)

Ще ме извинявате за грубия език, но истината е една.

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 3e6565ac26
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Според мен това с проститутката не е решение. Това го правят само най-пропадналите типове. Аз съм момиче и не бих искала да бъда с момче което спи с проститутки. Не всичко в живота е секс, бе хора.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 0acf5e44ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Майка ми казваше навремето - Хубавите ябълки, прасетата ги ядат! И аз бях така, но се оправих. И ти ще се оправиш!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 7033bfdaa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Жените (поне повечето) понякога сме мазохисти. Колкото по-зле се държат с нас, толкова повече ги обичаме. От опит казвам, пък и не само. Жалко е наистина, но... Много рядко се осъзнаваме. Пък, и света в които живеем става все по-меркантилен, за жалост. Но, ти си малък още. Не губи надежда. Има и свестни, още между нас.
Ели

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker