На 42 влюбена до полуда, след 20 години брак - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

На 42 влюбена до полуда, след 20 години брак
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 5996 пъти
Здравейте! След 20 годишен спокоен брак се влюбих в човек, с който се познаваме отпреди 20год. Тогава той ме ухажваше, но нищо повече, допреди 2год, когато случайно попаднах на него във фейсбука. И се започна едно писане по цели нощи неможехме да се откъснем един от друг, беше по време на двумесечна командировка в чужбина. Той е разведен, но още в началото ми каза че има връзка от 7години, обича я и се надява след време да се съберат, защото тя в момента е омъжена. Това не ми попречи при завръщането ми да се срещнем, беше невероятня нощ, само се гушкахме нищо повече, но спокойствието което изпитвах с него ме побъркваше, само с него спирам да мисля и ми е толкова хубаво, той е любимия ми събеседник, който открих след толкова години, вкъщи отдавна бяхме спрели да говорим, той е човека, който ме кара да се усмихвам, той е човека който има отговор за всичко. Заради факта че бях все още семейна правихме секс чак след година, не се получи, каза ми че това че очаквам мн повече от тая връзка го спира. Колкото и смешно да звучи го направихме преди 2месеца и беше невероятно, аз съм в развод, не понасям изневярата. И така свободна, влюбена като хлапачка в човек обичащ друга. Лудостта нямала възрасти, побъркващо е.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: a314474f87
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   кофти за мъжа ти, децата и семейството. Егоизма гграници няма, не помася изневярата за това се развежда, ами и мъжа ти може да не понася разводите, какво правим тогава?

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 4b5bf193f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Значи ако правилно съм разбрал, той разведен, има си "гадже" от 7 години, която обаче е омъжена и в същото време се занимава с теб, при положение че и ти си омъжена.
Знаеш ли какво е това?
На това му се казва комплекс, вероятно се е развел защото жена му е изневерявала, или пък от малък се е повредил. За да ти стане по-ясно, това е човек, който изпитва тръпка само ако има конкуренция в лицето на нечий съпруг. По повредени хора от това няма, за съжаление в този меркантилен свят, това се приема за нещо нормално. Още през 19-ти век това е описано от Фройд като типаж.
Още по-лошото е, че след 20 години брак, ти решаваш че това ще бъде и твой фетиш или пък просто се подаваш на разни чувствени и сърцераздирателни думи.
Цялата тази илюзия един ден ще свърши и за двама ви, а грозната действителност след нея не искам дори да си я представям :)

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 8ab2c58b95
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Жена, ти на ред ли си? Да си зарежеш 20 годишния брак и да гониш дивото?
И на всичкото отгоре казваш, че новата ти любов обича друга??
Я слез на земята и не се излагай!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: c129dcddd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Дано бившия ти мъж да е добре!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: b09fbad12d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Защо хулиш, Авторката №1? Защо след като в други сайто възхвалявате връзки с 20 години разлика, с любоввици развели мъже и оставили децата на отглеждане на съпругите- даже ги възхвалявате и боготволите- защо? Тя поне коректно е постъпила и не е правила секс преди развода. Коко от вас са били верни на съпрузите си? Нали на всякъде тук в този сайт хулите и не спазвате правилата- до кога? Защо никой не дава съвети, а само хули? Авторката не е права- да, тя сама си го казва, но най- вероятно този развод не е само по повод стария приятел- защоно никой с никой не се развежда без дори да е правил секс. Така, че има и други поводи- вероятно това е била просто черешката. Не обвинявам, както и не оправдавам. Не съм Бог, а и не се виждам като безгрешна, ако някой се вижда такъм нека хули. Авторке, бъди щастлива, както и всички вие писатели!

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: a904f4f6c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   А после се оплаквате от мъжете си... Много грозна постъпка :(

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 7e5876cb42
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Да наистина е така-мъжа ми мн трудно го изживява, но единственото, което изпитвам към него е съжаление. Той винаги е бил като третото дете в семейството, никога не усетих мъжкото в него, когато децата пораснаха и останахме сами се оказа, че не се познаваме. Животът ни е се е въртял единствено около децата и техните проблеми и в един момент когато те си поеха пътя, всичко отиде по дяволите. Вечеряме в пълно мълчание, нямаме никакви общи теми на разговор, като съквартиранти сме.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 8a703fcce4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Ооооо, я стига! Какви деца, това е брак на 20 години, човек веднъж живее! Аз пък поздравявам авторката и бих и казала, че и разочарованието е възможно и може би е избързала с развода, но като жена, омъжена от 18 вече години / с доста пораснали "деца" /, я разбирам напълно! Нека си изживее емоцията, а и нима е по-добре като повечето мъже да кръшкаме с различни и после вкъщи да се надуваме, че имаме 20годишен брак!
Да не би нейният мъж да е бил единствено и единствено само с нея за цели 20! години????
Напълно разбирам, че ТОВА Е ЕДНА ЛУДОСТ, НО КАКВА ЛУДОСТ!! Много от нас могат само да си мечтаят за нещо такова на тази възраст! Какво, да запретне престилката и да захване плетката като е на 42 ли? Да става каквото ще, дори после да боли, нека си изживее тръпката, а нищо не се знае, може и да не е само тръпка, а да остане с този човек завинаги, често и така се случва в живота. Кой ще ни казва и кой ще ни забранява да изживеем една любов! Защо да се завързваме за една личност 20 години, особено след като децата отдавна вече не са деца е не са сукалчета и са си хванали своя път? Кой ще ни насилва да спим с един и същи човек 20 години и защо????
Запомнете едно - човек е един на 18, съвсем различен на 30 и изцяло променен на 40! Никой не може да знае какво е в сърцето и главата на тази жена! Ако на 20 е била влюбена в съпруга си, на 40 може пък да го е разлюбила, не всички любови са като в романите!
Авторке, бъди щастлива, само това мога да кажа! Дори нещата да се развалят, не съжалявай за нищо, животът е толкова толкова кратък! Изживей своето!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 8a703fcce4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   №1, напротив, не е егоизъм, а смелост и то, голяма. Жената е излязла с честност и е прекратила брака си, за да не влиза в лъжа и измама. Кой си ти, че да я съдиш? Ако има 20 годишен брак, се предполага, че децата и не са на 2 и на 3 годинки, нали? По-честно ли щеше да е да спи с него и после да легне до съпруга си? Да, сигурно, защото мъжете обикновено точно така постъпват. Аз я подкрепям! не разбрахте ли, че понякога наистина става дума за ЛЮБОВ, а не за секс??
ж, 39г

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 06575493ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Както се казва - никога не е късно да станеш за резил!

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 7ca4636156
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   До авторката: По-добре развод, отколкото да имаш още едно "дете" и да го съжаляваш. Също така намирам за нормално една връзка да се прекрати, след като не те удовлетворява. Около мен повечето са разведени и всеки ме пита още ли съм с него :) Имам и странична връзка, но нямам големи очаквания и се опитавам да не се вкарвам във филми. Просто така се чувствам добре и не, в главата ми не е само секс, но и никога не съм се клела във вярност докато смъртта ни раздели, дрън-дрън... Така че, за себе си смятам, че съм права...

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 8a703fcce4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ ВСИЧКИ ТУК : Я да пишат само тези, които имат поне 15годишен брак! Мнението на повечето писали в такива теми са на хора, които едва самите са навършили 20 години, те НЯМА КАК ДА ЗНАЯТ и да разберат какво означава да живееш с някого 20 години! И най-прекрасният брак няма как да е прекрасен след 20 години съжителство, разберете! Колко мъже са писали тук, я кажете! Колко мъже от вас са спали 20 години само със жена си, хайде де, кажете! Сигурно само тези, които са 28ми набор??

Аз подкрепям авторката. Никой не може да каже права ли е, крива ли е, мъжът и бил горкия, ами щом така е станало, Господ гледа, може пък и той да не е света вода, нали? Хората са живи същества, растат, остаряват, чувстват, променят се, взимат различни решения в живота. Единствено на президента можем да му държим сметка, какво да съдим една жена на 42, която е видяла и патила достатъчно в този живот, че да си позволи да се влюби! Колко от вас са толкова честни и велики, че биха издържали на 20 години брак? Изобщо има ли такъв тука?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 8a703fcce4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Бившият мъж на авторката не е малко влюбено дете, така че престанете да го съжалявате. Едва ли той ще остане сам след раздялата. Тук не се говори за младо семейство с две малки дечица, а за зрели хора, чиято връзка е изчерпана и употребена. Много от нас остават в такава връзка само по навик и при първа възможност мъжът изневерява, нали? Защо да си причиняват това взаимно? По-добре е да са ЩАСТЛИВИ РАЗДЕЛЕНИ, отколкото нещастни заедно. Не живеем в Средновековието, какво ви става? Жената се развежда и толкова. Не лъже, не се крие, не мами. Да не мислите, че въпреки влюбеността в другия, и е лесно да загърби 20годишно съжителство? Не сочете с пръст и не съдете, а попитайте себе си колко пъти излъгахте, колко пъти флиртувахте с друг/а, колко пъти изневерихте, преди още да сте създали семейство, колко деца отгледахте и на колко сте години, че да давате акъл и да съдите?

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 92f2dc2ed4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Номер 15, ти изкара дългото съжителство по-кошмарно от затвор. Ами на който не му изнася си събира багажа и си заминава. Какво искате, да седнем и да ви съжаляваме, че сте изтърпели "великите мъки" на дългия брак ли? Никой не ви е карал насила. Сега ще гракнете "ама то заради децата", глупости заради децата. Просто така ви е по-удобно, любовник/ца навън и съпруг/а вкъщи. Развеждате се чак, когато сте сигурни, че сте напълно независими от бившата/бившия във всякакво естество. И тогава хич не мислите за децата, нали! Така, че не ревете наляво-надясно колко ви е било трудно, никой не ви е карал нито да се събирате, нито да стоите заедно.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: f432ef0793
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Какъв е извода:
Като се ожениш на 20, на 40 се развеждаш, имаш няколко авантюри, и после си умираш самичък!
Като се ожениш на 30 на 50 ти е късно за развод че си знаеш че сам се пукнеш, и така и да кръшнеш си трайкъш че да има с кой да си умреш! че иначе никой няма да те вземе

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 01d2428875
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

21.   Е, нищо ново под слънцето. И моята така, след 22 години брак, на 47 г. яхна метлата и се впусна в морето на любовта. Сега е на 52 сама и безработна, отрезвяла, но след дъжд качулка както се казва. Синовете ни са в чужбина и нямат намерение да се връщат. Родитилите и починаха. От любовника няма и следа, обещавал, ебал и побягнал. Останах и само аз - ужасният бивш съпруг, бащата на децата и, и чак сега се сети, че аз съм бил най-важния човек в живота и. Айде, стига бе...

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 79570ca1c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   21 понякога ни се иска да ни показват интерес, желание, малко романтика, нищо че другия може да иска само секс. Да не говорим, че хората си омръзва, всички искаме тръпка, за съжаление ни излиза скъпо понякога... Затова ако се изневерява се прави за една вечер, жените сме влюбчиви...

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 458e0ce347
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Е, номер 21, това не е задължителен сценарий. Аз след 16 години брак се разведох горе-долу по причините като авторката, но ние вечеряхме даже не в пълно мълчание, а в различни стаи. Аз в кухнята, а той - в хола пред телевизора. Заедно на маса сядахме само на Нова година. Спяхме също в различни стаи. Е, на 16-та година се влюбих в друг мъж, също женен, вдигнал ръце от жена си и напълно отчаян. И двамата се разведохме и след 6-годишна връзка и хиляди перипетии тази пролет сключихме брак. В момента аз съм на 49 години, а той на 40. Най-после и двамата разбрахме какво е истинско семейство, любов и отношения, каквито не бяхме имали с бившите си партньори.
Но историята на авторката е различна. Моят съпруг беше готов морета да преплува, но само и само да е с мен. И го направи! Докато обекта на нейните чувства е влюбен в друга. В такава ситуация аз също като нея бих напуснала мъжа си, но бих разчитала единствено и само на себе си. Т.е. прагматично бих си уредила живота добре, пък емоциите са си емоции.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: b243e63be0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Жените са най-глупавите животни на Земята.
Никъв морал, най обикновено първично животно.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: d387197907
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Къде е влюбената 50годишна хлапачка да опише как върви голямата и любов днес?

 
  ...

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: cb59d73aba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   До 23. Твоето е изключение, а не пишеш и за деца.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: a743143ecc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Браво за смелостта! Пожелавам ти да си много щастлива. Животът е твърде кратък, за да го живеем заради хорското мнение.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: e6e4c00a5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   От дамата на 50 - мен ли визираш, номер 25? Тук съм и следя всички теми... Но щом толкова ви дразня с мненията си, вече избягвам да пиша. Иначе, връзката ми с младото гадже върви перфектно. Не виждам защо не трябва да се влюбваме след 40 години. Забранено ли е? !

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 7990214ac4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   До номер 15:

Ами, ето аз съм с 18 год. брак... и знаеш ли, нито ми е омръзнал съпруга.. нито съм му изневерявала... нито съм изпитвала нужда да го правя, нито са ми шарили очичките по чужди мъже... и т. н...
До човек си е, недей така... до Самоуважение, Самочувствие, Увереност, Гордост... и да, хубава жена съм... но не съм Глупава. И знаеш ли, съпругът ми е, първият ми интимен партньор... виждала съм, как точат лиги разни мъже по мен... а на мен, не ми пука и съм горда от това, че само Моят мъж ме е имал...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker