Родителите ми не искат да съм с него - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Родителите ми не искат да съм с него
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 1955 пъти
Здравейте, аз съм на 20 и искам да споделя проблема си, защото отчаяно се нуждая от съвет.

Всичко започна преди година и половина когато намерих приятел и се събрахме. Всичко вървеше добре, с нашите се разбираше, ние се разбирахме, с една дума, всичко беше ок. Към края на май 2012 почнахме да се караме за всяко нещо, той беше задлъжнял на няколко човека с пари и нашите разбраха и се разделихме. В края на лятото аз го потърсих да се съберем отново, но нашите бяха абсолютно против. И въпреки това се събрахме. Така лека полека аз започнах все по- често да оставам да спя в тях и накрая заживяхме заедно. Но се повтори същото нещо от лятото, той пак задлъжня на определени хора, с повече пари този път.

Заплашваха го, а покрай него и мен. Нашите пак разбраха и ме прибраха вкъщи. В момента са по- категорични от всякога, че няма да ме допуснат отново до него, против това са. А аз искам да съм с него, да се опитаме да вървим нагоре и да създаваме бъдеще. Единственото което ме спира е да не съм отишла все още при него е майка ми, защото тя го понася много тежко, много изстрада и ме е страх да не се поболее от мъка. Но искам да не се разделяме с него, и да не се мъчат нашите. Знам, че искам невъзможното.

Помогнете, посъветвайте ме, как да постъпя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 9fd725e8f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом си пълнолетна и си над 18 години вашите нищо не могат да ти кажат, затова ако го обичаш си отиди при него и си гледайте живота :)
На майка ти й обясни, че ти вече си достатъчно голяма да се оправяш сама... поговорете, защото тя явно още те мисли за "малко момиченце"

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: f7691c8022
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Според мене няма да имаш бъдеще с такъв мъж, който може само да трупа дългове. Край него и ти ще страдаш, а когато някой ден започнеш работа, почти всичките ти пари ще отиват за изплащане на неговите дългове. По добре се откажи от него.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 7ac354d515
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Родителите често имат право. Ти си само на 20, можеш да вземаш свои собствени решения. Но помисли добре - имаш ли перспектива и бъдеще с този човек? !

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 50c428978c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен, родителите нямат право да се месят в личния живот на ПОРАСТНАЛИТЕ си деца. Да, дори да имат право - всеки има право на грешките си. Който взима правата на децата си да решават, после носи и отговорността. Авторката винаги ще обвинява родителите си, ако после завърже нещастна връзка с избран от тях мъж, недай си боже се разведе...
Мъжът ми е с 20 г. по-голям от мен и в началото нашите не го приемаха, но бяха достатачно интелигентни да не ми се бъркат, а и аз бях финансово и пространствено независима от тях и практически нямаха думата. Днес са щастливи баба и дядо, аз съм щастливо омъжена за този човек от 10 и нагоре годинки и не съжаляват, че не са ми се бъркали. Авторке, не позволявай други да определят живота ти, пълнолетна си, но знай, че ще си носиш и сама последиците

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: b4d7ac4e96
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Кво бъдеще може да имаш с гангстер? Иначе номер 7 - оженила си се на 15 или?

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 3e5565cde4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Боже момиче.. Ти си на 20 години.. никой не може да ти каже какво да правиш. Вземаш си го и заминавате за някъде (ако толкова те е страх или има много неприятности) може да отидете в чужбина примерно. Някъде където ще успеете да се установите (това е просто 1 вариант)!!

Но пък от друга страна ако не се чувстваш сигурна с него по добре го зарежи и си потърси друг. Винаги ще има някой друг който ще те кара да се чувстваш както си искала. Дай шанс и на други ;))!

- // J // -

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker