Майка ми не позволява да съм щастлив със приятелката ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Майка ми не позволява да съм щастлив със приятелката ми
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 2800 пъти
Историята е следната на 17 години съм след няколко месеца ще направя 18, имам си приятелка 1 година по голяма от мен. Обаче тъй като съм на 17 години и нищо не мога да направя а съм вече 1 година с приятелката ми.

Преди да станем гаджета с приятелката ми бяхме много само приятели обаче майка ми решила да ме раздели със нея дори и като приятели защото не била за мен и тем подобни глупости. И направи следното без моето знание, засекли се на улицата и майка ми дръпнала приятелката ми настрана и казала да не се занимава с мен и такива глупости. Като разбрах просто полудях приятелката ми не искаше да ме погледне беше в правото си. Минаха 2 месеца без да си проговорим аз усилено се опитвах да убедя майка ми да се здобря с нея и така от 15 минутки стоене при нея стигнахме до дни нали с позволението на майка ми. Разбира се приятелката ми ми прости и бях на седмото небе. Мина се 1 щастлива година и снощи обаче майка ми ме пита дали не ходя с това момиче ( тя не знае че ходим от 1 година не и казах щот ме е страх да не направи нещо такова) аз нали казах не. И майка ми ми каза че не била пак за мен не трябвало да и обръщам много внимание иска да се одтръпна пак от нея. Разберете ме много ми е мъчно и ме боли от това което казва майка ми и иска да направя. А приятелката ми е най великолепното момиче кара ме да се чувствам щастлив по неописуем начин. Не мога да разбера защо майка ми иска това отново като ме е виждала през тези месеци че съм щастлив незнам. Моля Ви помогнете ми кажете какво да правя как да говоря с майка ми какво да правя като цяло. Не съм казвал на приятелката ми това което е казала майка ми. Просто ме видя че не съм в настроение и нали и казах че не искам да я изгубя и тя каза че никой няма да ни раздели но ме е страх да и кажа това което каза майка ми. Моля Ви помагайте не искам да изгубя приятелката си много се обичаме ама много познаваме се от много малки и много се обичаме не искам да се разделям. Моля Ви помогнете ми :) Ще съм Ви благодарен!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: 5cfce916be
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Времето ще покаже, дали ще устои любовта ви. Ти готов ли си за за самостоятелен живот? Не си, така че съобразявай се с волята на майка си. И между другото, нямаш ли родителска благословия за каквото и да е начинание, няма да бъдеш щастлив. Ако момичето също те обича, както ти него, ще дойде времето да бъдете заедно, защото взаимността е Божия благословия. Вярвай с цялото си сърце и душа.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 0d0a890c5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Кажи на майкати че няма никакво право да се бърка в живата ти а ди гледа нейния. И да предопредиш приятелката си да не се впечетлява ако майкати и каже нещо. Но аз мисля че майкати просто не иска да си загуби синчето. Успех

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 458c6f31a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Пропускаш най-важното - какви причини изтъква майка ти за несъгласието си. Самият ти май не се интересуваш от това, а просто си заслепен от влюбването. Питай я, след това допълни тук в историята или създай нова, и тогава очаквай полезни съвети. ;)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 1d94150c7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами дръж се като мъж, защо майка ти трябва да решава с кое момиче да имаш връзка. Обясни й, че не ти харесва това, че се бърка в личния ти живот и избира приятелките ти вместо теб.
P. S. Няма да е зле да поработиш над правописа си, защото е под всякаква критика. Предстоят ти изпити и матури все пак, а не виждам как би ги взел успешно по този начин. :)

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: ea6777a1f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   мъж на 18 години, пък майка му ще му казва с кого да общува. Смях.

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 0ed2d08c21
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ама как и даваш право да се бърка в живота ти.. Твои си е живота... Нали тя не е с нея.. Просто ако обичаш приятелката си ще и се опълчиш и ще видиш как ще млъкне на бързо..

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 19c3272c9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хубаво е, че уважаваш майка си, така и трябва, но щом те е страх от нея, честно казано, ако съм на мястото на приятелката ти няма да искам да се занимавам с мамино синче :). Мисля, че по културен начин трябва да й покажеш, че вече не си сополивото й момченце. Просто по цивилизован начин и покажи с действията си, че вече си отговорен, млад, зрял младеж, който разбира свойството и значението на постъпките си. Инак цял живот ще й стоиш до полата, все пак си мъж, няма да си вечно до мама.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 5778bd9faf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Кажи на майка ти, че животът си е твой и че няма право да ти се меси.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 29bf099f65
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   ОТ АВТОРА: Говорил съм както ме посъветвахте много пъти обяснил съм и че не трябва да се бърка в живота ми и тем подобни нали да ме остави на мира с една дума. Окей има ефект 1 седмица и след 1 седмица като се позабрави малко разговора и пак почва същите номера и така е винаги :@ почвам да се изнервям вече наистина много :@ какво да правя???

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 6d6cead0e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   На този етап стискай зъби. Ще трябва явно да избираш между приятелката и майка си. Много труден, но много пъти в живота, наложителен избор. Преди него обаче първо трябва да си финансово независим, второ - Мъж и трето - готов да поемеш всички следващи негативи от решението си! Родителите по правило искат най-доброто за децата си. Дали техните виждания най-добри е друга тема. Ти дали наистина виждаш нещата реално, дали не си заслепен любов, специално поднесено сексуално удоволствие с известни користни цели? Мисли, наблюдавай! Така се вземат съдбоносни решения в живота.

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 7a0d83be6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Пичага аз съм в подобно положение и страдам адски много не пропилявай възможноста си да си с момичето което обичаш. На 18 си тропни с крак и покажи на майка ти че тя не може да ти се меша в живота и се раздавай с приятелката си ;)

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 2886d8441b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Хах леле боже. Добре, че нямам приятелка. Моята майка е същата. Последно бях гадже с една на твоите години, но майка ми каза, че момичето прави интриги и доре, че се разделих с нея. На 28 съм

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker