Каква трябва да е идеалната жена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Каква трябва да е идеалната жена
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 4334 пъти
Може да има такива теми в Интернет и дори тук в Spodeli. net, но тази тема е малко по различна..

Всеки мъж иска да да има жена с хубаво тяло, да е красива, умна, да харесва това което и той, да му дава да пие и да му носи бира когато той поиска =D.. въобще едва ли не робиня!!

Въпроса ми е малко по различен. Въпроса ми е към вас мъжете, а и към жените. Каква според вас трябва да бъде идеалната жена. Да оставим на страна, че трябва да бъде красива с хубаво тяло и т. н подробности за външния вид. Ясно е, че няма такава жена.. всеки мъж и всяка жена си има добри и лоши страни, недостатъци и т. н

Общо казано според вас мъжете и жените каква трябва да бъде идеалната жена за да бъдеш с нея (повече от година) и може би да опитате да имате съвместен живот, да живеете заедно някъде и всичко останало. Каква искате да бъде тази жена.. какво трябва да умее и какво не.. каква трябва да бъде в леглото.. как трябва да се държи с вас, с приятелите ви, родителите ви или въобще как трябва да се държи когато излезете някъде на среща (кафе, ресторант няма значение къде)..

- J //

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: 7e0b1091f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защо питаш, решила си да ставаш генен инженер ли :D Сега сериозно, наистина ли очакваш готова рецепта за "идеалност" - първо, идеални неща/хора няма; второ, хората, близки до перфектното, за мен са досадни и скучни; трето, колкото мъже, толкова и търсения, за един една жена е идеалната, за друг друга... Абе, толкова ли са ни важни мъжете, че да искаме да се представим за идеални пред тях...?

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: e7dc2c6453
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Дама в обществото и к*рва в леглото ;)
Момиче съм.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 7c5cdd4515
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   СТ1: Ами точно определен идеал няма. Всеки си има свой собствен. Аз мисля че за всеки си има някой идеален и рано или късно се намират. На зададената от теб тема може само всеки да каже какво цени в отсрещния пол. Аз примерно искам приятелката ми е красива умна и с чувство за хумор да има собствено мнение а не да е със синдром на огледалото. Трябва задължително да цени всичко дали без значение дали е човек или животно. Да е щура купонджиика с която мога да се забавляваме постоянно.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 676a5a3f19
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   имаше един виц:
Пена се събудила сутринта, издоила кравата, извела я на паша, събудила децата, нахранила ги, наточила косата, отишла на полето, косила, жънала, насякла дърва, приготвила обяд, нахранила децата, прибрала кравата, след това косила до вечерта, върнала се, приготвила вечеря, нахранила децата, изкъпала ги, почистила, седнала и изяла един комат хляб и легнала да спи с чувство за изпълнен дълг... обаче изведнъж скочила ужасена:
- Божке, оставих Вуте ненаебан!

:-) ей това е идеалната жена

#

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: bc78a1137f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   :Д

Обичаната. А при малко повече късмет тя може да се окаже идеалната.. ЗА ТЕБ! /Нещо много важно - за теб/

Всеки среща идеалния, милион пъти.. Защото за всеки миг имаш различен идеал.

П. С. Аз ли съм първата осмелила се, да коментира яко глуповатата тема.. :Д

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: a7c703b0bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Говориш за това, сякаш става въпрос за кола по поръчка. Едно ще ти кажа. Ако целенасочено търсиш връзка и подбираш партнъор, според някакви твои кухи критерий, то ти си обърнала гръб на всички свои шансове да намериш истинска обич.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 0bb23e5743
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Няма идеална жена, но лично за мен жената трябва да бъде: ВЯРНА, добре изглеждаща (не казвам манекенка) и подържана, но не заради колегите си в работата, а заради мъжа си. Жената трябва да зачита авторитета на мъжа, никога да не го прекъсва пред приятели, нито да му се налага, нито да го иронизира. Жената следва да е старателна домакиня, да не е мързелива, да уважава родителите на мъжа, да приема мъжа си с неговите недостатъци. Една добра жена следва да не отказва секс на мъжа си и да влага страст в това си съпружеско задължение. Жената не бива да тормози мъжа си за пари, нито да подкопава мъжкото му достойнство, ако да речем мъжа е в период на криза, а напротив да го подкрепя. Жената следва да бъде кротка, нежна и ВЯРНА. Това последното днес е рядко и когато се появят проблеми в отношенията, обикновено на женския мозък единственото, което му хрумва е да се наебе с някой друг, от което често се стига до лични катастрофи за жената, мъжа и децата.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 13b299992a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Въпроса е просто уникален, хме е въпрос, хем отговаря на 50 % от въпроса, сиреч това е въпрос с половин отговоримплантиран вътре.
Моя отговор е:
-Авторе за най-елементарните неща ли пускаш теми, защо тези неща ли ти липсват? !

7хоПИф <---

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 816407cc54
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Този въпрос е стар, почти колкото и Библията.
Никой не може да ти отговори.
Защото, отговора за всеки е различен.
Ужас-то страшна тема.. :::::Да си умреш от гъдел.
Ели.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 9cb6741fd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   За мен няма идеална жена. Просто искам жена, която да ме обича и да ме харесва такъв, какъвто съм. Да не е лицемерка, да е правила секс само с мен, т. е. да е девствена, когато се оженим. Искам не само аз, а и моите родители да я харесват и разбира се това да е взаимно. :) Не е важен външният вид. Дори бих казал, че жените, които са красиви и имат хубави тела са по-надменни, защото имат по-високо самочувствие. Просто най-важното е жената, но и мъжът и двамата да са влюбени един в друг. Важно е те взаимно да се харесват такива, каквито са и родителите им да са съгласни те да се оженят. Това е всичко - факт.

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 1dbb921c2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Трябва да бъде най-вече лоялна и обичлива. Качества, които вече трудно се намират в хората..

М

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 4460d1b759
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Няма рецепта, няма идеални хора, няма и идеални жени... Всичко е относително, всеки има различни идеали за живота, за жените, за мъжете и т. н. Всеки се чувства щастлив с различни неща - един е щастлив, защото е успял да си купи кола, друг телефон, трети, защото е здрав, четвърти, защото въобще има някой до него и т. н.
Важното за теб е кое прави теб щастлива и да намериш човек, който е щастлив с теб, т. е. един вид ти да отговаряш на неговата представа за щастие... И дори и това да се случи някой ден - то тогава не е сигурно колко точно ще е продължителността на това щастие, т. е. пак опираме до относителността на нещата в живота... така, че недей да му мислиш много...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: baf6f4a8b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Най-важното е да е осъзнала, че идеални са само мъртвите и неродените. Гаранция, че подобна жена няма да си хаби енергията, опитвайки се да покрие чужди стандарти и няма да има нереалистични претенции към половинката си.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 8cda714ba1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Да не пише истории в сподели...

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 51d786274a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Аз не искам идеална жена и за мен няма идеални. Но има уникални. Искам тя да цени индивидуалността си, да има характер. Да няма табута и да не си поставя ограничение, или забранени теми и деиствия, мечти и тнк. Да е земна, да носи и по нещо романтично в себе си. Накратко да е човечна и чувствена. За какво са ми съвършенности, ще обичам нейните несъвършенности и слабости, както и силните и страни.

ПП. Някои от писалите се самозабравят в да се правят на много остроумни. Темата е написана, давайте мнения без да се правите на интересни и без да се откланяте от темата.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 5c0fc4ba65
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Идеалната жена е тази, която е себе си и умее освен да дава, и да изисква. За такива като № 7 успешен вариант е да си вземат домашен любимец. Минусът е, че дори те имат характер. Понятията кротка, нежна и вярна не изключват наличието на характер, самоуважение и умение да отстояваш себе си. Да не говорим, че в доста повече случаи на мъжкия мозък обикновено му хрумва да се наебе с някоя друга, за което дори не е нужно да има проблеми в отношенията.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: b8e431fc25
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   // Автора // : Много идиотски коментари прочетох и искам да кажа. Първо аз съм момче!! Второ говорих за качествата на една жена. Какво трябва да умее тя за да е добра приятелка, жена, съпруга, майка и т. н.. Попитах какви качества трябва да притежава една жена за да бъде харесвана едва ли не от всички. 99 от 100 мъже да я харесат (ако ме разбирате).. Наистина прочетете внимателно какво пиша..

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 90cc6ad36b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Хаха. Идеалната жена... има ли такова животно. Цял живот я търся и ако се опитам да направя от 100 една, може и да се получи нещо. Въпросът е твърде субективен, за да се получи обективен отговор, но ще нахвърлям малко нюанси, отговарящи за субект като мен.... Секси тип(манекенкте нямат шанс и пълните също).... Да започнем с професионализъмът и задълженията от темата "Права и задължения"... Да има диплом за майстор готвач и опит в сервирането. Да има добро отношение към децата(свой и заварени), като им отделя необходимото внимание и грижи. Събуждане, обличане, хранене, водене и взимане от детската градина или училище. Да е възпитана и интелигентна и да им предава възпитанието си както подобава за да има ефект... Да обича животните и да се грижи за кучето ми. Ако може да докаже, че ме обича повече от него (кучето), ще получи необходимата доза обич и от мен. Кучето е несменяем титуляр, а тя трябва да се докаже, че не е времено явление. Трябва да го извежда всяка сутрин, преди да е събудила децата и да му събира фекалиите в найлонов плик. Да го храни един път на ден(вечер) и да го извежда вечер преди лягане.... Да борави със всякакъв вид техника (механична, автоматична и ръчна), за подържане на идеална чистота и ред в къща на 3 етажа, която да смята за своя собствена, въпреки че не е... Да има елементарни познания по градинарство и техническа грамотност при използването на косачка и градинарска ножица, за да подържа в перфектен вид тревата и цветята. Тревата се постригва два пъти седмично от площ 600 квадрата. Всеки втори ден, трябва да чисти плевелите с отверка или ръце.... Сезона края на май и средата на септември, трябва да подържа и чисти басейна в градината всеки втори ден, като за целта трябва да има технически познания за помпи, дюзи, филтри, хапчета и водна прахосмукачка. Зъдължително, трябва да има шофьорска книжка, за да може да води децата на училище или детска градина и да пазарува един път седмично, като зарежда хладилниците и фризерите със всичко необходимо, като за края на светът. Да ходи на работа(може и за 4 часа дневно), не заради парите, а за да няма време да си мисли за глупости... Права:Равноправен член на тази райска приказка(кучето, децата и тя). Аз не влизам в това число защото играя ролята на Господ. Неограничен лимит на средства, дебитни и кредитни карти(Виза и Мастеркарт). Съботата е свободен ден само за нея, в който се включва любимото занимание наречено "шопинг" и срещи с приятелки. Тя е единствената, която избира дестинация за почивка(лятна или зимна) и разпускане за уикенд( определен от нея)... Характер:Да се събужда с усмивка и да заспива с нея. Да не задава въпроси, на който знае, че няма да получи отговор. Да бъде възпитано мила и грижовна, към мен и всички останали в къщата. Да бъде винаги готова за секс, докато готви и чисти, за да усети приятната пауза между задълженията си на домакиня. Сутрин да ме събужда със свирка а вечер да ме приспива с нея. Задължително, трябва да има няколко разкрепостени приятелки с вид на изкушения, които отвреме на време, ще бъдат включвани в сексуалното и израстване, за да има конкуренция и да не се мисли за незаменима... Е, накрая... ако някоя се припознае, да намери начин да ми се обади... Мога да я включа в пробен период:)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 5c0fc4ba65
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   20, и накрая идеалната взела, че се усетила, че си твърде обикновен за нея и приказката взела, че свършила, преди да е почнала.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 8d2abb6bdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   От 20 до 21... Усмихвай се повече:) Ако нямаш чуство за хумор, немога да ти помогна, но.... сетих се.... На площад Славейков, имаше един възрастен човек, който продаваше антики шедьоври. Мисля че съм мернал "Какво значи чуство за хумор(книжка за начинаещи)", ако е още жив, и ако не са я изкупили, може да ти бъде от полза. Дано да имаш късмет...

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 4ecb3cedf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Съгласен съм със 21, звучи реално.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 4e94cc8912
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Идеалната жена е супер еротична и готви по жартиери, чисти с прахосмукачката само по прашки. Абе с едно изречение тя е голяма чистница. Поддържа външния си вид и се гордее със себе си. Обича да танцува и може да пее красиво като славей. Забавна е, харесва й да купонясва с приятелки и иска да предразполага към усмивки и щастие всички хора, които обича. Към децата е изключително грижовна и може да убие за тях. Обича животните и грижата за тях не я обременява. Много е интелигентна и ерудирана и знае как да реагира адекватно във всяка ситуация. Не се страхува или срамува от каквато и да е работа, стига да не й накърнява достойнството. Има свой характер, лично мнение винаги и принципи, които трудно нарушава. В секса не е извратена, но е страстна до полуда. Обича истинските и стойностни взаимоотношения. Любовта е до гроб за нея. Злобата, завистта и лицемерието не са й понятни. Подкрепя мъжа си, насочва го и се грижи за него. Тя е най-добрият му приятел и нямат тайни един от друг.
Това съм аз!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: ccfe26888b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Уау! Номер 26, тежко го раздаваш. Направо идвам и те отнасям. Много точно и хубаво си казала нещата. Но все пак знаем идеални хора няма. А и не е необходимо, понякога красотата е и в малките несъвършенства.

K-Man

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 1669c2ac7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Интересно как се готви по жартиери и се чисти по прашка пред децата?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: bca0156638
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   ИДЕАЛНАТА ЖЕНА ЗА ЕДИН МЪЖ Е ИДЕАЛНАТА НЕГОВА ПОЛОВИНКА, С КОЯТО СТАВАТ ЕДНО ЦЯЛО. ТОВА СЕ ЧУВСТВА, НЕ СЕ ОПРЕДЕЛЯ ОТ ПРЕДВАРИТЕЛНИ УСЛОВИЯ.

Точно затова някои от нас не се женят за красивата русокоса Барби с прашки, а за момичето, което ги е впечатлило и е паснало на характера ни. За момчето от село момиче, което знае да работи и не е мързеливо е добре, за джентълмена умна дама с образование ще е добре, това е тема без начало и край.

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: bca0156638
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   И на идеалните жени им изневеряват, така че не се коси, бъди си си ти.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: bca0156638
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   " и подържана, но не заради колегите си в работата, а заради мъжа си. ", № 7, не смяташ ли, че една жена и един мъж трябва да се поддържат преди всичко от себе уважение и заради себе си на първо място, а не заради мъжа си???? Ти май се казваш ВУТЕ :DDDDDDD

Аз се поддържам заради себе си, заради семейството си, което включва съпруга, децата, близките. Заради приятелите и заради доброто настроение на собственото ми аз, когато съм чиста, спретната, с прическа и приятни дрехи. Специално се приготвям за мъжа си, когато сме сами и тогава дрехите и гримът са напълно други, ако ме разбираш. Тогава съм такава само за него. Но не си мия лицето сутрин и не си реша косата, отивайки на работа заради колега или заради случайните минувачи, както правят доста момичета напоследък, излагайки задниците си на показ на децата ми и всчики заобикалящи, това вече не е поддържане и би трябвало да е запазено само за определени хора и поводи.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: bca0156638
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Към № 10, тази, която ще вземеш и е девствена и не е красива или поне хубавка, скоро ще ти омръзне и ще хукнеш по други. Тежко и горко от такива мъже-башибозуци! Ако щеш, я зачули с кърпа да не я виждат останалите мъже. Интересно, а какво ще ти предложи в секса една девственица?

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 4e94cc8912
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   От номер 26 към :
Номер 28 - Децата ходят на градина или на училище или не всички семейства имат деца. Не си купувам жартиери, за да ги показвам пред децата. Едва ли някоя жена ги купува, за да ги показва на децата или на родителите си. Въобще въпросът е доста неуместен и въобще не е на място!
Номер 29 - Всички мъже, които са ме ухажвали, са искали да се оженят за мен. Преподавала съм в университет и в момента имам собствен бизнес и въобще не зная за какви селски момчета и необразовани барбита говориш? Съпругът ми е уважаван инженер и не е с чалга манталитет! Мисля, че да обиждаш хората, родени на село не ти прави чест. Имам чувство за хумор и затова ще ти кажа, че грозната чернокоса баба Яга с на баба ти гащите те чака :)
Номер 30 - Винаги съм казвала, че един мъж и най-красивата и добра жена да има пак изневерява. От лични наблюдения знам, че жените понякога изневеряват повече. За изневеряващите мога да кажа, че или им липсва нещо или са много комплексирани хора, неоценяващи човека до себе си. Е все пак, колкото и да не им се вярва на някой хора, има и такива които не изневеряват, защото са щастливи заедно. Но за съжаление в днешно време рядко има двойки, които са един за друг за цял живот. Това ме натъжава, но е факт. Това за изневярата е доста дълга тема за обсъждане и затова ще я приключа само с едно изречение - На идеалната жена не й изневерява идеалния мъж:)

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 2621f782bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Какьвто сьм аз - такава да е и тя. Казват, че нямало 2 едни и сьщи човека... няма идеална жена.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 0694cd8db1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Идеалната жена..Най-важното е характерът.По-характер ако нестава всичко останало губи значение.Нетрябва да е ходила с много мъже.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker