Не издържам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не издържам
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 3539 пъти
Не пиша тук за първи път. До сега съм получавала, както добри съвети така и упреци. И все пак искам да споделя отново. От около 6 месеца съм се привързала силно към едно момче. Бяхме приятели, после засилихме контактите, пишехме си постоянно, излизахме, опознахме се и признахме един на друг за чувствата си. Наскоро наша обща позната имаше рожден ден и покрай него се сближихме още повече, понеже двамата се занимавахме с купуването на подарък и т. н. Може би в началото трябваше да спомена но пропуснах... след като изяснихме как стоят нещата между нас той ми каза, че заради разстоянието (учи в софия) не може да се получи. Но тогава не се отдръпна както очаквах. И че покрай пози рожден ден сякаш бяхме забравили за пречките. Всичко беше прекрасно. За съжаление в момента не е така. Рожденния ден мина, минаха и хубавите моменти. Крия сълзите си дори от най-добрите си приятели и семейството си. Казвам си- всичко свърши. Усмихвам се пред другите непрестанно и ги убеждавам как не ми пука за нищо. Но това започва да ми тежи. Не искам да се показвам отново като слабата, но и така затворена в себе си не се чувствам добре. Запълвам деня си с какво ли не, само за да не ми остава време да седна на компютъра. Опитвам се да не мисля за него, защото знам колко наивно изглеждам отстрани. Поредната глупачка, която тича след някой, който всъщност и е казал, че няма шанс. Убедена съм че повечето от вас ще си го помислят. Всъщност не съм сигурна дали бих приела всеки един съвет. Незнам какво става с мен.... аз съм просто едно объркано момиче, което иска да се върне към предишния си начин на живот-да бъде усмихната и щастлива :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: ccd981157f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   на колко години си?

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 5c366231b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Миличка, започни да виждаш хубавите неща!
Повечето възрастни са минали по пътя ти, но това не означава, че не са щастливи в момента. А и ако беше твоя човек най-вероятно щеше да е покрай теб. Не съжалявай за случката. :) Отваряй си очите и се наслаждавай на нещата покрай теб. Живота е хубав!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: a1c8614f6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   към 1- на 17 съм :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: fdca1dd014
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей, разбирам те и е напълно нормално така да реагираш. Първото, което бих ти препоръчала е да не показваш слабост и да не падаш в очите на това момче. Не му се моли, не му плачи. Остави го и той сам ще оцени какъв човек си. А и щом сядаш на ПС-то, явно се следите и по фейсбук. Не му показвай как не можеш да живееш без него и т. н. Бъди силна и не задълбавай толкова.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: f8342de37f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Номер 2 е много прав/а! Щом не е до теб, значи не си заслужава! Ако наистина имаше толкова силни чувства щяхте заедно да намерите начин и макар и да се виждате рядко, пак да сте заедно. Затова се разсейвай максимално от мислите за него и не крий сълзите си! Сподели с приятели, ще ти олекне, поплачи си няма нищо лошо! Оглеждай се за нови авантюри и бъди готова за нови приключения и не го мисли много! Това е от мен. Успех! :) :* М. П.

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 50ea98c64c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ами какво да ти кажа, освен че тази история няма шанс да бъде продължена. Просто карай нататък. Съжалявам, че съм толкова директен, но при нас скорпионите е така:) И между другото би ми било интересно ако евентуално нямаш нищо против да се запознаем. Явно си момиче, което е много постоянно в чувствата си, а това ми допада.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 25efc8f760
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти от къде си? Нямате ли възможност да се виждате често, въпреки разстоянието? Щом ти е казал, че не може да сте заедно заради разстоянието, явно е доста голямо. Времето ще покаже дали ще сте заедно...

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: ea1a678825
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   благодаря на останалите за съветите :) както казахте времето ще покаже

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 36b58d5b2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Абе моме... братовчед ми и жена му започнаха като ученическа любов. После той отиде да учи в колеж в Щатите, след няколко години и тя отиде да учи в Германия. 8 години са се виждали само лятото или по Интернет! След това се събраха, ожениха се, тя отиде да живее и да работи при него в Щатите. Намери си работа там (тя) в MIT (ако ти говори нещо) и сега прави научна кариера като заедно и почти сами си гледат детенцето, което им се роди - мой племенник.

Ти какво си тръгнала за едната София да страдаш?! Не ти/ви е в това проблемът, повярвай ми!

№2 и 5 са напълно прави - това едва ли е твоя човек, щом клякате пред такива измислени "пречки".

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker