Не зная накъде... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не зная накъде...
преди: 14 години, 11 месеца, прочетена 3380 пъти
Момиче на 25 години съм почти, а не мога да взена решение сама за себе си какво да правя от тук на татък...
Имам връзка със женен мъж от 3 години, много се обичаме (сигурна съм в него), но както и всички мъже като него, все повтарят, че ще се разведат със законните си съпруги и всичко ще е наред, но... не идва това време...

Вече почти година слушам едно и също-че не е лесно, че децата ще страдат, че аз след време ще го напусна заради някой по млад (имаме 14 години разлика) и.н.
Аз го обичам... господи как го обичам... Много съм пожертвала заради тази любов... невъзможна!

Объркана съм много, и за това също допринесе симпатиите ми към едно момче. С него се запознах скоро и той знае за връзката ми с горепосочения мъж, но много иска да сме заедно, дори предложи да живея при него...

Не знам какво да правя... не мога да взема решение с кого да бъда... Дали да чакам М. да се разведе и да бъде с мен, или това ще е просто напразно...или да започна връзка с това другото момче... Ами ако М. е моята истинска и голяма любов... ако не мога да обикна друг... тогава какво??? Въпроси много...не знам къде да търся отговорите!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 11 месеца
hash: 196700c9b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   По-добре зарежи женения.. щом си има деца, а и ти говори от година, че ще се разведе, а още не го е направил... мисля, че нещата са ясни. С другото момче предполагам, че имаш повече теми на разговор, и ще се разбирате по-добре, понеже имате по-малка разлика (поне така мисля), макар, че годините не са от толкова голямо значение...
Успех и пиши какво си решила ;)

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: f665a74188
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   1. Какво чакаш от женения мъж? Той като е на 40, вече започва да го гони мъжкия климакс, а той е значително по-тежък от женския. Не ставай жертва на остаряващия мъж,който търси признанието на млада жена. Приказки за това, че си му голямата, нечувана и невиждана любов са само израз на егоизма му. Лъжи са и приказките за психясалата му ненормална жена, която го тормози и преследва. Ако имаше такова нещо за три години да беше се развел и да сте щастливо женени. Бягай при новия човек и не се обръщай назад! Не скърби за трите си години пропилян в заблуди живот. Моите са 20 и много добре знам какво става дума. Желая ти успех! Радвай се на младостта си!

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: e30968ce5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От авторката.
Много благодаря за коментарите ви!Забравих да спомена,че това новото момче е от друг град и както сами разбирате,ще се виждаме по рядко...и отново ще бъда сама през повечето време...Май ще се оставя по течението пък каквото стане...

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: d8b043eb4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Зарежи го тоя женен мъж, не си губи времето повече. Ама страх те е да не останеш сама... по-добре сама отколкото с такъв. Постави му ултиматум: когато се разведеш с жена си, тогава ще дойда при тебе. Така му кажи, вземи си шапката и си отиди, и му кажи да не те търси, ако не се е развел. Като се разведе, тогава да те потърси.
Иначе той се възползва от положението че ти го приемаш така както е, това за него е добре дошло, но не и за тебе.

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: b07ccb423d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Да, при всички положения, ще е добре да оставиш женения мъж. Всички негови обещания не са изпълнени... и може би няма да се изпълнят - не се измъчвай повече, остави го.
Не разбивай и семейството му... Ако жена му разбере, ще бъде съкрушена, ти също - не го позволявай.
Оттегли се... колкото по - рано, толкова по - добре.

След това можеш да се опиташ да се сближиш с другото момче. Попринцип любовта от разстояние е трудна, но поне няма да си сама, (а до колкото разбирам, това те притеснява). Като за начало той може да ти е само опора, докато се адаптираш напълно от М. След това ако нещата започнат да се задълбочават - можеш да се впуснеш в приключението. :)
SFA

 
  ...


...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: a59c1e5890
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Абе, момиче младо, ти толкова ли не струваш, че търпиш 3 години някакъв си мизерник да си прави кефа с теб и да те лъже! Обичал те бил. Ами като те обича толкова, защо не те взима за булка, а? Жена му..., децата му...ами да, жена му и децата му са важни за него, а не ти! А по принцип то и съвети се дават на човек, който сам иска да си помогне, иначе какъв е смисъла, само думи, думи...Зарязвай го този жалък чичко и отивай при младото момче и дай Боже чичото бързо да научи за деянието ти!УСПЕХ!!!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: a845892c25
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Жененият сам ти е дал отговора. С поведението си.

От сега нататък ти си на ход.

Какво значи ''М. (жененият) да ми е ''голямата любов''?

Нали НЕ си представяш да изживееш живота си с ''голямата любов'' тайно, чакайки и реално оставайки сама?
Аз това няма да го нарека ''голяма любов'', а по-скоро ''голямо чакане'' и може би ''голяма илюзия''.

Повярвай ми, първите дни и седмици, може би и месеци ще ти е зле след раздялата ви, но това неминуемо се преодолява. Бъди разумна и помисли за себе си.

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: e30968ce5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   От авторката:благодаря номер 7,знаех си че всички така ще ме посъветват-да оставя женения...и аз самата го знам...познавам жена която е имала 20 годишна връзка с женен мъж,която в момента живее сама без деца и то на квартира и без близък човек до себе си,понеже този женения умира внезапно...Сега ходи на гроба му и плаче...НЕ АЗ НЕ ИСКАМ ТАКА,ТОЗИ ЖИВОТ НЕ Е ЗА МЕН...

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: fafb5c0237
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   БЪДИ СИГУРНА ЧЕ ЖЕНЕНИЯТ НЯМА ДА ОСТАВИ ЖЕНА СИ И ДЕТЕТО СИ КАКВОТО И ДА ТИ КАЗВА.ПОЕМИ ЖИВОТА СИ В РЪЦЕ И НЕ СЕ ОСТАВЯЙ НА ТЕЧЕНИЕТО.НАЙ-НАКРАЯ ЩЕ СЕ ОКАЖЕШ САМА И С ОЩЕ НЯКОЛКО ГОДИНКИ ЗАД ГЪРБА СИ.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: bd00a42fde
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Живеййй, живей живота си той е пред теб, не се заробвай с невъзможна любов, с надежди да чакаш един развод който не се знае дали найстина ще се осъществи. И сигурна ли,че това е твоята любов този женен мъж,дори и да се разведе и дойде при теб,знаеш ли колко ще се промени няма да е този женени с който си излизала. Пробвай се с това момче може пък да е много по хубава връзката с него, "всяка следваща любов е по-голяма от предищната" а ако пък не е поне ще ти помогне да забравиш този женения, който няма какво да ти даде. Това е според мен!!
P.S. Love

 
  ...

...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 45b7b2bb72
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Моят съвет е по добре да го оставиш този женения колкото и да го обичаш да си гледа семейството ,защото ако го помислиш ако да речем се разведе,дойде при теб,ожените се и с теб ще постъпва по същия начин като със съпругата му.хващай онова момче и хич не му мисли.УСПЕХ!

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 23f2836979
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Я го зарежи ти тоя женения-за какво ти е-тя жена му да си го гледа и да му слугува а ти за секс -той е построил комунизма. Горката му жена сигурно знае че си има любовница но й е омръзнало да се разправя с него и го търпи заради децата-а ти го разкарай и да се разведе не си струва такъв

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 6249db3457
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Дано някой ден твоят съпруг не тръгне с по млада от теб,защото живота си тече.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: b6337c9532
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Не мога да разбера как си си мислила че ще бъдеш щастлива на гърба на чуждото нещастие.Защо си си позволила да хлътнеш толкова, като знаеш че е женен?Допускам че подхлъзване винаги може да има и на мен ми се е случвало и то с женен мъж, но съм се опомняла навреме.Трябва отвътре съвестта ти да работи, за да намериш сили да се спреш по наклона.
Опитай се да се отърсиш от кашата в която си се забъркала.Успех ти желая!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker