Изневяра с най-добрата ми приятелка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневяра с най-добрата ми приятелка
преди: 14 години, 11 месеца, прочетена 7632 пъти
Здравейте, толкова ми е тредно да започна моята история, че се чудя дали изобщо да ви занимавам с нея. По природа съм много търпелив човек, но това което разбрах наскоро ме изкара извън релси. Омъжена съм от 17 г. и имам дете на 14 г. Семейният ни живот не е бил розов, но всичко съм приемала и прощавала в името на семйството. От известно време подозирам, че мъжът ми ми изневерява, преди няколко дни разбрах, че това е най-добрата ми приятелка. Не зная от кога продължава това, но съм сигурна, че не е отскоро. Не зная как да реагирам! Не зная с кого да споделя! Живея в малък град, и изпитвам ужас, че както е по правило аз съм научила последна. Моля ви дайте ми някакъв съвет! Изпаднала съм в някаква дупка и не зная да се смея ли или да плача! Не зная какво да кажа, не зная какво да правя, не зная изобщо как да реагирам! Моля ви помогнете ми!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 11 месеца
hash: 798e913ed5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Като е твоя приятелка значи имаш телефона и Пусни обява за секс услуги без ограничения но от телефона на мъжът ти и им гледай сеира да видиш още какви бакийи са имали дето ти не знаеш

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 4dc57641fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нищо ново под слънцето! Не се крий в дупки и не истерясвай, а седни и помисли. Искаш ли да запазиш семейството си? Ако е така, имаш няколко варианта на поведение. Ако не можеш да преглътнеш, също е ясно. Преди да вземеш решение обаче, хубаво помисли и опитай да огледаш ситуацията от всякъде. Опитай да си изясниш и последиците от твоите решения и действия. Те ще засегнат не само теб. Колкото и съвети да получиш, решението ще е твое. Последиците - също. Късмет!

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 497da50fe6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   И мъжът ти и "приятелката " ти са два големи боклука...а знаеш такива къде ги складирват...на бунището, за да си смърдят на воля и да не замърсяват въздуха на другите.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: ef5e45d47a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много сладко отмъщение предлага номер1. Тя предлага секс услуги на мъжът ти значи може и на други да даде.Но като разберат че ти си автора не знам какво ще стане.Идеята да пуснеш обявата от неговия телефон ще ги скара много зле но като знае че не е той бързо ще се сетят че си ти.Тово става само ако окончателно решиш да се разделиш с него. Публикуваш нейния телефон и в малкия град щи им се види тясно а и не само там

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 695be04387
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Първо бъди сигорна , че това е вярно и после действай наистина, така както те съветват.А що се отнася до приятелката ти ,ТЯ омъженали е ?

 
  ...


...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 06286b6eaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Приятелката ми не е омъжена , а иначе съм 100% сигурна ,видях ги с очите си.Прегладах телефона на моя мъж, успях да прегледам и нейния, така че по сигурна от това няма накъде.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: b151aa085b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Има един вариант, но трябва да си много хладнокръвна, за да го изпълниш. А от описанието в писмото ти, оставам с впечатление,че си по-мек и нерешителен характер.
Все пак ще ти предложа моето виждане.Най-важно е да си сигурна,че има нещо между тях, а ти какво казваш, си.

В отсъствие на детето ви поканваш въпросната ''предателка '' у вас. Предупреди я,че мъжът ти ще ''отсъства''. В действително целта е той да бъде там.
На масата без много заобикалки им поставяш директно въпроса, , по възможност с доза ирония:
"Разбрах, че много се обичате. Вместо да ме лъжете от две страни, аз ви давам ''карт бланш'' да си живеете заедно. Но не тук, в нашето жилище (независимо дали е или не на съпруга ти-вие имате дете и съдът ще постанови до пълнолетие на детето ти да обитаваш жилището). ''

Оттам нататък:
-или мъжът ти ще се ''сопре'';
-или предателката страхливо ще избяга;
-или ще се развие сценарият те да се съберат.

В първия вариант трябва да си готова:
-да простиш на неверника, ако можеш;
-да поемеш негативите от неговата реакция, може да се озлоби спрямо теб, а може и да се разкае -не го познаваме, ти най-добре можеш да прецениш;

Във втория вариант- ''шапка на тояга''-разкарала си една кучка от най-долен порядък;

В третия вариант:
-трябва отсега да си готова да загубиш мъжа си, но да живееш без да се измъчваш;

Решаваш ти. Но едно е ясно- не бива да ги оставяш да си въртят игрите за твоя сметка.Успех!

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 171b57eb45
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Според мен ,,тази" не е твоя приятелка щом така постоянно си ляга с мъжът ти под носа ти.Преди да вземеш каквото и да е било решение най-напред огледай ситуацията и реши какво искаш за себе си-да останеш до мъж който постоянно ти изневерява и то с най-добрата ти приятелка или да се вземеш в ръце и да започнеш нов живот далече от съпругат ти.Ако на теб ти е останало дори малко достойнство бягай от него,подай в съда попечителство за детето и си оправяй живота.
Втория вариант е вапреки всичко да позволяваш на мъжит ти да те третира като боклук и ти да обираш трохите под масата ,а те да ти се хилят зад гарба.И няма да се учудя ако ти предложат да участваш в тройка....

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: b645cccee9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Здрасти, много съм впечатлена от идеята на №7 ако съм на твое място, и разбира се ако имам достатъчно сили и смелост бих опитала. Но имай предвид, че в една такава ситуация трябва да бъдеш желязна, никакви сълзи или нещо подобно.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 0db5117cce
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Събери смелост и направи това което номер 7 ти казва! Заслужава ли си да живееш така..Да знаеш че мъжът ти ти изневерява с най-добрата ти "приятелка" и да му простиш?! Не си струва..Щом е способен на това личи си колко държи на теб и на детето ви.. Това е моето мнение, не знам до колко е компетентно но това мисля..

ZuZi

 
  ...

...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 4b0fe77cd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   И пиши какво е станало, ако може.

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 06286b6eaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Благодаря за съветите, това което предлага № 7 го обмислям от вчера.Това е най-доброто решение, за да съм наясно с въпроса от тук накъде.Не съм толкова мекушава и смятам,че ще се справя.Първият ми яд вече поотмина, сега вече по-спокойна.непременно ще ви пиша какво е станало,въпреки че от сега подозирам какъв ще е резултата.Толкова добре ги познавам и двамата.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: f179a4d049
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Мисля,че и аз мога да дам съвет нищо,че съм по-малка от теб на 23 съм, но преди време го изпитах на гърба си вярно е, че не съм била женена за въпросния мъж, но пък с приятелката бяхме израснали от деца. И моя съвет е много прост,претегли на кантар твойте чуства,разбери дали найстина искаш да останеш с този мъж не дали го обичаш, а дали ти е хубаво,дали искаш да остареете заедно, и ако е да действай като истинска жена. Всмисал действай хитро без тези сценки ето ти го аз знам зимай си го и подобните селски историй.

Въоражи се с търпение и амбиций, покажи на този "глупак"коя си ти каква е тя. Какво губи като губи теб. Но леко и дискретно без да показваш,че знаеш. Покажи му,че си струваш, накарй го да ревнува покажи му,ако трябва излажи го,че има много мъжко внимание покрай теб. Направи война но така,че ти да спечелиш. Ти знаеш какво има между тях, а те не очакват ти да знаеш. Което те води с 2 хода преди тях мислииии и действай, но пак казвам хитро. Има много начини по-който можеш да върнеш внниманието на мъжа ти кам теб и по-добре от теб никой не ги знае. Ти го познаваш най-добре!!! Това е само ако си го искаш,ако ли не ..... остави го да си ходи..имаш дете живей заради него, а по натам ще дойде друга любов!!!
P.S. Love

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: c02c4c8052
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Щом мъжа ти види ОБЯВАТА не мисля, че ще ти направи проблем, ще е доста засрамен от постъпката си.. аз бих го направила :)

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: c02c4c8052
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Тъка нека да ти кажа нещо полезно,моят приятел винаги тъка извърта нещата,че ще ме изкара мен виновна ако направя това което казва номер 7, ще ми каже ти си измисляш. дори да ги заваря заедно хаха, ще ми каже, че аз съм виновна и да си ходя ... ако е такъв.. просто вдигни глава и си тръгни без да говориш с него... А ако направиш това което каза номер 7 и той те остави, направи така че да види как спиш с друг мъж след като те е оставил ... дали няма да се върне?!?

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: f4c476bf7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Много интересна ситуация. На мен не ми се е случвало такова нещо, но от всичко, което прочетох мисля, че №13 е най - права и трябва да постъпиш както тя казва.
Първо трябва да решиш дали го искаш. След това да го върнеш при себе си, но не със сцените на №7, а хитро.

Не се унижавай пред тях, не му позволявай да не съжалява за това, което е направил. Остави другата да падне долу и той да разбере, че е сгрешил.
Ако го искаш въпреки всичко - трябва да забравиш това и да се правиш, че никога не е ставало. Можеш ли цял живот да живееш така - ти си знаеш...
Аз не бих простила изневяра, без значение дали е с най - добрата ми приятелка или с друга. След като го е направил с една, ще го направи отново след това. А може и да го е правил с други преди това....
Не разбирам жените, които прощават такова нещо, но всеки знае какъв е, как може да живее и за какво го прави и остава.

Но, ако искаш да останеш - не прави никакви сцени, не показвай с нищо, че знаеш. Все пак той не ти го е казал...нещо го е спряло. Ако толкова много я обичаше, щеше просто да се разведе с теб.
Използвай детето - това е голям коз. Организирай различни неща, които да вършите заедно...И други такива.
Ако не можеш да простиш, говори с него направо, без другата. Това е само между вас.
Така мисля аз. Считам, че трябва да послушаш №13. Аз съм с 10 години по - голяма от нея и мисля, че е най - права.
Успей!
Е.Н.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 740d6888bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   № 7 ПЪЛЕН ВЪЗДУХ
Ти нямаш акъл ,а си седнала да даваш такъв !
Не се процедира така:САМО ще го изгубиш !!!
НА семейна вечеря поговори с мъжа ти пред детето,ТО ИЗОБЩО ВЕЧЕ НЕ Е ДЕТЕ, и ще прецениш както и ти, така и сина ти,как стоят нещата според мъжа ти ?
ТОЕСТ, С КОГО ЩЕ ПРЕДПОЧЕТЕ ДА ОСТАНЕ,НО нали се сещаш?
ТИ ТРЯБВА НА ТАЗИ ВЕЧЕРЯ ДА ИЗЛЕЗЕШ С открити карти!
ТОВА ЩЕ БЪДЕ ОТКРОВЕННА ВЕЧЕРЯ ЗА ТРИМА ,/СЕМЕЙСТВО/,
В МАЛЪК ГРАД.
РОСИРОС ПИШИ КАКВО Е СТАНАЛО УСПЕХ

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker