Колко хора разбират от Любов? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Колко хора разбират от Любов?
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 2896 пъти
Здравейте :) Чудя се, в днешно време колко хора разбират от любов (истинска) и могат да обичат истински.

Според мен тези хора са много малко. Съществуват такива, но са много малко.

В днешно време, имам чувството, хората не вярват в любовта. Тя съществува, но те постепенно я убиват, истинската любов.

Мъжете само мислят за секс, жените (много от тях) за пари и коли и секви материални глупости и просто е нещо страшно.

Пристрастили са се към тези неща-секса и парите.
Народа предимно на това набляга.

Мъжете се държат грубо с жените, а не трябва ли да се държат нежно с тях и да ги ценят?

Да-има жени, които не заслужават толкова нежност, понеже са с лош характер, но пък си има и мъже, които също са с лош характер и те също не заслужават---- (тези редове са за тези, които ще почнат с "много жени са тъпи курви и заслужават само бой и никва нежност")

Но не са ли виновни мъжете за лошото поведение на жените??
Държат се грубо с тях, използват ги и?? / Тея жени от толкова страдания, просто обръщат страницата, озлобяват се и почват да тъпчат и те, почват да са груби и те и да си го връщат на мъжете, без съображения.

И така ние мъжете унищожаваме доброто в жените и впоследствие (то вече си е така) сме влезнали в неква война - мъже срещу жени.

Вече няма толкова любов, хората не разбират толкова много от нея, а и то тея хора са малко (разбиращите)

Мъжете си искат секса само и използват жените
Жените и те (изстрадалите, изпатилите и обърнали вече страницата) почват да се възползват от мъжете, само заради парите им и така просто всеки гледа своя си кеф.

Хората не се подкрепят.
Мъже с жени-не

Мъжа вика- маани я таа е неква к**ва
Жените-Тоя е олигофрен

и просто, според мен така стоят нещата.

Заради тия измами и мръсни игрички, които мъжете са започнали да въртят на добрите момичета
Добрите момичета от своя страна се превръщат в лоши момичета и почват и те да играят мръсни игрички на мъжете и единствените две неща заради които се обвързват повечето мъже и жени са парите и секса.

И тва сичкото расте. Броя на тия индивиди расте.
И просто ето така любовта се губи, за съжаление.

доверието се губи и като цяло любовта умира...

Надявам се да дойдат по-добри времена.
Хората да спрат да ценят материалното, да обърнат повече внимание на духовното, да се обичат да си помагат един на друг повече и така доверието между хората ще се възроди, и така с течение на времето, малко по малко и любовта (истинската) между хората и любовта (истинската) между мъжа и жената ще се възродят и те.

Надявам се сте съгласни с мен.
И знайте, от нас зависи това дали истинската любов между мъжа и жената ще продължи да съществува или не.

Ако и ние-малкото хора, които вярваме твърдо в истинската любов се хвърлим в тая игра на котка и мишка между мъжа и жената (която както казах я играят много голям брой мъже и жени)
то тогава любовта... ще умре.

И всичко между мъжа и жената ще е само пари и секс.

И за финални думи:
Не губете вяра в истинската любов!


И запомнете- Истинската Любов съществува, защото Бог е Любов!!! И има план за всички нас, добър план. :)

Обичайте се... Истински

Едно Момче-20г.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 89b21cc305
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нямам думи, за да опиша колко си прав. Много малко мъже ще си признаят, че те са виновни за промяната /към по-лошо/ на жените в повечето случеи. Дано има повече, мислещи по твоя начин и дано един ден истинската любов надделее :)

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 0c60e2a459
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Поствам си коментар от друга тема:

Влюбеността и любовта са 2 различни неща. През първото преминава почти всеки. Влюбването, най-общо казано е състояние, при което виждаме себе си в другия. При влюбването разума отсъства, а всичко е емоция. Тогава дори се отделят химически вещества в мозъка, към които някои хора стават зависими. Когато човек е влюбен не забелязва или по-скоро не обръща внимание на недостатъците на човека, в който е влюбен. Напълно възможно е дори изобщо да не подозира какъв е всъщност другия (това и обяснява защо много често жени се влюбват в пълни идиоти, а мъже си губят ума заради някоя курва да речем). Когато обаче влюбеността си отиде (а това неминуемо се случва) настъпва рутина във връзката (някои неправилно наричат това изчерпване). Тогава вече отчетливо разбираме какъв е всъщност другия. И тук е разковничето, тоест тук е ролята на любовта, която или ще дойде или няма да дойде. Ако след периода на влюбването, което може да трае от месеци до години, в зависимост от развитието на връзката, не дойде трайната любов, тогава настъпва отчуждение, равнодушие, безразличие, а понякога дори и омраза към довчерашния обект на чувствата ни (на влюбеността ни). При любовта приемаме другия до нас с всичките му недостатъци. Някои клиширано казват, че любовта е сляпа, но това не е вярно. Любовта не е сляпа, сляпа е влюбеността. Любовта е наясно с всичко за другия и го приема такъв какъвто е. Много съвременни хора не са я познавали никога, просто защото тяхната влюбеност никога не се е преобразувала в истинска любов! Това е и причината за разпадането на връзките и браковете днес, за множеството изневери, разводи и страдащи деца. Принципно, хора, които търсят винаги силните емоции, характерни за началните етапи на една връзка, винаги попадат в един и същи капан, тоест винаги се отегчават след време (година, 2, 3, 5 и т. н. ). Те не могат да постигнат трайно щастие и обричат себе си на постоянно търсене. Такива хора в повечето случаи изневеряват или просто слагат край на връзките и браковете си дори след доста години. Те просто не умеят да обичат истински, самоотвержено, без да дирят своето във връзката на всяка цена.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 194bb30004
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Според повечето тук са много, но не ми се вярва. Всичко е сметки

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 6d034c1518
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това, което е написал автора е вярно. Но коментара не ми харесва. Точно за този тип хора говорим, които започват да делят любовта на влюбване, любов, секс и други подразделения. Но това не е така - любовта е единствена, независимо кога, как, в началото, в края. Любовта е в душата, а когато загубите душата си или не я откриете изобщо, тогава любовта се превръща в просто една дума или един лъскав подарък за свети Валентин..
А за да не убиете душата си, понякога е достатъчно да не убивате културата си.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 4a1933bfee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Тя любовта, ако беше за разбиране- кеф... да, ама не! Тя е чувство, което нито се описва, нито нищо, а ако върви с привличане и влюбване, то е*ало си е майката!

Подкрепям мнението на номер 2 (на практика 1). Влюбването е сляпо и наивно, но това, което остава след него, се нарича любов. Или го има, или го няма. Или остава, или никога не е присъствало. Когато си влюбен, правиш купища грешки и глупости. Когато обичаш, нараняваш себе си, заради другия и... Честно казано бих пожелала любов на най-големия си враг, не проблеми. Щото за проблемите няма да му пука, но да обичаш значи да ти пука прекалено много, толкова много, че да се късаш по шевовете. И да, бих му пожелала да обича някого истински, независимо какъв човек е той самият. Защото от любов, първо ще се измъчи, а после ще се промени.

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 8f4dd19e97
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз съм експерт в любовта и определно мога да заявя, че повечето от хората си нямат идея какво представлява тя. Ако знаеха, нямаше да има толкова драми и терзания. В училище трябва да има часове за изучаване на любовта, защото тя е нещо много повече от пеперуди в стомаха и приятно прекарване с някой.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: a8917ecc95
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ех, ех..
До какво води скуката, а? !

Да разбираш от математика, да разбираш от български, да разбираш от инженерство.. Но, хайде обясни ми, как се разбират чувствата? !?

Ето това е грешката.. Имаме любов, имаме някакви чувства, а ние веднага се заемаме с тежката и непосилна задача, задължително да ги кръстим някак, задължително да начертаем филма какво, как и кога ще се случи и т. н.

Или накратко - грешката е, че вместо да се чувства, ние сядаме и мислим.. И за какво? ! Все едно мисълта променя емоцията ни.. Не, тя променя решенията, които ще вземем, но не и емоциите вътре в нас.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 9d822eb3b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Не е вярно, че жените мислим само за материални неща... мислим и за секс и за любов. Ти ни изкара като някакви кукли на конци, а мъжете като е*ачи и бегачи... Хората са индивидуални, но като жена, мога да ти кажа, че жените също мислят за секс и то постоянно.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 4b0fceca83
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Не съм съгласна, че само мъжете нараняват. Знам мъже, които са били много наранени от жени и затова са се озлобили срещу тях и са започнали да ги използват без никакви съображения. Момичетата и жените също нараняват, не са винаги те нараняваните, запомни го! И мъжете, и жените нараняват, както и биват наранявани. Целия проблем е там, че просто наранените са попаднали на неподходящи хора и затова и всъщност са наранени.. лошото е обаче, че дори и само след 1 такова „попадение“ на неправилен, „каръкът“ веднага решава, че няма истинска любов, спира да вярва в нея и по този начин се превръща в онези, за които говориш - мислещ само за пари и секс. Да, при някои хора се случва и повече от 1 път да са наранени, то едва ли има човек, който да не е патил от любовта, но просто ние, хората, трябва да приемем, че се случва, че не винаги получаваме онова, което искаме и да се ориентираме другаде, но не е толкова лесно, разбира се. Понякога и следващия опит е несполучлив. Ако никога не ни върви в любовта ще се наложи да потърсим недостатъците и в себе си - дали търсим на правилното място, дали нямаме извънземни критерии, на които и ние самите не отговаряме, дали подхождаме правилно към обекта на чувствата ни, дали изобщо правим нещо, за да направим тази любов споделена.. Друг начин да не страдаме от любовта, за който се сещам е да обичаме, без да очакваме нещо в замяна, да не се страхуваме от несподелената любов, но този начин е почти невъзможен за приложение.. Може би малко се отклоних от темата, но както и да е. Като цяло исках да кажа, че не бива да се отказваме при 2-3 несполуливи опита. Понякога хубавите неща се случват, когато най-малко ги очакваме. Понякога, ако сме вманиячени по нещо, то все не се случва, а когато не сме, тогава чак се случва, при мен е имало даже нещо подобно. По едно време ми беше фикс-идея да имам човек до себе си, но все не се получаваше. След това започнах да се занимавам с други неща, бях започнала повече внимание да обръщам на себе си и приятелите ми и хоп - намерих си приятел, но се разделихме по мое искане, тъй като ми омръзна :D. И така... просто не бива да се отказваме, може и просто на този етап да не ни е писано да срещнем Човекът, но това не означава, че след време това няма да стане. Истинската любов наистина е рядко срещана, но все пак я има, нали?
400

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 466f8cc0c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Изключително много ми хареса това, което е написал авторът. Аз също вярвах в любовта и обичах с цялото си сърце. Дадох всичко от себе си, вложих цялата си енергия в човека, който е специален за мен. Вярвах, че любовта е вечна, че нищо не може да попречи и помрачи една истинска изпепеляваща любов, каквато изпитах аз. Но уви. Вече за мен любов няма. След като повече от 4 години бях предана на приятеля ми, обичах го повече от живота си, давах всичко за него, пренебрегнах приятелите си, той беше център на целия ми живот... накрая получавах от него само отвратително отношение и обиди. Как съществува любовта тогава?

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: f393b2c09b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Прекрасно казано номер 2 и много вярно. Подобни коментари не един и два пъти съм писал в разни теми, но много от хората не се интересуват от това какво е любов и оставят с убеждението, че е романтика и пеперуди в стомаха. И наистина би трябвало да се изучава в училищата, както предложи номер 6. Винаги съм се чудил, защо учат децата толкова много глупости, които няма реално да им трябват, а основните и важни неща в живота не се изучават. Има наука за любовта, изучава се от много години и не е нищо ново под слънцето. Имам книги по темата и може да публикувам откъси, но материята изобщо не е за всеки. За по подготвени и напреднали е. Тоест за да се разбере науката за любовта задължително трябва най малкото едно добро ниво на знания по психология или да си учил психология, в противен случай текста ще остане неразбран и чужд.

K-Man

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: dcaf7cc16b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Автора:
Това за влюбването е вярно. Пише го и Хорхе Букай в книгата си "Да се обичаме с отворени очи"
Препоръчвам ви я. :)

Едно Момче-20г.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: e91d8a2cc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   За жалост е така не ми обеснявайте разни неща наляво надясно. Смисъл дори и пеперудките да изчезва влюбването се транформира в още по силни чувства като обич уважение и прочие при някои даже нещо не променя и страста си е с всичка сила както за първи път като са се видели но като казвах това имах предвид на времето сега не знам хората сме доста объркани не сме наясно с самите си нас камоли за такива въпроси като лбов да говорим. За жавост в момента живота се върти около парите и секса и всимчки равнодивности на това. Хората сме станали доста объркани безхарактерни оплакващи и не се борим и при най малката трудност се отказваме и това говори или за липсва на характер или че не си държал достатъчно на този човек. Живеем в уж напреднало време където ами всичко ни е на готово и ние нямаме стимул да се борим докато хорапа преди нас не говоря за българия а са целия свят са се борили дори за живота си за любимите си за семейството си някакси тогава всичко е било по силна не говоря само за положителните чувства като вярност любов уважение и прочие но също за жалост омразата гнева и жаждата за мвласт макар че тези чувства са сто годе силни и сег а докато другите доста по-слаби. Сеа всеки казва обичам те на 1 седмица просто така не сме способни да чувстваме такива силни чувства незнайно поради каква причина малчина са щастливците които изпитват тези чувства и са срещнали хора които им отвърщат с същите чувства. То дори и уважение при една връзка липа милоста какво да говорим за любов. Човек тръгва с някого като не го харесва а му обещава да тръгне с него да не го нарани миселйки че ще се влюби в него в някой случаи така става но в повечето човека бива наранен. Тепета го няма просто не знам нетщо се е променило вътрешно в нас не мога да си го обесня. Вярно е че хората харесваме и смисъл човек като се държи било то момче или момиче като курва или курваврин в някои случаи е обяснимо не всички хора се раждат готови такива и в двата случая някои ги е направил така наранил ги е дълбоко с действията си може не само човек но и ситуация примерно да загубят любимата си когото наиситна е обичал и да загуби част от себе си и да се промени но това е отделна тема. Не знам защо хората си го причиняваме така като не изпитваме чувства да го кажем аа не да лъжем мамимч използваме изневеряваме и да използваме такива силни думи като обичам те така напразноВ тези времена силата на такива хубави думи не е толкова специалан и не е силна всичкщо си е опорочено и това е плашищо чувствам се ужасно като се замисля и като сравнявам някои неща като се замисля аз какво съм правила и как съм действала неадекватно исками се да можемхме днешното поколение да беше на мясктото на предците ни и да разберем смисъла на живота може би като нямахме толкова компфортн а трябваше да се борим за всичко стяхме да сме калени да можем да се справим с всичко да можем да се отваряме повече да сме си по близки и към природата също да умеем да изпитваме каквито и да е било чувства сега има някои които мислят че мразят говорят пататично а въсщност са нъплно безазлични едни овце на кукли които доста хора ни манипулират от медии до странични хора с власт или някакво влияние над нас доста от нтас нямат собствено мислене или им е изградено грешно възгледите и не признават че грешат за каквото и да е било. Лошото е че не че мразим или нещо такова макар че и тонва не е хубаво но по лошото е че сме безразлични. Сега незнам грешни ли ми са представите прекалено ли съм наивна романтична но просто като се пердставя тогава каков е било а сега какво е било се чудя за какво въобще сме живи. Не че хората преди нас са били перфектни но все пак ние живеем в време което е сто годе добре но ние самички си вредим от зор. Много се дразня на хора които казват на някои племена които са живеели на земите им и всъщнос те са истинския народ на даден континет но са били естествено заличени от европейците станали са някакви работи и сега са почти на езчезване да им викаме диваци това се дразня ужасно много бих казала че ние сме диваците колкото и обидно да е. Извинявайте че излизам доста от контекста просто в момента съм доста емоционално настроена

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: e91d8a2cc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Само да добавя нещо грешка е че хората търсим любовта толкова бързаме да изживеем тези чувства перживявания емоции че не си обръщаме внимание на себе си да се усъвършенстваме в някои отношения. Човек не трябва да търси любов и да изисква преди да казва че иска да срешне любов той трябва да е способен да дава това което иска а не да заявява защо няма лйблов и прочие като самия той не е способен да даде такива искрени и силни емоции трябва някакси си да го усети да е способен да го прави грешка би било ако не може и се обръвзе с такъв човек би го направл нещастен. Модерно е всеки да има приятел или пирятелка в днешно време не са си видели на живо и казвам обичам те кщрайно грешно е какви чувства са това от два дни чат да се кълнеш че не можеш без него или нея само защото ти е харесал мнението му за нещата и вижданията аз мисля че тези хора са самотни разочоворани претърпели разочоровани в този аспект и отчаяно искат да се хванат като удавник за сламка което е безмислено. За харесване да какот и за превличане но моля ви не смесвайте това с любовта има разлика. Да ви кажа говоря от опит защото аз доста често съм бъркала любовта с други чувства мислех че съм обичала първия приятел с който се разделихме но не беше така беше повече от харесване но не бих казала истинска любов осъзнавам това осъзнавам че тия момчета които са ми допадали поради една или друга причина е било харесване превличане било то и сексуално но не и любов снаранявала съм случвало ми се да нараня докато го разбера това и понякога пак се дъня като обещавам че ще тръгна с нещо и прочие тъй като с приказки не мога да го обедя просто хора човек като ви казва че не чувства подобни чувств колкото и болно да вие оставете се напразно се инатите после сами ще разберете че човека който ви е говорил за това е прав и стели ще да направите грешка недейте в отчаянието да искате да се олбвързвате с някого. и не претискайте човек да каже нещо което не чмувства само и само защото не му е пирятно да ви гледа унил тъжен да ви гледа ка ксе усомотявате и се погубвате от чист инат и от неразбраност и да го карате да се чувств авиномен и прочие защото имено с мен се случи така и човека просто ме пренуди да не говоря въобще с него защото виждам че разговор с ннего не може от едното му ухо влиза от другото излиза казва че ще спре а пак го прави не искам да измъчва м някого и докато не го разбере няма да говоря ще го игноривам и дай боже след време како ме потърис и се вижда че е разбрал нещата които му обеснявох тогава за бъдем пирятели и така. Не се фокурисайте върху намирането на любовта защото ще срещнете по скоро разочорования има доста неща да се прави не си пропилявайте младоста и нервите в това тя самичка ще ви намери дори и да не е скоро не се депресирайте казвам го от собствен опит

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 5fc7b9f955
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Авторче! Любовта не е наука, за да я приемаш като предмет на разбиране и изучаване. Тя е чувство, което можеш да подържаш, прикриваш или показваш и донякъде да контролираш(въпрос на опит). Да планираш чуствата си към определен човек е невъзможно. Много жени го правят, но това е неуспешен опит да се прикрият интереси. След като си на 20, мога да ти кажа:Добре дошъл в реалноста! . Трябва да си готов, за това, което те очаква в живота, а то никак няма да ти хареса. Това което четеш в любовните романи и гледаш по филмите с тематика "любов", е фантазия, изградена от идеал но разминаваща се с реалноста. Любовта съществува и чуството да си влюбен се нарича щастие и хармония, но тя е твърде кратка и се нарича моментна слепота. Умението да я подържаш е формулата на успеха, но колкото и да си опитен и умен, все някога тя ще изчезне. Едва ли някой има вина за това. Просто човекът по природа не е моногамен. Той е създаден да вижда, сравнява и иска това което му харесва или може да има. Да бъдеш верен на някой догроб си е чиста илюзия. Ако живееш с тази мисъл, трябва да си сляп за това, което те заобикаля. Ако си наясно, че всичко е довреме и няма нищо вечно, ще ти е полесно да приемеш действителноста.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: b75dfee90f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Любовта не е за разбиране, тя е за живеене

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: dcaf7cc16b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Коментар номер 15... много грешно мислиш.

"Да бъдеш верен на някой догроб си е чиста илюзия. "

Това е най-глупавото нещо което съм чел или чувал някога!

Ако всички хора бяха с такъв акъл като твоя, до къде щяхме да стигнем??
До никъде.

С тези твои думи искаш да кажеш, че живота е само секс и временно използване. Какво щастие може да донесе такъв начин на живот??
Човек трябва деца да отглежда в тоя живот и да ги възпита е най-важното. А ако едно дете няма майка или пък няма баща, то как ще бъде възпитано правилно??
Трудно е. А и едно дете се нуждае и от баща и от майка ;)

Но щом е илюзия това, да бъдеш верен на някой до гроб, то децата масово ще са или сирачета или полу-сирачета и просто... не знам какво бъдеще ще имат, ако имат родители мислещи по твоя начин...

Едно Момче-20г.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: c2e4d02ce8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Наскоро гледах едно предаване с Джоко Росич, който каза следното: " Когато видиш жена, която да грабне вниманието ти и дни наред не можеш да спреш да мислиш за нея и се сещаш за нея, това е секс". Всички сме теглени единствено и само от сексуалното си влечение към другия пол и когато нещата се поуталожат и една двойка започне да изпитва просто взаимно уважение и обич, това вече е съвсем друго. Но секса си е секс и рано или късно започваме да си го търсим там, където ще ни даде необходимата емоция и "пеперуди в стомаха". Това е простата истина, хората не сме родени да бъдем моногамни.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: caec84d18f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Напълно съгласна съм с коментар номер 17! Толкова хора по целия мрачен свят намират щастието точно във вечната любов.. толкова много животи и съдби са спасени именно от тази вечна истинска любов.. аз няма да си казвам годините, но ще кажа, че съм я изпитвала и то по много невинен и различен начин.. Първата любов е чиста и истинска, най-сладката, но в повечето случаи за голяма жалост не е вечна... дори в сърцата ни да остава завинаги, дори да я помним доживот, в повечето случаи се разделяме с хората, в които сме се влюбили за първи път след година, две, три или колкото и да е.. Но пък не мога да кажа това за следващата (осъзнатата) любов, с която си създаваш семейство и деца. Тази любов МОЖЕ да бъде вечна.. до гроб! Номер 15 мисли ужасно грешно. Колкото и човек да е съсипан и нараняван точно тази огромна любов е способна да го спаси (него, душата и съдбата му) и да е с него до края на живота му.. не е всичко секс и пари. Има много лъжи и лоши неща по света, но любовта е едно от малкото чувства, което краси цялата тази болка и сивота... Жалко, че много от нас не са обичали и не знаят как да го правят.. и не са виновни просто културата, чувствата и сърцата им са на светлинни години от истината ;д Автора също е прав, евала че въобще е седнал да помисли и да напише тези неща.. Дано любовта да продължава да живее сред нас. :))

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 4911ec2fc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Браво @7 - според мен перфектно си описал реалното състояние на нещата.
А като прочетох К-Мan и почвам да търся /чрез Гугъл? / в кой университет може да се учи тази НАУКА. Или в случая става въпрос за леко художествено преувеличение с цел....??
И да не забравя - благодаря ти Авторе - за много неща имаш право, продължавай така!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker