Обичам, но изневерявам... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обичам, но изневерявам...
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 2948 пъти
Много от вас ще ме упрекват за това което ще споделя...но съм сигурна, че и много ще разберат за какво иде реч...

С приятеля ми сме заедно от скоро, но аз наистина го обикнах за това кратко време. Той е всичко за което една жена мечтае...мил е, добър, умен, образован...никога не повишава тон и когато вижда че нещо не е наред сяда и говори с мен...а не като повечето който казват майната му и до там ( да не говоря какъв е в леглото) ...и сега сички си казвате " ееее тая го изкара перфектен" ...разбира се не е и той като всеки си има кусури.

И сега големия проблем...обичам и друг...Познавам го от околко година. Когато срещнах приятеля си си казах, че повече няма да се виждам с него...че той ще е само един хубав спомен и толкова. Е да ама не...не знам как да ви опиша това което изпитвам когато съм с него...знаете ли какво е да си зависим от нещо...алкохол...цугари...дрога...И проблемите не спират до тук ...той също има приятелка. Случвало се е на няколко пъти да я засичам и ми иде да я убия въпеки да знам, че виновните сме ние двамата а не тя ...Мразя се във всеки един момент като погледна приятеля си защото той е последния човек който заслужава подобно отношение. Но когато съм с другия забравям за всичко. Знам , че с него никога няма да сме заедно ...просто е невъзможно както той сам казва... прекалено сме еднакви ...Но не можем и да се разделим ...само като се сетя как ме прегръща когато ме види ....как шепти в ухото ми колко съм му липсвала...като се сетя за дяволитата му усмивка...за онези пламъчета в очите му... Просто знам, че не мога без него, но знам че и с него не мога.

Не търся съвети...каквото и да кажете едва ли ще ми помогне с нещо....на хората който ще ме упрекват...давайте и ваща злоба трябва да се избива някъде...ако някой е бил или е в моята ситуация...нека пише ...може пък и да помогне с нещо...

Вечно тънжна Ж23

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: e7fd255b8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Смешна си.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: e0351db5be
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Боклук си момиче! Аз съм от другата страна.. разбрах, че са ми изневерявали. Да ти се връща! Ще разбереш ли тогава?

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 94b4349616
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Здравей, ето и мойто мнение като страничен наблюдател.

Ти просто не обичаш момчето, с което си официално. Обичаш другия. Не си пропилявай времето по форуми в търсене на съвети. Седни и си дай равносметка на къд те тегли сърцето и ще разбереш истината.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 510929a5a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз съм на твоята възраст и имам приятел от 5 години. Никога не съм му изневерявала, защото го уважавам достатъчно. Преди да се запозная с него имах кратка и бурна връзка с друго момче. Поради много причини нещата приключиха. Бяха минали вече 2 години от както бях с човека, с който съм и днес... и случайно срещнах бившия. Такава тръпка не бях изпитвала през целият си живот. Започнахме да излизаме приятелски, той нямаше момиче до себе си. Търсеше ме доста често, излизахме заедно постоянно, дори и в една компания с приятелят ми. Не мога да кажа, че съм била влюбена в него. Разбираш ме много добре. Беше като наркотик за мен. Трябваше да го чуя и да знам, че е добре. Хиляди пъти е искал да бъдем интимни отново и още толкова пъти го исках и аз. Отблъсквах го, защото обичам приятелят си. Имаме връзка, за която повечето хора мечтаят цял живот. Та това продължи около година, след което аз го отблъснах. Сега е в чужбина, има си приятелка и е щастлив. Понякога звъни, за да чуе дали съм добре и как протича живота ми. Сякаш долавям радост, когато разбере, че не съм семейна все още :) Казвам ти това, защото една година се лутах и не знаех кой път да поема. Всичките ми първични инстинкти ме влачеха към него, а разума към приятелят ми. Не мога да кажа, че не съм щастлива. Обичам човека до себе си повече от всичко. Но и ще излъжа ако кажа, че понякога не се питам какво щеше да бъде. Той искаше да бъде с мен, предложи ми да замина с него. Питам се и понякога ме наболява, за това че го нараних и за това че не изживях това което исках. Понякога ме е яд, че не бях егоист. Истината е, че останах вярна на приятелят ми, но не съм сигурна, че останах вярна на себе си. Помисли добре! Мисля, че пълно щастие няма. Но ти си изневерила и няма да спреш. Помисли за себе си в тази ситуация, кого искаш? И реши по бързо, защото с времето ще стане по-зле!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: f564fa50e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Подкрепям мнението на 3. И аз мисля, че не обичаш приятеля си, а си с него само от гузна съвест. Мисля също, че не обичаш и другото момче, а изпитваш фрустрация, която те кара да си мислиш, че го обичаш и да го искаш още повече. Повярвай ми, ако се събереш с другото момче и няма никакви пречки между вас, след максимум 3-4 месеца ще съжалиш, че си се събрала с него. Изводът е - не обичаш никой от двамата.

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: b3025563b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Измислена история за трупане на коментари и злоба!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: b70dad2630
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   "Обичам, но изневерявам", това звучи като "морална съм, но съм и курва"! Ох, майко! Мъж съм! На 29 години съм и скоро се разведох, заради невярната си жена. Вие прелюбодейците идея си нямате как боли да ви изневеряват, просто мислейки с ония си работи, грам не си давате сметка какво причинявате на другата страна. Дори не ви го пожелавам, а просто ви казвам, че вашия егоизъм и неспособност да обичате носят след себе си болка, мъка, разводи, разпадащи се семейства, страдащи деца! Не го правете, защото за всичко това, колкото и невероятно да ви звучи сега, ще отговаряте един ден пред Бога! Вашето ебане носи разруха и на самите вас, но прелюбодейците обикновено разбират това след много години, когато умират сами, без да има кой да им даде дори и чаша вода!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 4fb077e77f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Мило момиче! Недей да изпитваш угризения. Следвай емоциите си и се опитвай, да не нараняваш хората които обичаш(ако е възможно). Не отговаряй на въпроси, за които нямаш отговор, а и непозволявай, да ти бъдат задавани. Нека те приемат такава, каквато си... Предполагам, че за първи път изпадаш в такава ситуация и си задаваш въпроса дали е редно или не. Аз отдавна съм стигнал до отговорът, че е напълно нормално, да харесвам повече от един човек. Наслаждавай се на живота и това което ти се предоставя. Обществения морал е мото на посредственоста, определена от слабост и безсилие.. Няма такъв филм Единствен(на) и завинаги. Няма и нищо вечно. Всяко начало си има и край. Ако можеш да имаш и двамата, то не се замисляй. Някога след време, ще разбереш че един човек, не може да концентрира всичко което ти харесва. Естествено е че неможеш да имаш всичко което искаш, но това което имаш не го пропускай.... А за коментарите, които няма да одобряват ситуацията в която се намираш, има едно решениети-просто ги пропусни. Твоите опоненти ще са, или недорасли хлапета, вярващи в "Дядо Мраз", или мъже и мъжлета, които смятат че трябва да бъдеш нечия собственост, защото те не могат да опазят своята(пречат им рогата-настоящи и предстоящи), или жените и момичетата от клуб"Грозна и непривлекателна", които са готови да те изядат, затова че ти обичаш двама, а те си нямат нито един. Желая ти успех и се наслаждавай на моментите. М50

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 6e993d45d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От Авторката
1-во- Не съм измислила нищо
2-ро Благодаря много на 5 и 8... напълно разбрахте какво ми е :(
И колкото и да го мисля... решение... няма. Или поне за мен.. не искам да се отказвам от нито един и не мисля засега да го правя... пък по натам ще го мисля... Още веднъж огромно благодаря на 5 и 8

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: bcd723da5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Кажи на официалния ти приятел да започне и той да е*е други момичета. Ако не друго поне ще сте квит.

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: eecddfe2e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Виж сега какво ще направиш. Раздели се с приятеля си или го помоли временно да сте в "отворена връзка", за да му дадеш шанс да срещне друго момиче, което ще го цени повече.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker