Как да му докажа, любовта си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да му докажа, любовта си?
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 2458 пъти
Здравейте, за пръв път пиша в този сайт моя история.
Ще започна от самото начало : ))
Предварително благодаря на тези които ще имат търпението да изчетат докрай проблема с който се сблъсках и с когото явно немога да се справя сама. :)

Всичко започна преди около 2 години и половина запознах се с едно момче на вид приятно по характер майтапчийски. с две думи от веселите хора. Започнахме да излизаме всичко беше идеално той беше и още е перфектното момче, , поне за мен. всичко беше страхотно но както всяка исктория и това си имаше край.. Преди 11 месеца разбрах, че съм бременна. От една страна исках това дете от друга висеше образованието ми в последствие приятелят ми, , който е с 2 години по-голям от мен взе решението, че няма как това дете да бъде отгледано в условия който бихме моги да му предложим след 5 дори десет години. ( забравих да спомена че тогава още дори нямах 18 ) съгласих се с него и направихме крачка за която никой друг не узна, , Мислехме си че всичко вече ще е наред и че без бебето ще бъде по-добре за всички. Но след месец-два започнахме да се отдалечаваме един отдуг, , непрекъснати караници, нервност от моя страна и донякъде дори обвинение. Всеки месец той трепереше да не би пак да има нещо и така нататък, което всъщност на мен ми беше супер досадно и водеше до изнервяне, което разбира се водеше до невиждани скандали.. мина се време скандалите продължаваха, , докато един ден преди 3 седмици нервите ми не издържаха и казах КРАЙ. На следващия ден обаче съжалявах ужасно много за думите които бях изрекла. Обадих му се с надеждата да ме разбере, но той каза трябва ми малко време. Казах си добре ще изчакам да помислиш дали искаш все още да си с мен или не. Дойде денят в който той трябваше да отговори на дилемата при което той каза не това се повтори около 10 пъти и всеки път с обещанието че следващия път вече ще има отговор (междувременно излизахме на кафета и т. н. , но само като приятели ). Днес реших вече да попитам все пак какво е решил да не би да си чакам напразно при което започна едно викане цитирам :
" ти ми каза край разколеба са за 1 вечер а сега искаш за един ден да реша какво ти ме нарани незнам дали искам дасъм с теб ако се разбираме незнам ще видим престани.
при което аз казвам добре защо неможеш токова време да решиш и стана луд скандал защо питам по 20 пъти 1 и също.
е това е историята въпросите ми към вас са :
1. - има ли смисъл да го чакам още?
2. -как да му докажа, че все още го обичам?
3. - как да му докажа, че ще спра да бъда нервна?


П. п. - той се колебаел дали иска да сме заедно заради моята нервност. ( Забравих да спомена по-горе )

Благодаря ви за отделеното време. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 8395a6ac9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, Авторке! Страха да не забременееш отново и несигурността е довел до този нервен срив, а вече и време е минало, но явно и доверието също. След като ти е казал, че:"че няма как това дете да бъде отгледано в условия който бихме моги да му предложим след 5 дори десет години. "- за каква обич говориш? За какво доказване говориш и на кой и за какво да доказваш- няма доверие, а той и от преди си знае, че няма смисъл- просто нагон- може и да греша. Ти решаваш, но аз с такъв човек не бих седяла- как смяташ след десет години какво развитие ще имате или навика ще ви води?

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 3b33ec14d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Такъв беше моментът аз бях на 17.. той на 19 пред мен стоеше незъвршено средно дори и незапочнато више, а пред него университета. За него това беше единствения изход от така наречения от него " проблем " Твърди, че ме обича и иска да е с мен. Но неможе да ми прости това, ч ему казах край и това че в поседно време бях изнервена. Аз го обичам, затова чакам, но незнам правилно ли е това..

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 527266b8da
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Стига си досаждала на човека. И мен да ме притисне някой в ъгъла и постоянно да ми досажда и аз ще викам. А може би в момента търси начин да ти каже, че не иска повече да е с теб и за това да е изнервен.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: c654129e51
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Откажи се... смисъл явно няма.. Излизай с приятелки... забавляваи се... ако наистина го обичаш... и той теб разбира се... след време ще види, че му липсваш и ще се върне. Дай му малко пространство и време... друго просто няма... успех мила

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 9a98bf2c19
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Абортът в толкова незряла възраст винаги ще ти тежи и докъто си с него няма да е добре. Той още тогава ти е казал, че дете от теб неиска... как можеш да го обичаш...

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 6fe3995904
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Абе.. какво искате, да станат родители на тая почти невръстна възраст и да им отиде младостта, заради една грешка ли? Защото бременността на тея години си е грешка от всякъде. Та той е на 19, а тя на 17. А и наистина, какъв живот ще му предложат на това дете? Мизерия, нерви, караници, нещастие. Напълно разбираемо решение е/са взели. Иначе момчето го разбирам защо се сърди, че си казала край. Има хора, за които край наистина значи край. Явно той е от тях. И го разбирам. Ако пак се събере с теб, какво ще стане? Ще се мине известно време и ще кажеш отново край, той пак ще страда и това ще се повтаря винаги. Може и да не е такъв случая, но като човек, който е зарязван един път, мога да ти кажа, че тия съмнения си остават и пречат на всякакви понататъшни отношения. Също го има и момента с наранената гордост. Да сложиш край на връзка е много тежко решение и не бива да се прави прибързано, а ти явно си прибързала под въздействие на гняв или там каквото си изпитвала на момента срещу него. Голяма грешка, но кой знае.. дано любовта да победи гордостта и съмнението.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker