Промяна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Промяна
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 2362 пъти
Бях много много добър не пиех, не пушех, никога не съм изневерявал и посягал на жена винаги съм бил независим и самостоятелен и сам съм постигнал с много работа това което съм желал. Не знам някой урочасал ли ме е на 2 пъти попадам на жени, които са били наранявани и решават да си го върнат на мен и ми нанасят нечовещка болка. От утре се променям никакви цветя, подаръци без повод, никакво уважение никакви мили думи никакво отношение повече спирам да съм толкова грижовен и да търча след на някой проблемите и после чао много ми помогна и да гледат собствения си живот писна ми да ме използват като емоционално и финансово кошче. Купувам си цигари почвам да пуша купувам си алкохол да мириша на ракия ще ходя пиян ще се държа лощо ще изневерявам ще посягам без да ме интересува каква болка причинявам никакво уважение, разбрах едно истинска любов няма всичко е интереси.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 4ada85c792
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Недей така бе човек, успокой се малко. На всеки се случват неприятни неща, няма нужда да си отмъщаваш на целия свят.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 76e81f623b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   това което казваш е от нерви, успокойсе, не се променяй ще съжаляваш, после ако искаш да откажеш цигарите и алкохола няма да можеш, бъди такъв какъвто си. Теодора

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 187a8041b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Да живее бъдещето на Велика Република България

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 51e3084cc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторе, колко си годишен? Предполагам на 20-25? Я, се стегни! Кой е казал, че любовта е безболезнена?

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 5932fc12c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От автора благодаря за коментарите но съм взел решение вече постоянно жените ревете че мъжете са кофти че мъжете били такива и такива много ми е чудно ако съм изверг и се държа отвратително с една жена дали отново ще ми се случат тези неща вие знаете ли какво е да изпитате да ви оставят с годежен пръстен на улицата и да видиш приятелката си как се прибира с човек с който е имала преди взаимотношения в живота си а ми се оплакваше че е тормозел преди пиел и взимал наркотици и цигари и и изневерявал посягал и не работил и как тя го издържала това се случва след 1 годищно съвместно съжителство и правене на планове за бъдеще брак деца.

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 529982bcfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   е за какво ти е да се озлобяваш, няма смисъл, може да попаднеш на жената която си чакал, а да я отблъснеш с тъпотиите си и да пропуснеш шанса си. Бъди такъв, какъвто си все някой ще те оцени. Между другото мен цветята и подаръците много ме дразнят, пък ако са всекидневно бафти досадата... предпочитам неочакван комплимент

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 9ab7ceb727
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Брато, успокой се! Ще ти мине. Казваш годежен пръстен... Радвай се, че си се отървал. Това, което аз преживях от жена е много по-страшно. След 6 години брак, плод на който е и дете, бях съсипан заради из*урвяването на жена ми. Изневеряваше ми без никаква причина (да го духат всички, които защитават прелюбодейките и твърдят, че щом жената изневерява си има основателна причина) месеци наред, превърна живота ми в истински ад, прибираше се когато си иска, спретваше *урвенски скандали за да се измъква, уж по приятелки, а ходеше да се чука с човек, който ми се правеше на приятел. Накрая я хванах и я изгоних, разведохме се и толкоз. И аз като теб се раздавах, обичах я, стараех се за нея с повод и без повод, секса беше всяка вечер по колкото ни душа е искала (члена ми е голям и работлив), готвех, чистех, а бе кво да ти кажа дори познати и приятели и завиждаха. И накрая просто реши, че не била щастлива и като я питах що, отговора беше само, че не било вече същото и нямала чувства. Такива са днешните безмозъчни *урви, които нито знаят какво искат, нито някога стават истински щастливи, защото те периодично изпадат в подобни *урвенски емоционални състония, когато единственото, което идва на *урвенския им акъл е да погребат връзката, брака си или да се ебат на поразия!

Но.... това, че има такива жени, не значи, че всички са такива. Вярно е, че днешните жени в по-големия процент са боклуци, но има и добри, които ценят и обичат мъжете си! Ако е рекъл Бог ще имам такава. Недей да намразваш жените изобщо. Пак казвам, има и свестни. Малко са, но ги има. Пък и сред мъжете е пълно с боклуци!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 0939e0616f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Квит сте. Т. е, момичетата, с които си бил, са решили да си го върнат на теб, а ти на останалите жени. Недей така. Има и различни жени, от тези на които си попадал. Не прави четки на боклуци и подаръци без причина. Пожелавам ти да намериш истинската, която ще те оцени и ще те обича заради това, което си.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 5d6e15ba6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ох боли от истината, но за съжаление е такава - колкото повече тъпчеш една жена, толкова повече тича след теб. Хайде аз съм жена и си го признавам, бъдете честни и вие и си го признайте! Добрите, милите, чувствителните са ни скучни, в кърпа вързани, няма нищо интересно около тях.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: b2c0751412
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Приятелю, наскоро четох един лаф който много добре е казан:
"жената е като сянката, бягаш ли след нея и тя бяга, спри се, направи обратен завой, и ще я накараш тя да бяга след теб"
Не се измъчвай, с алкохол и цигари не се решават проблемите.
Желая ти успех М38

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 2fd19bbd48
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   10, не бъди толкова сигурен. Опита се един да ми приложи тоя номер и постигна обратния ефект. Тоест, избягах му окончателно. После смени тактиката отново и започна да ме търси, но е късно вече.
А към автора - с цигари, пиянство и насилие няма да постигнеш нищо. Просто се оглеждай за нормално момиче и се старай да погледнеш и в душата му, не само външния вид.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 5a4e118ce8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Не го жалете бе, вълка козината си мени нрава не! Ще е лош с една с две, ще види че така не става, и пак ще си стане доброто и послушно момче, ще срешне някоя девойка дето да се разбират и приятелките и ще се пукат от злоба че въпросната има такъв мъж до себе си :))))))

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: f93a54732a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Е, откъде накъде! Какво са ти виновни невинни жени, че си двойно тъп!? 1. Раздавал си се на незаслужаващи, 2. Обобщаваш по полов признак! Никой не ти е виновен за изборите, най_малкото напълно непознати за теб в момента жени!! Като толкова ти се отмъщава, прави го на тези, който са те засегнали. Седнал да се заканва на невинни! Ако ги направиш, значи малко ти е било до сега! Егати и мъжа...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker