Защо взаймно си губим времето? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо взаймно си губим времето?
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 2590 пъти
Аз ли съм курва или аз не му разбирам... Защо има мъже, които ще ти свалят звездите едва ли не за да спят с някоя жена и ще я зарязват като им омръзне или като се появи нещо по привлекателно, не е ли по лесно когато картите са на масата и все си каже за какво всъщност се бори. Няма ли мъже които веднъж да са честни и да си признаят, че искат само секс толкова ли е трудно?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 53b06d2f81
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами, авторке, който е наивен сам си е виновен... То от 100 километра си личи, кой мъж иска само секс. И когато си легнеш с някого на първата или втората вечер, какво очакваш? Когато някой супер пич, който е много над нивото ти изведнъж покаже интерес към теб - какво очакваш?
Прецени, колко си атрактивна ти самата и се огледай сред мъжете, които са ти на нивото. Не търси принцове, ако не си принцеса.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 3b854583f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Номер 1 адски си зле! Момичето си е право

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 5e522f2d2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   аз познавам такъв къде си признава че иска само секс, ама понеже е опитен и знае, че без малко "туй онуй" нема да стане да навие избраницата и кво да прави човека приказва лигавщини. Организъм, изисква си го

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: f2a244e030
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер едно, защо говориш глупости???
Знаеш ли колко двойки познавам в които момчето е в пъти по-красиво и добре иглеждащо от момичето???
Според мен при теб проблема е, че лесно се доверяваш. Просто спри да го правиш! Ако някой иска да е с теб ще те чака 2 години-моя приятел толкова ме чака да се находя :ДД и сега сме заедно вече трета година!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: a3e9af1523
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Авторке, може и да не ти се вярва, но аз съм мъж, който колкото и да обичам секса, не мога да си легна току-така с жена. Не мога спя с някоя, която не обичам. Искам първо да я поопозная, защото секса е нещо чудесно, но губи стойност ако няма любов. Разведен съм и макар да излизам с жени, които са привлекателни и с които спокойно мога да преспя, не искам. Дали заради това, че бях 7 години в брак, дали, защото считам, че секса не е като да ядеш и пиеш, но за да си легна с жена, трябва да си заслужава, трябва да има взаимност. Често мои приятели след развода ми казваха: "А бе помпай ги *урвите, те си го търсят", но като човек възпитан в семейните ценности и морал, не искам да причиня на никой болка. Ако една жена се влюби, но аз не я обичам и си легнем, а после и кажа: "разкарай се" ще се чувствам ужасно. Разведох се заради изневерите на бившата ми жена и знам колко боли, когато те зарежат заради друг или просто ей така и не бих го причинил на никой. Христос ни е казал да постъпваме с човеците, както бихме искали и те да постъпват с нас и да не правим нищо, което не искаме и на нас да ни направят. Простичко е!
Не знам дали си *урва, но помни, че не всички мъже търсят само секс! И мъжете искаме дом, семейство, деца и любима жена, с която да ни е хуабво не само в леглото!

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 3ac9bb0138
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Май няма, и аз съм си задавала същия въпрос, между другото. Защо е толкова трудно един мъж да е честен, без да прекалява с свалките и тем подобни? Според мен се дължи на комплекс, че жената може да го отвхвърли. Макар че, ако не я привлича, каквото и да направи ще е безполезно ;)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 5024479963
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ехееее много груб коментар от N1, това са глупости. Аз съм жена и твърдя, че има мъже които си признават, когато искат само секс, но за това отново трябва да ги подтикне жената. Без малко странична помощ не става. Преди няколко години срещнах такъв мъж, изяснихме се още в началото и всичко м/у нас беше страхотно, а секса.... о вярвайте ми няма такова удоволствие :) Само, че при нас имаше друго усложнение докъто в продължение на известно време се забавлявахме взаимно и всеки един си имаше друг живот, взехме че се влюбихме и ето ни вече женени и чакащи първото си дете. Та мисълта ми е, че картите трябва винаги да са сложени на масата, както и че ако забавленията наречени просто секс са повече от 4-5 пъти това вече си е връзка, колкото и да не го осъзнаваме.
Д26

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 259d16dc16
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   АВТОРКАТА : Номер 1 неговорих лично за себе си в такъв аспект. А по скоро, че може би ми се иска да има и такъва мъже, които биха си казали дерекно, когато искат само секс..

Номер 5 жалко, че не те познавам.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 6191817046
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Авторке и аз съм си задавала същия въпрос като тебе, но преди доста години. Сега вече съм малко по-голяма и мога да ти кажа, че всичко си е до това колко е зрял един мъж. Когато са по-малки и не са натрупали достатъчно увереност постъпват така, както си описала ти. Но след време ще видиш, че отношението ще се промени. Винаги си личи кога някой има други(освен сексуалните) намерения към теб. Просто подбирай по-внимателно и не бъди лесна. А и е възможно просто в последствие да не сте си допаднали по една или друга причина и заради това отношенията ви да са осталани на ниво само секс.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker