Жени, обичате ли чувствителни мъже или не? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жени, обичате ли чувствителни мъже или не?
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 5766 пъти
Май понякога това да кажеш, че едно момиче ти харесва преди да сте гаджета е израз на слабост. Но имам чувството, че не мога да бъда безчувственият гадняр, по който момичетата хлътват. Много съм емоционален и ако едно момиче ми хареса съм директен и го казвам. Изглежда това е крайно неприятно за момичетата и ги отдръпва. Трябва ли да стана гадняр? Трябва ли да намразя жените и да се държа като боклук с тях? Имам чувството, че тогава ще се получи нещо, но мразя да се правя на човек, който не съм. Винаги съм мислел, че жените трябва да се уважават много и човек да се държи подобаващо с тях. Не мога да бъда боклук. А май трябва?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 98042eb9ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На мен ми е интересно кое ви кара да мислите така?
Просто си се насочвал в грешна посока и си се пробвал с момичета, които нито са те оценяли, нито очевидно са били за теб. Защо трябва да се променяш заради някой или нещо?
Това си ти! Не можеш да се промениш изведнъж и да бъдеш истински.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 6145e612ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз обожавам чувствителните мъже, обичам да изразяват чувствата си такива, каквито са. Не искам някой коравосърдечен и студен, бих искала някой да е много заинтересован от мен, не само от външения ми вид, но и от самата мен. И се възхищавам на такива като теб.. Никога не се променяй заради някой. Повярвай ми, че ще срещнеш най-подходящото момиче за теб! Всичко изисква търпение.
Аз също чакам някой като теб, който да е готов на всичко за мен, да споделя и да изразява чувствата си на момента.
Поздрави (:

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 62e79e7744
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Да :) Не бих била с гадняр. Избягвам да допускам такива хора в обкръжението ми.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 67c63e144e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бъди такъв, какъвто си. Моят приятел е горе-долу като теб - директен, искрен. Радвам се, че е такъв, голям романтик е, приятен човек, намира приказка с всеки. Обичам го такъв, какъвто е и ми се иска да имаше повече момчета като него. Недей да ставаш гадняр, примерно в моите очи те са едни глупаци, невъзпитани глупаци със самочувствие до небето :)
Бъди това, което си и не се променяй! Рано или късно някой ще го оцени!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: ccc499e326
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Не! Един мъж трябва да е силен, непоклатим и мъжествен. Жените са слаби и плачат. Ако и мъжете са чувствителни - света ще изчезне. Секса с чувствителни мъже е кофти.

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 7ab8953c14
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз харесвам чувствителните момчета много повече от "гаднярите".
Не се променяй. Най е хубави някой да те хареса заради това, което си. Този момент ще дойде.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: ab59e56bd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Бъди себе си и рано или късно ще си намериш подходящо момиче.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 3fcb62a57b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   жените не обичат лигаво чувствителни мъже. И аз не понасям такива. Ти може да си умерен, не знам. Да ми се обясняват в любов постоянно, вечни комплименти, безумно мило отношение, много смс-и на ден, поне на мен ми идва в повече. Харесвам мъжкари. Държа мъжа да е мъж, да ми е верен, но да не е лигльо. дори може да е груб понякога, все пак е мъж.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 907166d4ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   От автора:
Благодаря за всички отговори, върнахте ми вярата до някаква степен. Под чувствителен нямам предвид абсолютен лиглъо и мекушавец. Исках да кажа по-скоро човек, който намира умерен и директен израз на чувствата си и цени дълбоки любвеобилни взаимоотношения. Не става въпрос за безкрайни жестове от тип букети и смс-и, защото тогава изразът на чувство би загубил смисъл и стойност.

А за секса: трябва да си има и хм... първичност от време на време, все пак и хората са животни :)

До 2: Поздрави и на теб! Може някога да се срещнем (или поне да си мислим така, което е също добър вариант ;) )

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: f82d468345
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Обожавам чувствителни, интелигентни и романтични мъже. Цял живот търся такъв, но за съжаление селските бекове са се намножили и от тях няма спасение.

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 6145e612ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

11.   От номер 2. Възможно е вече да сме се срещали, а ако не аз също се надявам някой ден да стане (:

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 5ee90918e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Да, но не постоянно... а само когато трябва да бъде чувствителен и нежен. Искам да е мъжествен, той да е по-силния, но в никакъв случай да е някъв гадняр. Просто да си личи кой е мъжа в връзката.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 7fcd60d78f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Бях чула някъде, не помня кога и къде, че истинските мъже не скриват сълзите си, а открито показват чувствата си. И действително смятам така.
Замисли се, известни музиканти, певци, как открито показват емоционалната си страна- пеят за любовта и прочие. Разбира се, има една тънка граница между чувствителността и лигавщината, но по написаното, мисля, че ти доста добре я различаваш.
Явно си попадал на жени, които не желаят сериозни отношения, или които гледат скептично тъй като са били наранени в миналото. Може би като харесваш някоя жена, би било по-добре да и го кажеш по малко заобиколен начин, щом все ги отдръпваш като кажеш директно... не знам, но със сигурност варианта да се правиш на някой друг е глупав.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 1c410a185c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Ако се харесваш такъв, не се променяй! Промени това, което искаш..

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 1d8a1c49c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Аз обожавам такъв тип мъже-да чувам, че ме харесва, да изразява страстта си чрез думи и жестове, чувствен, а не дървен, в секса да е и нежен, романтичен, но и страстен и първичен.

С една лека забележка-трай си, не казвай на жена докрай всичко или поне въздържай се в началото преди да сте имали някаква дълбочина в отношенията си-може да се изчерпиш бързо, да не те оцени, да се възгордее или просто да и дойдеш в повече, да олекнеш в очите и да си потърси "лошо момче" с по-силно мъжко излъчване, защото за нея ти ще си вече спечелена територия....

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 447bef428d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Не си прав. Ако искаш да си наистина щастлив, просто внимавай на кое момиче се обясняваш в любов. Не се лети по разни кифли, защото от тях човек може да очаква само това - да го отрежат по болезнен начин. Затова преценявай момичетата, които харесваш и хич да не ти пука какво казват другите. Поздравявам те за това, че уважаваш жените. Може би няма да е лошо да научиш на това и някои други мъже, които смятат, че като се държат грубо и жените ще почнат да им се лепят, като мухи. Глупости... Бъди себе си и това е! Успех!!!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 8dc1cdb5e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   За мен проблемът ти е следният- от едната крайност скачаш директно в другата. "Трябва ли да стана гадняр". Според теб да не показваш своята чувствителност, означава, че си гадняр? Лично аз уважавам чувствителните мъже, но това не значи, че трябва да са хленчещи, да не говорят прекалено за любов ако може и да свалят по-малко звезди, да, това ме отблъсква понякога. По същия начин подобни жени ме отблъскват с такова поведение.
Разковничето е всичко да е умерено. Можеш да си нормален и харесван от жените без да си гадняр или прекалено чувствителен именно в поведението, което показваш извън себе си. Иначе си бъди чувствителен, правилната жена ще те разбере и ще го оцени. Бъди себе си в крайна сметка! Ето конкретен пример като обобщение, за да ме разбереш - харесвам мъже, които ще погалят малко кученце и ще се умилят от него, но няма да хленчат, че съм единствена за тях, докато ми го вкарват. Харесвам мъже, които ще се просълзят на филм, но няма да ме наричат "коте", "слънце", "миличко". Харесвам мъже с чувство за хумор и самоирония, които няма да се притесняват да ми кажат, че момичето в автобуса до нас е супер секси и красиво, дори повече от мен, но пък този мъж си пада именно по мен. Мразя словата "обичам те", но оценявам, когато ми го покажат, като изкарам един хубав и безгрижен ден с моята половинка, без някакви определени ангажименти и напъвания да се "докажем"един пред друг.
И в крайна сметка, мисля, че заветния момент, в който ще признаеш гласно на една жена, че наистина я обичаш, може да бъде един - когато в скута и лежи общото ви дете, което тя е родила току-що с адски мъки за вас и вашата любов. Всяко друго подраняване на изказване на тези слова е излишно и по-скоро вредно. Пък и ненужно. Но има различни жени и момичета, всяка със своя вкус и претенция за живота и връзките. Номерът е да намериш подходящата за теб.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 0f4f7e7146
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Няма как да не взема отношение, понеже тази тема много ме вълнува. Виж сега, която и да ти казва, че обича чувствителни мъже и не е такава и онакава- не вярвай! И аз казвам, че ме привличат нежните и стойностните хора, а лигавите и горделивите ме отблъскват. Но ето, че когато си хвана нежно и мило момче, се вижда колко ги обичам- когато ми подарят цвете, зарадват ме с нещо, галят ме нежно и ми говорят красиво- да. Но когато ми отварят вратата, интересуват се всяка минута какво правя и отстъпват при спор, слагайки начело моите предпочитания- не. Оказва се, че бих се чувствала по щастлива с някой мъжкар. И защо е така? Аз не мога да ти отговоря с точност, но със сигурност знам- има влияние това, че ние жените сме свикнали твърде много с грубия български манталитет, че дори го налагаме като сексуален индекс. Има и друго- мъжете в днешно време, след като ние жените наложихме еманципацията, се разглезиха, така да кажем, свикнаха, че ние се справяме сами с всичко, и са пас. За да замажат очите все пак, егото им да не бъде потъпкано, те трябва да се покажат все някак като силна половина. И за това- стават лигави, самонадеяни, груби, егоисти дори. Жените ги харесват? Не, така изглежда само на пръв поглед. Истината е, че една жена тича към един горделив самохвалко, не защото той може да и даде повече от нежния романтик. Но нейната първична природа ги залъгва, че може би те са твърди мъже, на каквито се правят, и могат да им дадат упора. Ето това е, което търси една жена- упора! Рамо, на което да се облегне, на което да поплаче или да се посмее. Човек, който да я подкрепя и да я закриля. Човек, който няма да се предаде пред трудностите и дори тя да е слаба и безпомощна, ще знае, че има кой да я поведе обратно нагоре. За това често жените бягаме от тези, които се показват чувствителни- заради страха, че те не са достатъчно силни да бъдат нашата упора. Знаеш колко мъже има, които при всяка трудност се покриват, бягат от отговорност и дори разчитат на жените за повечето неща. За това- не ти трябва да се промениш. Не и всяка жена е еднаква. Но просто трябва да знаеш и усещаш всяка, с която те срещне живота, от какво има нужда и да и го дадеш. Не се променяй и не ставай лайно- това не те прави харесван (защото дори да се харесаш на някоя, правейки се на грубиян, то това ще е временно), не те прави силен, не те прави мъж! Ти си си ти, и го покажи, а ако жената е истинска, ще те оцени! Просто не бързай да се доверяваш на жените (повечето и без това са използвачки) и не бързай да откриваш чувствата си. Но дори когато го направиш- показвай наравно с тях и мъжките си черти- достойнство, твърдост, упоритост, душевна сила, дори ако трябва власт и малко грубост. Тези черти можеш да покажеш само в необходими моменти, при такава възможност и когато е нужно. Но това не значи да бъдеш друг. Бъди себе си, показвайки на жената това, което тя иска! Аз лично вярвам, че има истинска любов, и има истински хора, стига да проявяват разбиране и да дават това от себе си, което биха искали и да получават!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: a481ecb1fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Ще ти разкажа моята история, а ти си вади изводите.
Бях три години с гадняр. Бях страшно привързана към него. все се мъчех да съм добра, да ме обича и т. н. Един ден просто си тръгнах - без видима причина, не издържах на поведението му. Сексът беше страхотен, той беше интелигентен човек, имахме теми на разговор, имаше пари. Беше обигран в жестовете си, думите, усмивката. Онзи ден, в който си тръгнах, разбрах, че той мее вързал към себе си посредством страданието - не се върнах повече.

Човекът, който дойде после беше съвсем друг тип мъж. Социално положение - отчайващо. без образование, без интелект, без пари. Обиквах го малко по малко, просто нямаше някаква зависимост от "лошото момче" Беше... беше истинско, защото зрееше. Ще се омъжвам за него. Искам деца именно от него, искам да ги научи на златното си сърце, на спокойния си нрав, на онова истинското и наистина ценното, което носи вътре. Той е чувствителен мъж и го показва. Показва ми че ме обича, показва ми, че държи на мен. Държи се добре с мен, уважава моята чувствителност - разбира се, отвръам му със същото. Сега, когато имам това знам, че "лошите момчета" са безспорно интригуващи и лесно ги обикваш, но истинските мъже са нещо друго.

Какъв искаш да бъдеш? Истински мъж или момче?

жена на 25

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 367d450731
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   авторе моля те не се променяй. и без това е пълно с грубияни и селски бекове и ние скромните момичета се чувстваме още по сами на света.
а е хубаво да разбереш че някъде има някой като теб.

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: c64e989825
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   Авторе, не слушай какво ти говорят тук жените. Тук всяка ще ти каже, че иска нежен и чувствителен. Обаче какво става в действителност? Чувствителните биват отсвирвани, заради поредния олигофрен. После се усеща, че е сбъркала, но е късно вече....

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: f04a27ad4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Братленце как може да питаш жена обича ли чувствителен мьж.

Тия които си имат мьжкар от години - ревьт за нежен.
Другите които са с такива като теб - ревьт за мьжкар.

Жени бе ;д

Хващай няква кифла там натьпчи я, после да изреве малкия и си татко вече. Тогава ще си гледаш лапето и няма да ти дреме какви ги тьрсели жените - ми такива дето ги нямат бе братче :)

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 0a03a5d4ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   И аз обожавам чувствителните мъже и изобщо хора, с уговорката да правим разлика между чувствителност и мекушавост :).
Лично аз не понасям студени и дистанцирани мъже, които сакън да не им се откъсне мила дума от устата, да не би случайно да отгатнеш, че изпитват чувства към теб... такива като сегашния ми приятел. На пръв поглед е мил и внимателен, но само на пръв... Бързо разбрах, че е неуверен и прикрит човек с дребна душа, който постъпва егоистично и не мисли за друг, освен за себе си, и никога не би ми показал какво всъщност изпитва към мен. Събирам смелост да се разделя с него!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 0d1556f8a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Ако не попадаш на свестни момичета/жени, тогава сменяш средата, в която търсиш. Не мисля, че трябва да се променяш.
Елена

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 62bdc5e415
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Като чета тук, 90% от жените казвате, че харесвате чуствителни мъже, ама нее така! Колкото по ви се угажда и човек се държи по мило и внимателно с вас жени, толкова по ббезинтересен ви става мъжът и започвате да се отдръпвате оотнего! Това са ми наблюденията на мен, и не само наблюдения! НАскоро се запознах с едно момиче и отначало всичко беше ок, но колкото по мил ставам и и ппизнавам, че я харесвам, че е единствената за мен, правя и комплименти, постоянно и пиша мили смс-и, но усещам, че тя започва да се отдръпва, ставам и безинтересен! Защо е така, защо жените тичат по лошите момчета, които ги правят на боклуци? ТОва момиче ми е споделяло, че отпреди е била влюбена в някакъв и колкото по зле той се е държал с нея, тя толкова повече го е обичала! Иди ги разбери тези жени! ВЕче не вярвам нито в любовта нито в нищо! ЧУдя се защо е така и не намирам отговор! Много се дразня на жени които ги правиш на боклуци а те тичат подир теб! ПФуууу аман вече, ще си купя една надуваема кукла да си я чукам и едно кученце да си ми е другарче в живота и съм е*ал майката на всичко! ПИсна ми от курви, писна ми от жени превземки и ми писна от жени които незнаят какво искат! Ш*бана работа! Защо живота дава на едни много а на други им взима много? Несправедливо е така! Та нека обобщя, женички вие просто си мислите, че харесвате такива мъже, ще ги харесвате месец два и после ще ви писнат!

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: b2160b48e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   26 е прав!!! За съжаление!!!

Едно Момче-20г.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 82516e8f66
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Не познавам и не съм виждал такава, която да не предпочете селския бек пред свестния :D

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: b006c60bef
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   А аз като съм със коренно различни вкусове от другите около мен, как някое момиче да прояви интерес към мен?
Не гледам кино-Западна тоя Холивуд и това си е, само фантастики, голотии, наркотици, секс, грубости, псувни и това е всичко каквото можеш да видиш в един екшън филм или комедия. Това не е актьорство, за това не се изискват актьори.
Музика-и тя пропадна. Слушам рап, ама не тоя в който се пее "аз съм велик, виж колко коли имам, жените винаги с мен, щото имам купища пари... "
Не гледам българска телевизия- по-крадлива телевизия от българската няма!
И постна...

Явно преди не съм си изразявал мнението достатъчно, но вече ще почвам да си изразявам мнението и какво харесвам и не харесвам, но пак съм леко скептичен, че някое момиче ще си каже "това момче ми харесва"
Ето-Себе си съм.
Не пуша и не пия дори (спрял цигарите)
Но, не знам...
Май не ви помага миенето на очи сутрин... момичетата си не виждат и тва е!

Е. М.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 8c04c2c963
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   Подкрепян с две ръце номер 26. Евала ти правя пич. Ако някой се срещнем ще ти стисна ръката и ще те черпя една бира :).

Нека всички момичета, а и жени прочетат коментара на номер 26 и да се замислят с какъв човек искат да бъдат.

Още веднъж, БРАВО на номер 26 :)! *Най - вече за куклата и песа :D:D

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 582a0d6eb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Ако искаш куха кифла, стани гадняр или там как му викате.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: ac56921c10
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Да, обичам чувствителни мъже. Приятелят ми е такъв. Харесва ми да ми казва как се чувства - без значение дали е добре или зле. Важно е да знам. И е редно да се споделят такива неща.
Може би момичетата, към който си се насочвал не са имали чувства към теб и са се стряскали от твоите. Не се променяй - ще откриеш тази, която ще те оцени такъв какъвто си.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: af482be114
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   До номер 30, от номер 26-Как да си кажем координатите за да се намерим във фейса? Освем да направим следното, да си напиша закодирано имената във фейса, примерно цифрата 1 отговаря на буквата А и т. н! Номер 33, още една такава срещнах за тези 7 месеца през които не бях писал тук. Значи, мил, внимателен към нея и т. н, а тя всеки ден ми повтаряше за бившия и който я е млател, плюел, унижавал и т. н! Хванах я, че ме лъже, урежда си срещи с други, след неини молби и простих, но след 10 дни ми обяви, че вече не ме иска. Е за какво говорим! Тя си обича да бъде тъпкана и унижавана!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 6ab031b9a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Един безчувствен мъж може да бъде силен, един чувствителен мъж -преборил се с всички заобикалящи ни глупости и намерил баланса може да бъде велик!
Не случайно всички велики личности в историята са били
хора с голямо сърце - защото не можеш да направиш нещо
велико без да вложиш чувства и сърцето си.
Жена която не може да оцени това в един мъж е първосигнална и елементарна.
Много често жените преоткриват силата в такива мъже (чувствителни), но проблема при жените е че търсят завършен продукт - и често попадат на боклуци подценявайки мъже които могат в действителност да
бъдат истински.
какво искат жените от мъжете - много неща
какво иска един мъж от една жена - да повярва в него
да успее да погледне по надълбоко а не повърхностно и да открие силата и красотата която може да и даде.
Защото само една истинска жена или един истински идеал могат да накарат един чувствителен мъж да покаже силата на сърцето си.
Аз съм такъв и знам каква сила се изисква да бъдеш чувствителен - колко често носиш проблемите на други в сърцето си, колко силно вярваш и колко силно чувстваш болката когато си предаден.
Вярваш в идеали и постоянно срещаш злоба и завист
и насмешка защото не си поредния първосигнален кретен.
Зашото си по добър по силен по умен по забавен по завладяващ, но въпреки това си сам.
И само едно момиче /една жена може да повярва в теб както ти би повярвал в нея - след като вече си повярвал в себе си и знаеш кой си и не искаш да правиш никога повече компромиси с себе си!
надявам се да намеря момиче което може да прозре
през тъгата ми и желязната ми бариера която си сложих какъв съм и да почувствам че един човек извън семейството ми (родителите ми) е видял какъв съм.
Та братле (авторе) нз какво мога да ти кажа като и аз съм в подоно положение- необигран наивен искрен директен.
Момичето което обичам за която бих претрепал 100 (лоши момчета) или както им викат там което е абсурдно не успя да види какъв съм и сега е с някакъв - за който съм сигурен че съм по-добър от него в всяко едно отношение с десетки пъти.
Тоше 23г.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: e460cabf06
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Номер 26 и от мен имаш 1 бира братле.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 0f8c0d6c03
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Абе тука всяка пише, че обожава чувствителни мъже, ама в реалити чека такъв хич не го щат в къщата си. Жените си падат по платежоспособни боклуци с пари, които демонстрират висок стандарт, все едно държат господ за оная работа. После оревават орталъка, че били станали на 40 години и още не можели да намерят правилния. Пълно е у нас със свестни, скромни, работливи и уважителни момчета, но те просто не се котират в днешно време сред нашите жени, които поне 90% са кифли и парцали, за които модел на подражание са фолк-певачки и имат ценностна система, колко на околовръсна магистрална труженичка. Мъжът преди всичко трябва да бъде мъж, вземеш ли да и вдигаш акциите на една жена, направиш ли фаталната тактическа грешка да и казваш, че е красива, че я харесваш и прочие - заеби, веднага ще загуби интерес. Особено като се има предвид, че днешните лигли с що- годе някаква визия се имат за богини и смятат, че целият свят им е длъжен и си търсят чичко паричко счиито пари да се фукат наляво и надясно. Колкото по- малко ги бръснеш за сливи и повечко си гледаш да си наредиш живота и да постигнеш нещо, да имаш успехи в това, което правиш- толкова по- голям успех ще имаш с женорята. Не става дума да си гаден, но да се държиш твърдо и ако щеш жените да имат дори известна доза респект, а не ти да им се обясняваш, а те да си викат "Бе мани го, тоя е путьо, жена не е виждал явно от бая време, кой го знае дали не го пере сачмата... "

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 94bb792f99
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Ми аз лично съм като автора много съм чувствителен но и емоционален всичко приемам навътре но не мисля че това ни прави слаби а до колкото жените днешно време искат грубияни защото те печелят пари мъжа да е мъж но един мъж ако е груб с една жена колко е мъж???? чувствителните хора именно за силните хора които могат да обичат да помогнат не материално а душевно и морално.... все пак всяка жена има различен вкус аз винаги съм бил мил с една жена и директен което не ми харесва го казвам но мисълта ми е че не оценяха искреността добротата и любовта които им давах и си отиваха при пекания един вид но се радвам 1 година съм с едно момиче такъв какъвто съм не съм паралия не съм най успелия и т, н но тя ме обича такъв каъквто съм и ми е го доказвала в пъти повече от всяко момиче с което съм бил и виждал да е била с приятеля си просто трудно ще намериш момиче което цени такива момчета но не се отказвай и не се променяй горе главата има ги но са малко просто....

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker