Да го оставя ли - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да го оставя ли
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 2726 пъти
Здравейте, от няколко месеца ходя с 1 момче, в началото си мислех, че всичко е идеално, влагах много надежди в тази връзка. Един ден, обаче го хванах да лъже, беше за нещо супер маловажно, но все пак лъжа. Разкайваше се, обеща, че е за пръв и последен път. Но от тогава съм го хващала много пъти в лъжа. Скрити неща са, уж дребни, но мен това ме наранява и той го знае. Например скри от мен, че бившата му му е звъняла и са си говорили, а го питах няколко пъти, защото имах такива подозрения, той естествено отрече, това е примера за който веднага се сещам, но тръгна ли да се замислям примерите са над 30. От тогава започнах да откачам, държа се подозрително и това го дразни.. но как да се държа по различен начин, като вътрешно постоянно имам съмнения, че лъже. Нямам му доверие и това ме побърква. Винаги съм била изключително честна с него. Моля ви за съвет.. Мога ли да го оправдая с това че лъжите са били дребни?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 49f75b401e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мила, не знам на колко си години, но ако си под 25г., тогава не се надявай на нищо. Ако той те лъже(а той те лъже доста много), това означава, че не те обича. Имаш много още време, ще дойде време, когато на негово място ще дойде някой друг(ще се влюбиш в още мнооооого други). Така че не се надявай, че той е любовта на живота ти. По-добре не се занимавай с него повече, защото това вашето НЕ е връзка, ами и аз не знам.

Ранджан

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 01a34faa8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Щом се замисляш и пишеш дали- значи Да! До това Да ще стигнеш, независимо след колко време.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 991f85ebbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Сега са дребни (или поне ти така си мислиш), утре ще са по-големи. Не ми звучи стабилна тази връзка. Разбирам, че това е сериозен проблем за теб. Най-добре поговори с него, обясни му как се чувстваш, ако поиска, дай му време да се промени, но ако не го направи... не си пилей енергията с него :-)
Ж26

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: d86282b5ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Няма идеална връзка. Или гради над тази или почвай наново с друг, с други пороци.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 4be561289d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Няма ли доверие в една връзка, пиши я умряла. Самият факт, че те лъже, значи, че не те уважава.

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 3169e15a58
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Седнете 1 вечер или когато сте насаме някъде и поговорете относно това. Кажи му, че не ти е приятно да те лъже макари за малки и незначителни неща, но както каза №3 днеска са малка, а утре са големи. Ако те наистина те харесва / обича повече няма да те лъже. А ако пак го хванеш в лъжа или нещо подобно (но гледай да е малко по сериозно) и когато го хванеш му кажи, че смяташ да го зарежеш (ако и тогава пак те излъже след това го зарежи.. няма смисъл усилията) щом те лъже, не е искрен към теб, не ти споделя някой важни неща просто не е за теб и няма нищо.. Спокойно има много други момчета който ще те оценяват такава каквато си, ще те харесват и обичат такава каквато си, няма те лъжат и т. н : ))

Понякога просто не си струва усилието = ]] Защо да правиш толкова много неща за някой който не го интересува, като можеш всичко това да го направиш за някой друг и той ще го оцени и ще радва.

Успех.. няма страшно още дори не си пълнолетна това е просто тийнерджърска отживелица : ))

= // J // =

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 8186831b84
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Мила, с мен се случи абсолютно същото, много го обичах и все още го обичам даже, но неможе така да лъже. Мен ме лъжеше примерно майка ми ми хвърли презервативите? !? !? а всъщност той ги е дал на негов приятел. За такива адски дребни неща и много ме нараняваше и той го знаеше всъщност, но продължаваше, по простата причина, че не държеше на мен и беше спрял да ме обича. И в един момент ме остави. Търпях, търпях, той ми викаше, , Много се филмираш, стегни се, , ... и си казвах, , Всичко ще се промени'' бля бля, но така и не стана.. Приключихме 1 годишна връзка.. И аз бях много разочарована, понеже давах всичко от себе си, за да я запазим.. Остави го, щом прави така, не те обича! Колкото и да ти е трудно, трябва да го направиш, защото утрешния ден, той ще те изпревари и ще ти е 5 пъти по-зле.. :) Надявам се съм ти помогнала :)))

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 9de1a4ab5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не. Няма дребни, няма благородни лъжи. Има само лъжи.

Е, да, има разлика в т'ва дали ще излъже за скрито дете или за позвъняване. Но знаеш ли, има хора, които НЕ могат да бъдат искрени. Те просто са си такива. И колкото, и разбран да си, колкото и толерантен - ами те си лъжат. Защото им е в природата. Защото са си прикрити хора, превърнали се в лъжци и, ако днес не излъжат, то те не могат да заспят.

А щом то ЗНАЕ, че те наранява и все пак го прави - ами ти сама си преценяваш дали ще си с него.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: b5261d33a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Мерси много на всички за съветите. Номер 9, много е хубаво, че си се отървала. Колкото по-рано, толкова по-добре. Аз просто все още нямам смелост да го направя. Може би от страх, че ще ми липсва..

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 7f2b509829
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Една лъжа никога не е без причина, освен това сигурно е послъгвал за да те предпази и да не се вкарваш във филми. Пича просто иска да си спести главоболията да дава обяснения за глупости.

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: f441090f3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Аз ще те посъветвам какво да направиш, защото при мен имаше успех това, което направих. Влюбих се и първата година даже и повече той ме лъжеше пак за дребни неща, които ме побъркваха. Например, че не му се излиза с мен, защото ще си ляга, а се оказва някъде с приятели. Или ми казва, че си е стоял в къщи, защото му е било лошо и пак разбирам, че е бил с приятели. Та аз вместо да го чакам и да плача в къщи, че ме лъже, не ме иска и се гаври с мен, реших и аз да излизам с приятели и с обожатели даже. Започнах да се забавлявам и не ми пукаше (правех се, че не ми пука в повечето случаи, защото все пак имах силни чувства към него). Е той явно осъзна, че може да ме загуби и сега сме като дупе и гащи вече 10 години.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker