Към момчетата и мъжете... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Към момчетата и мъжете...
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 3806 пъти
Здравейте.
От скоро съм любопитна за вашите чувства и изживявания. Бих искала да разбера какво чувствате, когато сте влюбени, всичките ви преживявания от, до. Искам да знам вашите чувства също ли минават през ума, корема, и на долу или ви е само до устните и ръцете. Как реагирате като видите любимата по коридора на училище, по улицата или когато най-малко очаквате. А когато дори без все още да я познавате, я видите да разговаря с някой от другия пол? Общо взето кое предизвиква ревноста ви? Контите ли се по 5 часа за нея? Опитвате ли си да разберете нещо за нея, за интересите и от различни хора? И ако сте по стеснителни, въобще планирате ли да се запознаете с нея?

Бих се радвала ако някой от вас, ми направи тази услуга, да ме запознае с чувствата си. Благодаря предварително.
(:

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 259f3c9fe6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Зависи си от човека, всички сме различни.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 5fc36032d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Всичко е строго индивидуално.
Има хора, на които не им пука много много, но пък има и такива, които са много емоционални.
Аз съм от втория тип.
С нетърпение очаквам срещите с любимата, дори и за 15 минутки да е.
Обичам да знам къде е, какво прави, какво мисли и така нататък.
Чак да се контя не, ама все пак си държа на нивото, не трябва да се отпускаме.
Колкото и да имаш доверие на някой ревност винаги има само, че някои не я показват, но пък има и хора, на които не им пука и не изпитват ревност.
Като заключение искам да кажа, че и ние мъжете имаме емоции и чувства както вас. Много е погрешно да се смята, че сме безчувствени създания, които мислят само за секс.
Има и такива, но не всички са така.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 5c581cbc26
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ето ти искренния ми отговор авторке ( от един мьж )

През умьт ми минава само едно нещо като я видя - Ще и скьсам трьтката от ебан.

През корема ми минава само едно чувство - Много ебах сега трябва да ям.

За по надоло ми идва само едно чувство - Наядох се треа пак да еба.

За устните ми като си помисля отново е едно чувство - Тая дано не ме накара пак да я лижа преди да и го пльзна.

За рьцете ми като се сетя - Мисля си: - Де да беше малко по лека, като джобните гаджета, че да си те вьртя и нагласям както искам.

Като я видя по коридора или на улицата - Дано днес поне ме остави да я тьпча като пуйка на коледа, че ми писна от нейните фалшиви задрьжки в `сака`.


Из истинските мисли на един мьж относно жената която обича или са нормална невлюбена двойка, които излизат заедно заради секса.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 62d78fbedf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Наистина въпросът е вълнуващ за женския пол. В момента аз съм привлечена от едно момче, което много тънко, бавно, постепенно и майсторски показва интереса си към мен. Не съм напълно сигурна дали е искрен, но всички забелязват, че изразява по-специално отношение. Наскоро ми припомни нещо което му бях казала преди време. Беше запомнил как съм била реагирала. Той цитира думите ми. Заинтригувана съм и ЕВАЛА на тази, която е пуснала темата. Искаме да разберем дали преживявате нещата също толкова силно!!!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: d252579320
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ако те интересува това, да се запознаем и ще споделя с теб:) Ако това не те притеснява разбира се.

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: a75a11a841
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Стеснителен и чуствителен мъж съм под черупката сред останалите съм груб брутален но когато съм със човека когото харесвам без преструвки или игрики съм истинския мил човек. В момента съм запленен и нека го наречем влюбен обсебен от едно момиче честно казано като я видя .... няма мисъл няма звук и картина само някаква тишина сякаш в друго измерение реалност свят. Дори немога да реагирам няма логика странното е че я знам от няколко години и винаги е било така. Но за мен е огромно усилие да я погледна а пък да я заговоря и дума не може да става някак си се чуствам жалък заради това мое състояние и в същото време извисен. Притеснение дезориентация незнам странно е яко ;) Дано всички сте щастливи!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: c281ad5e12
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   детинщини, мъжете не могат да обичат. При тях "любовта" изчезва за 6 месеца, загубват интерес към приятелката си, обаче продължават връзката, в изчаквателна позиция докато се появи нещо ново, което да им размърда патетата. А ние горките се тръшкаме и ревем, че вече е студен и безразличен, не ни ласкае, не ни желае, не се затрогва да направи нещо мило. Освен патетата нищо не им трепва фактически. Дълготрайните връзки продължават не защото има взаимна обич, а защото ги мързи. Като се замислят, че трябва отново да минават през ухажване, харчалък за подаръци, почерпушки, пък нагаждане към претенциите на новата мома и направо не им се захваща и си продължават по старому със старата приятелка, която не понасят вече и само си мечтаят

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: a75a11a841
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Номер 8 пулни глупости пишеш може би само на такива мъже си попадала а може да си била скучна повечето жени тук пишат какво ли не как си играят с човека до себе си ограничават ако и ти самата си станала вече досадна и си се изчерпала във връзката или не провокираш неговия интерес какво очакваш друго да бъде той да бъде с теб като пенсионерите само за да има някой до себе си аз съм млад мъж и във дългите ми връзки с години съм се старал да бъде прекрасно времето ни заедно било то подаръци нежност интерес но когато всичко изчезне заслужава ли си аз да продължавам то монетата не е еднолицева стига с твърденията всики мъже са еднакви нима вие сте по различни :) пък и това не говори добре за теб явно само секс можеш да предложиш и после се сърдиш че той се отдръпва!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 4c26bd6344
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   № 8, хич те няма.
Всъщност кога за последно беше мъж, та така категорично твърдиш, че "мъжете не могат да обичат"?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 8b9e63e31e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Номер 8 обичах си момичето повече от 3 години, заряза ме, държи се малко гадно с мен, но въпреки всичко пак си я обичам, въпреки мнението на приятелите.
Така че но пишете глупости!

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 295d9ce63a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От автроката. Ясно беше, че ще получа различни отговори. Колкото до номер 8, не съм много съгласна с теб, има и свестни мъже, може да са малко, но ги има! Неискам да създавам конфликти, единствено искам да опозная мъжете, и техните чувства. Много бих искала да ви познавам, но знаем правилата... (:

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 1d848b3130
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Ех, номер 8, как ги обичам тези обобщения. Не и провървяло, не открила щастието, разочаровала се и айдеее - всички мъже са еднакви и само ти знаеш истината за връзките, хората, дето са във връзки, ако не си ти да им кажеш как стоят нещата, ще си умрат заблудени. Съчувствам ти за разочарованията, които явно си понесла, но недей да се изказваш за неща, които няма как да знаеш само от личен опит. Защото просто звучиш като един огорчен и афектиран човек без никаква обективност в мнението.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 82e21d89b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   От номер 2 до номер 8.
Много е лошо, когато човек се захване с нещо, а не си дава сметка какво е.
Макар и малко да се отместваме от основната тема на дискусията искам да се изкажа.
Сега на мода е да се търсят мъже с големи портфейли и мускули, ама с малък акъл и сърца.
Много ясно, че като си хванеш такъв, ще си му интересна 6 месеца и после ще му станеш скучна. Макар, че сигурно и сред тях има добри хора.
Има го и момента, в които обичате да играете на недостъпни.
Еми то и инато магаре да караш да те гони 6 месеца и на него ще му писне в един момент.
Има разни стереотипи за първите крачки за инициативността на мъжа и така нататък и съм съгласен с тях, ама да очаквате да ви глезим, да ви обичаме, да бъдем мили, а вие вечно да мрънкате, че някой друг го прави по-добре или, че не е достатъчно... Сори. Иска се малко и от ваша страна. :)

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 2aacb3d080
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Един сериозен отговор:
Като съм влюбен се чувствам като вързан. Искам да си излея всичките чувства пред момичето, но за съжаление трябва постоянно да се спирам за да намеря умереност. Причината е, че ако си изразявам всичко рискувам да стана безинтересен. Моля се момичето да ми дава повече знаци, на които мога да реагирам и да се сближа с нея. Явно не съм попадал на истинска любов, защото ми се струва, че тези взаимоотношения би трябвало да са най-леките и лесни, на които просто да се наслаждаваш. Да, във връзката е нужна работа, но как да работиш за нещо, което е още в самото си начало и не се знае какво ще излезе... Понякога мразя любовта.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: d9f0c1fb6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   номер 9, аз съм номер 8, запри се малко с предположенията каква съм и що съм, защото ми стана смешно. Ти самият пишеш стараел. В любовта е важно да правиш нещата както ти идва отвътре, а не да се старееш, защото си личи и е болезнено за отстрещната страна

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 2a8e1ba057
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Към номер 17
Би ли дал конкретни примери за това какви знаци искаш да получиш от едно момиче, които да ти дадат увереност да продължиш да я харесваш, да изпитваш някакви чувства? Хората сме различни и очакваме различна загриженост, привързаност. Би ми било интересно и полезно именно твоето мнение. Харесва ми това, че си наблюдателен и си осъзнал в тази фаза на влюбване (опознаване) кое е важното, къде е границата на показване на чувствата.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: ea786e0cfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Към №7: А защо така? Питам те защото съм в същата ситуация, само дето съм жена. Същото безвремие, супер адреналин, все едно летя когато го видя. И после падам и умирам. И пак се връщам към живота. И пак политам...
И по същия начин не мога да обеля и дума.
А има и друго - хем мълча като риба, хем не мога да откъсна очи от него, като освен това дебна де не ме види, че ще ме помисли за откачена (най-вероятно вече ме мисли).
Почти съм убедена, че е наясно, но явно не ме харесва. :( От друга страна и той ме попоглежда тайно когато се засечем (това вече не знам по каква причина). Аз лично се чувствам по-скоро жалка от цялата тази история. Тъпо ми е и защото сигурно ме мисли за психопат (хаха).
Но иначе си прав - няма такова чувство - велико е, прекрасно, неземно, ужасно и съвършено едновременно!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 1e688fd6fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Номер 7 съм към номер 21. Ами предполагам твърде много идеализирам обекта на моите мечти никога не съм имал проблем със жените даже постоянно съм в компания преобладаваща главно от нежния пол но в очите ми ума тя е господар нереално неземно е като я засеча сякаш в този момент не съществува нищо друго а очите и са страшно оръжие за мен тя е най-страхотното нещо никога не съм се влюбвал така в нечий очи лице за мен секса не представлява такъв интерес колкото тези очи... които ме връхлитат но и нещата изглеждат невъзможни :( Искам някога тя да е моята слабост дори за миг. Велико е надявам се винаги да е щастлива дори без мен :) Мъжете не разбираме от намеци особено добре аз опитах престраших се мисля че не трябва да се притесняваш от това да опиташ или печелиш или не но това е крака напред по добре отколкото да буксуваш и да мислиш постоянно а резултат никакъв. Смело и по философски на нещата.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: ea786e0cfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   21 съм. Благодаря за отговора. Да, и аз идеализирам - не е много добра стратегия, явно :)
И още нещо - пишеш, че си опитал - а какво опита? Как разбра, че няма да се получи? Съжалявам, че те разпитвам така. Просто, когато прочетох коментара ти - все едно аз го бях писала - наистина се чувствам по същия начин. И си го описал невероятно добре.
Имай предвид, че и жените много не разбират от намеци - далеч не всички се радваме на развита "женска интуиция".
При мен е напълно безнадежно - ние не се познаваме, засичам го чат-пат на мястото, където работи. Пробвах в началото да го заприказвам - "здрасти", "как си", "чао" - такива глупости. Така се надявах да се "присламча" :) Но не - пълен игнор :( После си помислих, че е наясно, и му е неприятно донякъде. Знам ли - може да има приятелка, да е влюбен или просто да не ме харесва...
Но както и да е - и без това аз и името си не мога да кажа, ако ме погледне. Вероятно ще почна да заеквам и пелтеча и да се въртя като шугава. А накрая сигурно панически ще избягам - хаха. Едно обяснение ще стане - мани, мани...
Пък и ако се получи кофти ситуация, това ще ме съсипе - така си мисля... Има нещо вярно в приказките, че надеждата крепи човека и умира последна...
Нещо като пламъците - невероятно красиви са, топли, прекрасни, а е толкова студено... Но знаеш, че ако ги доближиш прекалено, ужасно ще те заболи... Затова ги гледаш отдалеч и се радваш на топлината, доколкото може... И мечтаеш за лято...

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 7c3f1dc693
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Вчера добавих история с много емоции и чувства точно в тази насока, само че е след раздяла. От нея би могла да разбереш как се чувства един мъж когато е лудо влюбен в бившата, не е точно това което търсиш, чувствата са същите като когато се влюбваш тепърва, но примесени с много болка. Когато я одобрят ще кача линка в коментарите. Или я потърси сама - Apokalypto

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 1e688fd6fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Номер 7 към номер 21 Престраших се и поговорих с нея и представи си не беше извънземна а едно прекрасно момиче аз разбира се си глътнах ума и дума после дълго неможех да спра да мисля какви само глупости и наговорих и как ли ги е приела но това е нормално имайки предвид че толкова силно я желая и постоянно възвеличавам в мислите си! Опитай един живот живеем нямаш време за губене нека поне знаеш че си опитала за да не се побъркаш! Страхотно си го написала иска ми се да имам човек до себе си който също като теб да ме желае. Това е толкова сладко и би ме накрало да се чувствам значим ценен и т. н. Всичко хубаво ти желая ще чакаме отговор.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker