Влюбих се в моя най-добър приятел - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбих се в моя най-добър приятел
преди: 14 години, 11 месеца, прочетена 4039 пъти
Здравейте. Пише ви едно момиче на 24 години. Искам да споделя нещо с вас, понеже страшно съм обаркана. И ето моята история.

Чуствах се адски самотна. И един ден се появи човекът, който ме накара да погледна с други очи на живота. Въпроса е, че човекът, с когото ми е най-приятно е моят най-добър приятел. Познаваме се от месец януари в един сайт за запознанства и в началото просто си говорихме и намерихме доста общи теми за разговор. Нищо сериозно. Един ден си уговорихме да се видим .И от дума на дума станахме много добри приятели. Но проблема е ,че там той ме смята само за приятелка и нищо повече. За съжаление потискам чуствата си вътре в мен и в същото време се чуствам страшно зле и по-самотна. Нямам желание за нищо. Искам да си седя и да плача, докато пресъхнат сълзите ми.

Нямам идея какво да правя. Напоследък си мисля, че изгубвам неговото приятелство. Иде ми да изкрещя на целият свят и да му споделя какво чуствам, но не смея. Не искам да загубя един истински приятел. Всеки път, когато се влюбя истински нещо става. Страх ме е цял живот да не остана самотна.
Млада съм, а се чуствам много самотна, сякаш, че ще съм самотна хилядолетия наред... Животът ми донесе много болка, отколкото радост. Дълго време стоях притихнала в един ъгъл, замръзнала, недишала. Искам да изкрещя болката. Искам да изкрещя самотата. Искам и аз да намеря щастието както всички други хора.

Навярно дори не можеш да си го преставиш-цял живот и нито миг щастие, радост може би, да, но не щастие.. То щастието е неизвестното в уравнението на моят живот. Искам си половинката. Това е.
Надявам се някой да чуе плача ми. Излез напред, моля те, защото знам, че си ми просто приятел и нищо повече. Кой не иска да има някой до себе си, който без да му е казано, истински да те обича? Някой може ли да ми каже защо съм сама, ако всеки човек си има предназначена половинка в живота. Ето ме отново. Обикалям на едно и също място. Ето, има достатъчно за всички, но аз все още чакам на опашката за любов...

Само ще ви помоля да дадете някой съвет или просто си кажете мнението каквото и да е то. Да прекратя ли отношенията си с този човек или да изкрещя в лицето му, че изпитвам чуства към него, дори и да знам, че мога да го изгубя. Да се оставя ли на течението да ме води? Мерси предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 11 месеца
hash: 94c8859d8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не крий това, което чувстваш. Аз съм в твоето положение, но от позицията на мъжа. Не се знае какво чувства този човек и дали и той не крие своите чувства, страхувайки се да не те загуби. Аз не мога да се престраша поне да се разкрия, въпреки че като теб ми иде да крещя колко съм влюбен. Разбирам дилемата, пред която си поставена. Невероятно трудно е. Само, който е попадал в ситуация като тази знае какво е. Стискам ти палци.

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: ea672cc776
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Кажи му. Я си представи, че и той изпитва същото и се чувства така, както и ти сега ? Той има право да знае. А дори и след това ако не ти отвърне на чувствата, а ти е истински приятел отношенията ви могат да се променят към по-добро, кън една по-стабилна връзка. Успех ти пожелавам и кажи после какво е станало ?! ")

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 41dd287203
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Чесно казано и аз не знам какво да ти кажа.На подобно дередже съм, но преди всичко адмирации за правописа ти! :)


*Syndrome

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: eb1c773a84
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много често взехте да се влюбвате в най - добрите си приятели. :))
Надявам се да не си въобразявате, защото навярно прекарвате по - голяма част от деня си с тях и е възможно просто да сте свикнали с присъствието им, да ги обичате, но като приятел, а не като нещо специално...
Ако все пак сте сигурни в чувствата си - какво чакате?

Няма значение дали ти е приятел, познат или просто някой от твоята компания - щом искаш той да знае за чувствата ти - кажи му. Излезте заедно - говорете си... Хвани го за ръка (например) или се сгуши в него - сигурна съм, че той не е прост - ще усети на къде биеш. Не трябва да се страхуваш от реакцията му... Или ще ти отвърне със същото или ще си останете приятели. А след признанието той няма да се отдалечи, продължавай да се държиш с него както до сега и всичко ще е наред.
(Когато на мен са ми признавали подобно нещо, след това всичко е продължавало по старо му... дори бих казала, че с този човек се сближаваме още повече...)

Трябва да опиташ - нищо не губиш! Бори се за щастието си. :))

И знаеш ли... нищо не дава толкова, колкото страданието. Вярно е, че взима (взима част от щастието), но дава повече от колкото всяко друго нещо, съществуващо тук...
Всеки е страдал, затова всеки е малко или много човек!
SFA

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 05832782c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Здравей мила според мен трябва да послушаш какво казва сърцето ти и да направиш това което ти казва то. А аз мисля, че то иска да му кажеш за чувствата ти ами я си представи мче и той има същите чувства, но и той ги тъи в себе си тоггава като му признаеш ще бъде по лесно и за двама ви . Но има и вероятност той да не отвърне начувствата ти, но поне ще се успокоиш вътрешно . Късмет от мен ти пожелавам!

 
  ...


...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 61a40e26ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   ОТ АВТОРКАТА:Благодаря ви за мненията ви и особено на номер 1.Нямам си никаква на представа как ще се развият нещата от тук нататък,но ще се оставя на течението да ме води.Поне за малко се поставете на моето място-дори и отказва едно кафе да изпие с мен,а само ме търси когато се чуства много самотен и оттегчен и ми говори само за предишните си връзки.Все пак това е реалния свят и много ме боли от това,че ме смята само за приятелка.Понякога ми се ще да затворя очи и да не бях го срещала иначе сега нямаше да съм на този хаус...Все пак благодаря за мненията ви по въпроса.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 36cdd553db
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Жените към мъжете са 3 към 1 :) ужас,за мен не обаче защото съм мъж...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker