съпруга ми ме обижда - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

съпруга ми ме обижда
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 6388 пъти
Здравейте,
моята история е следаната:
Омъжих се за него след като се познавахме едва от една година, обичам го много силно!
За съжаление не бяхме живяли преди това заедно и след сватбата заживяхме заедно в друга страна (не живеехме заедно преди сватбата, защото той работеше в чужбина)
За моя радост забременях много бързо и сега съм вече в 4ти месец, средата на лятото очакваме бебче.
Всичко започна още преди да забременея - понякога само ме обиждаше, после започна и да ми посяга... все още се опитвам да се самоубедя, че една - две "главички" не е посягане... преживях го тежко, но реших да му простя! Това се повтори и след като забременях, дори когато му казах, че съм бременна той отново избухна и искаше да се разведем. Няколко пъти искаше да махна детето, говореше ми за развод.
Прибрах се в България, но всичко продължи. При най-малката забележка от моя страна той излиза от скайп, не ми вдига телефона. А ако го вдигне започва да ме обижда, с най-лошите неща, непрекъснато ме заплашва с развод. Последното беше, че заради мръсната ми утроба щял да има много проблеми. Също така бившата му приятелка е била много успешна жена - тоест кариерата й е била много добре и е изкарвала много пари, но доколкото знам е била много кофти човек. непрекъснато ми се напомня това, че тя е изкарвала много пари, че е била еди каква си....
вече не знам накъде да поема, наистина!
Не споделям на родителите си, за да не ги притеснявам, не споделям и с неговият баща(неговото семейство засега ме е защитавало доста)....
Не издържам, това се повтаря непрекъснато! Също така непрекъснато ме заплашва, че няма да се върне от чужбина или че не му трябвам там.... честно казано бих заминала отново при него и бих родила там, но ме е страх, защото нямам помощ от никъде ако този кошмар започне отново! Аз съм на 26 години и моите приятели се забавляват, пътуват, а аз понасям само обиди и псувни! Вече започвам да се подтискам и наистина да мисля, че съм едно нищожество и за нищо не ставам.... да не говорим, че толкова ме е страх каква майка ще бъда

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: f3016d49e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Мила, този мъж не иска детето ти, нито теб. С какъв акъл си го задържавала и си още с този човек? Той те обижда и удря, за да си тръгнеш от него, защото явно не може да ти каже, че не иска да е с теб, нито пък му е до деца. В цялото му поведение виждам единствено, че иска да се отърве от теб, това е мое лично мнение, съжалявам, ако те заболи. Мисля, че щом си в 4-ти месец, не можеш да махнеш детето, но според мен, дори и след като се роди, обидите и упреците от негова страна ще продължат, защото не иска да е семеен. При следващата обида от негова страна, бих те посъветвала да си тръгнеш от него. Остави го той да те потърси, ако се чувства длъжен.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 0dfb4018ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Вземи се в ръце, зарежи това нищожество, оправи си живота, за да не съжаляваш до като си жива. Тази бременност наистина е било по-добре да я прекъснеш. Но ако не можеш, поне се отърви от това чудовище.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: a03a2a3aba
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Съветвам те да оставиш съпруга си. Той не само не те обича, но и не те уважава. Не стига това, но от сега ненавижда и детето ви. Не те чака розово бъдеще с този човек, а за бъдещето на детето, ако останете заедно, не ми се мисли. Едно само не ми е ясно, казваш, че ти е съпруг, значи имате брак... бракът се сключва с цел създаване на семейство, т. е. деца, а това дете не става с пазене, т. е. той съзнателно го е създал, а сега защо не го иска? Това нещо не ми се връзва. Но както и да е, той не го желае, а повярвай ми - не желае и теб, щом ти говори и се държи така. Ако останеш с него и му "натрисаш" нежеланото от него дете, тогава и тримата ще сте нещастни. Ти си избираш сама за себе си дали да си нещастна до този човек, но за детето, ако си съвестен човек, няма да го допуснеш. По-добре да израсне обичано от майка му, без баща, отколкото с такъв, който го ненавижда още преди да се е родило. Нещо повече, той ще приписва своите неуспехи винаги на теб и детето, което си задържала против желанието му. Това ще те мачка ден след ден, ти ще се съсипваш, детето покрай цялата тази история също. Накрая, след няколко години, сигурно ще осъзнаеш, че няма смисъл и ще го оставиш, но тогава вече детето ще се е нагледало достатъчно на всичко това, което описвам, а може би и пропускам доста неприятни неща, на които ще е свидетел... Това ще остави траен отпечатък върху крехката му психика. Помисли дали си струва да му го причиняваш.
Разкажи на родителите си за това, което ти се случва, те са хора с опит, а и най-малкото не са те намерили на улицата - ще те подкрепят и ще ти дадат най-добрият съвет. Само те съветвам да не правиш глупости (аборт) - никога няма да си го простиш, а и вече си закъсняла в този месец. Детето ще даде смисъл на живота ти, а и ти не си малка. Това, че не си попаднала на правилният човек не те прави лоша майка, но не забравяй, че вече ти трябва да мислиш за двама - мисли за детенцето, за неговото спокойствие сега в корема ти и в бъдеще - когато се роди. Няма да ти е лесно сама, но ако продължаваш така ще ти е много по-трудно. Нали обичаш бебенцето си и не искаш да бъде нещастно? Нали обичаш и този неблагодарник, мъжа си - остави го да бъде щастлив без теб и така тежащото му вече неродено дете. Остави го да си намери майстора, някоя успешна жена, която ще му разкаже играта. Той това заслужава.
Успех и пиши какво е станало. Аз съм с теб.

П. С. - Няма нищо по-красиво от усмивката на лицето на бебнцето ти, когато чува твоят глас да му говори нежно.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: a2ea93da8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   здравей,
и аз съм на 26 г, но мен ме носят на ръце.. Остави го този. Явно е боклук. Нямаш място до него. Млада си и сега му е времето да си поживееш. Наистина ако останеш до него си нищожество... трудно е, но по-трудно е ако той те остави или замени с друга. Ще тъжиш 1-2 месеца и после ще се смееш за този момент....

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 0ed3efc9d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   оле, скъпо момиче, отивай на лекар и гледай да се направи аборт, казвам ти този мъж не те обича, не иска дете, ще си го гледаш сама ако го родиш. Направо много лоша история, чак ми стана гадно, детето не е виновно, но ти си виновна, че ще го задържиш без да го иска този мъж.. ще си жертваш живота и трябва да търсиш друг мъж да ти го гледа

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: e5cbb05eca
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

6.   Махни се от този човек. Човек трябва да се стреми към щастието, а не да бяга от него. С този човек никога няма да си щастлива. Говори с вашите. Успех :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 49ca0af54e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   "Всичко започна още преди да забременея - понякога само ме обиждаше, после започна и да ми посяга... "

Момиче, момиче... ти акъл имаш ли? Или гледА да не останеш небракувана, сакън да не те сочат с пръст махленските клюкарки. И как реши да бременееш, след като вече е бил започнал да те обижда и бие? !
Какво да ти кажа - сега ти е трудно, ама и още по-трудно ще става. Аборт никой няма да си сложи ръцете в цепеца и да ти направи. И да го родиш, ще се мъчиш ато грешен дявол сама да свързваш двата края. Родителите и да помагат - ще е до време. Да го дадеш в дом - цял живот все за това ще се мислиш и ще се чудиш къде е и що е. Най-добрият вариант е Господ да се смили над теб и да направиш спонтанен аборт. Знай, че имаш право да го съдиш за издръжка, щом сте сключили брак децата се припознават автоматично на съпруга, дори детето да е родено 9 мес. след датата на официален развод. Ако все пак го родиш и задържиш - търси си правата, не бъди овца!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 047a690f78
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Здравей! Детето осмисля живота на всеки! (без такива олигофрени като мъжа ти) По- добре, че не си направила аборт. Според мен това е голям грях... (дано не ми се налага) Гледай си детенцето сама, А и си млада, ще си намериш правилния човек рано или късно. Сподели на родителите си. А към коментар номер 5.... Ти душа и съвест имаш ли, бе човек!!!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 2a8ab2b173
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Бягай. Бързо.
Трябва да си изчезнала, преди да родиш. Моля те, направи го. Моли те 13 годишно дете. Умолявам те, бягай.
Родена съм в ужасна среда. От както се помня баща ми пие.
Имаше доста.. грозни сцени, които се разиграваха пред очите ми - баща ми как посяга на майка ми, майка ми как ми крещи да бягам и да се заключа.. когато се преместихме ни чакаше пред вратата, дебнеше ни. Всеки път, когато ходех при него се почваха караници и грозни приказки по адрес на майка ми.
Поне сега сме на ново място и всичко е наред. И той е добре засега, не се държи така ужасно, не е пил от месец.
Но все пак заради тези отвратителни случки имам психически проблем. Депресия.
За твое добро и за доброто на детето ти те моля да го оставиш. Не мисля, че това е любов.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 2b1705b991
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Явно тоя не може да си намери друга в чужбина и затова е ядосан, че е заседнал с теб.

Определено за това си има причина - предполагам знае, че си била с друг. Не ми разправяй, че си вярна сьпруга, бременна и този мьж който си харесвала преди, сега е станал животно без причина. Каквато и да е причината, детето е на 1-во място. Толкова яростен мьж ще е в огромна психическа тежест за бьдещето ти дете - Сама или с нов - но не и с него... баща ми беше такьв и още е... от опит говоря.

Казвам ви го като мьж на жена - един пьт хванем ли ви, после каквото и да ви говорим вие сте нищо за нас, всичко друго е льжа - включително и опитите за `ново начало. Предполагам вие, ако хванете вашия, мислите по сьшия начин, но по една или друга причина се самозальгвате.

Един пьт направиш ли грешката, ще има и втори.

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 06991f578d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   № 10, коментарът ти е идиотски и не знам защо модераторите, които уж толкова прецизно следят да няма "обидни и неграмотно написани коментари", са го публикували. А също иди и научи българската азбука - буквите "ъ" и "ь" са ДВЕ РАЗЛИЧНИ БУКВИ С РАЗЛИЧНО ЗНАЧЕНИЕ И ПРОИЗНОШЕНИЕ. Отскоро се подвизаваш с блестящата си "мислА" в този сайт, но си адски разпознаваем - първо по правописа и второ по плоскомозъчните ти съждения.

/Модератор7 - Не мисля, че държим обяснение. Коментар №10 е одобрен, защото на всички ни е ясно, че автора иска да напише "ъ". И определено не е неграмотен поради тази причина. Коментара е полезен, изразява ясна позиция по темата и не е обиден в същността си за разлика от вашият. Писането на неща като "коментарът ти е идиотски" и "плоскомозъчните ти съждения" са обиди насочени директно към автора на коментар 10 и нямащи нищо общо с темата. Което е предупреждение за вас. Редно е, когато обвиняваш друг в липса на възпитание поне да демонстрираш такова. Още повече, че ако се триеха всички коментари с правописни грешки, то почти няма да има такива. Форума не е за правопис, но е желателно да се пише грамотно.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 4300f46ea6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мило момиче...
Не го наричай съпруг - вие сте фактически разделени.
За да се държи по този начин - е променил сериозно плановете си и връщане назад няма. Той в прав текст ти е казал и показал, че те е напуснал.
Но да не ти пука! Трябва да се съгласиш, че никой не е застрахован срещу мерзавци. Те съществуват и случайно си се натъкнала на един от най-долните..
Непременно запази детенцето си, и без това в днешно време повечето деца са с по един родител, изобщо не се замисляй за това, а си го гледай и си го обичай.
Децата са НАЙ-ЦЕННОТО. Не заслужават да виждат майките си унизени и смазани, те трябва да ги виждат сияещи от нежност и спокойствие.
Потърси подкрепата на близките си първите няколко години, а по-нататък вземи живота си в ръце, майчинството дава голяма сила, ще видиш.
И няма да останеш без любов, обещавам ти.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: c989cf0d71
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Бягай! Бягай без да се обръщаш! Все по-зле, ще става.
Ели.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 68092086fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Няма да махаш това дете! Тоя идиот съпруга ти - с извинение иска да си тръгнеиш от него не махай детето задръж го

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 1d0cc523c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Момиче, спасявай се!!! И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СПОДЕЛИ С РОДИТЕЛИТЕ СИ. Ако са нормални и свестни хора, ще те подкрепят и ще ти помогнат да прекратиш отношенията с този грубиян и насилник. Разведи се, докато не се е родило, да не се досети после да търси родителски права! По-добре сама да си гледаш детето, отколкото да те тъпче някакъв комплексиран насилник. Говоря от СОБСТВЕН ОПИТ - като израснала в подобна среда (баща с проблеми с алкохола и агресията). Изобщо не си втълпявай, че си нищожество, това е само ефект от кофти отношението на един нещастник. Ако останеш с него, това ще се задълбочи и един ден ще усетиш, че си си скапала живота и самочувствието заради някакъв комплексиран гадняр!

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 387ac95d01
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Незнам точно какво да ти кажа. Хем мисля, че мъжа ти е типичен ИДИОТ хем ми идва да те нахокам едно хубаво задето си се хванала с него.
Я му тегли една майна и му подпиши документите за развода и да се е.. е в г з. Нямаш работа с ИДИОТ като този. Тоя не е човек. За трепане е.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: b3fdaf21d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Решението на проблема ти е само едно - развод. Няма как да промениш такъв човек, а дори и да успееш - ще е временно. Не рискувай да бъдеш бита и обиждана без подкрепа в чужда страна. Сподели с родителите си и стартирай живота си от начало. Няма да е лесно, защото ще си сама с дете, но вярвам, че ще срещнеш правилния човек за теб.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 84b02c3bca
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Абе хората, които са казали да махне детето - луди ли са! Това е подарък от Бога и никой няма право да се вмесва в неговите дела!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 55e55cd5d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Абе, № 23, я първо излез от прогимназията, пък тогава се произнасяй така категорично. Бога ли ще й плаща сметката за ток или ще й купува памперсите. Като роди - какво - ще мизерства и ще се мъчи, и детето ще мизерства с нея. Или ще бъде финансово зависима от родителите си, което, безспорно, ще повлияее "супер" на личностната й саомоценка.
Много моля 12-годишни пи*ли да не вземат отношение по теми за възрастни! Имате си раздел "Тийнеджърски истории".

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 310b7abf1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   тръгни си колкото по-бързо можеш!!! Освен това любов ще намериш отново а след като един мъж ти посяга и обижда сега когато си бременна какво ще направи след години когато няма да си толкова млада!!! Тръгни си веднага за да станеш отново щастлива!! Човек ще се намери да обича и теб и детето ти!!

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 0d959701ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Модератор 7/, от една страна не мислите, че дължите обяснение, но от друга-обяснявате.
Бихте ли ми казал/а, ако обичате, с какво, коментарът под номер 10, е полезен за авторката?

А на нея ще кажа да си взима живота в ръцете и да продължава сама. Приоритетът ти, мило момиче, сега е малкото човече в утробата ти. Не се подлагай повече на този стрес, най-малкото заради детето си. Не знам защо, но си мисля, че този мъж продължава да се води твой съпруг, единствено и само по задължение поради бременността ти. Мисля, също, че именно родителите му са тези, които са го посъветвали да остане с теб именно поради тази причина.

Същевременно се чудя, как, след като ти е посягал (т'ва, с главичките, ще ме прощаваш, ама са глупави оправдания), си продължила да бъдеш с него. Що за мазохизъм гони голяма част от съвременните жени, не мога да разбера!

Пускай молба за развод и не се занимавай повече с този човек!

Лека и безпроблемна бременност ти желая!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 72efa63b66
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Здравейте,
пиша аз, която писах и написах оплакването си. Тъй като сме разделени - той живее в друга страна поводи за физическо насилие не е имало, но тормоза продължава... откъсната съм от приятелите си, живея отделно от родителите си(причината донякъде е, че не искам те да стават свидели на тормоза) Вече не се впечатлявам от нито една негова дума или обида. Непрекъснатите заплахи за развод продължават и честно казано вече мисля, че е въпрос на време. Нямам сили да се обърна към никого, непрекъснато мисля, че аз съм виновна за всичко. В крйна сметка получих контракции в много ранен етап и смятам, че те се дължат предимно на неговото непрестанно лошо отношение. В същото време, когато е в настроение нещата изглеждат прекрасно, той е любящ съпруг, който прави всичко за мен, но под тази маска се крие един страх от това да не се повтори всичко това. честно казано ме е страх, че когато заживеем заедно нещата ще се влошат. Това е и основната причина да не искам да замина при него, просто ме е страх, че откъсната от близките си няма да имам защита от никъде и не знам докъде може да се стигне. Той не признава вината си и ми внушава, че аз съм виновна за всичко, което е първият признак на жертвата. Нямам сили да се виждам с никого, защото нямам очи, с които да ги погледна и да кажа, че несъм щастлива. Всичко минава към графата обичайни семейни проблеми, но не смятам, че може да са нормални.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 1ca421d6e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   И аз преживях такива ужаси от страна на баща ми, с когото вече не се и виждам ние живеем при майка ми аз съм на 21 тя на 45 а двете ми сестри са на 10 и 11 години

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 5a07291573
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   МНого мразя някой катопусне тема и хората така искат да помогнат, а той/тя просто си я зареже без да си прави труда да уведоми някой как са се стекли обстоятелствата. Знам, че никой не е длъжен, ама би било редно. Това дете вече би трябвало да се е родило, но ние никога няма да ртазберем развитието на тази история :(

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 5510196cff
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Много моля 12-годишни пи*ли да не вземат отношение по теми за възрастни! Имате си раздел "Тийнеджърски истории".
ало 24 номер внимавай малко

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker