Заглежда се и аз ревнувам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Заглежда се и аз ревнувам
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 2991 пъти
Здравейте. Аз съм момиче на 20г. Наскоро започнахме да се срещаме с един приятел, който откакто се познаваме (година и нещо) твърдеше, че ме харесва. Е, малко съм недоверчива, не знам колко сериозно е било всичко. Правил ми е някои жестове, доста комплименти през цялото това време.
И сега отношенията ни се задълбочиха и аз явно започнах да си падам по него с времето. Въпросът е, че сякаш не съм на себе си. Започнах да го ревнувам от най-малкото (не го показвам изобщо, разбира се).
Например, имаме нова колежка в университета (доста красива) и той я оглежда, аз знам, че обича красивите момичета и все си мисля вътрешно, че той има някакъв интерес към нея (въпреки че е обвързана). Не знам колко е нормално да се дразня всеки път, когато се случи да я погледне. Всичко ми прави впечатление в действията, думите, всичко. Не съм ревнувала никога от толкова малко нещо. Опитвам се да се отпусна и да не приемам на сериозно всичко. Не мисля, че е нормално да се дразня толкова от нещо такова, но може би така се случва, когато човек се влюбва... или може би защото не го познавам напълно и се нуждая от сигурност. Искам човекът до мен да има очи само за мен, дори и егоистично да звучи.
От друга стана не мога да се отдам напълно на тази връзка, защото се разделих преди половин година с бившият ми приятел, той още страда и не искам да разбира, защото ще го заболи още повече.

Уж човек когато е влюбен или поне харесва някого се чувства щастлив и е на седмото небе... А при мен през почти цялото време по една или друга причина ми е напрегнато и нервно. Мисля, че трябва да се променя, да стана по-голям непукист и да се радвам на малките неща в живота.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: e62374ca55
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И при мен е така. Ревнувам от най-малкото нещо и се ядосвам. Дори и сега ми е нервно, но няма как. Това е любовта.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 3da0ffefb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Живота ми е показал, че колкото по - дълго с един мъж само се познавате, толкова повече той те приема за приятел. А по - малко като жена. Имах две такива връзки и бяха провал. Изневеряваха ми, с по - зле изглеждащи от мен, лъжеха ме. Докато не се случи нещо - срещнах половинката си случайно. Най - хубавите неща са случайни. Трябва пламъка да пламне веднага и да не ви се иска да чакате година и половина за да тръгнете, както при вас.
Продължи напред. Не ти трябва момче, което още в началото се заглежда по други...
Сигурна съм, че си хубаво младо момиче, което заслужава много внимание и го получава, но се е вторачило в грешния човек!
Ж. 24г.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: a6a2092063
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Авторката: Ами ние от самото начало си допаднахме, той от началото още си падна по мен, доколкото ми е известно. Казвал е, че ме харесва и какви ли не комплименти. Но аз имах приятел през цялото време и нямаше как да се направи нещо по въпроса и въпреки това ми го е показвал по един или друг начин.
След това се случи така, че се разделихме с гаджето ми и с този приятел се сближихме още повече. Тръпката си я има, но някои неща не ми дават мира... Като се запознаваше с тази колежка си свали шапката (да направи прилично впечатление) и започна да я разпитва коя е, що е. Усещам го като е впечатлен от визията.
Той не е имал сериозна връзка до момента, не знам какво ще бъде да съм с него, дали бих се чувствала добре, щастлива, сигурна.
Накрая реших, че не трябва да ми пука, защото само своите нерви хабя. Но за да не ми пука трябва да не приемам насериозно отношенията.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 4da8b4ca6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нормално е да ревнуваш. Всеки нормален човек би изревнувал. Представи си, че той те запознае с някой негов колега/приятел/роднина или къв'то ще да е... и ти го харесаш и му хвърляш опасни погледи. Как ще се почувства приятеля ти? Първо, естествено, че ще забележи, второ, ще побеснее, ще започне да те преследва и т. н. Знаем какви са мъжете, когато усетят, че нещо им отбягва. Следващият път като забележиш как я гледа или как й говори, израси нещо, от което ще му стане неудобно. Според мен той не те обича, щом очевидно показва интереса си към тази.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 500aeb85fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Много неприятно. Аз не бих била толкова безразлична и спокойна. Това ще ти трови нервите, колкото и да се опитваш да си налагаш да си над нещата. Ще станеш изнервена и подозрителна, а веднъж засадиш ли си подобни чувства, няма отърване, не е лесно. В следващите ти връзки също ще окаже рефлекс, дори и да не ти правят такива грозни сцени. Нормално е мъжа да се загледа някой път, примерно по някоя, която преминава и няма да види повече. Но всеки ден това да ти е пред очите, е голям тормоз. Може да се отрази на самочувствието ти. Аз на твое място бих прекратила подобна връзка, но не те съветвам какво да правиш. Само си пази нервите. Сега ти е време мъжът до теб да те кара да се чувстваш най-красивата на света, а не да ти подсказва индиректно, че колежката е нещо повече.

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 2c1f9c788d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Next! Бягай докато не си се влюбила!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: a6a2092063
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторката: Номер 6, ох.. ами... малко късно. : Той не говори с нея (засега), говореха само в деня, в който се запознаваха. Просто я оглежда от време на време. И до там. И само аз го забелязвам сигурно. И мен ме дразни, защото знам, че му харесва визуално, а и нормално, тя е хубава. Може би в мен е проблема... много задълбавам.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 40ec9e1a08
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Мила, напрегнато ти е, защото не получаваш същото отсреща и си разочарована от това. Това момче не те заслужава! Всеки гледа, но трябва да се съобразява поне, когато е с теб. Ако не го прави, значи не те уважава достатъчно, а това е обидно. По-добре си тръгни от тази връзка и се отдзай на собственото си развитие. Учи, спортувай, промени се към добро, радвай се на живота сприятели. Мъжете няма да свършат. Постави по-високо летвата и не допускай да спреш да се самоуважаваш, като преглъщаш такова поведение от мъжа до себе си. Покажи, че не ти харесва, че не е правилно и не си съгласна. Ако наистина не си спокойна в една връзка, просто не си струва да се терзаеш и да я продължаваш.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 6bf3da0e75
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   На колко е момчето, че не е имало връзка?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: a6a2092063
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   На 22 е, имал е връзка, просто не е била сериозна. Иначе изглежда влюбен в мен. Дали аз просто не ревнувам излишно...

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 82b73f6439
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ако наистина искаш нещата между вас да се полу4ат по-добре се отпусни и се опитай да не го следиш постоянно кого и как гледа. Продължиш ли да го наблюдаваш и да се измъ4ваш рано или късно ще запо4не да ти ли4и, 4е ревнуваш и най-вероятно постепенно ще го загубиш. Ревността, когато е в умерено коли4ество ласкае 4овека, към когото е насо4ена, но когато е в пове4е омръзва. А мом4етата бягат надале4е от ревниви моми4ета. Съвсем наскоро брат ми скъса с приятелката си то4но заради непрестанното следене и въпроси - просто ве4е му беше писнало. Та моят съвет е успокой се и виж как ще се развият нещата между вас. Все пак наоколо винаги ще има красиви моми4ета, но това не озна4ава непременно, 4е той ще ти изневери с първата, която му е направила впе4атление. Пък ако все пак се окаже, 4е му е толкова слаб ангелът зна4и просто не те заслужава - бий му шута и толкова:)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker