Голямата разлика - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Голямата разлика
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 2414 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 18 години и започнах да се влюбвам в човек на 36 години. Няма нито жена, приятелка или деца.. и той иска да бъде с мен и аз, но аз за сега се дърпам. Не знам какво да правя, много съм объркана .. Голямата разлика е проблем за мен, защото ще трябва да се крием, защото е моя малък град..клюките са ужасни .. :( Дайте ми съвет, какво да направя ? Наистина го искам ..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 38482342d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Приеми съвета ми и не го вземай - ти много добре знаеш, че НЯМА да си вечно с него. Наистина голямата разлика е проблем. Той мисли по един начин, ти по друг и не мисля, че изобщо имате някакви общи интереси. Той може да ти е баща. Твоят град е малък(както ти казваш), което означава, че(ако започнеш да излизаш с него) рано или късно някой ще разбере за връзката ви, ще те издаде и всички ще ти се смеят, т. е. ще станеш за смях. А и родителите ти няма да са много очаровани. Помисли за това и после вземи правилното решение. :)

Ранджан

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: beb95d9f07
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   няма да се получи разликата в възрастта винаги се отразява особено когато ти си на 18 и ти се живее, а той иска семейство и деца!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 276d5cc498
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Какво да ти кажа мила...
Аз съм на 22, а гаджето на 39..
Заедно сме от 3 год. , в началото се обичахме, не ми пукаше от хорското мнение, с времето знаеш, тръпката отминава...
Вече дори не ме привлича сексуално, но съм привързана към него... Живей си живота за мига, тръгни с него, пък времето ще покаже. Има семейства с голяма разлика, които създават деца и цял живот са заедно... Помисли какво може да ти даде той и какво може да ти даде едно момче на твоята възраст, от какво имаш нужда СЕГА... не го мисли много-много, а си изживей живота!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: beb95d9f07
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   № 2 съм аз съм на 25 а гаджето ми на 40 заедно сме от 2 години е не става а и вече ми е неприятно да ме държи за ръка или да излизаме на обществени места особено като влезем в магазин и продавачката изцепи нищо от сорта, а колко хубава дъщеря имате и ми иде да се скрия в дън земя, а той казва не не ми е дъщеря а гадже а жената ме изглежда странно:(((затова добре си помисли

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 04866051e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз и моят съпруг имаме 20 години разлика- аз съм на 28, а той на 48. Вече 8 години сме заедно, имаме дете, всичко се развива като при ' нормалните хора и връзки '. Дали можете да бъдете заедно зависи само от това до колко си зряла ти или колко незрял е той. Опитай- човек никога не знае. Успех!

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 5fc8cc84cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   разликата не е определящ фактор... освен ако си непълнолетна, но тъй като казваш, че си на 18 - значи поне в реда на закона няма проблем. останалото е до личното ти самовнушение... вярно - мрънкащи и одумващи ще има. винаги ще има. :)) щом го харесваш и той теб - знаеш кво пее 100 Кила, нали - "боли ме к*ра за тебе, тебе и тебе" - на всички, дето ще ви одумват. :)) а и повечето хора, които попиташ за мнение - ще ти кажат същото. успех и много любов.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 1e1761f6b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И при моето семейство нещата са подобни като при 5- аз съм на 30, съпругът ми е на 50 г. От 10 г. сме заедно, имаме две деца, собствен дом и дори работим заедно и сме по цял ден заедно. Обичаме се повече от всякога. Крихме се в началото, за да не ни разбият „доброжелателите“ връзката. Днес всеки е свикнал с нас и не сме актуални и интересни. Съседката ми също е с мъж, който е доста по-възрастен от нея - дори с 25 г. Имат две деца и са много щастливи. Който както си го направи! Номер 6 е прав - винаги ще има хора, които да обсъждат другите. Ако не е за възрастта, ще е заради вида на двойката, материалното положение, произход, религия...
Истинската любов преодолява такива неща. Фалшивата не.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 5fc8cc84cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   И аз съм с голяма разлика и тръпката я има вече много години. Възрастта е без значение, важен и човекът.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 474f4ea7d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Аз и мъжа ми имаме разлика от 16 години, той дори беше женен когато се запознахме. Сега след 25 години брак и две големи деца мога да кажа, че живота ми е прекрасен, обичаме се много, децата ми имат перфектния баща, аз любящ съпруг. Никога не сме имали проблеми заради разликата в годините. Кой какво е мислил за нас или е говорил си е негова работа. Никой от изказващите мнение не е дошъл да ми даде 1 лев за да си купя хляб, за да се съобразявам с него. Както са писали преди мен, важна е любовта, ако е истинска те очаква прекрасен живот. Ако има съмнения или колебания, не е твоя човек и това важи според мен за всички връзки.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 0376590b1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Свьршиха ли момчетата на вашите години, че всички почнахте да тьрсите дьртаци? Имали 1 нещо, което няма да направите заради финансово осигурен мьж, който знае как да ви омотае?
Спестявам си продьлжението, което ви е напьлно ясно.

Ако бях на вашите години, бих ви казал точно какви са такива жени като вас. Вие си го знаете и без това, но пускате темичката за да задоволите нуждата да се оправдаете пред себе си. Тези които ви дават себе си за пример - още си тьрсят такова.



Почти цялата планета гледа по един и сьщ начин на вас. Шест милиарда грешат?

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 1e1761f6b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   И моята история е като на номер 9 и няма какво да добавя. Живеем много добре от 15 г. и проблемите в началото са забравени. Който, каквото злослови, злослови, но всяко чудо за 3 дни. Не сме актуални вече и нямаме проблеми и със слухове - много се мъчиха да ни разделят, какви ли не глупости говорихме, но като видяха, че не се получава номерът се насочиха към други жертвички...такива като номер 10 винаги ще има, но който се оставя да му развалят семейството и животът, сам си е виновен. Завистта и злобата иначе нямат граници. Безброй семейства са разрушени от „доброжелатели“, който се оставя на тях, сам си е виновен!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 6b6fce1b56
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Предвид това, че момчетата на твоята възраст се развиват по-бавничко и ако си по-бързо пораснала търсиш стабилност (нямам предвид само финансова) варианта не е лош. Ако човекът се чувства на 25, то той изглежда и се държи като на толкова. Не е казано, че сте до живот или пък, че ще се разделите. Моят съвет е да пробваш, но него ще го боли, ако те обича и се криете. Виж как ще потръгнат нещата, ако напреднете и сте на една вълна (т. е. и двамата не искате още семейство или сте готови) е време да споделиш на родителите си. Като им опишеш каква сила, сигурност и подкрепа ти дава. Животът е прекалено кратът, за да подминаваш възможностите си. Влюбена ли си давай!! Това може да е твоя човек! Успех
Алеса

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 2c8981cf67
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   На нейната възраст момчетата се интересуват от коли, наркотици, какички и прочие. Да си с по-голям и умен от теб е много по-добре. И никой не говори тук за материална сигурност...

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 4660e01391
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   №10 мнението ти е напълно излишно и под всякаква критика. Както много жени коментираха разликата това и аз ще направя. С приятеля ми имаме 9 години разлика. От където и да ги погледнеш са много. Не е финансово стабилен и не може да ми предложи дворец, най-новия Мерцедес или кредитни карти пълни с пари само за пазаруване, нито не е най-големия красавец с напълно спортно тяло. Така че според твоя коментар аз не мога да намеря нищо в него, но не така. Предлага ми любов, която не мога да си купя от магазините, дава ми усещането, че винаги мога да разчитам на него и винаги ще ми помогне, което не може да се сравни с кожения салон или автоматик кола, предразполага ме така, че да се чувствам щастлива и готова за него всеки един момент, което не може да се сравни с празнотата на луксозния апартамент и най-важното подкрепя ме във всички начинания, които избера за напред, което въобще пък не може да се сравни с нищо свързано с пари. Ако смяташ все още, че съм с него заради финансовото му положение ще ти кажа, че парите са нищо - те се печелят, така както се и харчат. Пари при пари отиват и ако аз самата съм по-умна мога да постигна добро финансово състояние без да си причинявам такава нежелана връзка и обвързване заради някоя дрешка от витрината на магазин. Всичко е до разбирането на човека. Това, че някакъв процент жени избират пари не означава, че всички са ограничени и неспособни да си направят живота нормален и стабилен. Не знам на какви жени си попадал, но щом смяташ така, значи ти самият си ограничен и не можеш да предложиш нищо повече от летящи хартийки без конкретна стойност или просто избираш жени и им показваш единствено колко заможен си, тогава е напълно разбираемо да търсят това в теб, след като няма за какво да се хванат, за да се почувстват щастливи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker