Интернет зависимост или изневяра - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Интернет зависимост или изневяра
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 2558 пъти
Здравейте, искам мнението Ви относно следната история: Аз съм на 42 години и се запознах с един мъж на 44 години, несемеен до този момент, без деца и най- интересното е, че никога никоя жена не е представял пред семейството си и приятелите си. Вече три месеца сме заедно, но се наложи да отиде в командировка в чужбина. Като тръгна не знам защо, но нещо ме накара за първи път да напиша името му в чичко Гугъл и какво се установи, че има 7 регистрации в сайтове за запознанства, като в три от тях активен, дори предния ден преди да замине влизал в тях. Така пристига в съответната държава, обажда ми се да си пусна скайп, ивиждам, че едновременно си пуска и скайп и един от сайтовете и си пише и с мен успоредно. Представете си какъв шок изживях от видяното, но това не е всичко, успях да проверя и сметката му телефона, която беше 180лв към края намесеца вече, а той с мен говори не повече от три минути. Моля за Вашите гледни точки по въпроса. Наистина се чудя, как да постъпя в този случай.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: bb77564ff3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами защо не го питаш сама? Освен това, ти откъде знаеш, че профилите са негови, а не са на други хора с това име?
Освен това е възможно в тези сайтове да е намерил и приятели, защо да си зарязва целия живот? Той е сам и в чужбина има нужда от това да сподели с някого. Не всичко може да се сподели с любимата жена. За мен малко или много си егоистка. Ако все пак те притеснява нещо - ами говори с него. Той най-добре знае, защо прави това.
Ако иначе един мъж иска да ти изневерява, има много по-лесни начини за това., има и такива, при които ти никога не би разбрала за инзевярата. Вместо да търсиш под вола теле, концентрирай се върху собствения си живот - семейство, кариера, доход, образование и т. н. Само който няма живот извън връзкаа си, само той клони към преследване на партньора

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: d2c77639c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Вероятно поддържа връзка и с други момичета. Относно регистрациите, не е задължително да означава, че ти изневерява онлайн, но щом казваш, че говорите едва 3мин, а сметката му е 180лв, според мен имаш право да имаш подозрения. С кой толкова говори, като изключим теб и техните? Питай го.

П. С и гледай тея командировки да не означават "преспивка в друго момиче"

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: b7e55de97b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Знам, че профилите са негови, но знаех само за два, проблема е обаче, че и двата ги изтри пред мен, а след това се оказа, че още на следващия ден си е направил отново регистрации, но без снимка и отново с това име, а аз това го разбирам преди два дни или два месеца след като ги е изтрил. Това така наречено преследване на партньора, обаче не е продиктувано от това, че аз не знам какво искам или съм без работа, а просто от промяна на неговото поведение, от две седмици е доста разсеян, разконцентриран и вял. Това просто ме наведе на мисълта, че има нещо което се случва с него, попитах го дали има някакви проблеми, отрича за това, но и в комбинация с тази сметка просто се шокирах, повярвайте ми.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 16b062ad02
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Истината е че много мъже практикуват така наречения интернет туризъм, запознават се по интернет с жени от местото където ходят на командировка и си изкарват готино. Най-често това обаче са става и с жени от близки и други градове където няма опасност да се засекат случайно. Просто си гледат кефа, това е.
Нещо като пилотите и стюардесите :)

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: d2c77639c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Напълно подкрепям мнението на номер 4. Има много такива мъже, а и ако тези "командировки" се случват прекалено често, определено приспива при някоя.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker