Любовта, за която мечтах - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любовта, за която мечтах
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 2282 пъти
Здравейте. Имам проблем с приятелката ми, който вече доста време не можем да решим. Заедно сме от почти 7 месеца. Всичко върви що-годе добре между нас. Аз съм много влюбен в нея, а по това, което тя ми показва и прави за мен, усещам че и тя е много влюбена в мен. Проблемът е в това, че съм ревнив. Не я спирам да излиза с приятели (момчета), не и правя проблеми, когато го прави, не и следя телефона през 5 мин. да видя да не би случайно да си пише с някого. Проблема идва от това, че тя не ме взима със себе си на купоните, на които ходи. Казва ми, че не е от този тип хора, които питат може ли, а чака домакина да ме покани (а всъщност домакина не знае за мен... ). Това ме кара да се чувствам зле. Не знам каква е причината да се случва наистина това. И ето тук се проявява ревността ми. Страх ме е, че когато е на купон знам ли какво може да стане... Попринцип тя ми е казвала, че не е от момичетата, които правят глупости и с течение на времето го видях. Един ден беше поканена на един купон и никой нищо не беше казал за мен (защото не ме и познават... ), но тя самата реши да ме покани. Стана ми много приятно, но в следващия момент се почувствах зле - да не би на другите купони да става нещо или да има нещо, което тя иска да скрие (другите купони са 2-3 като бройка, но въпроса е принципен). Каза ми, че на единия купон на който е била едното момче е искало да се забие с нея и й обръщало повече внимание. Стана ми много неприятно от този факт, макар и да съм сигурен в нея. Вие какво мнение имате относно това, да ходиш на купон без половинката си? Аз винаги питам дали може да я взема! Ако ми е приятел, този който ме кани той би я приел без никакъв проблем, дори и да не ми е толкова близък, пак не мисля че ще има проблем.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 2cad60c3df
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторе, жените се нуждаят от малко свобода.. Ако пък имаш някакви съмнения, просто поговори с нея, но, разбира се, недей да и се нахвърляш с "груби" въпроси.. Обясни и как се чувстваш : )

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 84fdb09ffa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много тъпо от нейна страна. Ако приятеля ми не ме вземе със себе си, ще му кажа да не ходи иначе ще му се разсърдя. А ако отиде и ми каже, че някоя му се е сваляла, въобще няма да се занимавам с него повече. Ако искаш да подразниш приятелката си, организирайте някъв купон с приятелите ти и отиди без да я каниш. Накарай я да ревнува, направи си снимки от купона с някви момичета, после й ги покажи.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: c652422446
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Номер 2, що за глупости? Да не ходи иначе ще му се разсърдиш? ! Тези ограничения са най-глупавото нещо.
Истинската любов се състой точно от това - от свобода! Всеки да прави това, което му ХАРЕСВА и другия да не му ПРЕЧИ, а дори напротив - да го окуражава.

До автора: Разбирам те, но щом й имаш доверие не виждам смисъл да драматизираш. Номер 1 е прав, че жените искаме свобода от време на време. Защо по твое настояване не й кажеш да се запознаеш с нейните приятели? Защо пък не? :)

Ревността убива връзката и може само да я отблъснеш, ако продължаваш. Не й прави на пук... Използвай времето ти да се видиш с някои приятели. Или и сподели, че искаш да се забавляваш с нея. Поговорете щом това те тормози.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: fd24fd4022
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бас ловя, че номер 2 е на максимум 16 години. Даже са й много като се замисля..

Мнението ми съвпада напълно с коментар номер 3 :)

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 9a7a654d08
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Какви са тези глупости, че жените имали нужда от свобода? ! Ами ние мъжете нямаме ли? ! Защо го споменавате това изобщо, има ли нужда?
Може да и е неудобно да попита домакина или да не иска да си покрай нея в такива моменти, но това само тя може да каже никой друг. Относно ревността- тя погубва дали връзка дали човек.
Следващия път внимавай за какво мечтаеш ; (виж заглавието)

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: c39f78287c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Автора: Знам, че ревността погубва връзката, но на моменти прави неща, които ме притесняват (държи се странно, все едно крие нещо, но ако я питам какво става и защо го прави се караме и ме е страх, че това ще я отблъсне и затова повечето пъти си премълчавам), а ми казва, че трябва да й имам доверие. Доверие наистина й имам, колкото и тя да не вярва на това, но с тези си постъпки ме кара малко или много да се съмнявам на моменти, че ми казва истината. Не знам аз ли съм параноичен или наистина във въпросните моменти усещам нещо гнило? Истината е там, че тя е 1-вото момиче, което успя да ми даде толкова много, колкото никоя досега не успя. Страх ме е да не я загубя. Чувал съм хиляди пъти клишетата, че няма да ме оставят, няма да ми изневерят и накрая какво - нищо! Може би и затова се чувствам така. Тя също ми е казвала, че ако иска да е с друг просто ще ме остави, а няма да ме мотае. Не знам да се радвам ли от това или да плача? Повече ме наранява с тия думи, защото неведнъж съм ги чувал и са ме убеждавали в обратното, но й вярвам... Като цяло ми е трудно да се отпусна максимално и да се отдам на чувствата и връзката ни. Забелязал съм, че винаги когато някой ме лъже аз му вярвам, а когато ми казват истината съм скептичен. Истината е, че благодарение на бившата ми съм тотално объркан, а настоящата не заслужава да страда заради някоя друга, живееща в миналото.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: c39f78287c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Up

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 2b932a2309
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Пич, доверието първо трябва да се заслужи. За мен лично е неуважително половинката ти да те държи настрана от себе си. Разбира се не е необходимо постоянно да ходиш след нея, но пък да си стоиш сам докато тя си купонясва е странно. Аз имах преди време подобна приятелка. И тя говореше за доверие, но в същото време беше много потайна. Също като твоята се изнервяше от нормални въпроси къде е ходила и т. н. Аз не й вярвах, просто защото думите и делата й тотално се разминаваха. Така в един момент ми писна и й прочетох скайпа, като й изпратих хронологията хубаво да си я види. Не, че не знаех какво ще открия, но исках да й затворя лъжливата уста и да прекратя отношенията си с нея.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker