Вие бихте ли ревнували ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Вие бихте ли ревнували ?
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 2324 пъти
Той - писал коментар на друга жена, тя - чувства се обидена, неоценена и изпитва жестока ревност. Въпросната жена е известна певица, която е качила снимка от ежедневието си в профила й в една социална мрежа. А въпросният коментар гласи: " Изглеждате страхотно :) ". Според Вас това трябва ли и нормално ли е да бъде повод за сръдни и сцени на ревност? В конкретния случай говорим за известна личност с много почитатели.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: c673323498
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   ... Ами явно при някои хора е причина, щом питаш. На мен като жена не би ми направило впечатление. Мъжът ми често коментира разни актриси и моделки, но имам достатачно самочувствие, за да не се сърдя. Дори го дразня с Джордж Клуни и тем подобни.
Приятелката ти не се чувства хубава и желана и затова така е реагирала. Може проблемът да е в твоето отношение към нея, но най-вероятно тя самата не се харесва и няма самочувствие. Една самоуверена жена не би се засегнала от такава глупост. Комплексарката обаче да.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 52bd6ea15d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако само до това свежда всичко не е много нормално да ревнува, но съм попадала на индивид който освен да коментира на коя певица/ актриса и прочие би го... , тая колко е прекрасна, другата колко е секси друго май не знаеше, сори ама идва в повечко. Не е въпроса до ниско самочувствие както казва номер 1, по- скоро е адски досадно нон стоп да слушаш превъзнасянията. Затова винаги казвах- ок ама нали знаеш ти какъв трябва да си за да имаш такава мацка до теб;)Та ревност- не бих казала, но досада- да :)

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: ecedf7f84b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Очевидно въпросът е зададен от мъжа - с ясното съзнание, че тук ще получи множество потупвания по рамото и освиркване на тази женица без достойнство.

Може и да се чувстваш в правото си да постваш на която певица искаш, само осъзнаваш ли нелепицата да пишеш в раздел ЛЮБОВ и ИЗНЕВЯРА? Не виждам изневяра, а пък любов хептен не виждам :)

Иначе - по въпроса ти. Защо реши, че е ревност? Може просто да е осъзнала, че не си особено умен и имаш лош вкус.
Въобще мъже, които лайкват и сипят комплименти насам-натам, се разминават с идеала на коя да е жена, затова има логика да се чувства прецакана с такъв като теб. Затова й е болно.
Не се сърдиш, нали - просто има място на тоя свят за всички. Не всички мъже могат да са силни характери и куул :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 78d68aba1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Точно, № 3. Не знам защо, винаги съм отъждествявала подобни мъже с помияри - всички им харесват, на всички правят комплименти. Не е ревност, нито жената е комплексарка. Ядосана и разочарована е със сигурност, но не от ревност.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 92c64a3f3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   По-скоро става въпрос за наранено его. Всеки човек иска да се чувства и да бъде специален за половинката му, иска за него да е най-красивия, най-добрия. Едно такова "признание", макар и към известна личност предизвиква неприятни усещания, няма начин. Били те явни или скрити...

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 3411107897
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Точно заради такъв коментар, но беше мръснишки, щях да се разведа за малко и имаше ужасни последствия за цялата ни връзка. Ами като си харесва други жени да си ходи при тях! Какво прави с мен? Нали според него съм единствената и най-красивата. Неговата постъпка я приех като лъжа, обида и предателство. Той сега съжалява, казва че е постъпил глупаво и не го е правил вече. Взе си поука, защото знае, че за разлика от него, аз като си харесам някой и действам!
На номер 1 мога да кажа, че е в голяма заблуда, защото аз не съм комплексарка, чувствам се красива, желана и имам доста голямо самочувствие. Твърдя го, защото съпругът ми вижда, че има доста мераклии, които точат лиги по мен. Мога да кажа само, че съжалявам номер 1 и авторът (ако е мъж) трябва да си намери такава като нея, за да не го стресира, докато си хойка ;)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: c673323498
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   до номер 6
Виж, ако ще се развеждаш заради такава глупост, личи си, колко обичаш мъжа си и цениш семейството си. Иначе, напълно съм убедена, че твоят продължава с мръснишките коментари, но гледа да е така, че да не го хванеш. Забраненият плод е най-сладък.
Съжалявам обаче злобни жени като теб и мисля, че мъжете ви са толкова подтиснати, че имат нужда от подобни глупости, за да изпуснат парата. Който е щастлив у дома, той не се заглежда изобщо по чужди жени. Не става със забрани и скандали, но това вие не можете да го разберете, защото сте толкова самовлюбени и егоистични, че не се опитвате дори да разберете партньорите си.
Жени като 6 сменят партньор сред партньор като носни кърпички, но никога не свършват щастливи.
от1

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: ecedf7f84b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ха, номер 1 / 7 сама си противоречи:
Ту нямало повод за тревога и жената била комплексарка, ту буквално "Който е щастлив у дома, той не се заглежда изобщо по чужди жени".

Само не е ясно дали жената му е виновна, че той е нещастник у дома :) Практиката показва, че с всички следващи след нея той ще продължи да е такъв.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: c86ff2bd3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Хах, еми нормално е да изревнуваш, ама чак пък да се скарате заради нея, нали е певица... едва ли ще обърне внимание на обикновено момче. Известните жени си падат по чичко-паричковци :) не само в България, а навсякъде по света. Не казвам, че не могат да тръгнат с обикновено момче, просто няма да е в тяхна полза.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker